• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

heyoooo ben geldım kızlarrr Napıosunuzzzzz ??
Sabahtan beri eşimle savaş verıyorumm resmımı cek kızlara yollıycam dıyorum kanepede uzanmış benı devasal cekıyoo duzgun otur dıyorum oturuyoo göbegım yarım cıkmış yada foto cekerken hareket etmısım fln sonunda bı resım cektı ama ondada kafam dönükk idare edin artık :) Yüklüyorum şimdiiiiii

tugcecim hosgeldin kuzucum. Heyecanla bekliyorum. Yaw bu iphonedan nasil yukluyorsun sen resimleri buraya allah rizasi icin banada bi anlatirmisin ipadden atamadim cokugras verdim :15:

Herkese slmmmmmmm nasilsiniz hanimlar gecmisi okuyamadimm neler yaptini ben yokken bakim

Azraaa nerelerdesin senn özledık vlla cnm ... Birazcık okudum geçmişii çalışmalar yogun bı sekılde yapılmışşşşş heralde :) Batın ne zmn cnm ?

yok gülüm gelmedi daha. hem zaten 3-4 gün var daha. 8-9gibi bekliyorum kendilerini...
sen bana yolla bakim tablonu ne alemdesinn?

ayyy ınsallah gelmez tatlıcadıcımmmm cook heycanlııııııııııııı Allahımmm nolurrrrrr tatlıcadının dogum gunu hedıyesını gönder yaaaaa :( Tatlıcadının,regenin, azranın,wifeofdemonun,menbetanın,nartanesininnnnnnn aminnnnnnn
basladim canim basladim, bu hafta ici pozitifi görürüm galiba.. yani cift cizgi cikiyor ama ikinci cizgi silik oldugu icin gecerli degil maalesef.. ayy bi bulsaydim pozitifi caliscam yaa :17::17::17: sen nasislin?? senin durumlarin nasil gidiyor?? esin iyidir umarim..

cnmm silik oldugu zmn dedıgın gıbı gecersız oluyo sanırımmm ama yumurtlaman cok yakındırr buara bence koyu cızgılerı görürsünnnnn sonradaaaaa bebişin yola cıkar ınsallah :)

selam kızlarrrrrrrrr
hly kankitom noldu hayadım duygusala bağladın yine:54:
azracımmmmm nirelerdesin yavrimu kampa mı girdin bakim sennnnnn :1::1::1::1:
tatlıcadı naber hayatım nasılsın ???

canım kusurabakma görmemişim. azra beni lafa tuttu... kendi burdanda yezıyormuş meğersemmmm
sen nasılsın canım. seni çok yoruyorlar işte,çok boşladır buralarıı

tugcecim hosgeldin kuzucum. Heyecanla bekliyorum. Yaw bu iphonedan nasil yukluyorsun sen resimleri buraya allah rizasi icin banada bi anlatirmisin ipadden atamadim cokugras verdim :15:

Hoşbuldummm cnmm telden maılıme yolluyorumm pc yi açıp maılden yukluyorumm... yanı ı phone dan malesef pc yardımı olmadan resım yuklıyemıyoruz :( Face e yuklenıyo ama buraya olmuyo cnmm... Buarada resmımı yukledım bakabılırsın cnm :)

Azraaa nerelerdesin senn özledık vlla cnm ... Birazcık okudum geçmişii çalışmalar yogun bı sekılde yapılmışşşşş heralde :) Batın ne zmn cnm ?

ayyy ınsallah gelmez tatlıcadıcımmmm cook heycanlııııııııııııı Allahımmm nolurrrrrr tatlıcadının dogum gunu hedıyesını gönder yaaaaa :( Tatlıcadının,regenin, azranın,wifeofdemonun,menbetanın,nartanesininnnnnnn aminnnnnnn

cnmm silik oldugu zmn dedıgın gıbı gecersız oluyo sanırımmm ama yumurtlaman cok yakındırr buara bence koyu cızgılerı görürsünnnnn sonradaaaaa bebişin yola cıkar ınsallah :)
Batim ne zaman 12-13 gun sonra kuzucum :1: kulucka donemine yeni girdim :9: o güzel dualarin icin tesekkur eder operimm sım sıkııııı:54:

Hoşbuldummm cnmm telden maılıme yolluyorumm pc yi açıp maılden yukluyorumm... yanı ı phone dan malesef pc yardımı olmadan resım yuklıyemıyoruz :( Face e yuklenıyo ama buraya olmuyo cnmm... Buarada resmımı yukledım bakabılırsın cnm :)

poffffff bende direk hizliresim e falan atabiliyoruz saniyordum cok alengirliymis yani. Hemen bakiorum tatlim:16:

örgü ormeyi severmisin ben cok severim biraz iyi geldi bana sanki:6:

fırsat bulsam buraya geliyorum akşamları canım ama pazıl yapıyoruz bide ondan da sıkıldım gerçi. belki tığ işi yapabilirim. saol canım örğü derken aklıma tığ işi geldi :)))

canım kusurabakma görmemişim. azra beni lafa tuttu... kendi burdanda yezıyormuş meğersemmmm
sen nasılsın canım. seni çok yoruyorlar işte,çok boşladır buralarıı

olsun tatlım önemli değil, valla yoruyolar hakkatten zaman nasıl geçiyo anlamıyorum, öbür tarafta zaman geçmezdi burda çabucak geçiyo. arada kaçamak yapıp geliyorum ama ne bana nede buraya yetmiyo

valla canım bende bu ay biraz umutla bekliyorum. hatta büyük temizlik bile yapmıyorum. öyle koltuklarla falan bişe olur diye ama işte bir yandanda o kadar zaman geçtiki hiç hamile kalacakmışım gibi gelmiyor artık bana

