- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #31.061
nasilsiniz gizlar giiii???????? kimseler de yok ![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
iki saattir de bir sey yazmamissiniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsiniz gizlar giiii???????? kimseler de yokiki saattir de bir sey yazmamissiniz..
nasilsiniz gizlar giiii???????? kimseler de yokiki saattir de bir sey yazmamissiniz..
merhaba cnm bwen varım kabulunse yeni uyeyim
ayyy bende kizlar gibi ne kdr uzun bi gecmisti demeden gecemiycem :) yeni gelen arkadaslarimm hosgeldinizzz insallah tez zmnda bebislerinize kavusursunuzz...
bershkacimmm ben hizmet hastanesine gidiyrm meltem hna ve kesinlikle tavsiye ederim... kadin dogum drlarinin hepsi malesef cok yogun oluyooo o yuzden yogunluga aldirma zn rwndevuyla gidiceksin ama icine sinen bi dr olmasi onemli... nisa hastanesi is yerinede yakinsa bence bi asiye hn dene derim cnmm...
regentosss yumoslar geliyoomus 2 hafta snra :) seninle birlikt gun swyicwz bizde cnmm... sakin bos gecme yumurtlama gunlerini , oglusun bu ay gelicek insallahhh :)
mericimm drunu ihmal etmee testlerini yaptir Allahin izniyle sonuclarin temiz cikar tatlimm... yumurtlama testlerini, adet duzenleyici kurleri fln denedinmi pco icin?
merhaba cnm bwen varım kabulunse yeni uyeyim
ben geldim şekerim aldım sinyaliiiinasıl kimse yok ben varım yaaaaaaaaaaa
bu arada gece se3n gittin evet ama ben kaynattım sabahta öle zor kalktımkiii
sen nasılsın bakalım?
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
anamm bu ne geçmiş böylee gece baya kaynatmışsınız valla maşallah... oku oku bitmedi... yeni gelen arkadaşlar olmuş şeyda&yaren hoşgeldiniz inşallah sizde hemencecik kavuşursunuz meleklerinize...
şimdi gelelimmmmmm bizim tayfayaa
regentoşş canımm benimm teşekkür ederim benim için ve eşim için sölediklerine onure oldumm çok mersiii
kankitomm valla bnde de pierre cardin kataloğu varsenin için bikaç model belirledim bile
kocan gelmeden bikaç stok yapmalısın bncedeeee
nartanesiiii canım benimm bana takıl hayatını yaşavalla seksipalitesi yüksek kıyafetlerdenn her türlü romantik ortam hazırlama konusunda tecrübelerimi paylaşırımm
seans başı 10Euro olur sana
mericimmmmm pııtırcığım benimm inşallah senin tedavin ii gidecek ve snde en kısa sürede hamiş kalacan ben inanıyorum.. ama bak sakın snde öyle süt buharına oturma falan gibi şeyler yapma sakınnnnbenim kaynanama kendi kaynanası yapmış onu güya çocuğu olmuyo diye kaynanamın yumurtalıkalrı büzüşmüş o buhardann hiç bi problemleri yokkken problem çıkmış başlarına 4 sene olamamış kocamm sonra tedavi falan filan olmuş kaynanamda hamile kalmış kocacım olmuş
o yüzden yeni gelen arkadaşın öyle bişi yaptığını okuyunca seni uyarmak istedim sakın aklına bile getirme öyle bişi diye tamam mı
ayrıcanaktann eşinin sperm testini tam teşekküllü bi hastanede üroloji doktoruna yaptırırsanız daha ii olur.. ve muayenede etmiş olur doktor..varikosel gibi durumlar Allah korusun da muayeneyle anlaşılır.. hem daha güvenilir olur.. ayrıca 30 tl yi duyunca bunları söylemek istedim çünkü bu kadar ucuz olması beni şaşırttı içime kurt düşürdü biz 100 tl ye yaptırdık 2 yerde canımyani seni sevdiğimden endişelendim sonuçlar yanlış falan çıkarsa boşa üzülmeyin diye.. sen rahim filmi çekildinmi bu arada ? bide hiç klomen kullandın mı ?
