2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sağol canım .mama kutusuymus ama ise yaramaz duruyor benim ki de aynı arabalı 44 cm lik bebekler icinmis ama bebisler 49ile 52 cm arasında doguyorlar ki acaba ne yapsam o tulumu

mama kutusumuu...? bende emziklik falan sanmıştım. bence onun için daha ideal :1:
bebeğin ilk haftası falan olur belki. helebi senin bebiş doğsun olmazsa küçük bebeği olan birine verirsin:emir_bebek:
20tlik hediye çeki şahsen daha cazip göründü gözüme. hiç wenice gittinmi,güzel şeyler var gerçekten.

cuma gunu beklıyorum bugun yada yarın adet olmazsan cuma gunu ak gun kara gun bellı olur.ılgıncolan kasmıyordum bır kac ay cunku tup kapalı bebek olmaz nasılsa dıyordum bu ayda oyle oldu ama 21 gun gecıkme olunca ben umutlandım.bılıyorsunuz dımı defalarca test yapıyorsun negatıf cıkıyor ama umut hep oluyor sonra negatıflık senıde umutsuzluga surukluyor.esımde uzulmesın bısey dıyemıyorum ama cuma gunu bakalım ne olucak.50 gun ıcınde ıdrar testı negatıf cıkmazdı sanırım..bılmıyorum ıste cok uzuluyorum

umutlanma sonuçta negatif gibi duruyor ama geç döllenme diyede birşey var. ben o yüzden içme dedim ilacı.
peki tüplerin için tedavi görüyormusun? ikisidemi tıkalı?

teki tıkalı rahım fılmı cektırmem gerekıyordu cuma gunu tam anlamıyla bakılır sanırım.daha once baktırmam gerekıyordu ama benım ıs yukum agır bırde rahım fılmını cektırmekten korktum ısın acıkcası hem vaktım yoktu hemde ben hep kactım.sonucunda tupler komple tıkalı cıkarsa tup bebek tedavısı yaparız demıslerdı ama benım buna ne param var ne vaktım var.ben uçakta kabın memuruyum sureklı ucusum oluyor.yanı tup bebek tedavısı benım meslegımde hem rısklı hemde zamansız.

mama kutusumuu...? bende emziklik falan sanmıştım. bence onun için daha ideal :1:
bebeğin ilk haftası falan olur belki. helebi senin bebiş doğsun olmazsa küçük bebeği olan birine verirsin:emir_bebek:
20tlik hediye çeki şahsen daha cazip göründü gözüme. hiç wenice gittinmi,güzel şeyler var gerçekten.

haklısın canım emzik koymak icin daha ideal zıbını da küçük olan bir bebise hediye ederim 20 tl lik hediye ceki 50 lira ve üzeri alısverislerde gecerliymis simdilik herseyi aldik ama daha süre var o zamana kadar alısveris yaparız buraya yeni geldigimiz icin nerde oldugunu bilmiyorum yerini ama alısverisimi bücürük mağazasında yaptım orda da cok güzel seyler var

teki tıkalı rahım fılmı cektırmem gerekıyordu cuma gunu tam anlamıyla bakılır sanırım.daha once baktırmam gerekıyordu ama benım ıs yukum agır bırde rahım fılmını cektırmekten korktum ısın acıkcası hem vaktım yoktu hemde ben hep kactım.sonucunda tupler komple tıkalı cıkarsa tup bebek tedavısı yaparız demıslerdı ama benım buna ne param var ne vaktım var.ben uçakta kabın memuruyum sureklı ucusum oluyor.yanı tup bebek tedavısı benım meslegımde hem rısklı hemde zamansız.

