• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallah uslu bi kiz olur teyzesiii... seninde kizin olursa eger ztn isimiz daha kolay olur:)

Buarada kizlarrr hepinize soruyorummm kizimizin adini erva koyucaz Allah nasip ederse... sizce nasil??
Neden bu isim dersenizz, esimle ben farkli bi isim istiyorz anlami guzel olsun istiyrz ve kuranda gecsn istiyoruz :)) ee bu kdr istek oluncada isim bulmamiz cok kolay olmadi:)) ben 2 isim istedim ama esim tek isim istiyoo. Ervanin anlami temiz ahlakli kiz demek ve peygamber efendimizin halasinin adi... telafuzu biraz zor ama alisik olmadigimiz icin bnce cunkuu suan hit olan isimler mesela tuana , ceylinn vs bunlarinda telafuzu zor ama insanlar artk alisigi icin yadirgamiyoo :)

güzel isim bence, hoş. anlamı da güzel, tek isim olması daha iyi, çift ismi taşımak zormuş, tek olsun güzel olsun.:16: tuğçecim

bilgilerin doğru tatlım, ancak bir durum var, ovulasyon dönemindeysen, vajina ve rahim ağzı, ve hatta rahmin iç tabakası öyle bir kıvamda oluyor ki, o dönemdeki akıntılardan zaten belli, içeriye giren hücrelerin kolaylıkla tüplere ulaşmasını sağlıyor, yani akıntı uzuyor dediğimiz gün varya, ov.dan 1 gün öncesi, işte o akıntı, o salınan sıvı hücrelerin hızlı bir şekilde vajinadan dışarı değil de, tüplere doğru hareket etmesini sağlıyor. yani doğru günden tesadüfen veya bilerek çalışma yapılırsa, o akıntı zaten 10 saat gibi sürede spermleri tüpe ulaştırır.

anladim canim.. peki bir sey daha soriiiimmmiiiii noluuuurrrr???

bu hücreler vardi ya, yerine ulastilar ama halen yumurta yok di mi?? ne kadar süre yasiyorlar?? gercekten 70 saate kadar mi?? erkek hücrelerin oldugu ama cabuk öldügü, disi hücrelerin yavas oldugu ama uzun yasadigi dogru bi bilgi mi peki??? cok merakli gördüm ben kendimi bu aksam... :9::9::9:

vlla rgentosumm bnm minigin basli basina masallahi varr:) neden dersennn baya gec gosterdi kendini sonra ekrege benzedi:) sonra kendini sakladi , sonucta kiz oldu :) 3 boyutlu usg dede yuzunu saklamisti :) masallah yani baya zor bi bebek insallah doguncada oyle olmazz :)

yok canim dogunca cok akilli olcak o.. simdiden yapiyorki yaramazlik dogunca annem rahat etsin diye.. inan bana.. biraz kiprasik o kadar... :34::34:

ooo tamam o zmn :) uslu olduklarinida ogrendigime gore kesin erva koyuyorum... gecendede yazismistik erva ismi hkkinda:) bi senin kizinda duydumm bide topigimizin hlysinin bi akrabasinin kizi varmia erva diyee bide bnm ervam olursa tamam yeter 3 tane :)

aa evet konuşmuştuk dimi:) aynen yeter 3 tane erva:) valla yıne bı kızım olsa çookk düşünürum heralde ne isim koysam dıyee erva dan başkada guzel bı isim yok bencee:)) anlamlı guzel isimler var ama bıkactanede yenı çıktı onlarında soylenmesı çok zorr..bı kızım olursa onuda erva2 dıye koyarım artık:)))) erva iffetlı guzel kadın anlamındadır ayrıcada..erva dogdu dogalı uyur:)))) çookk uslu maşşallahhhhhhhh 4 yaşına gelcek nerdeyse halaa aynı..inşallah senınkıde ulu bı bebecık olur,,bebekkende hiç üzmedı benı yawrumm.

