2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gözünaydın canım ne güzel insallah daha da büyüyecek tekmelerini de hissettiginde bir o kadar heyecanlanacaksın insalllah sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirirsin sonra da saglikli bir sekilde kucagina alırsın
çok sağol canımmmm şimdiden o kadar mutluyumki sabahtan beri yine ayaklarım yere değmiyor İnşallah o günleri de görürüm çok sabırsızlanıyorum ben yaa ama inanırmısın gözümü kapatıyorum hemencecik miniğimin pıt pıt atışları gözümün önüne geliyor yaa kurban olurum ben onu verene Sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?

bershka canım bebeğini görmüşsün. Bütün hamileliğini böyle mutlu geçirirsin inşallah.
Sağol hayatım aminnnn inşallah Rabbim hepinize nasip etsin

Hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa kayboldun gittin Neyse doktordan güzel haberler getirmişsin çok sevindim canım Ayyyy ne hoştur şimdi o yaa ben olsam dayanamazdım gelir gelmez kurar durup durup onu seyrederdim

breshka canımmmm ay ne kadar sevindimmmm miniğini görmüşsün. gözün aydın olsun canım. sonuna kadar böle mutlu geçer inşallah.

Teşekkür ederim canımmmm Allah razı olsun Darısı sizlerin başına inşallah

sılacıgim ben seni atlar mıyım hic diger sayfada sana yazdim canım insallah doğsun fotolarını koyarım
breshacigim seni cok iyi anlıyorum ben her ay gittigimde dr a kalp atıslarım öyle hızlı atıyordu ki bir süre heyecandan hicbir sey soramyordum dr a insallah tekmelerini attıgı günleri de konusacagiz ben iyiym canım simdi beni doğum korkusu sardı sürekli rüyamda dogum yaptığımı görüyorum

tatlim daha 7.ayin basindasin benim oglanda 7.ayin sonuna dogru donmustu.. insallah doner annesi merak etme.. kolaydogumlar nasip etsin Mevlam canim insallah... bide yalnizsindemi sende? gelirlermidogumuna ailen falan? imkan olur gelirlerse cok sevinirim canim....

oyle yapmaya calisiyorum tatlim,ama sanki oglumda dahada fenaydim... mesela kimisinde sadece sabah oluyo bende 7/24 hic gitmiyo..olsun yilbasindan sonrabiter insallah hayirlisiyla...

canim cidden yilbasini atlattikmi corapsokugu gibi gelio..bende trdeyken esimi beklerken aynenbuhesabiyapmistim ve oyledegecip gitmisti... subattadeilmayista geliouzun kalmasini tercihederdim kardaizcim.... ve bol calismali gunler tabiki.....

ev meselemiz ayni iice daraldik zorlandik...artik olmazsa idarelik birileriinin evine siginicaz valla..... bakalim insalah hlyam bulmustur bugun...

ben çıkıyorum kızlar anneciğime gideyimde karnımı doyurayım biraz Sonrada miniğimi dedesi ve anneannesiyle tanıştırayım

hepinizi öptümmmmmm

ay canım benim ağzın bal kaymak şeker yesin emi. Allah dualarımız kabul etsin. inşallah sorun çıkmaz...

insallah talicadim insallah dogru sey dogmustur... Allahim kimseyi aratmasin arkadasim.... insallah geleceksiniz calismada olan sen,regen ve nartanesi....
lekelenme sadece o an olmustu guzelim sukur anormal bi durum seyretmedi ondansonra... drla konusamadim.. breshkamda doktorunun soylediklerini yazinca rahatmadim olabilir lekeler falandie... insallah yolunda hersey...
bi sabirsizlik meselesi canimbendeki az daha bekleseydim olurrmus!!! olsun ayy canimbenim koycan tabi mucizemizin fotolarini... doktordan cikipagladigin gun dungibi hatirimda.. ondan 3-4gun sonra ogrenmistin hamile oldugunu!!!

evt kankacım ayrı düştük biiz neyseki gönüller bir.. benim doğum şubat sonu olacak kısmetse.. Senin prenses daha dönmemiş mi annesi sezeryan mı istiyo nedir?

Hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa kayboldun gittin Neyse doktordan güzel haberler getirmişsin çok sevindim canım Ayyyy ne hoştur şimdi o yaa ben olsam dayanamazdım gelir gelmez kurar durup durup onu seyrederdim

ne güzel bir haber getirmişsin bize bershka.. hep sağlıkla atsın yiğenimizin kalbi iinşallah..
geldi beşiğimiz bakalım uyku seti vs. henüz yok :)) bakarken ben çok duygulandım zaten kursam hergün aalardım

slm canlarım ben geldimmmmm breshkacım yerim ben senin mercimeğini tatlım maşşallahdarısı başıma artık canımkardaiz sen nasılsın tatlımyağmuırrrrrrr meryemmmmmm ben sonuçlarımı yarın alıcam bana çoook dua edin kısslar hemen tüp bebeğe başlayalım

ayy kizlar yurami anlatatiiim sizee... dayanamidimmm...

simdi dogum yapmisim. bebegin basinda ben ,esim ve oglum seviyoruz.. esime benzeyen esmer bi kiz cocuguydu ve hep esmer yesil gozlu kizim olsun die isterdim... gozleri siyahdi ama olsun.. ama o kadar gercektiki bebegin yuzunu cok net hatirliyorum esime benziyodu resmen ve onu sevisimiz cok gercekti... ve cok garip oldum. aklima geldikce o an gozlerim doluyor.