anladım canım. bir süre izin alsan falan bence iyi olur. yani anladığım kadarıyla bebeğinin olmasını çok istiyorsun. işini bir süre askıya alıp kendini bir doktora falan at bence. Allah inşallah fazla bekletmez seni. tüp bebek için erken daha hele bir rahim filmi çektir bakalım belki hiçç gerek kalmayacak böyle şeylere

haklısın canım emzik koymak icin daha ideal zıbını da küçük olan bir bebise hediye ederim 20 tl lik hediye ceki 50 lira ve üzeri alısverislerde gecerliymis simdilik herseyi aldik ama daha süre var o zamana kadar alısveris yaparız buraya yeni geldigimiz icin nerde oldugunu bilmiyorum yerini ama alısverisimi bücürük mağazasında yaptım orda da cok güzel seyler var

valla çiçekcim 50 tl neki 3 parça bile alamazsın. bücürük evet biliyorum benim 2 tane ufak yiğenim olduğundan bu tür yerleri geziyorum ara ara. orada var güzel şeyler.
herşeyin tamam demek. çantanıda hazırladınmı peki? bence hazırlamadıysan hazırla, ne olur ne olmaz artık gün yaklaştı.

[

ben sıze nasıl tesekkur etsem bılmıyorumkı.o kadar yanlız kaldımkı bu konuda destek verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım.kabul ettıgınız ıcın benı cok tesekkur ederım.bu arada benım ismim ışıl ankarada yasıyorum.ben sıze cuma gununden ıtıbaren gelısmelerı bıldırırım.ama nolur sızlerde yanlız bırakmayın benı bende elımden geldıgıımce benım durumumda olan arkadaslarımıza yardım etmeye moral vermeye hazırım.

[

ben sıze nasıl tesekkur etsem bılmıyorumkı.o kadar yanlız kaldımkı bu konuda destek verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım.kabul ettıgınız ıcın benı cok tesekkur ederım.bu arada benım ismim ışıl ankarada yasıyorum.ben sıze cuma gununden ıtıbaren gelısmelerı bıldırırım.ama nolur sızlerde yanlız bırakmayın benı bende elımden geldıgıımce benım durumumda olan arkadaslarımıza yardım etmeye moral vermeye hazırım.

estagfurullah canım hepimiz az çok aynı durumları geçtik geçiyoruz. haberlerini merakla bekliyoruz. :34: buraya sık sık takılmanı tavsiye ederim,insan anlatınca açılıyor. bu arada bende ankaradayım.

dogru valla cocuk kıyafetleri cok pahalı herseyimiz hazır ama daha cantayı hazırlamadım aralık ayında hazırlarım diye düsünüyordum ama dedigin gibi ne olur ne olmaz aldıgım kıyafetleri yıkıp ütüleyeyim diyorum ondan sonra cantamızı da hazırlarız prensesimizi beklemeye baslarız :emir_bebek::emir_bebek:

ben burayı 1.5 senedır takıp edıyorum hep yazmak ıstedım ama bu konuda hep ıcıme atıyorumc nedense suclu hıssedıyorum kendımı.kendıme ıyı bakmadıgım ıcın erteledıgım ıcın hayatın ustume yukledıgı yuklerden dolayı bebek olayını hep arkaya attım ama baktımkı aılemde olmasına ragmen ben gercekten cok yanlızım ve artık anne olmak ıstıyorum.artık bende buranın bu aılenın bır ferdıyım.bende sızınleyım tekrar cok tesekkur edıyorum.bu arada ankarada olmanızada ayrı sevındım:)

selam kızlar..
benim kasıklarım ağrıyor yaa:26:
ara ara kasılıyor resmen. kendimi kötü hissediyorum. :50:

hlycım test sonuçların o kadar kötümü balım ya. ağlama canım,Allahın izniyle hiç bişicik olmaz mercimeğee.. ben baktım troit etkilerinede şimdi pek anlamadım. ne gibi tehlikeleri var yüksek olmasının canım?

canım yaa tiroid yüksek olunca bebekte zeka geriliği ve de vücut gelişşimi geriliğine hatta aynı zamanda düşüğe neden oluyomuş..