Kizlarrr ben yatiyorumm artk hepinizi cook opuyorumm ... bgn misafirim vardi 4 arkadasim geldi erken kalktimm simdide uzatmalari oynuyorum :) yrn gorusuruzz Allahima emanetsiniz hepinizzz:54:

anladim canim.. peki bir sey daha soriiiimmmiiiii noluuuurrrr???

bu hücreler vardi ya, yerine ulastilar ama halen yumurta yok di mi?? ne kadar süre yasiyorlar?? gercekten 70 saate kadar mi?? erkek hücrelerin oldugu ama cabuk öldügü, disi hücrelerin yavas oldugu ama uzun yasadigi dogru bi bilgi mi peki??? cok merakli gördüm ben kendimi bu aksam... :9::9::9:

yok canim dogunca cok akilli olcak o.. simdiden yapiyorki yaramazlik dogunca annem rahat etsin diye.. inan bana.. biraz kiprasik o kadar... :34::34:

tam tersi, erkek hücreleri daha uzun yaşar, o hücreler 3-4 gün yaşar, bazı kaynaklar 7 güne kadar yaşayabildiğini iddia ediyor. Yumurtahücre tam tersi, 12-24 saat yaşıyor, o sürede hücre ulaştı ulaştı, ulaşmadı, bitti, o ay boşa gitti. ama tabi kader kismet, bazen kadınlar 1 ayda iki yumurta hücresi gelişebiliyor, o zaman tabi döllenme şansı daha yüksek oluyor. yani ilkini kaçırdıysa bile diğerini yakalama şansı oluyor.:))

tam tersi, erkek hücreleri daha uzun yaşar, o hücreler 3-4 gün yaşar, bazı kaynaklar 7 güne kadar yaşayabildiğini iddia ediyor. Yumurtahücre tam tersi, 12-24 saat yaşıyor, o sürede hücre ulaştı ulaştı, ulaşmadı, bitti, o ay boşa gitti. ama tabi kader kismet, bazen kadınlar 1 ayda iki yumurta hücresi gelişebiliyor, o zaman tabi döllenme şansı daha yüksek oluyor. yani ilkini kaçırdıysa bile diğerini yakalama şansı oluyor.:))

tamam canim tesekkür ederim :1::1::1:

ben hiç beceremem biliyormusun tığ işini. bana öğretirsin inşallah bi gün :1:

hamileliktede seni bekleyecem ben. banane.. banene...:9::9::9:
3-4gün sabredecez artık. yarın yapsammıki yoksa test:26:
ögretirim tabiiki canim benim ne demek bi yanyana geleydik:16: ben örgü ve tiğ işine ilkokulda merak saldim belki inanmiycaksiniz annem sağlak ben solak ogretemedi bana :9: ama ben azimliydim baka baka ogrendim vallahi:1:

Azracimmm cok tsk ederim tatlimm :)

Tatlicadicimm bncede sen buyuk is yapma nolur noolmaz tedbir senden gerisi Allahtann... ztn ben kendimden biliorum bebis var diye kirmizilari beklioruzz kirmizilar gelirse hirstan regl sancilarini fln umursamadan evde yapilmadik is birakmiyoruzzz :) insallah gelmez kirmizilarinda is flnda yapmazsinm bebisini buyutursun cnm bnmm

kizlarr buarda bende örgü öruyorum buaraa... bebisime kucuk bi battaniye ördum bgn bitti yrnda bebek sekeri ormeye calisicamm :)
aaaa bende kurdeleli bi battaniye ordum biliyormusunuz kizlar kurdele ile fiyonk havasi veriliyo yer yer. Bitti bi tek kurdeleleri kalmisti geçen martta baslamistim bi hevesle oylece kalakaldi elimde:31:

aaa super olur tatlicadicim cook isterimm :) buaradaa el isi konusunda hic marifetli biri deilimdir gercektenn... bitek duz örgu atki örmeyi biliodumm ama isin icine bebis girince bi ogrenme hevesi aldi beni :) bak gorursun eminim sende oyle olucaksin... bideee örguyle zmn cok hizli geciyo:) bnm battaniyenin ufak tefek seyleri kaldi bitireyim
ilk şaheserimi paylasicam sizinle :)
Meraka belkliyorum tatlim. Tugcecim elbiseni nerden almistin tatlim merak eden bi arkadasim varda gorunce cok begendi oda :nazar:

insallah uslu bi kiz olur teyzesiii... seninde kizin olursa eger ztn isimiz daha kolay olur:)

