2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yeni arkadaşlar var, gece kuşlarımız var malüm bende depodayım fazla gelemiyorum. hızlarına yetişeyoruz maşallah.
benimde arada atladığım sayfalar var valla.
ben aynı git gel iş ev.... sıkılıyorum işte bazen öle yani anlarsın. eşim büyük ihtimal mayıs gibi gelicek hayatım, şubata gelirse büyük süpriz olur ama fazla kalamaz bu seferde.

mayista gelirse ne kadar kalcak canim? yazi yaninizda mi gecirecek? oyle olursa senin icin super olur... izin filan da alip tatil yaparsin belki...:16::16::16:

bi de bisi sorcammmmm, hani esinin senin calistigin yere alinma durumlari vardi ya, noldu o mesele..?

mayista gelirse ne kadar kalcak canim? yazi yaninizda mi gecirecek? oyle olursa senin icin super olur... izin filan da alip tatil yaparsin belki...:16::16::16:

bi de bisi sorcammmmm, hani esinin senin calistigin yere alinma durumlari vardi ya, noldu o mesele..?

evet hayatım mayıs da gelirse yazı yamızda geçirir ve ben onu çocuk olana kadar göndermem herhalde :1::1::1:
3 ay kadar kalır herhalde bu sefer çünkü borçlarımızda hafifliyo.
canım ben o meseleyi patronumla konuştum ama ondan ses çıkmadı. eşimin gelmesini bekliyo belkide ne bilim.

Son düzenleme:
evet hayatım mayıs da gelirse yazı yamızda geçirir ve ben onu çocuk olana kadar göndermem herhalde :1::1::1:
3 ay kadar kalır herhalde bu sefer çünkü borçlarımızda hafifliyo.
canım ben o meseleyi patronumla konuştum ama ondan ses çıkmadı. eşimin gelmesini bekliyo belkide ne bilim.

insallah esinin gelmesini bekliyordur kardaizcimmmmm.... ve geldikten sonra bir daha da gitmez insallah esin...:16::16::16:

canim benim masallah seyrekte olsa anne imkanin var neguzel.haftasonlar ordabile kalabilirsin...

disardakileri yiyen ben deilim canim yazik oglum ve esim zaten bende toksoplazma oldugundan dasarda et ve benzeri,salatalar falan yasak!!!!! ATTENTION!!!!!
Öyle valla canım anneciğimi aradım bugün gelicem diye kadıncağız hem benim sevdiğim yemeklerden yapmış hemde eşimin sevdiklerinden :16: aman sen dikkat et kuzum öyle bişey varsa dikkat et kendine :29:

kaynanamın agzı durmuyoır ya deli edo beni...şubatta evlendimin 2 sen olck.bi dur yaa...hamile kalmak içn uğrşıyom pcos vr ztn yumurta tembelliği ee bide 22 kasımda yeni düşük yaptım hala vır vır konuşuyo...yok bi evlat olydı.. bi istedk düştü..meyvesiz ağcı taşlarlar..yok kadına deimşler kistleri aldır öle hamile kalırsın adam onu boşıckmışşş.aynı evde yaşıyozz..cahil kıt görüşlü bi kadın ve sürekli yalan sölüyoo...ben ağzının payını verom ama gözm kararmasın dye kaçıyom odadan yoksa dedim gbi katüll olcammmmmm:47:
aman canım ne takıyorsun kafana yaa ağzı olan konuşuyo sen daha önce benim paylaştıklarımı görseydin burda kafayı oynatırdım yani o kadar çok taksam kafaya boşveeeer konuşan konuştuğuyla kalıyo işte belki niyet iyi olabilir ama senin elinde olan bişey değil sonuçta Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak ve bu işte en önemli şey psikoloji sen rahat olacaksınki bebişin de kolay gelsin canım :34:

slm hanımlar, benden çok ara veren var mı acaba topiğe girmede.. :( eskiden geçmişi bi çırpıda okurdum sonra ara ara atlayarak okur oldum şimdide hiç okuyamıyorum.. en son aklımda sevinçli haberlerimiz var sıla, hly, bershka inş.sağlıkla devam ediyordur hamilelikleri darısı topiğimizin diğer hanımlarına iinşllah. ayın 24 ünde izmire doktoruma gittim.. damarlarımı kontrol etti.. tek damarımdaki direnç kaybolmuş çook sevindim Tuzdan tamamen koptum kızlar kendini limonlu suya açık çaya vermiştim faydası oldu bence..:) bide teyzeleri kızımın annarnesi gelmişti yanıma kzııma beşik aldı.. bizde adettir, kız tarafı ilk bebeğe yatağını alır.. dün kargoyla gönderdiler açtık kntrol ettik kapatıp kaldırdık iinşallah şubatta kuracağız Allah nasip ederse. hep dua ediyorum Allahım darısı tüm isteyenlerin başına diye..