ayy canim benim yaa... sende tekrar cok sagoll arkadasim. insallah bizde baslariz guzel guzel hazirliklara... zaman cabuk geciyor.. senin prensesin hazir bakalim yatagi.. saglikli gunlerde ,guzel gunlerde misil misil yatsin insallah...

senin ogretmenler gununu kutlamistim ben ogretmendin dimi canim sen???

hadi bakalim canim insallah hic bi engel cikmaz.. breshkamiz gibi sende guzelhaberlerle ucurursun bizi.......

evet sılacım yalnızım doguma yakın kayınvalidem gelecek sonra da annem insallah döner iki gün sonra kontrol var normal dogum istiyorum ama bir yandan da korkusu sardı insallah kolay dogum nasip eder rabbim hepimize de
kardaiz insallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin benim icime öyle doğuyor esin geldiginde hemen hamile kalacaksın sonra da bir güzel hamileligin tadını cıkaraksın
umaycım benim kız cok hareketli masallah önce dönmüs dedi ebe 4 gün sonra dr dönmemis dedi bu ay dönmesi lazımmıs hakkımızda hayırlısı artık sen nasıl istiyorsun normal mi sezeryan mı

Bir daha yaşamazsın inşallah canım. ama bence sen yinede doktoruna bir söyle. belki kontrol eder durumunu falan.

rüyana gelince.. gerçekten bebeğini görmüş olabilirsin canım. mesela sana şöyle anlatayım. ben kızkardeşimin ilk doğumunda şehir dışındaydım. o gece rüyamda tatlı bir bebiş gördüm yiğenim olarak. ogün gündüz bana msj attılar bebeğin resmini. bir baktımki benim rüyamdaki bebek... Ama ben şoklardayım. bebeğin doğacağı bana geceden malum olmuş. (erken doğdu biraz) yani bu tür içinde duygu olan rüyaların çıktığını düşünürüm ben hep.

Son düzenleme:

ne güzelmis rüyan canım ben daha hic rüyamda bebisimi göremedim insallah istedgin gibi olur bebisin ama eminim cok tatlı bir bebis olur

dualarimiz seninle canim benim...

valla ben de bi anlam veremedim.. bi sürü yumurta...

güle güle kullanin canim benim... böyle pamuk pamuk elleriyle kirletsin sen de temizle emi

ahh canim benimm.. nasil atlarim ben seni.. kesin bakip cikmisimdir bitanem... ama seni ve testlerini takiopteyim.. bizde iyiyiz kusum sukur gecenleri cok az olan lekelenmem artmadi ve tekrarlamadi...

aman canim gecmis olsun, olmasin bir daha da lekelenme felan... evet girip ciktin zaten, ondan dolayi korktum ben de..

valla canim ben bu bakcam yumurtluyor muyum yoksa yumurtlamiyor muyum.. sen biliyorsun, yumurtan var senin... istersen yap ama sterse girerrim diyorsan yapma bence de... ama ben bi yapip bakcam, beni strese sokan sey, yumurtam mi yok, yoksa gününü mü yakalayamiyorum.. egerki testle yumurtayi bulup yine de hamis olmazsam kafama takmam, benim amacim su soru isaretlerini kaldirmak.. evet dedigin gibi burda iyice hasta olcan da, ondan sonra bakcaklar

ne güzel rüya bu böyle.. Rabbim gönlüne göre versin arkadasm .. inş. mışıl mışıl uyuduğunuda göreceğim Allahım inş.
evt cnm öğretmenim sağol teşekkr ederim kutlaman için

umaycım benim kız cok hareketli masallah önce dönmüs dedi ebe 4 gün sonra dr dönmemis dedi bu ay dönmesi lazımmıs hakkımızda hayırlısı artık sen nasıl istiyorsun normal mi sezeryan mı

çiçekcm inş. normal olur ben de normal istiyorum neşter istemiyorum Allah bir avazda kurtarsın cnm :))

güle güle kullanin canim benim... böyle pamuk pamuk elleriyle kirletsin sen de temizle emi
sağol cnm seve seve temizlerim valla.. seninde soru işaretlenir kaybolur umarım bir an evvel.. büyük süpriz bir yumurta diliyorum sana arkadaşım

canim endiselenmedemesi kolay gibigozuksede sana sen kolay gibi dusun gercekten.. bidahaki kontrolunuze donmus olacak insallah... canim benim elbeteki ilk dogumun ilkheycanin ama insallah kolaycana gecer gider hemencecik kizina dokunursun..
aslinda bugun aramaliydim esimde kizacak aramadigima.. yarinilk isim arayim ozaman..

aaa masallah sana demek yegeninin yuzunu gordun sende??ne hos... ama iste kiminin ruyalari ters kimisininkiler duz ikiyor.. hayirlisi hakkimizda....
aminnnn canım benim yarın guatr sonuçlarımı alır almaz tyüp bebek druma gidicemmmmm rabbim hepimizin muradını tez zamnda versin işşallah amin.
amin canim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah.... peki adetin nezaman? hani tupe baslaman icin?
ne güzelmis rüyan canım ben daha hic rüyamda bebisimi göremedim insallah istedgin gibi olur bebisin ama eminim cok tatlı bir bebis olur

evet canim oyle duygusal bi ruyaydi iste... rabbim herkesin gonlune gore versin insallah...ayy canim benim cok sagol mucize ablasi gibi tatli olur insallah....demek sen hic gormedin ruya.. mesela ben oglumu 12-13 yaslarindaki bhallarinide gordum..dubakalim benzeyecek mi 9 sene sonra insallah gorcem!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…