2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ilk 11 ay denemeden sonra hamile kaldım 2 aylıkken düştü. 1 ay korundum yine 10 ay oldu yumurta takibindeyim bu ay.

Nihanca ayda %25 hamile kaalma ihtimali herkes için geçerli doktorların deyimi şanslı olanlar hemen yakalıyor biz bekliyoruz işte...

anladım canım inşallah sende bu kez çok sağlıklı bi hamilelik geçirirsin :16::16::16::16:

canım benim de hamile kalma şansım % 25 ve benim sadece sol yumurtam var :52::52::52::52::52: sağ yumurtam malesef işlevini yitirdi

artık bende tek tüple dalıyorum :60::60::60::60::60::60:

evet canım geçen hafta çatlatma iğnemi oldum bu cuma kontrol var.. inş. beklemeden hepimiz hamile kalırız...

insallah canim...:16::16::16::16:

bende aynen... inşAllah çok beklemeyiz.
bu arada yeni katıldım sayılır aranıza. nerede hamilelik ile ilgili bir muhabbet gorsem dalıyorum kusura bkmayın :))

hosgeldin tatlim...:71:

anladım canım inşallah sende bu kez çok sağlıklı bi hamilelik geçirirsin :16::16::16::16:
canım benim de hamile kalma şansım % 25 ve benim sadece sol yumurtam var :52::52::52::52::52: sağ yumurtam malesef işlevini yitirdi

nihancacim, bu tam olarak ne demek... yani sen her ay sol taraftan mi yumurtluyorsun? veya bazi aylar yumurtlamiyormusun?
merak ettim canim, cok detay sorduysam kusura bakma...:26::26:

bende varda noldu sadece sağ da kaliteli yumurta var. hem canını sıkma başka topicte duydum hamile kalanı tek tüple. kaliteli yumurta oluşsun tek çift farketmez...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
sedosumm | ?? | 25 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan| :49: :nazar:
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz nazarboncug TEBRIKLER!! | 31 | 30 Nisan| :49: :nazar:
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis| :49: :nazar:
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis| :49: :nazar:
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz reyyan_TEBRIKLER!! | 28 | 6 Mayis|:49: :nazar:
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz happylife TEBRIKLER!! | 27 | 7 Mayis| :49: :nazar:
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
regen | 23 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
karyaa48 | 27 | 16 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
duygu7979 | 32 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 18 Mayis
KuPPe | ?? | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
Sevgi Kelebegi | 25 | 27 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
nihanca| ?? | 3 Haziran
neselikiz | ?? | 4 Haziran
pollyannaa | 27 | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende varda noldu sadece sağ da kaliteli yumurta var. hem canını sıkma başka topicte duydum hamile kalanı tek tüple. kaliteli yumurta oluşsun tek çift farketmez...

öyle tabi canım rabbim demek böyle nasip böyle uydun gördü

evet canım bende başka topiklerde duymuştum kısmet artık gülüm dr öyle diyo zaten tek çift farketmez zaten 1 ay sağdan 1 ay soldan yumurtlarmışız
benim de 2 ayda bir yumutlamam:16::16::16::16:

sırt üstü yatılıyor doktorlar eğer rahim tersse yüzüstü yat diyorlarmış burda biyerde okudum.

anaaaaaaaaaa ben hep sirtüstü yatiyodummm eger tutmadiysa bi dahakine yüzüstü yatayim bari... tühh beaaaa. insan hergün bir sey ögreniyo...

bu arada selam kizlar ben geldim...... eminim beni bekliyordunuz siz de hehehehehe :1::1::1:
nasilsiniz havalar nasil??? :54::54::54:

kızlar ilişkiden sonra ne kadar süre ayaklar havada beklemek gerekiyor.ben de bekliyorum ama kalkınca hepsi geri geliyor gibi oluyor baya akıyor çünkü normal mi bu??