benim 5.2 çıktı gebelikte olması gereken 2.5 benimki iki katı yani.. ilacı doktorum hemen 2ye çıkardı.. bi kaç topik okudum daha kötüsü olanlarda var halime şükür yine :nazar: ama iştee korkuyorumm :14: inşallah bebeğim sağlıkla büyür :emir_bebek::nazar:

ben daha sık yaptırayım bu kan tahlilimi gerekirse ilacı az daha çıkartırız... inşallahhh herşey yolunda olur en önemlisi ilk 3 ay.. hani 2li tarama da falan yapılıyo yaa offf Allah ım kötü düşünmek istemiyorumm nolurr yavrum sana emanettt inşallahhhhhhhhhhh mucizemi bana sağlıkla kucağıma aldırmayı nasip edersin Allah ımmmmmm :14::14::14:

dogru valla cocuk kıyafetleri cok pahalı herseyimiz hazır ama daha cantayı hazırlamadım aralık ayında hazırlarım diye düsünüyordum ama dedigin gibi ne olur ne olmaz aldıgım kıyafetleri yıkıp ütüleyeyim diyorum ondan sonra cantamızı da hazırlarız prensesimizi beklemeye baslarız :emir_bebek::emir_bebek:

tabi canım hazırla artık yavaştan. ben şahsen biraz pimpirikliyim bu konuda sanırım.
heralde 4.ayda hazır ederim herşeyi:1:

ben burayı 1.5 senedır takıp edıyorum hep yazmak ıstedım ama bu konuda hep ıcıme atıyorumc nedense suclu hıssedıyorum kendımı.kendıme ıyı bakmadıgım ıcın erteledıgım ıcın hayatın ustume yukledıgı yuklerden dolayı bebek olayını hep arkaya attım ama baktımkı aılemde olmasına ragmen ben gercekten cok yanlızım ve artık anne olmak ıstıyorum.artık bende buranın bu aılenın bır ferdıyım.bende sızınleyım tekrar cok tesekkur edıyorum.bu arada ankarada olmanızada ayrı sevındım:)

çok sevindim canım buraya takılmana. inşallah fazla beklemeden hamile kalırsın. bebek muhabbetlerine katılırsın,daha fazla yalnız kalmazsın :34:

canım yaa tiroid yüksek olunca bebekte zeka geriliği ve de vücut gelişşimi geriliğine hatta aynı zamanda düşüğe neden oluyomuş..

benim 5.2 çıktı gebelikte olması gereken 2.5 benimki iki katı yani.. ilacı doktorum hemen 2ye çıkardı.. bi kaç topik okudum daha kötüsü olanlarda var halime şükür yine :nazar: ama iştee korkuyorumm :14: inşallah bebeğim sağlıkla büyür :emir_bebek::nazar:

ben daha sık yaptırayım bu kan tahlilimi gerekirse ilacı az daha çıkartırız... inşallahhh herşey yolunda olur en önemlisi ilk 3 ay.. hani 2li tarama da falan yapılıyo yaa offf Allah ım kötü düşünmek istemiyorumm nolurr yavrum sana emanettt inşallahhhhhhhhhhh mucizemi bana sağlıkla kucağıma aldırmayı nasip edersin Allah ımmmmmm :14::14::14:

canım kötü düşünme inşallah hiç bişey olmayacak. facede yazmışsın onları okuyordum şuan. şu bi ayınıda atlatırsan sonrası daha kolay olur senin içinde. inşallah ilaç tedavisine cevap verirsinde fazla ilaç almak zorunda kalmazsın.
peki böyle olacağı önceden kestirilmiyormuydu canım senin. ona göre destekte neden bulunmadıkı doktorun önceden. yoksa hamilelikemi bir artışa geçti?

