2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

dün pazardı ya eşimle birz gezdik sinemaya falan gitiik.ordan geldik görmceme eve geldimizde 1 di ztn eşimde sbh erkn kalkcktı uyuduk hemen...ağrım sızım yok dün son küçk kanamada geldi bida kanamam da gelmedii.eğer hamişsen hastalan ma ama değlsen aynı gün ol adet.uztnmasın seni..sende ha oldum ha olcm dye düşünme sakın strsede girme

ohhhhhh ohhhh ii yapmıssın..hangi filme gttin bakim,tavsiye edermisin..bende sinemaya gtmek istiorum ama ii bir film varmı kii..
yok canm strese ne greym ben ki hep 40 45 gnde adet olurdum şimdi ilaç sayesnde 30.da gelıolar:32:

hoşgeldn sılacımmmm,,,evettt gece gündüz boşlamıyoruzz burayı yokluğunuz belli olmasın dieee:50::50:
hosgorcum mericimm... masallah size sagolun ozaman cidden topic bos kalmiyor....
ayrica avatarin cok hos o kadar hoski pcyle butunlesesem simdiiiiii..........
valla kuzumm ben ondan sonra yazdım sana yine klomenle alakalı bi post 1 tane daha yazdım ama yok cvp falan alamadım :( nyse ben tekrar yolalrım sana :) bnde iiyim çok şükür geliyorum ama çok fazla takılamıyorum işte bnde özlüorum sizi ama yinede hergün burdayımm haftasonu beni sormuşsun onunla ilgili yazdım bide yaaaaaaa sen beni bayaaa atlamışsın ayol :14::14:

evet canımmm belli oluyorr :1::1: Allah ım gönlündekini nasip eylesin hepimizeeeeeee :16::16:

amin kuzum....goz attin demi oraya enteresan seyler var....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnn yuvamızz yavrularımızınnn gelmesiyle taçlansın inşallahhhhhhhhhh:16::16::16:
Aminnn canımm çok sevinçliyim yaa sadece kendi adıma değil inan sizlerde hamilesiniz ya valla çok seviniyorum sen sıla ay inşallah yakında diğer kızlarında haberini alırız daha da mutlu olurum :16:

Allahim ya negüze vallaha tr. de tip sistemi. cok sanslisiniz.ben bir yildan beri ugrasiyorum kanaldirmaya bisey vari diye yok süpheli bi durum olmayinca yapmiyorlar anacim. sonra yarim seneden beri bebek istiyoz olmuyor deyince bak nasil yaptilar uyuzlar hemen yapsaydiniz ben triod oldugumu aninda ögrenir tedavime balardimya. belkide 1 yildan beri var bende. hayrlisi artik
çok şükür canım ya burda öyle bi sıkıntı yaşamıyoruz ama yinede nankörlük ettiğimiz oluyor istediğimiz şeyler zamanında olmayınca ama yinede sizlerden şanslıyız bu konuda... Keşke sende ilk gittiğinde bayadır bekliyoruz deseydin ama nasip kısmet herşeyin bir zamanı var demekki hayırlısı bu zamanda öğrenip bişeyler yapmanmış inşallah sonu hayırlı olur canım dualarımdasınız hepiniz :54:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maş. size canım,ayhhhh pıt pıt atıyordu demekkk ne güzel,çok duygulandım:25::25:
iyisin ama sen de dimi?
Çok sağol canım darısı sizlere inşallah inan çok istiyorum hepimiz aynı duyguları yaşayalım istiyorum ve inanıyorumki en yakın zamanda sizlerde bu mutluluğu paylaşacaksınız gerçekten tarifi imkansız bi duygu Rabbim hepinize yaşatsın inşallah :16:

insallah canim benim... sende calisiyorsun bitanem yaa ben kendimi bu haldeiste hayaledemiyorum inan. Allah sanada kolaylik versin..
canim sen yemek yapmal zorunda deilsin. bence zorlama kendini cok. ben oglum icin mecburum en azindan bi corba atmaya. bide zor bela canimin istediklerini yapiyoirum.. esinde yemek konusunda zorsa bile sorun olmaz bence bu ani cok beklediniz sonucta demi???
Valla ne yalan söyleyim bugün işte zorlanıyorum biraz ama olsun meleğim sağlıklı olsun da çektiğim bulantı olsun ne olacak dediğin gibi çok çaba gösterdik bu günleri görmek için o yüzden hiç şikayet etmiyorum buna da şükür var ki belirtisi de var diyorum . Yemek konusuna gelince Allah razı olsun o konuda eşim çok destek oluyor aslında yapma kötüysen annemde yiyelim yada dışardan alayım diyor ama dışardan yemek istemiyorum annesinde de hangi birzaman yiycez hem k.pederim olunca çekiniyorum midem falan bulanıyor ister istemez utanıyorum .o yüzden yapabildiğim kadar yapıyorum artık :34: bu arada rüyanı bende tahmin edebiliyorum Allah hayırlara çıkarsın inşallah :16:

ohhhhhh ohhhh ii yapmıssın..hangi filme gttin bakim,tavsiye edermisin..bende sinemaya gtmek istiorum ama ii bir film varmı kii..
yok canm strese ne greym ben ki hep 40 45 gnde adet olurdum şimdi ilaç sayesnde 30.da gelıolar:32:

alacakaranlık serisinin şafak vakti part 1 e ggtik bidaki hafta şeytanın imi diye flm vr ona gtcez..eşim alt yazıları okuyamıyo allhtan bunda olylar uzun yazılar kısaydı:1:...inşllh hamiş kalırsın tatlım ya

valla kuzumm ben ondan sonra yazdım sana yine klomenle alakalı bi post 1 tane daha yazdım ama yok cvp falan alamadım :( nyse ben tekrar yolalrım sana :) bnde iiyim çok şükür geliyorum ama çok fazla takılamıyorum işte bnde özlüorum sizi yinede hergün burdayımm haftasonu beni sormuşsun onunla ilgili yazdım bide yaaaaaaa sen beni bayaaa atlamışsın ayol

ayyyhhh evet hayırlı pıtırcıgım demiştin,sanki bende sana yazmıstım ama blemedimki şimdiiiiiiiiiii:44:

ahh klomenleride kaçırmısım demek....bana ne oluyorsaaa.. yine yazarsam sevinirim pıtırcıgım. bi kere de öper,kendimi affettiririm olar mıııı???

canlarr ben çıkıyorummm biraz evimi toplayayıımm sonrada 5te yola çıkcam ev bakmaya gidicezzz.. ancaa akşama gelirimmm öptüm siziiiiiii:16::16:

hosgorcum mericimm... masallah size sagolun ozaman cidden topic bos kalmiyor....
ayrica avatarin cok hos o kadar hoski pcyle butunlesesem simdiiiiii..........

amin kuzum....goz attin demi oraya enteresan seyler var....

nar yaptım avatarımı evet cok hoş görünüyooo,hem de bereket derler yaa:1::1::1:

bakalım belki etkisi olur hahhah:52::52::52:

kızlar bu arada her an katil olabilirm söyliyyeim size:47::47::47:
hayirdir insallah!!!!!
Aminnn canımm çok sevinçliyim yaa sadece kendi adıma değil inan sizlerde hamilesiniz ya valla çok seviniyorum sen sıla ay inşallah yakında diğer kızlarında haberini alırız daha da mutlu olurum :16:

çok şükür canım ya burda öyle bi sıkıntı yaşamıyoruz ama yinede nankörlük ettiğimiz oluyor istediğimiz şeyler zamanında olmayınca ama yinede sizlerden şanslıyız bu konuda... Keşke sende ilk gittiğinde bayadır bekliyoruz deseydin ama nasip kısmet herşeyin bir zamanı var demekki hayırlısı bu zamanda öğrenip bişeyler yapmanmış inşallah sonu hayırlı olur canım dualarımdasınız hepiniz :54:
Çok sağol canım darısı sizlere inşallah inan çok istiyorum hepimiz aynı duyguları yaşayalım istiyorum ve inanıyorumki en yakın zamanda sizlerde bu mutluluğu paylaşacaksınız gerçekten tarifi imkansız bi duygu Rabbim hepinize yaşatsın inşallah :16:

Valla ne yalan söyleyim bugün işte zorlanıyorum biraz ama olsun meleğim sağlıklı olsun da çektiğim bulantı olsun ne olacak dediğin gibi çok çaba gösterdik bu günleri görmek için o yüzden hiç şikayet etmiyorum buna da şükür var ki belirtisi de var diyorum . Yemek konusuna gelince Allah razı olsun o konuda eşim çok destek oluyor aslında yapma kötüysen annemde yiyelim yada dışardan alayım diyor ama dışardan yemek istemiyorum annesinde de hangi birzaman yiycez hem k.pederim olunca çekiniyorum midem falan bulanıyor ister istemez utanıyorum .o yüzden yapabildiğim kadar yapıyorum artık :34: bu arada rüyanı bende tahmin edebiliyorum Allah hayırlara çıkarsın inşallah :16:

canim beniimmm.. guzelimm.. gercekten bende oyle beraber hamile olmamiz ayri bi sevinc veriyo.. onsallah bunun devami regenle gelecek.. menbete,tatlicadi,nartanesi,meri takip edecek.... ve elbette digerleri...

tatlim ilk hamileligimde kaynanam ve gorumcem sagolsunlar yollarlardi yemek eve. bu defa hiic orali olan oglani dusunen yok olsun sukur bakabilirim yavruma.... yakinlarsa size esinin ugrayip biraz yemek alabiliryani.. evet oralarda kalip yemek cok rahat olmaz.. ayy ya su aralar biz cok disardan yiyoz... secenegimiz cok olmasada... makarna,pizza,durum arasinda gidip gelioz...
tr de oksecenek var ev yemekleri yerleri bile var.. ... tek sorun yemek olsun bitanem hallolur... tencere yemekleri yapmaya bak sogani,salcasi baharati baklagilleri at tencereye koy suyu kapat.... ruyama gemince insallah.....hayirlisi..

