2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

çicek2154 ve xtupcex mrb akşam regenle konuştuk gec döllenmeye dair kızlar gec döllenen sizlermisiniz

evet cnmmm biri benım bırıde cicek :) Cicegın 50 küsür günde bellı olmuştu sanırımm... Bnmkide 60 günde bellı oldu,bu arada en son 50. günümdeki kan testım negatif cıkmıştı idrar testlerını flnda söylemıyorum bıle :) İnşallah senin bebegınde senınledır cnmmm

canım benimmm çok saolasınnnn teşekkür ederim iyiki varsınnn tatlım benimmm

bu arada burdan şunu anlıyoruz kiiiiiiiii benimm iç karnımmmmmmmmmmm hiçççççç ama hiççççççççççççç geniş değil

sılacımmmmmm coook tesekkür ederim canım insallah senin göbüsü de görürüz canım
hülyacım gercekten hamilelik coook yakısmıs kiyafetlerle de daha bi tatlı olmussun

kızlar benimde 38.gun ne bebek var ne adet test 2 gun önce yaptım negatif siz adet başlangıcından başlamak üzere kaçıncı gun öğrendiniz adetleriniz duzenlimiydi

ay çok enterasan durum cnm ya gerçi kızımdada öle bi durum vardı mesela ben 6 hAFTALIK die gitmiştim 11 hafta çıktı yani yaklaşık 80 gunlukken ama ben uzerine adet gördüğüm için durumun farkındaaa değildim adetim 15 gun gecikince öğrendimi düşünmüştüm

tatlımmmm, ağlama bitanem, kıyamam ben sana, şimdi ekledim seni face'e. artık ordan seni, bebişini ve artık abi olucak olan oğluşunu görürüm inşallah!

evet, aynen dediğin gibi 6 yıllık eğitim süresinde okuduğumuz tüm dersleri sil baştan sona kadar okuyup yetiştirmek zorundayız, ama bunlar da sallıyorlar, haftaya kadar sabredicem, ondan sonra bakalım ne oluyor. Hayırlısı olsun bakalım. Evet kadın doğumcu olmak istiyorum hayırlısıyla, uzmanlık eğitim süresi 5 yıldır, upuzun bir süre ama benim en çok sevdiğim tıp dalıdır, inşallah o gün gelir, sizlerin desteğiyle bu gazla ben neler neler yaparım, canlarımm benimm

cnmm Allah yardımcın olsun ınsallah yaaa... 2 . bebişimiz olursa şayett belki doğumunu sen yaptırırsınn :) ayy ınsallahh

ay inşallah! dua edin benim için kızlar, denkliğimi alsam bari ondan sonra bile çocuk yapabilirim, en azından çocuk büyüyünce çalışabileceğimi garantilemiş olurum.

adetimin 51 günü ögrendim dört günlük demisti adetlerim pek düzenli degildi ins hamilesindir canım

ay öle bişiyse ben çatlarım sanki benim normalde düzenliydi fakat korunmayyı bıraktığımdan beri 2 adetimde düzensiz birinde 35 birinde 38 gun gecti su an yine 38 acaba gecikmemi gec döllenmemi çözemedim

ben karistirdim o zaman canim..

çicek2154 ve xtupcex mrb akşam regenle konuştuk gec döllenmeye dair kızlar gec döllenen sizlermisiniz

buldun gec döllenenleri canim haydi sor sor...

slm canım afiyet olsun benim kocis daha yeni geldi bizde yiyecegiz simdi yaptın mı saksukayı nasıl oldu bakim

heheheee valla canim cok güzel oldu yaa.. patlicanlari taze kesip kizarttim.. daha iyi oldu.. valla hem kolay hem lezzetli sen ne yedircen bakalim minigimize???

ay öle bişiyse ben çatlarım sanki benim normalde düzenliydi fakat korunmayyı bıraktığımdan beri 2 adetimde düzensiz birinde 35 birinde 38 gun gecti su an yine 38 acaba gecikmemi gec döllenmemi çözemedim

canım benim prolaktin hormonum yüksekti 3 ay dostinex kullandım o zaman 35 günde bire düsmüstü ama adetimin 38 .günü kan tahlili yaptırdım cıkmamıstı taa 47.gün döllenmis ins senin ki de gec döllenme olur

heheheee valla canim cok güzel oldu yaa.. patlicanlari taze kesip kizarttim.. daha iyi oldu.. valla hem kolay hem lezzetli sen ne yedircen bakalim minigimize???

eminim canım cok güzel olmustur sen yaparsın da kötü olur mu marifetli arkadasım benim biz mangal keyfi yapacagiz kocisle canım ben herseyi hazirladım o da simdi geldi atesle ugrasıyor bende sizinle yazısıyorum fırsattan istifade

ben karistirdim o zaman canim..

buldun gec döllenenleri canim haydi sor sor...

sorma canım ya böle duurmlarda yaşanmışlıklr öle önemli oluyoki sağolsun arkadaşlar bana açıklayıcı oldular inşlalla öle bişeydir istemiyorum kırmızıları görmek akşam ablamda bi arkadaşı dediki hayatımda ilk defa 2.çocugu bukadar çok isteyen biri gördum dedi acaba abarttımmı

gec döllenen arkadaşlarım çok teşekkurler bilgiler için ben bu ay ne duyduysam yaptım varmıydı sizinde uyguladnız bi takım şeyler yada doktorlaınızın önerdiği kolay gebe kalmak için

ins canım cok saollllllllllllllllll..

hu huuuuuuuuuuuuuuu kızlarr sizee yeni albümm yaptımmmm bakalım beğencenizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

masallah masallahhhhh... cokkk begendım ıkınızıde... Allah tamamına erdırsın... sempatıgım walla harbıden yanı ben hamıleyım dıyorsunn.. ay ne kadar guzel bır duygu....

ayy canım bugune kadar gelırım dıyordum ama bı ıhtımal aksam kalabalık olabılırmısızz. esım dedı... bu kadar sanssız olur bır ınsan.. yatıp dınlencektım oysakı.. ınsss benım dedıgım gıbı olur yaaaa... stres yaptım sımcık....

haber verebılcem ıns sıze... merak edın benı tamam mı

gec döllenen arkadaşlarım çok teşekkurler bilgiler için ben bu ay ne duyduysam yaptım varmıydı sizinde uyguladnız bi takım şeyler yada doktorlaınızın önerdiği kolay gebe kalmak için

valla canım benim ki rabbimin bana bir mucizesi oldu dr ların ilgilendigi yok valla hic özel birsey yap demediler ilac veriyorlardı kontrole bile cagirmiyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…