arkadaslar iyi akşamlarherkese bugun doktora gittim kan testi yaptırmaya ve sonucum 381.70 çıktı:52:
yani gercekten hamileymişimmmm:61:..ama kese görünmeden kesin konuşmak istemedi doktor..kendisinden de pek hazetmedim ama kendi doktorum raporluymus o yuzden başkasına gıttım..adam direk erken gelmişsin dedi gözükmez şimdi hiçbişey dedi..günüm 3 gün geçmiş idrarda pozitifi görmüşüm beklicekmişim bir hafta nasıl beklenirse artık neyse bir hafta sonra kendi doktoruma gidicem ..kızlarr dualarım sizinlee eminim bigün hepiniz hayırlı habere kavucaksınız..ayrıntılara değinirsem ben bu aydan hiç umutlu değildim..koca ayda sadece ıkı kere birlikte olabildik adetimin 10.ve 14.günleri o nedenle olmaz diyordum ama oluyomuş olucagı varsa tek ilişkiyle bile oluyu kızlar o yuzden nolur kasmayın ve yıpratmayın kendinizi ne ates olçme ne yumurtlama testi nede günaşırı ılışkı hepsi boşmuş bunu gördüm bunları hiçbirini yapmadım..o nedenle lütfen akışına bırakın kastıkca olmuyor ben 3 aydır hep kastım hep hesap yaptım ılk defa bu ay uymadık hıç bi hesaba sadece duydugum kadarıyla onemlı olan 14.gunu kacırmadık ve sanırım o gun oldu ne olduysa:)allahım tüm isteyenlerede en yakın zamanda nasip etsin bu duyguyu henuz tarıf edemıyorum halen saskınım:):)lütfen ümidinizi yiritmeyin olur mu arkadaslarım?:34:

anaaaaaaaaaa ben hep sirtüstü yatiyodummm eger tutmadiysa bi dahakine yüzüstü yatayim bari... tühh beaaaa. insan hergün bir sey ögreniyo...

bu arada selam kizlar ben geldim...... eminim beni bekliyordunuz siz de hehehehehe :1::1::1:

canim sen test filan yaptin mi? kirmizilar yok sanirim? insallah hic gelmezler...:16::16::16:

hoşgeldin canımm:71::71::71::71:

ne güzel her gün yeni bişeyler öğreniyoruz ve uyguluyoruz:16::16:

kızlar ilişkiden sonra ne kadar süre ayaklar havada beklemek gerekiyor.ben de bekliyorum ama kalkınca hepsi geri geliyor gibi oluyor baya akıyor çünkü normal mi bu??

bende de oyle...:17::17:

arkadaslar iyi akşamlarherkese bugun doktora gittim kan testi yaptırmaya ve sonucum 381.70 çıktı:52:
yani gercekten hamileymişimmmm:61:..ama kese görünmeden kesin konuşmak istemedi doktor..kendisinden de pek hazetmedim ama kendi doktorum raporluymus o yuzden başkasına gıttım..adam direk erken gelmişsin dedi gözükmez şimdi hiçbişey dedi..günüm 3 gün geçmiş idrarda pozitifi görmüşüm beklicekmişim bir hafta nasıl beklenirse artık neyse bir hafta sonra kendi doktoruma gidicem ..kızlarr dualarım sizinlee eminim bigün hepiniz hayırlı habere kavucaksınız..ayrıntılara değinirsem ben bu aydan hiç umutlu değildim..koca ayda sadece ıkı kere birlikte olabildik adetimin 10.ve 14.günleri o nedenle olmaz diyordum ama oluyomuş olucagı varsa tek ilişkiyle bile oluyu kızlar o yuzden nolur kasmayın ve yıpratmayın kendinizi ne ates olçme ne yumurtlama testi nede günaşırı ılışkı hepsi boşmuş bunu gördüm bunları hiçbirini yapmadım..o nedenle lütfen akışına bırakın kastıkca olmuyor ben 3 aydır hep kastım hep hesap yaptım ılk defa bu ay uymadık hıç bi hesaba sadece duydugum kadarıyla onemlı olan 14.gunu kacırmadık ve sanırım o gun oldu ne olduysa:)allahım tüm isteyenlerede en yakın zamanda nasip etsin bu duyguyu henuz tarıf edemıyorum halen saskınım:):)lütfen ümidinizi yiritmeyin olur mu arkadaslarım?:34:

happylifecimmmm, sen haberini verdiginde ben burda degildim.... Sonradan yazdim, ama yine tebrik edeyim canimmm...:64::64::64: Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah...:16::16:

Sen bebek sahibi olmak icin cok calismak gerekmediginin ornegisin o zaman sevindim... Ben de cok calisamiyorum zaten...:46::46:
Kismette varsa oluyor demek....:16::16:

Son düzenleme:
nihancacim, bu tam olarak ne demek... yani sen her ay sol taraftan mi yumurtluyorsun? veya bazi aylar yumurtlamiyormusun?
merak ettim canim, cok detay sorduysam kusura bakma...:26::26:

olur mu canım aşkolsun ne demek

şimdi canım benim ilk gebeliğim de bebek sağ tüpüme zara verdiği için rahimle tüp bağlantısını kesmek zorunda kalmışlar yani ben o ay sağdan yumurtladığım da sadece yumutluyorum spermle yumurta birleşse bile döllenme olmuyo tatlım

onun için 2 ay da bi şansım var canım

canim sen test filan yaptin mi? kirmizilar yok sanirim? insallah hic gelmezler...:16::16::16:

yoookkkkkkkkkk canim ne kirmizi ne pembe :62::62::62: ama yine de beklemek istiyorum test icin bir iki gün daha.. o hayal kirikligini yasadim yaaa umutlanmak istemiyorum.... yine de umudum var ama dündü ya benim bat'im, dünkü o batmalar felan hic kalmadi bir günde gecti gitti, gögüslerim agriyo sadece, iste ondan korkuyorum yani adet olmadan da böyle agrir benim gögüslerim.. bir de adet olmadan bikac önce canim deli gibi tatli isterdi hic o duygu da olmadi...
test bile almadim dayanamam yaparim diye...kimseler bilmiyo simdi esim de beni hasta saniyo :66::66::66: ayyyyyyyyyy insallah hamileyimdir esime babalar günü hediyesi veririm :31::31::31:

hoşgeldin canımm:71::71::71::71:

ne güzel her gün yeni bişeyler öğreniyoruz ve uyguluyoruz:16::16:

evettttttt, ama insallah bu sefer ihtiyacim kalmamistir..gelecek sefer insallah yüzüstü yatarim :1::1::1:

İyi akşamlar kızlar.Umarım keyifler yerindedir.

kızlaaaaaaaaarrrrrr test yaptım veeeeeee sonuc cıft cızgı soktayım yaaaa ınanamıyorummm yarın doktoruma gıdıcem bakalım neler dıcek dua edın hersey cok guzel gıtsın bundan sonra allahım sızlerede gostersın cıft cızgılerı en kısa zamanda ınsallahhhhh bu arada belırtıyım ne gogus agrısı ne sıskınkıgı vardı coook hafıf kasık agrısı arada batma o kadar bunlarda ara ara olan seylerdı bende zaten bırde akıntı vardı son gunlerde hatta hastalandım sanıyordum hep baska da hıc bırsey yoktu o yuzden hıc belırtı aramayın kızlar hepınızı sevıyorum saskınım endıseleyım mutluyum karmakarısık duygular ıcındeyım yanı kısacası...
Canımmm çook sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Ne güzel topicimizde sürekli yen, hamişler var.Umarım isteyen herkes bir gün bu mutluluğu yaşar.

