Aminnn canımm çok sevinçliyim yaa sadece kendi adıma değil inan sizlerde hamilesiniz ya valla çok seviniyorum sen sıla ay inşallah yakında diğer kızlarında haberini alırız daha da mutlu olurum
çok şükür canım ya burda öyle bi sıkıntı yaşamıyoruz ama yinede nankörlük ettiğimiz oluyor istediğimiz şeyler zamanında olmayınca ama yinede sizlerden şanslıyız bu konuda... Keşke sende ilk gittiğinde bayadır bekliyoruz deseydin ama nasip kısmet herşeyin bir zamanı var demekki hayırlısı bu zamanda öğrenip bişeyler yapmanmış inşallah sonu hayırlı olur canım dualarımdasınız hepiniz
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Çok sağol canım darısı sizlere inşallah inan çok istiyorum hepimiz aynı duyguları yaşayalım istiyorum ve inanıyorumki en yakın zamanda sizlerde bu mutluluğu paylaşacaksınız gerçekten tarifi imkansız bi duygu Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
Valla ne yalan söyleyim bugün işte zorlanıyorum biraz ama olsun meleğim sağlıklı olsun da çektiğim bulantı olsun ne olacak dediğin gibi çok çaba gösterdik bu günleri görmek için o yüzden hiç şikayet etmiyorum buna da şükür var ki belirtisi de var diyorum . Yemek konusuna gelince Allah razı olsun o konuda eşim çok destek oluyor aslında yapma kötüysen annemde yiyelim yada dışardan alayım diyor ama dışardan yemek istemiyorum annesinde de hangi birzaman yiycez hem k.pederim olunca çekiniyorum midem falan bulanıyor ister istemez utanıyorum .o yüzden yapabildiğim kadar yapıyorum artık
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
bu arada rüyanı bende tahmin edebiliyorum Allah hayırlara çıkarsın inşallah