canım kötü düşünme inşallah hiç bişey olmayacak. facede yazmışsın onları okuyordum şuan. şu bi ayınıda atlatırsan sonrası daha kolay olur senin içinde. inşallah ilaç tedavisine cevap verirsinde fazla ilaç almak zorunda kalmazsın.
peki böyle olacağı önceden kestirilmiyormuydu canım senin. ona göre destekte neden bulunmadıkı doktorun önceden. yoksa hamilelikemi bir artışa geçti?

inşallah canım benimm yaaa Allah ımm sağlık sıhaht versin inşallah:emir_bebek::nazar: ben zaten ilaç iiçiyorumm taaa ne zamandır bi ara düşmüştüü şimdi yine çıkmış :26: yani ilaç içerken yükselmesine hayret ediyorumm bide hiç içmesem kimbilir nolcakkk:26: ilacı 2 ye çıkarttık ya inşallahh fayda eder yaaa dua edin nolur :43:

inşallah canım benimm yaaa Allah ımm sağlık sıhaht versin inşallah:emir_bebek::nazar: ben zaten ilaç iiçiyorumm taaa ne zamandır bi ara düşmüştüü şimdi yine çıkmış :26: yani ilaç içerken yükselmesine hayret ediyorumm bide hiç içmesem kimbilir nolcakkk:26: ilacı 2 ye çıkarttık ya inşallahh fayda eder yaaa dua edin nolur :43:

anladım canım,iyiki içiyormuşsun o zaman. inşallah birşey olmaz canım,sen birde stres yapıp bebeğini üzme. Allahım yanında olsun inşallh,mercimeğinede güveniyorum ben o seni bırakmaz annesii:29:

kuzzuumm caniim benim... fistigimm degerlerden bi kaci yuksek cikmis demek.. kuzum endiselerinde haklisin ama nolur fazla negatif olma... insallah bisey olmaz. ilaclar ise yarar. zaten mercimekle cuma radevun var. boraz netten arastiralim bu hormani dusurecek yiyecekler falan vardir illa onlardanda takviye edersin. Allahin izniyle zarari olmaz mercimege... SIkma sen guzel canini.. netim cok iyi deil suan duzelsinbende arastiricam bakalim neymis ne deyilmis bu horman yuksekligi... canim ucuzum benim. inan hersey guzel olacak!! Rabbim korusun sizi....

cnm iyi olmana lekelerin bitmiş olmasına çok sevindim. güzel dileklerin için çok tşk ederim.
canim benim cok tesekkur ederim. evet sukur bi defa oldu ve tekrar etmedi. insallah da olmaz. senden de guzel haberler gelince inan cook seviniyoruum canim.. masallah... Allah tamamina erdirsin.. hepimizi kurtarsin bir avazda hayirlisiyla...

bu arada kizlar ev var bitane... tam istedigim daire. bakip ahkeske dedigim daire.. ve suan orasi kiralik... az once disari ciktigimda gordum nette yok! esim aradi hemen ama cvp vermemisler. ya artik olsun istiyorum burasi.. gerci lartin 1inde bosaliyor ama bi caresi bulunur elbet. zaten brdan 3 ay uzattik sureyi tam gunumuz bittigine denk gelio.... hem bulantilarim falana gecmis olur... dualariniza ihtiyacim var..... artik olsun buraaaaa

bu arada nartanesicim, canim evet bide bu cikti basimiza.. esime cumayakaar demisler.. anlamadim gitti heee.... simdi 5bin euroyu verecekler 3hafta gidecekler heralde e ama anlamadigim hemen simdimi gidecekler ,nezaman gidecekler,benimkininki tecilli mesela.. neyse ben guzel kafami yormayim buna kendisi hallederdir zahir...