fırsat bulsam buraya geliyorum akşamları canım ama pazıl yapıyoruz bide ondan da sıkıldım gerçi. belki tığ işi yapabilirim. saol canım örğü derken aklıma tığ işi geldi :)))

olsun tatlım önemli değil, valla yoruyolar hakkatten zaman nasıl geçiyo anlamıyorum, öbür tarafta zaman geçmezdi burda çabucak geçiyo. arada kaçamak yapıp geliyorum ama ne bana nede buraya yetmiyo
sende haklisin vakitmi kaliyor değilmi. Ama benim yegen teyzem bana mor atkı örermisin diye bole bi naz bi cilve yapinca butun akan sular durdu basladim daha bitmedi. Tig işinede bayilirim ayni senin gibi:34:

valla canım bende bu ay biraz umutla bekliyorum. hatta büyük temizlik bile yapmıyorum. öyle koltuklarla falan bişe olur diye ama işte bir yandanda o kadar zaman geçtiki hiç hamile kalacakmışım gibi gelmiyor artık bana
umutsuzluga yer yok tatlicadim insallah senin mucizende en beklemedigimiz bi anda cikicak karsimiza sevincten sarhos olcaz:16:

sende haklisin vakitmi kaliyor değilmi. Ama benim yegen teyzem bana mor atkı örermisin diye bole bi naz bi cilve yapinca butun akan sular durdu basladim daha bitmedi. Tig işinede bayilirim ayni senin gibi:34:

umutsuzluga yer yok tatlicadim insallah senin mucizende en beklemedigimiz bi anda cikicak karsimiza sevincten sarhos olcaz:16:

ben hiç beceremem biliyormusun tığ işini. bana öğretirsin inşallah bi gün :1:

hamileliktede seni bekleyecem ben. banane.. banene...:9::9::9:
3-4gün sabredecez artık. yarın yapsammıki yoksa test:26:

ben de öyle düsündüm canim yaa... muhtemelen LH yükseldi ki cikiyor ama olmasi gerektigi kadar degil ki halen silik.. ama 8ine kadar cikmasi lazim, adet döngüm 28 ile 31 gün arasinda oynuyor ya..

heyoooo ben geldım kızlarrr Napıosunuzzzzz ??
Sabahtan beri eşimle savaş verıyorumm resmımı cek kızlara yollıycam dıyorum kanepede uzanmış benı devasal cekıyoo duzgun otur dıyorum oturuyoo göbegım yarım cıkmış yada foto cekerken hareket etmısım fln sonunda bı resım cektı ama ondada kafam dönükk idare edin artık :) Yüklüyorum şimdiiiiii

oleeeyyy ressiimm... hemenn bakmaya gidiyorummm :10::10::10::10:

regencim kusura bakma beklettim kuzum ama ipadden atamiyorum resim yukluyemiyorum baska bilgisayara gecmek zorunda kaldim

http://a1112.hizliresim.com/s/5/xwnr.jpg

aa ne kusuru canim benim... simdi bakcam ona göre benimkini de degerlendiririm..

Tamamkuzum cekeyim hemen. Aaa dedim yaaaaa kizzz hatta sanada olc dediydim unuttunmu yoksaammmm:1:

dedin de canim her sabah ölcmek sIKIcI geliyor yaa... testler var ya onlara güvendim.. bir de sana :1::1::1:

Azracimmm cok tsk ederim tatlimm :)

Tatlicadicimm bncede sen buyuk is yapma nolur noolmaz tedbir senden gerisi Allahtann... ztn ben kendimden biliorum bebis var diye kirmizilari beklioruzz kirmizilar gelirse hirstan regl sancilarini fln umursamadan evde yapilmadik is birakmiyoruzzz :) insallah gelmez kirmizilarinda is flnda yapmazsinm bebisini buyutursun cnm bnmm

kizlarr buarda bende örgü öruyorum buaraa... bebisime kucuk bi battaniye ördum bgn bitti yrnda bebek sekeri ormeye calisicamm :)

kaynanamlardaydfik ve acayip uykum vardi nerdeyse kivrilip yatcaktim kayinbabamin yanina :9::9::9: ama eve geldim sizleri online görünce hepsi kacti gitti :51::51::51::51:

Tatlicadicimm bncede sen buyuk is yapma nolur noolmaz tedbir senden gerisi Allahtann... ztn ben kendimden biliorum bebis var diye kirmizilari beklioruzz kirmizilar gelirse hirstan regl sancilarini fln umursamadan evde yapilmadik is birakmiyoruzzz :) insallah gelmez kirmizilarinda is flnda yapmazsinm bebisini buyutursun cnm bnmm

kizlarr buarda bende örgü öruyorum buaraa... bebisime kucuk bi battaniye ördum bgn bitti yrnda bebek sekeri ormeye calisicamm :)

evet canım aynen öyle. bütün işleri hafta sonuna atıyorum. bakalım hayırlısı. temizleyecekmiyim yoksa bir kadınmı tutacağım orası meçhull

canımcım sen çok maharetlisin maşallah sana. benim yiğenin örgü bir battaniyesi vardı çok güzel bişeydi. ve basit. 2. lazım olmaz ama istersen örneğini isterim annemlerden canım.

ay, sağol tatlım, gülüm, bitanem, inşallah duaların kabul olur. İsteyen herkesin kucağına birer bebiş ver ya Rabbim inşallah! (ama kendi bebişi olsun)))) siparişin böylesi görülmemiş)))) tövbe tövbeeee...:))))))

Back