- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.481
selam kızlar
wifeofdemon canımcım valla dediklerinde haklısın ama sabırlı insan olmak gerek onun için. bakalım bu aydan bişey çıkmazsa uygulamaya çalışacağım dediğini
sılacım tatlım Allah yardımcın olsun canım. keşke kaynanan,görümcen falan et atsa sana en azından mide bulantın geçene kadar. hem senin yakışıklıyla hemde bu bulantıyla uğraşmak çok zor...
hly fıstığım çok güzel göbüşün. maşallahkocaman duruyor (herkes söylemiş sıkılmışsındır ama elde değilkii söylememek) valla senin göbeğin epey büyük olacak. annem anlatırdı bana hamileyken karnını üstüne çay ve tabak koyarmış o kadar büyükmüş,senin gelecekte öyle görünüyor valla
breshka tatlım resimlerini bekliyorum bende merakla
regencim açık çok kötü.. kocamı bekliyorum ama midem kazındı resmenn.. nerde bu adam yahuuu
tondora merhaba canım. ateş bende ölçtüm bi ara sonra bıraktım. bir sonraki ay ölçmeyi planlıyorum. tablonu görmek isterim canım
yaa alıntıyla cevap yazamadım bişey oldu pc e :26:
neyse regencim muharrem ayına girdikya (yani müslümanların bizim yeni yılımız)
çok sevaptır onun için birde benim çok borcum var tutayım dedim tutabildiğim kadar,
yarın ara vericem sonra yine devam inş..
bende bu ay ilk defa ölçüyorum ama akıntıyı fln hep yanlış girmişim
bi ara koyarım tablomu anlarsın sen heralde
yaren ne kusuru ben takılıyorum öyle
memnun oldum bu arada.
evet yakın sayılır yazları o tarafa akçakocaya geliyoruz sürekli
yani yakın sayılır yinede
ben burdan gelin gittim canim o yüzden zor oluyor ya..benim memleket ankara, gelicez insallah yaza ama bakalim.. bekliyoruz heleevet sartlar zor ama elden bir sey gelmiyor canim.. senin var mi ehliyetin??
ne orucu kiz???
yok canim ates ölcmüyorum epeyce ölctüm ya simdi sIkIcI olmaya basladi diye biraktim..
selam kızlar
wifeofdemon canımcım valla dediklerinde haklısın ama sabırlı insan olmak gerek onun için. bakalım bu aydan bişey çıkmazsa uygulamaya çalışacağım dediğini
sılacım tatlım Allah yardımcın olsun canım. keşke kaynanan,görümcen falan et atsa sana en azından mide bulantın geçene kadar. hem senin yakışıklıyla hemde bu bulantıyla uğraşmak çok zor...
hly fıstığım çok güzel göbüşün. maşallahkocaman duruyor (herkes söylemiş sıkılmışsındır ama elde değilkii söylememek) valla senin göbeğin epey büyük olacak. annem anlatırdı bana hamileyken karnını üstüne çay ve tabak koyarmış o kadar büyükmüş,senin gelecekte öyle görünüyor valla
breshka tatlım resimlerini bekliyorum bende merakla
regencim açık çok kötü.. kocamı bekliyorum ama midem kazındı resmenn.. nerde bu adam yahuuu
tondora merhaba canım. ateş bende ölçtüm bi ara sonra bıraktım. bir sonraki ay ölçmeyi planlıyorum. tablonu görmek isterim canım
cnm ehliyetm yok araba kullanmayı biliyorum eşim 2.cocuga almam konusunda ısrarcı biyere gitmemim zor olacagını duşunuyo 2 çocukla ben hep öteliyorum ama şimdi hamile kalırım inat gibi almak isterim şartlar zor oldumu daha cazip gelir benim arkadışmda oraya evlendi ama hiç uyum sağlayamdsı mesela yılda 4 yada 5 kez burada e geldimmi 1 ay falan kalıyo duşun sen kaç yıldır oradasım
ya yaren 2007 ay bana yazık
ben 2.5 yildir burdayim canim.. valla arkadasin sansliymis he... degil 4-5 kez ben iki keze bile raziyim, muhtemelen durumlari iyidir ve calismiyordur ki geliyor o kadar.. yoksa imkansiz buranin sartlarinda.. ben geldim geleli daha bi kere gittim o kadar.. neyse, benim de sartlar anca izin verdi de yapcam ehliyeti iste.. sen niye yapmiyorsun akilli en cok sana lazim.. cocukla var ya o kadar zorki görüyorum kadinlari, valla araba sart cocuklu bayana..
gel gel ben yazarim sanaa kuzuumm...
