2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Mavibebekcimmmm, iyi aksamlar...
Ben cok umursamamistim bu ay... Gununu bile denk getirememistim... :1: Kismet.. ne yapalim... her ay yeni seyler ogrenip, yeni seyler deniyoruz... demek ki daha bitmemis ogrenecegimiz seyler...:1::1:

Yegenimiz nasil?:66::66:[/QUOTE]

Canım çok sağol.Yeğeniniz çok iyi maşallah.Dün doktordaydık.2'li test yapıldı.4-5 gün sonra sonucu belli olacak.İnşallah iyi çıkacak.Ama kuzum öyle tatlıki.Elleri ayakları belli artık.Çok güzel.İnşallah bu duyguyu en kısa zamanda siz de yaşayacaksınız.Dualarım sizlerle.

insallah canım gecen hafta gidecektim doktora 1 hafta daha bekle dediler ama ne zamana kadar bekleyecegim gecen ay 35 .gün gelmisti bu ay niye böyle oldu anlamadım:26::26::26:

cicekcimmm, o zaman senin dongulerin baya uzamis... belki adet soktorucuye gerek bile kalmadan baslar adetin...:16::16:

çok sağol canım benim ellerin dert görmesin rabbim sana tez günde tosuncuk gibi bi evlat nasip etsin :21::21::21::21:
desene bu ay yine çoook işimiz var :17::17::17::17:
vallahi duş almaktan yakında yosun tutacağız :60::60::60::60:

aminnnnn nihancacimmm, ne guzel dua etmissinnnnn.... Allah insallah hepimize en kisa surede nasip etsin...

Bu ay da devam ediyoruz.. Degisik yontemlerle...:9::9:

hayyy canim benim lafi agzimdan aldim...
kizlar bakin ne dicem.. ne kadar bilimsel dogru bilmiyorum ama, söyle duydum; simdi adet gecikmesi olunca hani hamilelik yok hic bi sebep yok bebek deniyoruz ve adet gecikiyo, hemen takip eden ayda hamile kalma sansi cok yüksek.. bu dedigim tam 4 kiside oldu.. bende de olursa ben de 5. olcam.. bakin adet gecikti diyorsaniz bir sonraki ay akintiya felan dikkat edip yumurtlama gününü yakalayin ben yakaladim günü ama tuttu mu tutmadi mi bilmiyorum... görcez bakalimmm

inşallah canım sen de o şanslı 5. kişi olursun tatlım:16::16:

canım benim de 2 ay adetim 5 gün gecikti ve bu ay gününü kaçırmadan geldi :52::52:

sence benim ne olmuş olabilir veya ne olacak

canım inşallah o elbiseyi hiç giymene fırsat kalmaz da göbişin kocaman olurrrr :21::21::21:

:60::60::60::60::60: nihancacimmmm cok tatlisinnn.. yazdigini okuyunca guldum cokk, bir yandan beddua, bir yandan dua gibi anlasiliyor diye...:60::60::60:
aminnnn canimmmmm, elbise bebekten onemli degil...:16::16::16:

Canım çok sağol.Yeğeniniz çok iyi maşallah.Dün doktordaydık.2'li test yapıldı.4-5 gün sonra sonucu belli olacak.İnşallah iyi çıkacak.Ama kuzum öyle tatlıki.Elleri ayakları belli artık.Çok güzel.İnşallah bu duyguyu en kısa zamanda siz de yaşayacaksınız.Dualarım sizlerle.

Canimmmm tahmin edebiliyorummmm cokk tatlidirrr simdi o.... Topigin ilk bebeklerinden...:16::16::16:
Insallah bizde en kisa zamanda bu duyguyu yasariz, insallah sende saglikli sihhatli kucagina alirsin zamani geldiginde canimmmm...:16::16:

cnm bende belirtileri yazayım ama bu tüm yazdılarımı ben gecen ay daha fazla bile yasamıstım onuda belırteyım..bir gece yaklasık bir hafta kadar once sabah şiddetli bel agrısıyla uyandım ama o zaman yataktan fılan olmustur dıye dusundum kondurmadım pek..sonra adete yakın böyle cook
az kasık agrısı ama adet sancısı gibi de degıl tam olarak yasadım birde bazen sag bazen sol kasıgıma batmalar oldu anıden rahatsız edıcı ve bir de akıntı cnm son 3 4 gundur akıntım oldu hep..buda olabılıyomus oyle duydum..ama göğüslerimde her aykınden farklı bır durum olmadı hafıf sıslık vardı hala var..böyle cnm baskada belirti yok..yani ben aslında hiç bi belirtim yoktu diyebilirim cunku bunlar devamlı yasadıgım şeylerdı zaten o yuzden cok da belirti aramayın en guzel belirti beklenıpte gelmeyen kırmızılar..ve birde bence regli, 2 veya 3 gün gecenler test yapsınlar cıkmayabılır tabııkı bazı durumlarda ama bende baya belirgin şekilde cıktı ıkıncı cızgı..

