- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #32.501
doydum hatta taşıyorum bileee...
Herkese slmmmmmmm nasilsiniz hanimlar gecmisi okuyamadimm neler yaptini ben yokken bakim
oo hosgeldin canim..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doydum hatta taşıyorum bileee...
Herkese slmmmmmmm nasilsiniz hanimlar gecmisi okuyamadimm neler yaptini ben yokken bakim
okumaya kalksamm varya geceyi bulur bitmesihoşgeldin canımın içiiii....
bende azra okumadan gelse diyordum. aferim iyi yapmışın
canlarim benim hosbuldummmmmm
oo hosgeldin canim..
okumaya kalksamm varya geceyi bulur bitmesi
Canlarim benim hosbuldummmmmm
Nsalisiniz kizlar tatlicadim kirmizilar geldimi naptin merak ediyordum seni regencim yum testlerine basladinmi nasi gidior
Hlycigimin dogum gununu msn deki slganindan girdum.. canimmmmmmmm kuzum iyiki dogmusssunda bu topige katilmissin senin gibi bir dost kazanmiisiz yeni yasin sana mutluluk huzur ve saglik getirsin butun olumsuzlar senden otede dursun kuzum benim
okumaya kalksamm varya geceyi bulur bitmesi
canlarim benim hosbuldummmmmm
Nsalisiniz kizlar tatlicadim kirmizilar geldimi naptin merak ediyordum seni regencim yum testlerine basladinmi nasi gidior
Hlycigimin dogum gununu msn deki slganindan girdum.. canimmmmmmmm kuzum iyiki dogmusssunda bu topige katilmissin senin gibi bir dost kazanmiisiz yeni yasin sana mutluluk huzur ve saglik getirsin butun olumsuzlar senden otede dursun kuzum benim
yok gülüm gelmedi daha. hem zaten 3-4 gün var daha. 8-9gibi bekliyorum kendilerini...
sen bana yolla bakim tablonu ne alemdesinn?
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
Tablom bole kuzuzcum iki gundur ovu testim pozitifti bakalim hayirlisi artik
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
Tablom bole kuzuzcum iki gundur ovu testim pozitifti bakalim hayirlisi artik
canım baktım ama tuhaf yani. sen 1-2 gün sonra testleri sil bakalım hangi güne çekecek çizgiyi. şu durumda nereye çeker kestiremiyorumm:26:
nasıl verimli geçtimi bari?
aaa... canim testinde fotosunu koysana bi zahmet varsa tabi.. bak bana da hiic demeysun, test yapayrum, ates ölceyrum diye
Evet bi tuhaf bu ay tablom ama test akinti ve agrilarim birbirini tutuyordu.baya Verimli gecti
Senin varmi belirtilerin nasil tatlim
TAtlicadicim msnden sana resmi atsam link yaparmisin ipadde yapamiyorum yaaa
canimmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozlemisim seniselam kızlarrrrrrrrr
hly kankitom noldu hayadım duygusala bağladın yine
azracımmmmm nirelerdesin yavrimu kampa mı girdin bakim sennnnnn
tatlıcadı naber hayatım nasılsın ???
canimmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozlemisim seni
he valla bu hafta sonu öle oldu biraz nasilsin neler yapiyosun canim benim
hulyacim hosgeldin canim benim
canımmmmmmmmm bende çok özledim seniiiiiiii
olsun iyi yapmışınız çalışın başka türlü olmuyo
napim hayatım bende hayat aynı çalışıyom eve geliyom sabah işe gidiyom
heyoooo ben geldım kızlarrr Napıosunuzzzzz ??
Sabahtan beri eşimle savaş verıyorumm resmımı cek kızlara yollıycam dıyorum kanepede uzanmış benı devasal cekıyoo duzgun otur dıyorum oturuyoo göbegım yarım cıkmış yada foto cekerken hareket etmısım fln sonunda bı resım cektı ama ondada kafam dönükk idare edin artık :) Yüklüyorum şimdiiiiii