2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gözünaydın canım ne güzel insallah daha da büyüyecek tekmelerini de hissettiginde bir o kadar heyecanlanacaksın insalllah sonuna kadar güzel bir hamilelik gecirirsin sonra da saglikli bir sekilde kucagina alırsın :16::16::16:
çok sağol canımmmm şimdiden o kadar mutluyumki sabahtan beri yine ayaklarım yere değmiyor :1: İnşallah o günleri de görürüm çok sabırsızlanıyorum ben yaa ama inanırmısın gözümü kapatıyorum hemencecik miniğimin pıt pıt atışları gözümün önüne geliyor yaa kurban olurum ben onu verene Sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?

bershka canım bebeğini görmüşsün. Bütün hamileliğini böyle mutlu geçirirsin inşallah.
Sağol hayatım aminnnn inşallah Rabbim hepinize nasip etsin :16:

slm hanımlar, benden çok ara veren var mı acaba topiğe girmede.. :( eskiden geçmişi bi çırpıda okurdum sonra ara ara atlayarak okur oldum şimdide hiç okuyamıyorum.. en son aklımda sevinçli haberlerimiz var sıla, hly, bershka inş.sağlıkla devam ediyordur hamilelikleri darısı topiğimizin diğer hanımlarına iinşllah. ayın 24 ünde izmire doktoruma gittim.. damarlarımı kontrol etti.. tek damarımdaki direnç kaybolmuş çook sevindim Tuzdan tamamen koptum kızlar kendini limonlu suya açık çaya vermiştim faydası oldu bence..:) bide teyzeleri kızımın annarnesi gelmişti yanıma kzııma beşik aldı.. bizde adettir, kız tarafı ilk bebeğe yatağını alır.. dün kargoyla gönderdiler açtık kntrol ettik kapatıp kaldırdık iinşallah şubatta kuracağız Allah nasip ederse. hep dua ediyorum Allahım darısı tüm isteyenlerin başına diye..
Hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa kayboldun gittin :20: Neyse doktordan güzel haberler getirmişsin :34: çok sevindim canım :29: Ayyyy ne hoştur şimdi o yaa ben olsam dayanamazdım gelir gelmez kurar durup durup onu seyrederdim :1:

breshka canımmmm ay ne kadar sevindimmmm miniğini görmüşsün. gözün aydın olsun canım. sonuna kadar böle mutlu geçer inşallah.

Teşekkür ederim canımmmm Allah razı olsun :29: Darısı sizlerin başına inşallah :16:

cicegiim.. sanada yazistim tatlim gormedinmi?? masallahsenin kizda beni delirtti ya nelerde yaparmus oralarda... Allah bagislasin canim benim... insallah teyzelerine salladigi ellerinide gorururz....

peki canim enson nezaman gitmistin dr a? donmustu ters?

sılacıgim ben seni atlar mıyım hic diger sayfada sana yazdim canım insallah doğsun fotolarını koyarım :54:
breshacigim seni cok iyi anlıyorum ben her ay gittigimde dr a kalp atıslarım öyle hızlı atıyordu ki bir süre heyecandan hicbir sey soramyordum dr a insallah tekmelerini attıgı günleri de konusacagiz ben iyiym canım simdi beni doğum korkusu sardı sürekli rüyamda dogum yaptığımı görüyorum:1::1:

sılacıgıma da yazayım bizim prenses daha dönmemis carsamba günü tekrar gidecegim dr a ins dönmüstür normal dogum istiyorum cünkü hamileligin ilk zamanları da zor ama agirlasınca daha zor sanki neyse az kaldı eminim kızımı kucagima aldıgimda bunları unuturum senin bulantılar devam ediyormus canım ins cok uzun sürmez rabbim kolaylıgını versin
tatlim daha 7.ayin basindasin benim oglanda 7.ayin sonuna dogru donmustu.. insallah doner annesi merak etme.. kolaydogumlar nasip etsin Mevlam canim insallah... bide yalnizsindemi sende? gelirlermidogumuna ailen falan? imkan olur gelirlerse cok sevinirim canim....
aman tatlım aç kalma vücut direncini yitirme sakın dikkat et kendine. komposto falan yap kraker yee bulantılarda. eyyyy sizin daha ev işi var dimi hey Allahım inşallah bulursunuz tez zamanda canım yaa. evet sanki banada öle geliyo yılbaşını atlatsam gerisi hemen geçicekmiş gibi. Allah veriyo sabrını bi şekilde işte, çok şükür.