test yapma söyleymis tatlim: eger adet bir gün felan geciktiyse sabah idrariyla yani 4-6 saat bekleyen idrar, eger adet 1 haftadan fazla gectiyse gün icinde herhangi bir saatte yapilabiliyormus. yani hamilelik hormanun yüksekligiyle ilgili olarak idrara karisma hizi önemli olan...
ben de iste yarin ya da diger gün isten gelirken test alirim insallah kirmizilar gelmezse... ama belirtilerim benim de böyle tek sey gögüsler, yani adet zamani gibi agriyo.. belim agrimiyo ona seviniyorum adetimi ondan anliyorum ben :1::1::1: yaaaaa bir de ben düsük yaptigimda yani ilk hamileligimde de istahim kesilmisti simdi canim yine ayni.. ama gecen adetim geciktiginde hic bir degisiklik yoktu istahimda.. aayyyy kizlar hep birlikte insallah hamile oluruz bekleyen arkadaylarin bati gelmez insallah....

inşallah canım sen de o şanslı 5. kişi olursun tatlım:16::16:

canım benim de 2 ay adetim 5 gün gecikti ve bu ay gününü kaçırmadan geldi :52::52:

sence benim ne olmuş olabilir veya ne olacak

insallah sen de gelirsin o 4 kisinin pesine canim... bilmiyorum iste laf gecince söylemek istedim gercekten bünye hazirliyo kendini galiba...

Canimmm, sen 3 Haziran vermissin bat'ina... Buna gore ovulasyonun normal sartlar altinda 20 Mayis gibi olmasi gerek... Akintini da takip et... 19/20 mayis civarinda ovulasyon akintin olur diye tahmin ediyorum... Bence sen 13 - 24 Mayis arasini kacirma bu ay... O aralar calis...:66::66::66::66:

Merhaba kızlar bugün adetim bitti sayılır,bu arada benimde ovülasyon günlerim yukarda screamawayın nihancaya yazdığı gibi 19-20 mayısa denk geliyor tahmini.Yani ben özellikle 13-23 mayıs arası çok yoğun olucam :1: :1:
Kızlar hani birde batma falan belirti diyorlarya benim bu ay çoook batma oldu ama adet oldum,gerçi korunmuştuk bu ay ama bilemiyorum yani bu belirtilere çok takmamam lazım:-)))

:60::60::60::60::60: nihancacimmmm cok tatlisinnn.. yazdigini okuyunca guldum cokk, bir yandan beddua, bir yandan dua gibi anlasiliyor diye...:60::60::60:
aminnnn canimmmmm, elbise bebekten onemli degil...:16::16::16:

inşallah canım duam hemen çar çabuk kabul sende dediğime gelirsin :66::66::66::66::66:

ahhh canım ya keşke giyilmeyen elbise olsun o elbiseler bebişler uğruna feda olsunn :60::60::60::60:

inşallah gülüm ya keşke olsun birbirimize umut oluruz ne güzel:16::16::16:

canım değişik yöntemler arasında neler var tatlım belki bende uyugularım :1::1::1::1::17:

Sen atesini olcuyormuydun nihancacimmm? Ben bu ay olctum biraz... ama yanlislar yaptim... Bu sefer daha duzgun olcem insallahhh..

bir de ben iliskiden sonra yuzustu yatma meselesini denicem bu ay, ama simdi internetten arastirirken spermler disari akar filan diye okudum...:26:

hic yuzustu denemis olan varmi ki....:26:

Son düzenleme:
Sen atesini olcuyormuydun nihancacimmm? Ben bu ay olctum biraz... ama yanlislar yaptim... Bu sefer daha duzgun olcem insallahhh..

bir de ben iliskiden sonra yuzustu yatma meselesini denicem bu ay, ama simdi internetten arastirirken spermler disari akar filan diye okudum...:26:

ben denedim canım ama faydası olmadı. b u ayda ayaklarımı kaldırcam o da olmazsa bidahaki ay amuda kalkıcam.. :1:

peki yüzüstü yatip popo hizasinin altina yastik koysak nasil olur??? hem yüzüstü yatmis oluruz hem de akmamis olur yavrucaklar.... :1::1::1:

yok canım ben ateşimi ölçmedim bu ay ama bende bu ay olmazsa denemek istiyorum:16::16:

inşallah canım senin de ölçmene gerek kalmaz :71::71:

valla canım ben ilk senden duydum yüzüstü yatıldığını tatlım zaten direk hepsi dışarı akar canım

ben denedim canım ama faydası olmadı. b u ayda ayaklarımı kaldırcam o da olmazsa bidahaki ay amuda kalkıcam.. :1:

canim doktor soyledi bana, bir anlami vardir diye dusunuyorum...
ben ayaklarimi kaldirmayi filan denedim onceki aylarda.... faydasi olmadi...

amuda kalkmayi deneyip, bize deneyimlerini aktarirsin artik...:9::9::9:

sila dinliyorum simdi.. sarkida diyorki niyetlenince Tanri yolumu acti....
Allahim ac hepimizin yolunu, niyetlendik katindan hayirli nesillere sahip olmaya........ amin..

Back