- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.441
çicek2154 ve xtupcex mrb akşam regenle konuştuk gec döllenmeye dair kızlar gec döllenen sizlermisiniz
çicek2154 ve xtupcex mrb akşam regenle konuştuk gec döllenmeye dair kızlar gec döllenen sizlermisiniz
faceden kutladım ama burdanda yazmadan geçemıycemmm canım arkadasımmm doğum gunun kutlu olsunn :)
oyyy kurban olsunlar senın göbüşünee kızzz bilmesem kaç haftalık hamiş oldugunu karnına bakarak 5 aylık fln derim heralde yaaa ne kadar cıkmış öyleee :)
sılacımmmmmm coook tesekkür ederim canım insallah senin göbüsü de görürüz canım
hülyacım gercekten hamilelik coook yakısmıs kiyafetlerle de daha bi tatlı olmussun
evet cnmmm biri benım bırıde cicek :) Cicegın 50 küsür günde bellı olmuştu sanırımm... Bnmkide 60 günde bellı oldu,bu arada en son 50. günümdeki kan testım negatif cıkmıştı idrar testlerını flnda söylemıyorum bıle :) İnşallah senin bebegınde senınledır cnmmm
yaaa ben agliyorum simdii..demek silayi hatirlayamadin!!!! canim benim face donuk sadece bizim kizlardan,haber,foto gibi durumlarda aciyorum. ben ozaman sana yeniden yollarim fece imide dondurmustum zaten aktif oluyum da yollarim. screamcida sanirim kullanmiyor face.
insallah canim haftaya cuma doktor randevumuz var ondan sonra hem usg yi,hem kendimi,hemde pasa oglumu koycam!!!
aaaa buneymis boyle tatlimm.... sanki hazirlandiginiz sey kolaymis gibi atip duruyorlar..bide zamanla yarisiyorsunuz... cidden arkadasim sen birakma isin pesini.. bak arkasina dusunce nasilda gelmis dersler eline... haklisin eger yine baslamazsa hakkin yani parani almak.. dedigim gibi zamanda geciyor,gun yaklasiyor. ama masallah issin arkasindasin ve basarili olacagina gonulden inaniyorum canim benim!! sinav tarihi nezamandi hayatiim!!
ahh caniim gittin mi.. bende seni cok optum guzelim hadi ozaman sagsaglim git evine.. demek foto koycan.. hadi bakalim... buraya koy ama ....
cnmm Allah yardımcın olsun ınsallah yaaa... 2 . bebişimiz olursa şayett belki doğumunu sen yaptırırsınn :) ayy ınsallahh
kızlar benimde 38.gun ne bebek var ne adet test 2 gun önce yaptım negatif siz adet başlangıcından başlamak üzere kaçıncı gun öğrendiniz adetleriniz duzenlimiydi
adetimin 51 günü ögrendim dört günlük demisti adetlerim pek düzenli degildi ins hamilesindir canım
cnmm ben 60 günlük gecikmede fln öğrenmiştim hamiş oldugumu...
faceden kutladım ama burdanda yazmadan geçemıycemmm canım arkadasımmm doğum gunun kutlu olsunn :)
oyyy kurban olsunlar senın göbüşünee kızzz bilmesem kaç haftalık hamiş oldugunu karnına bakarak 5 aylık fln derim heralde yaaa ne kadar cıkmış öyleee :)
cnmm Allah yardımcın olsun ınsallah yaaa... 2 . bebişimiz olursa şayett belki doğumunu sen yaptırırsınn :) ayy ınsallahh
cnmmmm sılamm bulantılara devammış Allah yardımcın olsun tatlım... resımlerınıde artık istiyoruz yaaaa son 1 hafta süre sanaa :)
nabasiniz gizllaaarrr??????? heeyy karnini doyurmak ne güzel bi duygu ya...
slm canım afiyet olsun benim kocis daha yeni geldi bizde yiyecegiz simdiyaptın mı saksukayı nasıl oldu bakim
ay öle bişiyse ben çatlarım sanki benim normalde düzenliydi fakat korunmayyı bıraktığımdan beri 2 adetimde düzensiz birinde 35 birinde 38 gun gecti su an yine 38 acaba gecikmemi gec döllenmemi çözemedim
heheheeevalla canim cok güzel oldu yaa.. patlicanlari taze kesip kizarttim.. daha iyi oldu.. valla hem kolay hem lezzetli sen ne yedircen bakalim minigimize???
ben karistirdim o zaman canim..
buldun gec döllenenleri canim haydi sor sor...
Asure gunumuz mubarek olsun.............
ee kizlar nasilsiniz... masallah yaramaz bi durum yok sukur bakindigim kadariyla...
hulyaciimm.. ucuzum canim benim mercimegin sesi icin masallah demistim bidaha diyim... Alahim korusun sizi kuzum... oh sukur yolunda hersey.. darisi breshkamla bana....
cicilerinde cok hos ama sen icine girincedahada anlam kazanacak,guzellesecek.. canim benim...
menbetacim kuzum yazmistim sanirim amabidaha yaziim inssallah yarin guzel sonuclarla donersin bize.. bakariz artik bundan sonrasina nasil bi yo izliceksin..
ikizim yumurtlama asamasinda hadi insallah... TAtlicadimin bati yaklasiyoo hayirlisi insallah..heyanlabekliyorum..
cicekciimmm.. hayatiim dunki resimlerini baktim mukemmelsiniz ya.. insallah kizinla kavusup,dokunmaniza az kaldi yaaaaaaaaaaa...... Rabbim hayirli ;kolay dogumlar nasip etsin..
ee canikolar baska naparsiniz.. tugcecim nasilsin balim.. kardaizcim ozlesiyoruz yaaaaaaa...
e screamawaycim gelmemiss 3d usgsinden haber vermemisssss...................... bekliyorummm...
hu huuuuuuuuuuuuuuu kızlarr sizee yeni albümm yaptımmmm bakalım beğencenizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canım yarın senden güzel haberler bekliyorum gelirsin dimi topice :26: ondan sonra da müjdeli haberler vereceksin inşallah
canım ben kilo aldım hatta baya şişkinliğimde var ama maşallah hülyamın göbüşü gibi olmadı henüz ben 7+1 deyim bugün :) akşam eve gidince yemek yiyim de öyle çekeyim bare accık göbüş olsunzaten gazda var akşam eklerim
gec döllenen arkadaşlarım çok teşekkurler bilgiler için ben bu ay ne duyduysam yaptım varmıydı sizinde uyguladnız bi takım şeyler yada doktorlaınızın önerdiği kolay gebe kalmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?