Buarada kizlarrr hepinize soruyorummm kizimizin adini erva koyucaz Allah nasip ederse... sizce nasil??
Neden bu isim dersenizz, esimle ben farkli bi isim istiyorz anlami guzel olsun istiyrz ve kuranda gecsn istiyoruz :)) ee bu kdr istek oluncada isim bulmamiz cok kolay olmadi:)) ben 2 isim istedim ama esim tek isim istiyoo. Ervanin anlami temiz ahlakli kiz demek ve peygamber efendimizin halasinin adi... telafuzu biraz zor ama alisik olmadigimiz icin bnce cunkuu suan hit olan isimler mesela tuana , ceylinn vs bunlarinda telafuzu zor ama insanlar artk alisigi icin yadirgamiyoo :)
çok güzel bir isim seçmissiniz anlami çok güzel ismiyle yasasin insallah tugcecim:16:

selam kızlar

wifeofdemon canımcım valla dediklerinde haklısın ama sabırlı insan olmak gerek onun için. bakalım bu aydan bişey çıkmazsa uygulamaya çalışacağım dediğini:31:

sılacım tatlım Allah yardımcın olsun canım. keşke kaynanan,görümcen falan et atsa sana en azından mide bulantın geçene kadar. hem senin yakışıklıyla hemde bu bulantıyla uğraşmak çok zor...

hly fıstığım çok güzel göbüşün. maşallah:nazar: kocaman duruyor (herkes söylemiş sıkılmışsındır ama elde değilkii söylememek) valla senin göbeğin epey büyük olacak. annem anlatırdı bana hamileyken karnını üstüne çay ve tabak koyarmış o kadar büyükmüş,senin gelecekte öyle görünüyor valla :1::1:

breshka tatlım resimlerini bekliyorum bende merakla

regencim açık çok kötü.. kocamı bekliyorum ama midem kazındı resmenn.. nerde bu adam yahuuu:47:

tondora merhaba canım. ateş bende ölçtüm bi ara sonra bıraktım. bir sonraki ay ölçmeyi planlıyorum. tablonu görmek isterim canım:34:
merhaba cnm,evet benimde ilk tablom ama düzensiz olsu gece sahura fln kaktım vs.. ama az çok belli etti kendini.buda tablom:51:
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende memnun oldum cnm bi iki kez gittim akçakocaya guzel karadeniz değilmi ee kaç yaşındasın ben 85 doğumlu 6.5 yıllık evliyim bi kızım var sende bahsetsene kendinden

evet çok şirin bir yer bende Rize'liyim:34: bende 83 doğumluyum,4.5 yıllık evliyim bebiş henüz yok:50:
ama olacak inşallah gününü bekliyoruz:16:

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52::52::52:

ben cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm... kocam gelıcek bırazdan kahvaltı yapıcaz oglende yola cıkıcaz...........

ay duaaaa edın benım ıcınnn... ne olurrrr herseyyyyy guzel gecsınnnn ve sonuclarrrrrrrrdaa guzel cıksınnnnnnnnnn.....

:18::18::18:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,

ben annemdeyim, size akşam bişi yazmıştım ama kimsecikler okumamış :( nyse olsun.. tuğçecim elbisene bayıldım sana da canım MAŞALLAH ikinizede çok tatlı olmuşsunuz :nazar:

şimdi kahvaltı etcem öptüm sizi hoşçakalın :38:

günaydın hanımlar,

ben annemdeyim, size akşam bişi yazmıştım ama kimsecikler okumamış :( nyse olsun.. tuğçecim elbisene bayıldım sana da canım MAŞALLAH ikinizede çok tatlı olmuşsunuz :nazar:

şimdi kahvaltı etcem öptüm sizi hoşçakalın :38:

ne yazdın şekerim ben geçmişi okuyamadın henüz :26: Afiyet olsun :56:

Back