asılında sadece eşi çalışıyo imkanları çok yok biraz aileside destek çıkıyo ve onunda oaraya olan adoptasyonunu çok etkilediğini düşünüyorum ehliyet işine gelince çok haklısın mesela eşim 5 te işe gidiyo ben kızımıza bakarım sen git dio ama ben saf ben hala öteliyorum bence hamile kalkmayı bekliyo olabiliri
selam gençler napıosunuz
valla o zaman bilemem tatlim, yani mesela calisan biri olsa öyle izin almak imkansiz hem 4kere felan gelcek hem de 1ayligina, zaten senelik izinler 6hafta felan.. o da 8saat tam gün calisan isciye.. ama gelip gelip gittikce daha da zor olur bence..valla hayat zormus kardes, insan evlendikten sonra daha iyi anliyor..
e kuzum daha ne istiyosun?? cocuga da bakarim demis.. bak naz yapma bence, vallahi elin ayagin olur cevremde cok benim ehliyetli kadin, bak inan bana alisveristen cocugunu geitrip götürmeye kadar kendi basina halletme sansin oluyor, yoksa kocayi bekle dur.. bi aliim ehliyeti var ya bigün aksama kadar arabayla gezcemseviyorum arabamizi zaten.. hem de otomatik
selam gençler napıosunuz
o çaiışmıyo tabi bi oğlu var dediğin gibi ehliyet şart mesela su an kızım 5 yaşında çok rahat geziyoruz ama bebiş oldummu farklı ne super arabanızın otomatik oluşu manuelden nefret ediyorum sanki arabayı sırtında taşıyosun hiç derdi bitmi yo hızlansan bi dert yavaşlasan bi dert hani bi bebek olsa acaba otomatik bi arab olabilirmi bunu peşindeym
valla ehliyeti yap da bak madem sürmesini zaten biliyorsun.. tr'de öyledir zaten ehliyetten önce ögrenilir araba sürmekben de ögrenmistim tr'de.. sen yine konussana kocanla canim, git gide pahalaniyor bak dedigin gibi bebi olunca da zor olur bi tane degilki bebek arabasina koy götür desen.. birini koysan ikinciyi napcan?? bu ikili arabalar var ama cok zor yaa agir oluyor.. bizim is yerinde var.. ben sevmiyorum onu pek..
ay bizim kız araba olayını gecti 5 yaşında 21 kg zaten kardesi olduğunda tabi olursa ytam gun okulda olcak ama ehliyet şart bizim burada ehliyet çok külfetli değil ama orada çok pahalı değilmi eltim pariste mesela çok pahalı oldunu sölüyo ve 1 senedir gidiyo bu arada ben 85 doğumlu 6.5 yıllık evliym ya sen
eveeettttt.... biliyor musun ehliyete verdigin parayla güzel orta halli bi araba alirsinhele bir de araba sürmekten korkar da sürme saatlerini uzatirsan ooooooo yandin eltin hakli yani.. burda da hayat pahali.. biúrda ne ucuz biliyor musun? yiyecek icecek vs.. mesela et alinmayacak kadar pahali degil sükür.. ama araba vergileri, kiralar, cezalar vs asiri pahali.. mesela gecen esim arabayi kenara yakin parketti diye ceza yedi.. benim bi günlük param cezaya gitti... yani sen aksama kadar calis, götür devlete ceza öde.. ve kacisi da yok
canim ben 2,5 senedir evliyim.. cocugum yok henüz.. bi kere düsük yaptim öyle iste.. 87liyim ben de.. erken mi evlendik dedim ama bak 24 oldum
benim cadim gelmiiisssssss........... ye canim birazcik ucundan.. ac ac bekleme adami
ya yaren 2007 ay bana yazık
cnm benim bende 19 da evlendim ama iyiki evlendim eltim de öle diyo turkiyede yemek icmek pahalı die ama oarada daha zor kira vb cnm ben kaçıyorum kızım oyun istiyo birz gönlunu byapayım yatmadan gece geliri yeniden kaldımız yerden devam ederiz
canım ya tam yazdım kocam geldi. resmen yemeğe gömüldüm sonrada
tatlım sana verecek cevabım yoktuda o yüzden. gecikme yaşıyorsun sanırım. valla herşey olabilir ama çok ta umutlanmamak gerek canım böyle durumlarda.genelde strestek kaynaklı oluyor
hehehee... helal olsun tatlim doydusan ne ala.. devam edeiz simdi sohbete...
Herkese slmmmmmmm nasilsiniz hanimlar gecmisi okuyamadimm neler yaptini ben yokken bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?