Kizlar, cok uzgunum...:5::5::5::5:

Ates olcme sagolsun, hamile olmadigimi cumayi beklemeden simdiden anlayabiliyorum... Her gecen gun atesim daha da dusuyor... Butun dongum boyunca hic bu kadar dusmemisti...
Cumaya adet gorurum artik...:97::97::97:

Bu ay da tutmadi... Daha ne kadar devam edecek bu bilmiyorum...:97::97::97:
Tatlım erken değil mi üzülmek için.Ne olur yapma böyle.Kırmızılar gelmeden kesin bir şey söylememeli bence.Bir de topicte genelde kızlar umursamadıkları çok uğraşmadıkları zamanda hamile kalıyorlar fark ettin mi.Eğer bu ay kırmızıların gelirse önümüzdeki ay sen de öyle yapmaya çalış olur mu?Yani bilmiyorum nasıl olur bu ama bir de onu dene .Bakalım ne olacak.

canım ne güzel allah bu duygunu 9 ay boyunca yaşatsın ve sonra bebeğini sana bağışlasın:16::16::16

tekrar tebrikler canımm:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

darısı bizim gibi bütün isteyenlerin başına canım duanı bizden eksik etme :71::71:

olur mu canım aşkolsun ne demek
şimdi canım benim ilk gebeliğim de bebek sağ tüpüme zara verdiği için rahimle tüp bağlantısını kesmek zorunda kalmışlar yani ben o ay sağdan yumurtladığım da sadece yumutluyorum spermle yumurta birleşse bile döllenme olmuyo tatlım
onun için 2 ay da bi şansım var canım

Canim simdi internetten okudum, illa bir ay sagdan bir ay soldan yumurtlamiyormusuz... Ardarda ayni taraftan da yumurtladigimiz zamanlar olabilirmis... Kisiden kisiye degisebilirmis... Yani senin sansin 2ayda 1den fazla olabilir...:16::16::16:

yoookkkkkkkkkk canim ne kirmizi ne pembe :62::62::62: ama yine de beklemek istiyorum test icin bir iki gün daha.. o hayal kirikligini yasadim yaaa umutlanmak istemiyorum.... yine de umudum var ama dündü ya benim bat'im, dünkü o batmalar felan hic kalmadi bir günde gecti gitti, gögüslerim agriyo sadece, iste ondan korkuyorum yani adet olmadan da böyle agrir benim gögüslerim.. bir de adet olmadan bikac önce canim deli gibi tatli isterdi hic o duygu da olmadi...
test bile almadim dayanamam yaparim diye...kimseler bilmiyo simdi esim de beni hasta saniyo :66::66::66: ayyyyyyyyyy insallah hamileyimdir esime babalar günü hediyesi veririm :31::31::31:

regencimmmm, supersin yaa.. amma sabirlisin... sizden sabirli olamyi ogrenmem gerek kizlar..:1::1:
esinden bile gizledin yani... super yaa.. ben bisi saklayamiyorum benimkinden...
insallah hamilesindir tatlim.. supriz yaparsin esine...:16::16::16:

İyi akşamlar kızlar.Umarım keyifler yerindedir.
Tatlım erken değil mi üzülmek için.Ne olur yapma böyle.Kırmızılar gelmeden kesin bir şey söylememeli bence.Bir de topicte genelde kızlar umursamadıkları çok uğraşmadıkları zamanda hamile kalıyorlar fark ettin mi.Eğer bu ay kırmızıların gelirse önümüzdeki ay sen de öyle yapmaya çalış olur mu?Yani bilmiyorum nasıl olur bu ama bir de onu dene .Bakalım ne olacak.

Mavibebekcimmmm, iyi aksamlar...
Ben cok umursamamistim bu ay... Gununu bile denk getirememistim... :1: Kismet.. ne yapalim... her ay yeni seyler ogrenip, yeni seyler deniyoruz... demek ki daha bitmemis ogrenecegimiz seyler...:1::1:

Yegenimiz nasil?:66::66:

aksama kadar calistim tabiii zaman gecti simdi meraktan catlicam :1::1::1: su hamilelikle adet belirtisi birbirine neden benzer ki???? ümitlenmeme sebep olan tek sey; dünkü o deli gibi batmalardi.. agri degil ama.. hizli hareketle daha da artiyodu... simdi ondan eser kalmadi su adet sancisi da benim belimden geliyo.. belimde de tik yok :66::66::66: amannn neyysee gecen ay, hic gecikmeyen tam gününde olan adetim bir bucuk hafta gecikti sonra kirmizilar gelince deli olmustum :50::50:

Back