2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canım ya bak bu fikir daha güzell :16::16::16:

bende o vajinal ultrason da çook geriliyorum çok ta utanuyorum iğrenç bişey :17::17::17::17:
ama bebiş için herşeye katlanır olduk
allahım sen sonumuzu hayır eylee :71:

valla yaaa tamam dr onlar, Allah eksikligini yasatmasin.. ama her sey bi yere kadar... o aletler felan... simdi hamile arkadasim diyoki, ben ilk kondomu o aletle kullandim :60::60::60::60::60: bir de sevmedigim sey elle kontrol.. ay neyse.. icim kalkti yine :53:

baktim da ebay'den fiyatina,
EUR 1.699,00
+EUR 129,50 Versandkosten
yani 1700 carpi 2 kadar = 3400 türk lirasi kargo bedeli de 260 tl kadarcikmis :53::53::53::53::53:

valla yaaa tamam dr onlar, Allah eksikligini yasatmasin.. ama her sey bi yere kadar... o aletler felan... simdi hamile arkadasim diyoki, ben ilk kondomu o aletle kullandim :60::60::60::60::60: bir de sevmedigim sey elle kontrol.. ay neyse.. icim kalkti yine :53:

aynen canım hiç görmediğimiz bilmediğimiz şeyleri sayelerin de öğrendik:16::16:

zaten o el muhabbeti benim bittiğim an:52::52::52::52: ama çok şükür uzun zamandan beri hiç olmadı

kizlar bir de angelsounds var karnin icindeki bebisin kalp atislarini dinliyosun, ayy ne güzel ya istiyorum ondan... yalniz kulakligin genisligini bi görseniz iki tane kafa alir icine... tabi göbegi düsünürsek....

aynen canım hiç görmediğimiz bilmediğimiz şeyleri sayelerin de öğrendik:16::16:

zaten o el muhabbeti benim bittiğim an:52::52::52::52: ama çok şükür uzun zamandan beri hiç olmadı

yaaa saka gibi düsünsene... ama drlr göz temasi kurmuyolar Allahtan simdi yazik onlara da... düsünsene gözünün icine baka baka yapiyo, ben o bakistan en anlamlar cikaririm :60::60::60:

kizlar bir de angelsounds var karnin icindeki bebisin kalp atislarini dinliyosun, ayy ne güzel ya istiyorum ondan... yalniz kulakligin genisligini bi görseniz iki tane kafa alir icine... tabi göbegi düsünürsek....

bende canım görmüştüm ondan iki tane kulaklığı var bi tane de küçük monitürü :1::1::1:

canım benim en büyük hayalim hani hamileler için bebekli üstler var nasıl da güzellll :16::16:

bende inşallah hamile olduğum da onlardan giyicem :69::69::69:

normal stethoscope ile dinlenemez mi ki bebegin kalp atislari?:26:

hmmm onu hic düsünmemistim.. ama sunu düsündüm bir an; simdi bebegin kalp atisiyla karin icindeki gurultulari felan nasil ayirt ediyo bu alet???? düsünsenize birilerine dinletiyomus, mesela benim esim annesine kesin dinletirdi, iste bunlar da bizim bebisin kalp sesleri ; pit pit pit pit pit gurrrrrrrrrr pit pit :60::60::60::60::60:

bende canım görmüştüm ondan iki tane kulaklığı var bi tane de küçük monitürü :1::1::1:

canım benim en büyük hayalim hani hamileler için bebekli üstler var nasıl da güzellll :16::16:

bende inşallah hamile olduğum da onlardan giyicem :69::69::69:

su anne kucagi mi oyle birsey deniyor... cocugu kucaginizda tasir gibi koyuyorsunuz icine... benim onlar cok hosuma gidiyor...:16::16:

Back