2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyyyyy senin ne güzel bi havan, tarzin var öyle yaa... gerci eski resmini gördügümde de cok begenmistim, acik olan, hatta bayilmistim :1::1: ama bu halini de cok sevdim yaa... ne güzel inceciksin manken gibi...

eveeeeeeettttttt ben de test yapmaya baslicam yarin... cok sevincliyim yaa... en azindan bekleme sürem bitti.. ay diger kizlarimizin da bi bitseydi o zamanlari hayirlisiyla.. en azindan calismak da bir seymis..valla bunun degerini beklerken daha iyi anladim.. simdi birlikte beklicez di mi??? :52::52::52::52:

ayyy... hele biraz büyüsün de sen o zaman gör... biliyor musun en cok ne zamani seviyorum.. bu yeni ciktigi zamanlar var ya, 4-5 gibi... ay bayiliyorum ya o zamanlara.. halen badilerin felan oluyor ama geriliyor ya.. cok tatlim oluyoorr... sana da coook yakiscak eminim...
Ayyyyy cok utandimmm:17: cok tesekkur ederim yagmurcumm iltifat ediyosun gercektenhic fotojenik degilimdir ben aslinda ve o gunde şalim hic duzgun durmuyordu ignemi kaybettim bole cok tuhaf cikmis :9: Kilolu halim o 5-6 kg fazlam var benimde yeni topginize bende katilcam aklimda:16:
Sen ates olcuyormusun hadi sende basla yeniden bize katil:16:

iyi akşamlaaaaaaaar, neler kaynatıyonuz bensiz? azracım resim koymuşmuş sanırım, ben göremedim :(((((:14::14::14:

gel kuzum gel... face duruyor canim bak istersen...

Ayyyyy cok utandimmm:17: cok tesekkur ederim yagmurcumm iltifat ediyosun gercektenhic fotojenik degilimdir ben aslinda ve o gunde şalim hic duzgun durmuyordu ignemi kaybettim bole cok tuhaf cikmis :9: Kilolu halim o 5-6 kg fazlam var benimde yeni topginize bende katilcam aklimda:16:
Sen ates olcuyormusun hadi sende basla yeniden bize katil:16:

nerdende o 5-6 kilo fazlan??? gel kuzum gel birlikten kuvvet dogar en azindan destek oluruz.. ama bence senin ihtiyacin... gel katil boyunu kilonu hedefini vs söyle yazalim listemize...

ben ates ölcmedim tatlim testlerim varya.. onlara güvendim acikcasi... ölcsemmiki yine de:44::44::44:

gel kuzum gel... face duruyor canim bak istersen...

nerdende o 5-6 kilo fazlan??? gel kuzum gel birlikten kuvvet dogar en azindan destek oluruz.. ama bence senin ihtiyacin... gel katil boyunu kilonu hedefini vs söyle yazalim listemize...

ben ates ölcmedim tatlim testlerim varya.. onlara güvendim acikcasi... ölcsemmiki yine de:44::44::44:

Bende aldim ovulasyon testi ama atesi batimin zamanini anlamk kendimi takip etmek icin kullaniyorum kuzucum. Sen bilirsin tabi yinede:34:

:26::26::26: bu ne yahuu. niye çıkmışki o ölee... çok erken gülüm düşer belkim yarın falan
Gecen ayda bole olmus kuzucum dedigin gibi dusecegini umut ediyorum bende

hoşbulduk, bitanem, iyiyim, ben de seni çok özledim, naber, neler yaptın bu aralar?

Tatlim bu aralar işten baska bisey yapmaya firsatim olmuy desem yalan olmaz vallahi. Ozel hayat kalmadi denecek kadar az. Sen neler yapiosun kuzucum nerdesin istanbula dondunuzmu. Bebis calismalarina devammi sizde?

regen,
ketenhelva+,
tatlicadi1+,
nartanesiii+,
wifeofdemon+,
azra3434+,
bikere_sevdim+
kalabaliga bak yine de kimse konusmuyor...:44::44::44:

bakalım canım takip ederim ben seni 1-2 gün görmek istiyorum. özlemişim hee bu sayfayı,yorumlamayı falan. canım çekti resmen. keşkem daha önce bileydim senin ölçtüğünü

Bende ozlemisim vallahi tatlicadim yazmayi yorumlamayi:16:
bende yeni basladim sayilir zaten kuzucum bi ara pes etmistim ama yeniden yeserdi umutlarim ne bilim iste yahuuu:1:

Back