oyle yapmaya calisiyorum tatlim,ama sanki oglumda dahada fenaydim... mesela kimisinde sadece sabah oluyo bende 7/24 hic gitmiyo..olsun yilbasindan sonrabiter insallah hayirlisiyla...

canim cidden yilbasini atlattikmi corapsokugu gibi gelio..bende trdeyken esimi beklerken aynenbuhesabiyapmistim ve oyledegecip gitmisti... subattadeilmayista geliouzun kalmasini tercihederdim kardaizcim.... ve bol calismali gunler tabiki.....

ev meselemiz ayni iice daraldik zorlandik...artik olmazsa idarelik birileriinin evine siginicaz valla..... bakalim insalah hlyam bulmustur bugun...

ben çıkıyorum kızlar anneciğime gideyimde karnımı doyurayım biraz :1: Sonrada miniğimi dedesi ve anneannesiyle tanıştırayım :9:

hepinizi öptümmmmmm:54::54::54::54::54:

kolay gelsin canım rahat olması iyi olur senin icin bende cok sükür iyiym ama geceleri uyurken zor oluyor esin geldiginde insallah dr a gitmeye gerek kalmadan hamile kalırsın sonra esinde yanındayken hamileliginin tadını cıkarırsın tatlım :21::21::21:

ay canım benim ağzın bal kaymak şeker yesin emi. Allah dualarımız kabul etsin. inşallah sorun çıkmaz...

Amin canım.. inşallah hayır olsun. hepimiz için inşallah.

ay deme sılacım.. hamilesin sen belkide içine doğuyordur..
:18::18:
bakalım peşiniz sıra gelecekmiyimmm:16:

bu arada canım atladım sanırım ben senin kahverengi lekelenmen ne durumda gelmedi dimi gerisi? doktorla konuşabildinmi?
insallah talicadim insallah dogru sey dogmustur... Allahim kimseyi aratmasin arkadasim.... insallah geleceksiniz calismada olan sen,regen ve nartanesi....
lekelenme sadece o an olmustu guzelim sukur anormal bi durum seyretmedi ondansonra... drla konusamadim.. breshkamda doktorunun soylediklerini yazinca rahatmadim olabilir lekeler falandie... insallah yolunda hersey...
sılacıgim ben seni atlar mıyım hic diger sayfada sana yazdim canım insallah doğsun fotolarını koyarım :54:
breshacigim seni cok iyi anlıyorum ben her ay gittigimde dr a kalp atıslarım öyle hızlı atıyordu ki bir süre heyecandan hicbir sey soramyordum dr a insallah tekmelerini attıgı günleri de konusacagiz ben iyiym canım simdi beni doğum korkusu sardı sürekli rüyamda dogum yaptığımı görüyorum:1::1:
bi sabirsizlik meselesi canimbendeki az daha bekleseydim olurrmus!!! olsun ayy canimbenim koycan tabi mucizemizin fotolarini... doktordan cikipagladigin gun dungibi hatirimda.. ondan 3-4gun sonra ogrenmistin hamile oldugunu!!!

hogeldin tatlımmm,
değişik bişey yok, hamilelikler tam gaz sağlıklı ilerliyo :)
beşiğiniz hayırlı olsun. yuduğu sağlıklı günlerini görürsün sağlıkla inşallah canım.

teşkkrler kardaizcm inşallah sağlıkla eşin geldiğinde de güzel haberler bekliyorum senden;))

slm canım bizde seninle kanka olmustuk ama sen pek sık giremiyorsun valla bende pek sık yazamıyorum ama takip ediyorum ne güzel damarındaki direnç kaybolmus mutlaka faydası olmustur tuzsuz yemenin besigi hayırlı olsun prensesin iyi günlerde kullanmak nasip olsun insallah:21::21: senin doğum ne zaman benim ki ocak ayında kankacım

evt kankacım ayrı düştük biiz neyseki gönüller bir.. benim doğum şubat sonu olacak kısmetse.. Senin prenses daha dönmemiş mi annesi sezeryan mı istiyo nedir?;)

Hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa kayboldun gittin :20: Neyse doktordan güzel haberler getirmişsin :34: çok sevindim canım :29: Ayyyy ne hoştur şimdi o yaa ben olsam dayanamazdım gelir gelmez kurar durup durup onu seyrederdim :1:

ne güzel bir haber getirmişsin bize bershka.. hep sağlıkla atsın yiğenimizin kalbi iinşallah..
geldi beşiğimiz bakalım uyku seti vs. henüz yok :)) bakarken ben çok duygulandım zaten :34: kursam hergün aalardım:1:

slm canlarım ben geldimmmmm breshkacım yerim ben senin mercimeğini tatlım maşşallah:nazar:darısı başıma artık canım:16:kardaiz sen nasılsın tatlım:34:yağmuırrrrrrr meryemmmmmm ben sonuçlarımı yarın alıcam bana çoook dua edin kısslar hemen tüp bebeğe başlayalım:49:

ayy kizlar yurami anlatatiiim sizee... dayanamidimmm...

simdi dogum yapmisim. bebegin basinda ben ,esim ve oglum seviyoruz.. esime benzeyen esmer bi kiz cocuguydu ve hep esmer yesil gozlu kizim olsun die isterdim... gozleri siyahdi ama olsun.. ama o kadar gercektiki bebegin yuzunu cok net hatirliyorum esime benziyodu resmen ve onu sevisimiz cok gercekti... ve cok garip oldum. aklima geldikce o an gozlerim doluyor.

ayy canim benim yaa... sende tekrar cok sagoll arkadasim. insallah bizde baslariz guzel guzel hazirliklara... zaman cabuk geciyor.. senin prensesin hazir bakalim yatagi.. saglikli gunlerde ,guzel gunlerde misil misil yatsin insallah...

senin ogretmenler gununu kutlamistim ben ogretmendin dimi canim sen???

slm canlarım ben geldimmmmm breshkacım yerim ben senin mercimeğini tatlım maşşallah:nazar:darısı başıma artık canım:16:kardaiz sen nasılsın tatlım:34:yağmuırrrrrrr meryemmmmmm ben sonuçlarımı yarın alıcam bana çoook dua edin kısslar hemen tüp bebeğe başlayalım:49:

hadi bakalim canim insallah hic bi engel cikmaz.. breshkamiz gibi sende guzelhaberlerle ucurursun bizi.......

evet sılacım yalnızım doguma yakın kayınvalidem gelecek sonra da annem insallah döner iki gün sonra kontrol var normal dogum istiyorum ama bir yandan da korkusu sardı insallah kolay dogum nasip eder rabbim hepimize de
kardaiz insallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin benim icime öyle doğuyor esin geldiginde hemen hamile kalacaksın sonra da bir güzel hamileligin tadını cıkaraksın
umaycım benim kız cok hareketli masallah önce dönmüs dedi ebe 4 gün sonra dr dönmemis dedi bu ay dönmesi lazımmıs hakkımızda hayırlısı artık sen nasıl istiyorsun normal mi sezeryan mı

insallah talicadim insallah dogru sey dogmustur... Allahim kimseyi aratmasin arkadasim.... insallah geleceksiniz calismada olan sen,regen ve nartanesi....
lekelenme sadece o an olmustu guzelim sukur anormal bi durum seyretmedi ondansonra... drla konusamadim.. breshkamda doktorunun soylediklerini yazinca rahatmadim olabilir lekeler falandie... insallah yolunda hersey...

simdi dogum yapmisim. bebegin basinda ben ,esim ve oglum seviyoruz.. esime benzeyen esmer bi kiz cocuguydu ve hep esmer yesil gozlu kizim olsun die isterdim... gozleri siyahdi ama olsun.. ama o kadar gercektiki bebegin yuzunu cok net hatirliyorum esime benziyodu resmen ve onu sevisimiz cok gercekti... ve cok garip oldum. aklima geldikce o an gozlerim doluyor.

Bir daha yaşamazsın inşallah canım. ama bence sen yinede doktoruna bir söyle. belki kontrol eder durumunu falan.

rüyana gelince.. gerçekten bebeğini görmüş olabilirsin canım. mesela sana şöyle anlatayım. ben kızkardeşimin ilk doğumunda şehir dışındaydım. o gece rüyamda tatlı bir bebiş gördüm yiğenim olarak. ogün gündüz bana msj attılar bebeğin resmini. bir baktımki benim rüyamdaki bebek... Ama ben şoklardayım. bebeğin doğacağı bana geceden malum olmuş. (erken doğdu biraz) yani bu tür içinde duygu olan rüyaların çıktığını düşünürüm ben hep.