aaa neden kabul etmeyim ki canim, gel hosgeldin...
iyi valla gördüm zateennn... kaynatmissin.. valla sen benim sinyallerimi aliyorsun yaa gercekten ianiyorum buna artik.. ben de nolsun herif kestiriyo ben de salak salak oturuyorum.. yarin kaynimin dogumgünü.. pasta yapcam ona kalkcam simdi.. ooof of.. kim ugrascak ya... ya da dur ben gidip kremsantiyi felan hazirlayim.. birazini da ben yerim canim zaten bir seyler istiyordu![]()
alıyorum tabi tatlışkomayyy zaten tüm gün çalışıyosun,yoruluyosun. bide pastayla mı ugraşcaksın... keşke aldırsaydın eşine bi pasta halletseydiniz kardeşinin işini...
ohh ye ye yarasın![]()
ben buralarin pastasini begenmiyorum canim, yani söyle oluyor: ya buzlukta satilandan lacaksin, ki tadi cok kötü, ya da pastaneden alacaksin, ki o da pahaliya geliyor, yani en iyisi kendim yapayim, hem bisküvili yapcam degisiklik olur.. gecen sefer kekli yapmistim, kendi dogumgünümde.. ben cuma.c.tesi-pazar calismyiorum canim benim.. bugün arkadasimdaydim.. biraz da kaynanamlar da oturdum.. dur ben laptopu alayim da mutvaga gideyim ordan devam edelim...
ayyy bayilirim pastaya bide kremsantili ohhhh yemede yok yok yede yinede midede yatsin pasta
hımmm o zaman bişe diyemem bilemem alamanyaları
burdaki gbi sndım burda öyle çok pahalı bişe deill hemde tatları harika tabi bildiğin yerden alcaksın..
ne güsel cuma,c.tesi,pzr tatil ve evde olsan ben bir ara çalısıyordum cumartesi de dahil,ayh eve gel 9da uyuyordm,pazar günüde kendi ihtiyaçlarıma yetmıorduki eve yetişemıyordum sonra eşiminde destegiyle bıraktım... ama hala hem 6gün çalısıp hem evini temiz tutan hem de kendi bakımını yapan kadınlara acayip imreniyorum![]()
heheheee canim gel birlikte yiyelimay valla söyle bikac saatlik yerdeysen gel yaaa yerlestir evini bi müsait oldugunda.. valla bak pastada yaparim sana börek de.. ne istersen.. bi baksana google maps'den Gießen'le ne kadar sürüyor senin oldugun yerin arasi... bittee....
nasılsın yarencim? gece sessiz sedasız gittin![]()
harbiden baktim simdi suan oturdugum yere 146km yani 1saat 20dk falan. ama yeni evime 176km yani 1 saat 44dk. aslinda cokta degil ha deutsche bahn sagolsun![]()
iyiyim cnm benim akşam net düstü pardon gece şimdide benim ufaklığın net vakti cizgi sinema falan belki gece denk geliriz yine arkadaşlık teklifini kabul ettim aynı zamanda ilk arkadasımsın çok teşekkur ederim
ach gerceekkkk????? valla ben 2-3saatse cok da engel degil diyordum, 1saat 44dakka daha azaaa ama sen uzaklasmissin yaa... hem annenlere de uzaklasiyorum demistin di mi?? tüh yaaa... ama olsun ya imkansiz degil.. dedigin gibi ICE sagolsun.. sanirim senin o hesaplattigin arabayla, tren daha cabuk sürer... sen bana özelden bi yazsana nasil gelinir felan... hazir bebek yokken ziyaret edelim birbirmizi... tasinma isini hallet bi...
ya da tasinmadan gel bana, nasilsa yakindasin
![]()
selamun aleyküm arkadaşlar... nasılsınız??