kızlaaaaaaaaaaaaaaar :52::52::52::52:

çok şükür miniğimle tanıştık bugün :16: gördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa :43: ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim :nazar::emir_bebek::nazar:

gözünaydın canım ne güzel insallah daha da büyüyecek tekmelerini de hissettiginde bir o kadar heyecanlanacaksın insalllah sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirirsin sonra da saglikli bir sekilde kucagina alırsın :16::16::16:

slm hanımlar, benden çok ara veren var mı acaba topiğe girmede.. :( eskiden geçmişi bi çırpıda okurdum sonra ara ara atlayarak okur oldum şimdide hiç okuyamıyorum.. en son aklımda sevinçli haberlerimiz var sıla, hly, bershka inş.sağlıkla devam ediyordur hamilelikleri darısı topiğimizin diğer hanımlarına iinşllah. ayın 24 ünde izmire doktoruma gittim.. damarlarımı kontrol etti.. tek damarımdaki direnç kaybolmuş çook sevindim Tuzdan tamamen koptum kızlar kendini limonlu suya açık çaya vermiştim faydası oldu bence..:) bide teyzeleri kızımın annarnesi gelmişti yanıma kzııma beşik aldı.. bizde adettir, kız tarafı ilk bebeğe yatağını alır.. dün kargoyla gönderdiler açtık kntrol ettik kapatıp kaldırdık iinşallah şubatta kuracağız Allah nasip ederse. hep dua ediyorum Allahım darısı tüm isteyenlerin başına diye..

hogeldin tatlımmm,
değişik bişey yok, hamilelikler tam gaz sağlıklı ilerliyo :)
beşiğiniz hayırlı olsun. yuduğu sağlıklı günlerini görürsün sağlıkla inşallah canım.

sılaa nasılsın hayatım. ben depo semalarında sürünüyorummmmm :)))
kızlarrrr geçmiş mi okuyosunuz yaww az kaldı gidicem birazdan hadi güncele gelinnn

Son düzenleme:
bershka canım bebeğini görmüşsün. Bütün hamileliğini böyle mutlu geçirirsin inşallah.

sılacım hep diyorum senin için,yine söyleyeyim. Allahım gönlüne göre versin inşallah.

yaa kızlar ben bu ay anlamsız bir şekilde heyecanlıyım... şu önümdeki 10 gün hemencecik geçip gitsin istiyorumm...
rüya muhabbeti olmuş bende dün gece çok garip bir rüya gördüm. elimde birsürü küçük küçük yumurta vardı. boncuk gibi düşünün öyle yani. ve güya o benim akıntımmış... gözümü kapayınca gözümün önüne geliyor o görüntü...:26: çok garip bir duyguydu ne anlama geliyor bilmiyorum ama tuhaftı yani.

slm canım bizde seninle kanka olmustuk ama sen pek sık giremiyorsun valla bende pek sık yazamıyorum ama takip ediyorum ne güzel damarındaki direnç kaybolmus mutlaka faydası olmustur tuzsuz yemenin besigi hayırlı olsun prensesin iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallah:21::21: senin doğum ne zaman benim ki ocak ayında kankacım

hogeldin tatlımmm,
beşiğiniz hayırlı olsun. yuduğu sağlıklı günlerini görürsün sağlıkla inşallah canım.

kızlarrrr geçmiş mi okuyosunuz yaww az kaldı gidicem birazdan hadi güncele gelinnn

slm canım senin yazını okuyunca geçmisi okumadan geldim nasılsın depo da islerin nasıl

bershka canım bebeğini görmüşsün. Bütün hamileliğini böyle mutlu geçirirsin inşallah.

sılacım hep diyorum senin için,yine söyleyeyim. Allahım gönlüne göre versin inşallah.

yaa kızlar ben bu ay anlamsız bir şekilde heyecanlıyım... şu önümdeki 10 gün hemencecik geçip gitsin istiyorumm...
rüya muhabbeti olmuş bende dün gece çok garip bir rüya gördüm. elimde birsürü küçük küçük yumurta vardı. boncuk gibi düşünün öyle yani. ve güya o benim akıntımmış... gözümü kapayınca gözümün önüne geliyor o görüntü...:26: çok garip bir duyguydu ne anlama geliyor bilmiyorum ama tuhaftı yani.

