- Konu Sahibi screamaway
- #31.941
tatlicadiiiii sen nasilsin canim???
görmemişim canım kusurabakma.
iyiyim sağol sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlicadiiiii sen nasilsin canim???
görmemişim canım kusurabakma.
iyiyim sağol sen nasılsın
napiimmm tablo ile ugrasiyordum... yaptim sonundaüsüyorum, cok yedim sanirim ya da benim midem kücüldü diyetten biraz kacirinca dokunuyor.. öyle iste.. naptin bugün günün nasil gecti???
valla bende kasık ağrısı çekiyorum sabahtan beri iyice azdı... gazımda var söylemesi ayıp. ikisi bir beni sıkıştırıyor anlayacağın...
tablo oldumu?? nasıl yaptın. kalkmış excell eklemek sanırım.
evet sans iste... ben de screamawayin tablosunu kopyala yapistir yaptim... ama satir eklenmiyor vs olmuyor.. zaten pek kalabalik da degiliz.. yeter o da bize.. hic yoktan iyidir![]()
çok akıllıca.. taktir ettim seni. sutun eklemeninde bir yolu vrdır aslında ama neyse zamanla bakarsın onada. sonuçta hamile takibide yapacaksın ya haniiii
Tatlim cok iyi yapmissin vesile olsun insallah bebisine canim benimebayden 50 tane ov.test ile 15tane geblik testi siparis verdim en gec cumaya gelir:26::26::26::26:
aslinda yapmicaktim ama sanki bu ay daha bi rahatim yani bi basari gibi görecem ve o kirmizi cizgilerden motive olacam diye söz verdim kendime.
e buaradada zsten diyetle ugrasacagim icin kafami diyete vercem bebege degil
iyimi yaptim acaba?
Breskacim tatlimmmm bende seni cok ozlemisimmmmGelirler inşallah kuzum eminim melek gibi kaynana olur bizden![]()
azram ya valla çok özlemişim senizaten ister istemez yatıyorum canım artık çok geç saatlere kalamıyorum yaa accık koltuğa uzanayım diyorum aaa bide bakmışsın sızmışım oracıkta
ama dün akşam çok başım döndü valla ayağa zor kalktım :26:
hadi canım git gel bakalım az kaldı cumaya da![]()
![]()
Kuzummmmmmmmmm guzel yurekli arkadasim benim kargom geldiiiii sana nasil tesekkur edecegimi inan bana hic bilmiyorum kullandigim kelimeler sanki ifade etmeye yetmiyo duygularimihu huuuuuuuu geldimm benn... ay tam 6 tüp kan ve idrar verdim... toxoplasma testi dışında hepsini yarın alcam... ama toxoplasmayı taaaaaaaaaaaaaaaa 13 aralıktaa alcam... cuma daaa yavrumu görcem inşallahhhhhhhhhhh![]()
Menbatacim isler bi ters gitmeye gorsun ardi kesilmez. Ama aklima ne geldi biliyomusun herserde bi hayir vardir tatlim belkide hsgye gerek kalmadan hamis haberini alcaksin hulyamda oldugu gibi insalah daha fazla ugrastirmafan gelsin bebislerimiz artikinsAllah............
hosbuldum canım.. evet canım.. ıyı gectı hersey cok guzeldı agzı bos ınsanlar dısında... sen nasılsın?????????
kızlarrr benım sınırım acayıp bozukkk... hsg cekıcek olan doktorumu aradım cok sukur tatıl bıtmıs gelmıs bır rahatsızlık gecırmıs artık fılm cekemıyormus ne gecırdıyse.. benı baska doktora yonlendırdı bu da erkek tabı.. aradım onu. o da ne demek bana yonlendırdı polıkınlıgını yapabılıyorsa fılmde cekecek dedı.. anlayacagınız ılgılenmedı.. sınırım bozuldu.. dondum tekrar kadın doktoru aradım yerınde yoktu telefondakı kadına anlattım derdımı.. 10 dk sonra ayrıntılı anlatcam sana dedı.. suan beklıyorummm... bu ıs yılan hıkayesıne dondu resmen.. bıde ozel hastane olacakk.. adamlara 400 lıra para vercem halen sıkıntı yapıyorlar yaaaaa...
