- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.461
eminim canım cok güzel olmustur sen yaparsın da kötü olur mu marifetli arkadasım benim biz mangal keyfi yapacagiz kocisle canım ben herseyi hazirladım o da simdi geldi atesle ugrasıyor bende sizinle yazısıyorum fırsattan istifade
sorma canım ya böle duurmlarda yaşanmışlıklr öle önemli oluyoki sağolsun arkadaşlar bana açıklayıcı oldular inşlalla öle bişeydir istemiyorum kırmızıları görmek akşam ablamda bi arkadaşı dediki hayatımda ilk defa 2.çocugu bukadar çok isteyen biri gördum dedi acaba abarttımmı
ayyy tesekkür edrim... oohh valla yapin.burda mangal isi de zor, Allahtan kaynanamlarin bahcesi var ama mangal yakacak adam yok :44::44: kaynanam yapiyor o da közlenmemis atesin üstünde yakip yakip koyuyor önümüze
yok canim niye abartasin.. ben de gecikme oldugunda deliye dönmüstüm.. ama simdi takmiyorum her sey olacagina variyor nasilsa...
allah iyiligini versin regencimyine kaynanın onu yaptığına sükür ben kacıyorum prensesim acıkmıs teyzesi sonra gelmeye calısırım görüsürüz byee
yareeeeeeennnnnnn giiiz gel sohbet edek iki... hep mi bebek konucasz ya Hu??????
kızlar selamun aleyküm.
regencim sesini duydum hemen geldim
nasılsın?
sorm haytım ya aman heryerde aynı muhappet birazda tanışalım mesela sanıım yurt dışında yaşıyormuşsun neredesin bakalım hangi ülke nasıl gurbetcilik
tondoraaa??????? sen misin ordaki??? kiz avatarini unuttuk resmen neleredin?? ya d ageliyorsun da ben mi görmüyorum.. :44::44:
ayyy yaren can yani tam soruyu sordungurbetciye gurbet sorulmaz kesin dert yanar saka bi kenara cok sükür iyiyim, her sey yolunda, almanyadayim ben, iki göz odanin icinde kocaminan gecinip gidiyoruz havalar soguk, ki ben gicik olurum soguk havaya, ama almanyada da günesi görmek zor.. diyorum bazen keske günesi gördüm filmi almanyada cekilseydi, güc bela bulundugu icin günes, kiymeti olurdu amaaaaaaaaaaaaaaaaa cok güzel bi haberim var, haftaya ehliyete baslicam Allah Allah... ona seviniyorum
tondoraaa??????? sen misin ordaki??? kiz avatarini unuttuk resmen neleredin?? ya d ageliyorsun da ben mi görmüyorum.. :44::44:
ayyy yaren can yani tam soruyu sordungurbetciye gurbet sorulmaz kesin dert yanar saka bi kenara cok sükür iyiyim, her sey yolunda, almanyadayim ben, iki göz odanin icinde kocaminan gecinip gidiyoruz havalar soguk, ki ben gicik olurum soguk havaya, ama almanyada da günesi görmek zor.. diyorum bazen keske günesi gördüm filmi almanyada cekilseydi, güc bela bulundugu icin günes, kiymeti olurdu amaaaaaaaaaaaaaaaaa cok güzel bi haberim var, haftaya ehliyete baslicam Allah Allah... ona seviniyorum
eminimki zordur ama sevdiğinle olmak herşeyden guzel sen oradamı doğdun yoksa burdan gelinmi gittin ben sakaryada yaşıyorum senin memleket nersi geliyormusun turkiyeye bu arada ehliyete çok sevindi her eve lazım ama orada şartlar çok zor bildiğim kadarıyla
he kıızzz benim bennya ara sıra sizlere bakıyorum ama yazamadım ne zamandır..
bu ara oruçluydum bide işlerim vardı baya..
bişey dicem sen hiç ateş ölçtün mü? yani ölçtün mü derken bebek için
bu arada ehliyet işinde hayırlı olsun
Yaren arkadaşım sanada selam
böyle ayrı gayrı olmuyo hep beraber konuşalım barii
bende karadenizliyim hee ama istanbulda yaşıyorum
canımmmm takıldım ben sanabak hemsoom he sIkIstirdiniz beni agir vasitayim su aralar..cidden yaa hiic keyfim yook!!! hani seni arada yokluyorya bulanti iste o bende 7/24 mevcut.. gerisini tahminedersin sanirim... hatta pcylede aram yok.. oglusa yemek yapmak zorundayim.. oyle iste yetismeyealisiyorum..
agrilarin arada olursa normal canim endiselene insallah... sende 7.haftaya basladin demek.. buyuyoruz hee... darisi bekleyen tum arkadaslarimiza..
resim çektim ama kabloyu bulamıyorummmmmm :84::84::84: bulabilirse atıcam canım ama bende bişey yok yaa aldığım kilonun verdiği hafif çıkıntı var sadeceahh caniim gittin mi.. bende seni cok optum guzelim hadi ozaman sagsaglim git evine.. demek foto koycan.. hadi bakalim... buraya koy ama ....
kesinlikle katılıyorum regenimmm Allah kimseyi aç bırakmasın bugün ne sabah nede öğlen bişey yiyemedim eve nasıl aç geldimnabasiniz gizllaaarrr??????? heeyy karnini doyurmak ne güzel bi duygu ya...
aaaa orda bi yalnız kalın bee bu neeayy canım bugune kadar gelırım dıyordum ama bı ıhtımal aksam kalabalık olabılırmısızz. esım dedı... bu kadar sanssız olur bır ınsan.. yatıp dınlencektım oysakı.. ınsss benım dedıgım gıbı olur yaaaa... stres yaptım sımcık....
haber verebılcem ıns sıze... merak edın benı tamam mı
canımmmm takıldım ben sanaay sılammm bugün öldüm öldüm dirildim valla çok zormuş ya Allah yardımcın olsun canım
resim çektim ama kabloyu bulamıyorummmmmm :84::84::84: bulabilirse atıcam canım ama bende bişey yok yaa aldığım kilonun verdiği hafif çıkıntı var sadece
kesinlikle katılıyorum regenimmm Allah kimseyi aç bırakmasın bugün ne sabah nede öğlen bişey yiyemedim eve nasıl aç geldimhemen bişeyler atıştırdım karnımı doyurdum valla
aaaa orda bi yalnız kalın bee bu neemerak ederiz seni canım ama sende habersiz bırakma bizi
yaa alıntıyla cevap yazamadım bişey oldu pc e :26:
neyse regencim muharrem ayına girdikya (yani müslümanların bizim yeni yılımız)
çok sevaptır onun için birde benim çok borcum var tutayım dedim tutabildiğim kadar,
yarın ara vericem sonra yine devam inş..
bende bu ay ilk defa ölçüyorum ama akıntıyı fln hep yanlış girmişim
bi ara koyarım tablomu anlarsın sen heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?