hayrolsun hayatımmm. Allahım içindeki heyacanını hayra çevirsin.

breshka canımmmm ay ne kadar sevindimmmm miniğini görmüşsün. gözün aydın olsun canım. sonuna kadar böle mutlu geçer inşallah.

hogeldin tatlımmm,

CANIM BENim nasil olsun istee .. bende ayni bulanti,uyku derken yuvarlanip gidiyorum.. ev ariyoruz iste halen. oyle valla... sendedepo semalarinda surunme bakalim... insallah hersey guzel olur kkuzzum.. mayis gibi geliyo demek esin. kizz gecer gider hemen.. yilbasi gecsinde bak nasi cabuk gecer 4 ay....

guzelim benim.. amiin. Allah razi olsun. RAbbim umlemizin gonlune gonlune gore versin bitanem.. ya neden bilmem ama senin icin bu ay bende ayri bi heycan icindeyim. vallahi oglende yazacaktimama seni stresse yapmayim die yazmamistim.. insallah ruyanda hayrolsun tatlim benim..

sılacıgıma da yazayım bizim prenses daha dönmemis carsamba günü tekrar gidecegim dr a ins dönmüstür normal dogum istiyorum cünkü hamileligin ilk zamanları da zor ama agirlasınca daha zor sanki neyse az kaldı eminim kızımı kucagima aldıgimda bunları unuturum senin bulantılar devam ediyormus canım ins cok uzun sürmez rabbim kolaylıgını versin

insallah canım bu ay hamile oldugun haberini alırsın rüyanı ona yoralım ne güzel olur :emir_bebek::emir_bebek:

CANIM BENim nasil olsun istee .. bende ayni bulanti,uyku derken yuvarlanip gidiyorum.. ev ariyoruz iste halen. oyle valla... sendedepo semalarinda surunme bakalim... insallah hersey guzel olur kkuzzum.. mayis gibi geliyo demek esin. kizz gecer gider hemen.. yilbasi gecsinde bak nasi cabuk gecer 4 ay....

guzelim benim.. amiin. Allah razi olsun. RAbbim umlemizin gonlune gonlune gore versin bitanem.. ya neden bilmem ama senin icin bu ay bende ayri bi heycan icindeyim. vallahi oglende yazacaktimama seni stresse yapmayim die yazmamistim.. insallah ruyanda hayrolsun tatlim benim..

aman tatlım aç kalma vücut direncini yitirme sakın dikkat et kendine. komposto falan yap kraker yee bulantılarda. eyyyy sizin daha ev işi var dimi hey Allahım inşallah bulursunuz tez zamanda canım yaa. evet sanki banada öle geliyo yılbaşını atlatsam gerisi hemen geçicekmiş gibi. Allah veriyo sabrını bi şekilde işte, çok şükür.

slm canım senin yazını okuyunca geçmisi okumadan geldim nasılsın depo da islerin nasıl

cicegiim.. sanada yazistim tatlim gormedinmi?? masallahsenin kizda beni delirtti ya nelerde yaparmus oralarda... Allah bagislasin canim benim... insallah teyzelerine salladigi ellerinide gorururz....

peki canim enson nezaman gitmistin dr a? donmustu ters?

yeni ofis malzemelerimiz gelsi yarın iyicene yerleşiriz herhalde. iyi çiçekcim iyi gidiyo şimdilik. rahat burası yaa hem eve daha yakın.
Allahtan hayırlısı inşallah. sen nasılsın nasıl gidiyo.

kolay gelsin canım rahat olması iyi olur senin icin bende cok sükür iyiym ama geceleri uyurken zor oluyor esin geldiginde insallah dr a gitmeye gerek kalmadan hamile kalırsın sonra esinde yanındayken hamileliginin tadını cıkarırsın tatlım :21::21::21:

hayrolsun hayatımmm. Allahım içindeki heyacanını hayra çevirsin.

Amin canım.. inşallah hayır olsun. hepimiz için inşallah.

ay deme sılacım.. hamilesin sen belkide içine doğuyordur..
:18::18:
bakalım peşiniz sıra gelecekmiyimmm:16:

bu arada canım atladım sanırım ben senin kahverengi lekelenmen ne durumda gelmedi dimi gerisi? doktorla konuşabildinmi?

Back