2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy tesekkür edrim... oohh valla yapin.burda mangal isi de zor, Allahtan kaynanamlarin bahcesi var ama mangal yakacak adam yok :44::44: kaynanam yapiyor o da közlenmemis atesin üstünde yakip yakip koyuyor önümüze

yok canim niye abartasin.. ben de gecikme oldugunda deliye dönmüstüm.. ama simdi takmiyorum her sey olacagina variyor nasilsa...

sağolun canlarım benim inşalla en yakın zamanda hepimizin gönlune göre olur bebiş isteyenler gebe gebe olan lar bebişlerine kavuşur

allah iyiligini versin regencim yine kaynanın onu yaptığına sükür ben kacıyorumprensesim acıkmıs teyzesi sonra gelmeye calısırım görüsürüz byee

kızlar selamun aleyküm.
regencim sesini duydum hemen geldim
nasılsın?

tondoraaa??????? sen misin ordaki??? kiz avatarini unuttuk resmen neleredin?? ya d ageliyorsun da ben mi görmüyorum.. :44::44:

sorm haytım ya aman heryerde aynı muhappet birazda tanışalım mesela sanıım yurt dışında yaşıyormuşsun neredesin bakalım hangi ülke nasıl gurbetcilik

ayyy yaren can yani tam soruyu sordun gurbetciye gurbet sorulmaz kesin dert yanar saka bi kenara cok sükür iyiyim, her sey yolunda, almanyadayim ben, iki göz odanin icinde kocaminan gecinip gidiyoruz havalar soguk, ki ben gicik olurum soguk havaya, ama almanyada da günesi görmek zor.. diyorum bazen keske günesi gördüm filmi almanyada cekilseydi, güc bela bulundugu icin günes, kiymeti olurdu amaaaaaaaaaaaaaaaaa cok güzel bi haberim var, haftaya ehliyete baslicam Allah Allah... ona seviniyorum

eminimki zordur ama sevdiğinle olmak herşeyden guzel sen oradamı doğdun yoksa burdan gelinmi gittin ben sakaryada yaşıyorum senin memleket nersi geliyormusun turkiyeye bu arada ehliyete çok sevindi her eve lazım ama orada şartlar çok zor bildiğim kadarıyla

he kıızzz benim benn ya ara sıra sizlere bakıyorum ama yazamadım ne zamandır..
bu ara oruçluydum bide işlerim vardı baya..
bişey dicem sen hiç ateş ölçtün mü? yani ölçtün mü derken bebek için
bu arada ehliyet işinde hayırlı olsun

Yaren arkadaşım sanada selam
böyle ayrı gayrı olmuyo hep beraber konuşalım barii
bende karadenizliyim hee ama istanbulda yaşıyorum

ben burdan gelin gittim canim o yüzden zor oluyor ya..benim memleket ankara, gelicez insallah yaza ama bakalim.. bekliyoruz hele evet sartlar zor ama elden bir sey gelmiyor canim.. senin var mi ehliyetin??

ne orucu kiz???

yok canim ates ölcmüyorum epeyce ölctüm ya simdi sIkIcI olmaya basladi diye biraktim..

Yaren arkadaşım sanada selam
böyle ayrı gayrı olmuyo hep beraber konuşalım barii
bende karadenizliyim hee ama istanbulda yaşıyorum

merhaba arkadaşım haklısınkusura bakma ne guzel karadenizlisin senle pek uzak sayılmayız cnm benim ilk defa gördum seni pek girmiyomusun

canımmmm takıldım ben sana ay sılammm bugün öldüm öldüm dirildim valla çok zormuş ya Allah yardımcın olsun canım

ahh caniim gittin mi.. bende seni cok optum guzelim hadi ozaman sagsaglim git evine.. demek foto koycan.. hadi bakalim... buraya koy ama ....
resim çektim ama kabloyu bulamıyorummmmmm :84::84::84: bulabilirse atıcam canım ama bende bişey yok yaa aldığım kilonun verdiği hafif çıkıntı var sadece

nabasiniz gizllaaarrr??????? heeyy karnini doyurmak ne güzel bi duygu ya...
kesinlikle katılıyorum regenimmm Allah kimseyi aç bırakmasın bugün ne sabah nede öğlen bişey yiyemedim eve nasıl aç geldim hemen bişeyler atıştırdım karnımı doyurdum valla

aaaa orda bi yalnız kalın bee bu nee merak ederiz seni canım ama sende habersiz bırakma bizi

yaa alıntıyla cevap yazamadım bişey oldu pc e :26:
neyse regencim muharrem ayına girdikya (yani müslümanların bizim yeni yılımız)
çok sevaptır onun için birde benim çok borcum var tutayım dedim tutabildiğim kadar,
yarın ara vericem sonra yine devam inş..
bende bu ay ilk defa ölçüyorum ama akıntıyı fln hep yanlış girmişim
bi ara koyarım tablomu anlarsın sen heralde

yaren ne kusuru ben takılıyorum öyle
memnun oldum bu arada.
evet yakın sayılır yazları o tarafa akçakocaya geliyoruz sürekli
yani yakın sayılır yinede

eee canim bir de sen daha cabuk cabuk acikirsin... kiyamam ben sana

heheheee biliyorum canim ne orucu oldugunu takiliyorum sana... ben de orucum da ondan hosuma gitti sen de orucum deyince... burda araplar felan da var hic orali olmuyorlar ya... neyse her koyun kendi bacagindan asilir.. beni ilgilendirmez..

selam kızlar

wifeofdemon canımcım valla dediklerinde haklısın ama sabırlı insan olmak gerek onun için. bakalım bu aydan bişey çıkmazsa uygulamaya çalışacağım dediğini

sılacım tatlım Allah yardımcın olsun canım. keşke kaynanan,görümcen falan et atsa sana en azından mide bulantın geçene kadar. hem senin yakışıklıyla hemde bu bulantıyla uğraşmak çok zor...

hly fıstığım çok güzel göbüşün. maşallah kocaman duruyor (herkes söylemiş sıkılmışsındır ama elde değilkii söylememek) valla senin göbeğin epey büyük olacak. annem anlatırdı bana hamileyken karnını üstüne çay ve tabak koyarmış o kadar büyükmüş,senin gelecekte öyle görünüyor valla

breshka tatlım resimlerini bekliyorum bende merakla

regencim açık çok kötü.. kocamı bekliyorum ama midem kazındı resmenn.. nerde bu adam yahuuu

tondora merhaba canım. ateş bende ölçtüm bi ara sonra bıraktım. bir sonraki ay ölçmeyi planlıyorum. tablonu görmek isterim canım

ay sen varyaa ne cadısın hee
canımm benimki geldi sonra yine gelirim bide bu gece 1001 tane ihlas okucam hadi öptüm muckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…