canlarr ben çıkıyorummm biraz evimi toplayayıımm sonrada 5te yola çıkcam ev bakmaya gidicezzz.. ancaa akşama gelirimmm öptüm siziiiiiii:16::16:
hadi guzelim ozaman kolay gelsin sana. yorma kendini cok. insallah da ev bulabilirsiniz...
bende kalkmak uzereyimmm..
nar yaptım avatarımı evet cok hoş görünüyooo,hem de bereket derler yaa:1::1::1:

bakalım belki etkisi olur hahhah:52::52::52:

canim cekiyor amaaa:5::5::5::5:

canim beniimmm.. guzelimm.. gercekten bende oyle beraber hamile olmamiz ayri bi sevinc veriyo.. onsallah bunun devami regenle gelecek.. menbete,tatlicadi,nartanesi,meri takip edecek.... ve elbette digerleri...

tatlim ilk hamileligimde kaynanam ve gorumcem sagolsunlar yollarlardi yemek eve. bu defa hiic orali olan oglani dusunen yok olsun sukur bakabilirim yavruma.... yakinlarsa size esinin ugrayip biraz yemek alabiliryani.. evet oralarda kalip yemek cok rahat olmaz.. ayy ya su aralar biz cok disardan yiyoz... secenegimiz cok olmasada... makarna,pizza,durum arasinda gidip gelioz...
tr de oksecenek var ev yemekleri yerleri bile var.. ... tek sorun yemek olsun bitanem hallolur... tencere yemekleri yapmaya bak sogani,salcasi baharati baklagilleri at tencereye koy suyu kapat.... ruyama gemince insallah.....hayirlisi..

Valla yapcaz artık bişeyler çare yok bazen kendim bazen kaynanam bazen annem dolanıp durucam mesela bu akşam anneme gidicem keşke annem yakın olsaydı orda çekinmezdim ama sağlık olsun eşimde bu sayede yemek yapmayı öğrenir :1: Dışardan çok yememeye çalış canım doktorlar hazır çorbayı bile tüketmeyi önermiyor o yüzden dikkat et canım :34:

Valla yapcaz artık bişeyler çare yok bazen kendim bazen kaynanam bazen annem dolanıp durucam mesela bu akşam anneme gidicem keşke annem yakın olsaydı orda çekinmezdim ama sağlık olsun eşimde bu sayede yemek yapmayı öğrenir :1: Dışardan çok yememeye çalış canım doktorlar hazır çorbayı bile tüketmeyi önermiyor o yüzden dikkat et canım :34:

canim benim masallah seyrekte olsa anne imkanin var neguzel.haftasonlar ordabile kalabilirsin...

disardakileri yiyen ben deilim canim yazik oglum ve esim zaten bende toksoplazma oldugundan dasarda et ve benzeri,salatalar falan yasak!!!!! ATTENTION!!!!!

kaynanamın agzı durmuyoır ya deli edo beni...şubatta evlendimin 2 sen olck.bi dur yaa...hamile kalmak içn uğrşıyom pcos vr ztn yumurta tembelliği ee bide 22 kasımda yeni düşük yaptım hala vır vır konuşuyo...yok bi evlat olydı.. bi istedk düştü..meyvesiz ağcı taşlarlar..yok kadına deimşler kistleri aldır öle hamile kalırsın adam onu boşıckmışşş.aynı evde yaşıyozz..cahil kıt görüşlü bi kadın ve sürekli yalan sölüyoo...ben ağzının payını verom ama gözm kararmasın dye kaçıyom odadan yoksa dedim gbi katüll olcammmmmm:47:

hoşgeldin screammmmm, nasılsın canım, paşamız nasıl...
bende pek uğrayamıyorum aslında topice, sende baya boşladın...

hosbuldukkkkk,
ben haftaici geliyorum aslinda kardaizcimmmm... haftasonlari pek ugrayamiyorumm... ve bu kadar yazilmiyordu... merak ettim neler olmuss.. yavas yavas okuyorum.. :1:

sen nasilsinn bu arada? esinin ne zaman donecegi tam belli mi? sene basina 1 ay kaldi... ocakta gelecek mi?

hosbuldukkkkk,
ben haftaici geliyorum aslinda kardaizcimmmm... haftasonlari pek ugrayamiyorumm... ve bu kadar yazilmiyordu... merak ettim neler olmuss.. yavas yavas okuyorum.. :1:

sen nasilsinn bu arada? esinin ne zaman donecegi tam belli mi? sene basina 1 ay kaldi... ocakta gelecek mi?

yeni arkadaşlar var, gece kuşlarımız var malüm bende depodayım fazla gelemiyorum. hızlarına yetişeyoruz maşallah.
benimde arada atladığım sayfalar var valla.
ben aynı git gel iş ev.... sıkılıyorum işte bazen öle yani anlarsın. eşim büyük ihtimal mayıs gibi gelicek hayatım, şubata gelirse büyük süpriz olur ama fazla kalamaz bu seferde.

Back