• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşgeldin canımın içiiii....
bende azra okumadan gelse diyordum. aferim iyi yapmışın:1::1:
:9: okumaya kalksamm varya geceyi bulur bitmesi:1:
:9::9::9::9::9:

oo hosgeldin canim..
canlarim benim hosbuldummmmmm:16:
Nsalisiniz kizlar tatlicadim kirmizilar geldimi naptin merak ediyordum seni regencim yum testlerine basladinmi nasi gidior

Hlycigimin dogum gununu msn deki slganindan girdum.. canimmmmmmmm kuzum iyiki dogmusssunda bu topige katilmissin senin gibi bir dost kazanmiisiz :16: yeni yasin sana mutluluk huzur ve saglik getirsin butun olumsuzlar senden otede dursun kuzum benim

Son düzenleme:

Canlarim benim hosbuldummmmmm:16:
Nsalisiniz kizlar tatlicadim kirmizilar geldimi naptin merak ediyordum seni regencim yum testlerine basladinmi nasi gidior

Hlycigimin dogum gununu msn deki slganindan girdum.. canimmmmmmmm kuzum iyiki dogmusssunda bu topige katilmissin senin gibi bir dost kazanmiisiz :16: yeni yasin sana mutluluk huzur ve saglik getirsin butun olumsuzlar senden otede dursun kuzum benim

yok gülüm gelmedi daha. hem zaten 3-4 gün var daha. 8-9gibi bekliyorum kendilerini...
sen bana yolla bakim tablonu ne alemdesinn?

Son düzenleme:

canlarim benim hosbuldummmmmm:16:

basladim canim basladim, bu hafta ici pozitifi görürüm galiba.. yani cift cizgi cikiyor ama ikinci cizgi silik oldugu icin gecerli degil maalesef.. ayy bi bulsaydim pozitifi caliscam yaa :17::17::17: sen nasislin?? senin durumlarin nasil gidiyor?? esin iyidir umarim..

canım baktım ama tuhaf yani. sen 1-2 gün sonra testleri sil bakalım hangi güne çekecek çizgiyi. şu durumda nereye çeker kestiremiyorumm:26:
nasıl verimli geçtimi bari?

Evet bi tuhaf bu ay tablom ama test akinti ve agrilarim birbirini tutuyordu.baya Verimli gecti:17:
Senin varmi belirtilerin nasil tatlim

Evet bi tuhaf bu ay tablom ama test akinti ve agrilarim birbirini tutuyordu.baya Verimli gecti:17:
Senin varmi belirtilerin nasil tatlim

oh iyi iyi. hadi kazanız mubarek olsun. olan oldu artık. inşallah bebişin şuan yolculuğuna çıkmıştır annesiiii :9::9:

yok canım hiç belirti canım. ara ara kasılmalarım oluyor ama azaldı yani. pek farketmiyorum. geçen hafta daha kötüydü. pek heyecanım kalmadı,bekliyoz kurbanlık koyun gibii:31:

Son düzenleme:
canlarımmmmm hepinizz çok saolunnn hepiniz ortak görüşü koca göbekli olmam valla biraz buruldum ben galiba fazla harbidenn ama garip değil mi 2 kilo verddimm ve yemekten sonra göbüşüm fırlıyoo napiimmm ayy :31::31:

nysee teşekkür ederim hepinizee ben accık duygusalım bugün kusura kalmayın olar mı :25::25:

selam kızlarrrrrrrrr
hly kankitom noldu hayadım duygusala bağladın yine:54:
azracımmmmm nirelerdesin yavrimu kampa mı girdin bakim sennnnnn :1::1::1::1:
tatlıcadı naber hayatım nasılsın ???

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrrrrr
hly kankitom noldu hayadım duygusala bağladın yine:54:
azracımmmmm nirelerdesin yavrimu kampa mı girdin bakim sennnnnn :1::1::1::1:
tatlıcadı naber hayatım nasılsın ???
canimmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozlemisim seni
he valla bu hafta sonu öle oldu biraz:17: nasilsin neler yapiyosun canim benim
hulyacim hosgeldin canim benim:16:

canimmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozlemisim seni
he valla bu hafta sonu öle oldu biraz:17: nasilsin neler yapiyosun canim benim
hulyacim hosgeldin canim benim:16:

canımmmmmmmmm bende çok özledim seniiiiiiii
olsun iyi yapmışınız çalışın başka türlü olmuyo :1::1::1::1:
napim hayatım bende hayat aynı çalışıyom eve geliyom sabah işe gidiyom :37::37::37::37:

heyoooo ben geldım kızlarrr Napıosunuzzzzz ??
Sabahtan beri eşimle savaş verıyorumm resmımı cek kızlara yollıycam dıyorum kanepede uzanmış benı devasal cekıyoo duzgun otur dıyorum oturuyoo göbegım yarım cıkmış yada foto cekerken hareket etmısım fln sonunda bı resım cektı ama ondada kafam dönükk idare edin artık :) Yüklüyorum şimdiiiiii

heyoooo ben geldım kızlarrr Napıosunuzzzzz ??
Sabahtan beri eşimle savaş verıyorumm resmımı cek kızlara yollıycam dıyorum kanepede uzanmış benı devasal cekıyoo duzgun otur dıyorum oturuyoo göbegım yarım cıkmış yada foto cekerken hareket etmısım fln sonunda bı resım cektı ama ondada kafam dönükk idare edin artık :) Yüklüyorum şimdiiiiii

hoşgeldin tatlımmmm
yüklede bakim yatcam sona uykum geldi...

Back