ama simdigirse ,bende annemlerin yanina gitsem pek gozel olardiiiiiiiiiiiiii......:72:

bu arada kizlar ev var bitane... tam istedigim daire. bakip ahkeske dedigim daire.. ve suan orasi kiralik... az once disari ciktigimda gordum nette yok! esim aradi hemen ama cvp vermemisler. ya artik olsun istiyorum burasi.. gerci lartin 1inde bosaliyor ama bi caresi bulunur elbet. zaten brdan 3 ay uzattik sureyi tam gunumuz bittigine denk gelio.... hem bulantilarim falana gecmis olur... dualariniza ihtiyacim var..... artik olsun buraaaaa

insallah dedigin zamana dedigin ev olur tatlim.. ev isi cok zor yaa icine sinen bir yer olmadan da tasinma olur mu??? insallah dedigin yer de olacak..ben inaniyorum

ben geldimmm.. ne güzel uyumuşum valla.. ama uyanır uyanmaz test sonuçlarıma baktım netten biraz canım sıkıldı..

TSH ım yine yüksek bu sefer baya hmde :( sonra kanımdaki iltihap yüksek CRP yüksek.. canım sıkıldı inşallah bunlar bebeğime zarar vermezzzz :14: hemen dahiliyeci doktorumu aradım dozunu yükseltti ilacın..inşallah bişi olmaz :14:

YAVRUMMMMMMMMMMMMMMM inşallah iyisindirr ve 9ayı tamamlayana kadar hep iyi kalacaksındırr canım yavrummm annene sımsıkı tutun hiç bırakmaaa ben senin içinn elimden gelen herşeyi yapıcam.. inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün olarak alırım seni kollarıma :14:

kızlarr kususra bakmayın sizlere cevap verecektim sılacım menbetacım ama şu an pek formumda değlim.. çıkıyorum şimdi kocam gelcek avm ye gitcez.. biraz toparlanayım.. öptüm sizi ...

tekrar gecmis olsun ucuzum yaa... sIkma canini, sen simdi tereddüt ediyorsun haklisin da.. ama o bebek de korumasiz degil bunu unutma.. yani öyle Allah korusun büyük hastaliklar kazalar olmadigi sürece bir sey olmaz.. inan bana.. dr'um demisti bana... eger ki olmayackasa zaten bi zerre kadar toz da yutmasan olyuor, sen icini ferah tut.. kocaman oldu o hem.. gercekten korumasiz degilll... :54:

regencim ikizim ,naber tatlim.. ovulasyona ilk adim atilmak uzere. insallah tatlim olur ya..Allahin izniyle guzel olur hersey. kapanislardanbiride sen olursun...

bitanem kilo olayinada fazla takilma lutfen. tecrubekonusuyo sende yalnizsin zaten cocuk dogunca onla ugrasmaktan yemek aklina gelmiyo.bende oyle olmustu direk kaybettim ben kilolari... hos simdi ilk hamileligimi bitirdigim kilodayim... olsun dert deil. yavru topicimizde var hallederiz yine elele.....

laf yetistiremedigim,atladimmm varsa kizmasiiin donerim insallah....................................

olsun canim... ben dikkat edeyim de... simdi takiyorum zaten hamis olunca o kadar ugrasmam muhtemelen ama benim sindirim sorunum oldugu icin kilo sorunu da daima arkasindan geliyor.. olsun ben böyle iyi hissediyorum kendimi.. tabiki cok takintili olmadigim sürece :1::1::1: bakalim hele bi hamis kalalim da.. sonrasini o zaman görcez.. o zaman da yine elele veririz kilolari..

ben geldimmmmmmm....:10::10::10::10:

regencimmm soru sordum screama demis ama soruyu bulamadimmmm.. arastirmalardayim...

bi de diger topigin linkini kaybettim, onu da arastiriyorum....:9::9::9::9:

cicekcimmmmm, masallahhh... 2 kilo oldunuz demek...
dogumhaneye mi gittin bu arada... yaa ben cok korkuyorum boole seylerdennn.....:18::18::18::18:

bulmussun canim sagol cevabin icin... ama aklima bi fikir geldi dur bakalim onu yapmaya caliscam ben...

tatlicadiiiii sen nasilsin canim???

Back