Hulyacim bazi degerlerin yuksek cikmis ama doktor kontrolundesin kuzucum sen hic endiselenme dualarim seninle bitanem rabbiminde izniyle bebisini saglikla alcaksin kucagina kuzucumben geldimmm.. ne güzel uyumuşum valla.. ama uyanır uyanmaz test sonuçlarıma baktım netten biraz canım sıkıldı..
TSH ım yine yüksek bu sefer baya hmdesonra kanımdaki iltihap yüksek CRP yüksek.. canım sıkıldı inşallah bunlar bebeğime zarar vermezzzz
hemen dahiliyeci doktorumu aradım dozunu yükseltti ilacın..inşallah bişi olmaz
YAVRUMMMMMMMMMMMMMMM inşallah iyisindirr ve 9ayı tamamlayana kadar hep iyi kalacaksındırr canım yavrummm annene sımsıkı tutun hiç bırakmaaa ben senin içinn elimden gelen herşeyi yapıcam.. inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün olarak alırım seni kollarıma
kızlarr kususra bakmayın sizlere cevap verecektim sılacım menbetacım ama şu an pek formumda değlim.. çıkıyorum şimdi kocam gelcek avm ye gitcez.. biraz toparlanayım.. öptüm sizi ...
Silacim insallah gonlunuzdeki evinize tasinirsiniz artik bebisinde yeni evinizde araniza katilirbu arada kizlar ev var bitane... tam istedigim daire. bakip ahkeske dedigim daire.. ve suan orasi kiralik... az once disari ciktigimda gordum nette yok! esim aradi hemen ama cvp vermemisler. ya artik olsun istiyorum burasi.. gerci lartin 1inde bosaliyor ama bi caresi bulunur elbet. zaten brdan 3 ay uzattik sureyi tam gunumuz bittigine denk gelio.... hem bulantilarim falana gecmis olur... dualariniza ihtiyacim var..... artik olsun buraaaaa
Canimmmmmmmmmmmmmmmm yumurtlama agrilarin vardi bugun nasil sancinazraaaaaaaaammmmm
Canimmmmmmmmmmmmmmmm yumurtlama agrilarin vardi bugun nasil sancin
ben seni çok özledim yaa...
canımın içi yumurtlama ağrım değil ya. yani 24-25 yumurtladım. hala sürmemesi lazım. kistmi oldu diye merak içindeyim resmen. bi geleydi ayın 9... senin bat ne zaman canım. nasıl gidiyor. neler yapıyorsun..??
anladım canım,iyiki içiyormuşsun o zaman. inşallah birşey olmaz canım,sen birde stres yapıp bebeğini üzme. Allahım yanında olsun inşallh,mercimeğinede güveniyorum ben o seni bırakmaz annesii![]()
kuzzuumm caniim benim... fistigimm degerlerden bi kaci yuksek cikmis demek.. kuzum endiselerinde haklisin ama nolur fazla negatif olma... insallah bisey olmaz. ilaclar ise yarar. zaten mercimekle cuma radevun var. boraz netten arastiralim bu hormani dusurecek yiyecekler falan vardir illa onlardanda takviye edersin. Allahin izniyle zarari olmaz mercimege... SIkma sen guzel canini.. netim cok iyi deil suan duzelsinbende arastiricam bakalim neymis ne deyilmis bu horman yuksekligi... canim ucuzum benim. inan hersey guzel olacak!! Rabbim korusun sizi....
bu arada kizlar ev var bitane... tam istedigim daire. bakip ahkeske dedigim daire.. ve suan orasi kiralik... az once disari ciktigimda gordum nette yok! esim aradi hemen ama cvp vermemisler. ya artik olsun istiyorum burasi.. gerci lartin 1inde bosaliyor ama bi caresi bulunur elbet. zaten brdan 3 ay uzattik sureyi tam gunumuz bittigine denk gelio.... hem bulantilarim falana gecmis olur... dualariniza ihtiyacim var..... artik olsun buraaaaa
tekrar gecmis olsun ucuzum yaa... sIkma canini, sen simdi tereddüt ediyorsun haklisin da.. ama o bebek de korumasiz degil bunu unutma.. yani öyle Allah korusun büyük hastaliklar kazalar olmadigi sürece bir sey olmaz.. inan bana.. dr'um demisti bana... eger ki olmayackasa zaten bi zerre kadar toz da yutmasan olyuor, sen icini ferah tut.. kocaman oldu o hem.. gercekten korumasiz degilll...![]()
Kuzummmmmmmmmm guzel yurekli arkadasim benim kargom geldiiiii sana nasil tesekkur edecegimi inan bana hic bilmiyorum kullandigim kelimeler sanki ifade etmeye yetmiyo duygularimiesimde ayni benim gibi ikimizde yurekten tesekkur ediyoruz sana ve esine. Biz bu vitaminden almisiz kocam diyorki benim aldigimda ingilizce yazmiyordu bilgiler yurtdisindanmi getirtmislerdi acaba? Birde kucuk torbalardakileri nasil kullanmaliyiz kuzucum
Hulyacim bazi degerlerin yuksek cikmis ama doktor kontrolundesin kuzucum sen hic endiselenme dualarim seninle bitanem rabbiminde izniyle bebisini saglikla alcaksin kucagina kuzucum![]()
tatlicadi... msn lütfen
hülyacim canim benim tabiki gelcek senin sevkatli kollarina.. ayy biliyor musun ben halen ilk günkü gibi seviniyorum senin hamileligine.. ve bugün yine düsündüm bizim kiz gercekten hamis mi diyeay masallah
kocaman da oldu teyzesinin mercimegi...
