- Konu Sahibi screamaway
- #31.481
çok sağol canımmmm şimdiden o kadar mutluyumki sabahtan beri yine ayaklarım yere değmiyor İnşallah o günleri de görürüm çok sabırsızlanıyorum ben yaa ama inanırmısın gözümü kapatıyorum hemencecik miniğimin pıt pıt atışları gözümün önüne geliyor yaa kurban olurum ben onu verene Sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?gözünaydın canım ne güzel insallah daha da büyüyecek tekmelerini de hissettiginde bir o kadar heyecanlanacaksın insalllah sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirirsin sonra da saglikli bir sekilde kucagina alırsın
Sağol hayatım aminnnn inşallah Rabbim hepinize nasip etsinbershka canım bebeğini görmüşsün. Bütün hamileliğini böyle mutlu geçirirsin inşallah.
Hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa kayboldun gittin Neyse doktordan güzel haberler getirmişsin çok sevindim canım Ayyyy ne hoştur şimdi o yaa ben olsam dayanamazdım gelir gelmez kurar durup durup onu seyrederdimslm hanımlar, benden çok ara veren var mı acaba topiğe girmede.. eskiden geçmişi bi çırpıda okurdum sonra ara ara atlayarak okur oldum şimdide hiç okuyamıyorum.. en son aklımda sevinçli haberlerimiz var sıla, hly, bershka inş.sağlıkla devam ediyordur hamilelikleri darısı topiğimizin diğer hanımlarına iinşllah. ayın 24 ünde izmire doktoruma gittim.. damarlarımı kontrol etti.. tek damarımdaki direnç kaybolmuş çook sevindim Tuzdan tamamen koptum kızlar kendini limonlu suya açık çaya vermiştim faydası oldu bence..:) bide teyzeleri kızımın annarnesi gelmişti yanıma kzııma beşik aldı.. bizde adettir, kız tarafı ilk bebeğe yatağını alır.. dün kargoyla gönderdiler açtık kntrol ettik kapatıp kaldırdık iinşallah şubatta kuracağız Allah nasip ederse. hep dua ediyorum Allahım darısı tüm isteyenlerin başına diye..
breshka canımmmm ay ne kadar sevindimmmm miniğini görmüşsün. gözün aydın olsun canım. sonuna kadar böle mutlu geçer inşallah.
Teşekkür ederim canımmmm Allah razı olsun Darısı sizlerin başına inşallah