Son düzenleme:

ne güzelmis rüyan canım ben daha hic rüyamda bebisimi göremedim insallah istedgin gibi olur bebisin ama eminim cok tatlı bir bebis olur :emir_bebek::emir_bebek:

dualarimiz seninle canim benim...

bershka canım bebeğini görmüşsün. Bütün hamileliğini böyle mutlu geçirirsin inşallah.

sılacım hep diyorum senin için,yine söyleyeyim. Allahım gönlüne göre versin inşallah.

yaa kızlar ben bu ay anlamsız bir şekilde heyecanlıyım... şu önümdeki 10 gün hemencecik geçip gitsin istiyorumm...
rüya muhabbeti olmuş bende dün gece çok garip bir rüya gördüm. elimde birsürü küçük küçük yumurta vardı. boncuk gibi düşünün öyle yani. ve güya o benim akıntımmış... gözümü kapayınca gözümün önüne geliyor o görüntü...:26: çok garip bir duyguydu ne anlama geliyor bilmiyorum ama tuhaftı yani.

valla ben de bi anlam veremedim.. bi sürü yumurta...

slm hanımlar, benden çok ara veren var mı acaba topiğe girmede.. :( eskiden geçmişi bi çırpıda okurdum sonra ara ara atlayarak okur oldum şimdide hiç okuyamıyorum.. en son aklımda sevinçli haberlerimiz var sıla, hly, bershka inş.sağlıkla devam ediyordur hamilelikleri darısı topiğimizin diğer hanımlarına iinşllah. ayın 24 ünde izmire doktoruma gittim.. damarlarımı kontrol etti.. tek damarımdaki direnç kaybolmuş çook sevindim Tuzdan tamamen koptum kızlar kendini limonlu suya açık çaya vermiştim faydası oldu bence..:) bide teyzeleri kızımın annarnesi gelmişti yanıma kzııma beşik aldı.. bizde adettir, kız tarafı ilk bebeğe yatağını alır.. dün kargoyla gönderdiler açtık kntrol ettik kapatıp kaldırdık iinşallah şubatta kuracağız Allah nasip ederse. hep dua ediyorum Allahım darısı tüm isteyenlerin başına diye..

güle güle kullanin canim benim... böyle pamuk pamuk elleriyle kirletsin sen de temizle emi :1::1::1::1:

ahh canim benimm.. nasil atlarim ben seni.. kesin bakip cikmisimdir bitanem... ama seni ve testlerini takiopteyim.. bizde iyiyiz kusum sukur gecenleri cok az olan lekelenmem artmadi ve tekrarlamadi...

aman canim gecmis olsun, olmasin bir daha da lekelenme felan... evet girip ciktin zaten, ondan dolayi korktum ben de..

oh oh oh ucusmusunuz. gece uyuyamiyorum ben ya neolacak benim hali.

silacim hosgeldin gülüm. ben sanmiyorum üstüne görme oldugunu ilk günki gibi bi ik damlayla kalsaydi süphelenirdim am iste 2gün cogaldi ve acik pembe. yinede sükür ilaclarimi kullandigima ragmen adet düzensizligi yapmadi bende.

hülyacigim dualarin icin cok cok sagol gecen sefer bizler icin dua etmisin adimi orda görünce cok mutlu oldum sanki cift cizgi görmüs gibiydim. masaallah senin bebisinede ne cabuk büyüyorlar ya vallaha. saglikli dünyaya gelir insaallah.

breshkacigim tebrikler pit pitlar duyulmus. darisi silaya ama silanin yasadigi yerdeki sistemde ayni bizim burasi cok yavaslar ya cinsiyetini bile 16-20. haftasi ögrenebiliyorsun anca.

kanki kiz sen calismiyormusun bugün. ay canim cekti bende estlerden alcam ama stres yaparmiyim diye korkuyorum ya. gerci bana gerek yok adetlerim cok sükür düzenli. gerekte yok sanirim oder???