azraaaacimmm canim benim sen de bulusmaya gitmistin di mi??? yeni gördüm ben resimlerinizi de sensin di mi?? ben karistirmiyorum...
tatlicadi... msn lütfen
hülyacim canim benim tabiki gelcek senin sevkatli kollarina.. ayy biliyor musun ben halen ilk günkü gibi seviniyorum senin hamileligine.. ve bugün yine düsündüm bizim kiz gercekten hamis mi diyeay masallah
kocaman da oldu teyzesinin mercimegi...
azraaaacimmm canim benim sen de bulusmaya gitmistin di mi??? yeni gördüm ben resimlerinizi de sensin di mi?? ben karistirmiyorum...
saolasınnn regentoşumm benim yaaa valla bnde bazenn inanamıyorum hala sonra göbüşümü seviyorumm işte o zaman dank ediyo ki mercimeğiim benimleee![]()
Cok sukur hulyacim insalllah yakin zamandada kucagimizdada olcakkk bende koklamak istiyorum mis kokusundannnnnn![]()
Hemen kotusunu dusunme canim benim insallah ole degildir. 24u yumurtladigini ovulasyon testiylemi belirlemistin? Az kalmis batada. Ayaklarni usutmusde olabilirsin bak havalar cok sogudu
Ben napayim gunler su gibi saatler dakka gibi geciyo kuzucum cok is var. Gun icinde saat 1 i goruyorum birdaha baktigimda 6:30 olmus oluyo vala. Ates olcumeye ve ovulasyon testine basladim eskiye donus yaptim anliycagin bende![]()
Evettttt bende vardim kuzucumm o gunnnn . Seninle batlarimiz cok yakin az once listeye baktim yagmurcum ovulasyonlarimizda yakin olmali ctesi basliyo riskli gunleri,izz![]()
saolasınnn regentoşumm benim yaaa valla bnde bazenn inanamıyorum hala sonra göbüşümü seviyorumm işte o zaman dank ediyo ki mercimeğiim benimleee![]()
Okudum bitannem bizimki tam bi kecboynuzu delisi pekmezi. kendisi kurusu hepsin yapiyo yiyo col sukur. O vitamindende ameliyattan once bi ay kullanmis ama ise yaramiyor diye birakmis.aminn canım inşallahhh.. yavrum sağlıkla gelsinde koklaşırızyukarda yazdım sana okudun canım dimi
![]()
hadi bakalım son olsun inşallah canım. benim gözüm kesmiyor. ateş ölçmek falan. ama beni gaza getirirsen belkim olur
ben oluv. testlerimi bulamıyorum,kuppenin durumuna düştümbide onla dalga geçtiydim. tamamen bir önceki aya göre hesaplıyorum ayrıca yumurtlama ağrısı çektim tüm gün. şuankinden farklı olarak. şuan kasılmalar oluyor:26: bide aşağıya vuruyor akşamdan beri. bacak arama doğru. belkide üşüttüm dediğin gibi.
Okudum bitannem bizimki tam bi kecboynuzu delisi pekmezi. kendisi kurusu hepsin yapiyo yiyo col sukur. O vitamindende ameliyattan once bi ay kullanmis ama ise yaramiyor diye birakmis.
Hadi sende basla banada arkadaslik etmis olursunyarindan itivbaren sende devam et birlikte yorumlayalim yine yeniden tablolarimizi