valla canim ben bu bakcam yumurtluyor muyum yoksa yumurtlamiyor muyum.. sen biliyorsun, yumurtan var senin... istersen yap ama sterse girerrim diyorsan yapma bence de... ama ben bi yapip bakcam, beni strese sokan sey, yumurtam mi yok, yoksa gününü mü yakalayamiyorum.. egerki testle yumurtayi bulup yine de hamis olmazsam kafama takmam, benim amacim su soru isaretlerini kaldirmak.. evet dedigin gibi burda iyice hasta olcan da, ondan sonra bakcaklar :50::50::50::50:

ayy canim benim yaa... sende tekrar cok sagoll arkadasim. insallah bizde baslariz guzel guzel hazirliklara... zaman cabuk geciyor.. senin prensesin hazir bakalim yatagi.. saglikli gunlerde ,guzel gunlerde misil misil yatsin insallah...

senin ogretmenler gununu kutlamistim ben ogretmendin dimi canim sen???

ne güzel rüya bu böyle.. Rabbim gönlüne göre versin arkadasm .. inş. mışıl mışıl uyuduğunuda göreceğim Allahım inş.
evt cnm öğretmenim sağol teşekkr ederim kutlaman için;)

umaycım benim kız cok hareketli masallah önce dönmüs dedi ebe 4 gün sonra dr dönmemis dedi bu ay dönmesi lazımmıs hakkımızda hayırlısı artık sen nasıl istiyorsun normal mi sezeryan mı

çiçekcm inş. normal olur ben de normal istiyorum neşter istemiyorum Allah bir avazda kurtarsın cnm :))

güle güle kullanin canim benim... böyle pamuk pamuk elleriyle kirletsin sen de temizle emi :1::1::1::1:
sağol cnm seve seve temizlerim valla.. seninde soru işaretlenir kaybolur umarım bir an evvel.. büyük süpriz bir yumurta diliyorum sana arkadaşım

evet sılacım yalnızım doguma yakın kayınvalidem gelecek sonra da annem insallah döner iki gün sonra kontrol var normal dogum istiyorum ama bir yandan da korkusu sardı insallah kolay dogum nasip eder rabbim hepimize de
kardaiz insallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin benim icime öyle doğuyor esin geldiginde hemen hamile kalacaksın sonra da bir güzel hamileligin tadını cıkaraksın
canim endiselenmedemesi kolay gibigozuksede sana sen kolay gibi dusun gercekten.. bidahaki kontrolunuze donmus olacak insallah... canim benim elbeteki ilk dogumun ilkheycanin ama insallah kolaycana gecer gider hemencecik kizina dokunursun..
Bir daha yaşamazsın inşallah canım. ama bence sen yinede doktoruna bir söyle. belki kontrol eder durumunu falan.

rüyana gelince.. gerçekten bebeğini görmüş olabilirsin canım. mesela sana şöyle anlatayım. ben kızkardeşimin ilk doğumunda şehir dışındaydım. o gece rüyamda tatlı bir bebiş gördüm yiğenim olarak. ogün gündüz bana msj attılar bebeğin resmini. bir baktımki benim rüyamdaki bebek... Ama ben şoklardayım. bebeğin doğacağı bana geceden malum olmuş. (erken doğdu biraz) yani bu tür içinde duygu olan rüyaların çıktığını düşünürüm ben hep.
aslinda bugun aramaliydim esimde kizacak aramadigima.. yarinilk isim arayim ozaman..

aaa masallah sana demek yegeninin yuzunu gordun sende??ne hos... ama iste kiminin ruyalari ters kimisininkiler duz ikiyor.. hayirlisi hakkimizda....
aminnnn canım benim yarın guatr sonuçlarımı alır almaz tyüp bebek druma gidicemmmmm rabbim hepimizin muradını tez zamnda versin işşallah amin.
amin canim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah.... peki adetin nezaman? hani tupe baslaman icin?
ne güzelmis rüyan canım ben daha hic rüyamda bebisimi göremedim insallah istedgin gibi olur bebisin ama eminim cok tatlı bir bebis olur :emir_bebek::emir_bebek:

evet canim oyle duygusal bi ruyaydi iste... rabbim herkesin gonlune gore versin insallah...ayy canim benim cok sagol mucize ablasi gibi tatli olur insallah....demek sen hic gormedin ruya.. mesela ben oglumu 12-13 yaslarindaki bhallarinide gordum..dubakalim benzeyecek mi 9 sene sonra insallah gorcem!!!!

Back