• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sizlerede çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın çok guzel bir duygu bende ınşallah en kısa zamanda bu duyguyu ikinci kez yaşarım

inşallah canım dularımız sizinle bizde 5aydır deniyorduk 1. düşük 5. bebek oldu...........Allahım sizi de sevindirsin..........:69::69:

sılacım ne yapayım adetimimi getirteyim. ne demiştin sen maydanozmu iç demiştin??

azracım malesef negatif canım.

evet canim ben gecen ay negatifi gorunce bari kirmizilarhemen gelsinde yola devam edelim diye.. maydanuzusapiyla birlikte 5dkka kadar kaynatirsan kokusi cikincaya kadar yani anlarisin..iliyincada suyunu icersin gunde 2 uc defa .. ben gecen ay faydasin gordum2 gun sonra gelmisti kirmizilar bilmem maydanozdan bilmem kendiliginden...

kızlar daha fazla tutamadım,yaptım testide. negatif...!:43::43::43::43:

canım bugün daha bat tarihin hemen çıkmaması normal bence testi yarın sabah yenile zaten testlere çok güven olmuyor yada markasını değiştir...... kan testi yaptır kırmızlar gelmezse inşallah.........kesin sonuç kan testi.........inşallah pozitif çıkar........

Wifeofdemoncum canım yazdıkların doğru valla "ortayı bulmak lazım" Her şeyi konuşmak da bazen iyi olmayabilir bencede.Neyse alışıcaz daha evliliğe,evlilik sorumluluk çünkü.
Canım bu arada o zaman sonucunu çoook merakla bekliyorum,hakikaten merak ettim yahu :1:
Bakalım tek ilişkide olacak mı?Ama içimden gelen ne biliyor musun olacakkkk :49:
Batın ne zaman peki???

Hamiş haberi alınca hemen klavyeye sarılıyorum, ama "negatif çıktı" dendiği zaman hiç bişey yazasım gelmiyor..

Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün

kızlaaaaaaaaarrrrrr test yaptım veeeeeee sonuc cıft cızgı soktayım yaaaa ınanamıyorummm yarın doktoruma gıdıcem bakalım neler dıcek dua edın hersey cok guzel gıtsın bundan sonra allahım sızlerede gostersın cıft cızgılerı en kısa zamanda ınsallahhhhh bu arada belırtıyım ne gogus agrısı ne sıskınkıgı vardı coook hafıf kasık agrısı arada batma o kadar bunlarda ara ara olan seylerdı bende zaten bırde akıntı vardı son gunlerde hatta hastalandım sanıyordum hep baska da hıc bırsey yoktu o yuzden hıc belırtı aramayın kızlar hepınızı sevıyorum saskınım endıseleyım mutluyum karmakarısık duygular ıcındeyım yanı kısacası...

Cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin.:52:

kızlaaar az önce doktorumdan geldim.sol yumurtalığımda yumurtam çatlayacakmış neredeyse.bu akşam ve yarın akşam çalışın dedi çarşamba yine kontrol.yumurtam büyümüyo diye üzülmüştüm ama biraz ağır kanlı çıktı sadece:21::87:

offfffffffffffffffff yazdigim yersey sildindi..tekrardan basliyorum. happylife dan da hayirli bir haber geldi :64::64::64: tebrik ediyorum.

Bende doktordan döndüm.

V.ultrason yapti bakti bakti bir sey göremedi dokorun yüzü asildi ben yüz ifadesini takip etmeye devam ederken yüzü güldü ve "Gott sei dank" dedi yani allaha sükür. Miniminacik ufacik mi ufacik keseyi görebildik.
Bide kist var dedi ben sasirdim kist degil bebek arzuluyoruz. Kistin olusmasi iyi anlam tasiyor dedi. Kist gebegin düsmesini engeliyormus koruyucu dedi doktor. bu konuda hic bilgim yok arastiracagim.
Keseyi de görbilmis olmamis cok iyi dedi. Kese adet gecikmesinden 10 sonra görülebiliniyor mus ben henüz 10 günü doldurmadi. Son 2 ayda döngüm 2 gün filan uzadigi icin kac günlük adet gecikmesi bilmiyorum 8 de olabilir 10 da.

Halsizlik ve uyksuzluk olabilir miden bulana bilir dedi bende cok sükür simdilik hic biri yok.. gögüslerim siskin ve hassas. Gögüslerimde kontrl etti.

Takla atma tango yapma :1: dedi.. ani harketle kist yerinden oynaya bilirmis..
iki hafta sonrasina bi randevu daha verdi.. ozaman embrioyu görürüz dedi (allah izin verirse) henüz cok erken cok fazla hamileligini duyurma dedi hele bi embrioyu görelim dedi.. Yüzümde gülümsemeyle ciktim eve geldim.. benden haberler bukadar dua ediyorum insallah bebeklerimiz saglikli bir seklide gelisir.

Son düzenleme:
Wifeofdemoncum canım yazdıkların doğru valla "ortayı bulmak lazım" Her şeyi konuşmak da bazen iyi olmayabilir bencede.Neyse alışıcaz daha evliliğe,evlilik sorumluluk çünkü.
Canım bu arada o zaman sonucunu çoook merakla bekliyorum,hakikaten merak ettim yahu :1:
Bakalım tek ilişkide olacak mı?Ama içimden gelen ne biliyor musun olacakkkk :49:
Batın ne zaman peki???

batım 21 mayıs, aslında 20 olması gerek ama ben 21 yazdırdım, işi garantiye almak için))

offfffffffffffffffff yazdigim yersey sildindi..tekrardan basliyorum. happylife dan da hayirli bir haber geldi :64::64::64: tebrik ediyorum.

Bende doktordan döndüm.

V.ultrason yapti bakti bakti bir sey göremedi dokorun yüzü asildi ben yüz ifadesini takip etmeye devam ederken yüzü güldü ve "Gott sei dank" dedi yani allaha sükür. Miniminacik ufacik mi ufacik keseyi görebildik.
Bide kist var dedi ben sasirdim kist degil bebek arzuluyoruz. Kistin olusmasi iyi anlam tasiyor dedi. Kist gebegin düsmesini engeliyormus koruyucu dedi doktor. bu konuda hic bilgim yok arastiracagim.
Keseyi de görbilmis olmamis cok iyi dedi. Kese adet gecikmesinden 10 sonra görülebiliniyor mus ben henüz 10 günü doldurmadi. Son 2 ayda döngüm 2 gün filan uzadigi icin kac günlük adet gecikmesi bilmiyorum 8 de olabilir 10 da.

Halsizlik ve uyksuzluk olabilir miden bulana bilir dedi bende cok sükür simdilik hic biri yok.. gögüslerim siskin ve hassas. Gögüslerimde kontrl etti.

Takla atma tango yapma :1: dedi.. ani harketle kist yerinden oynaya bilirmis..
iki hafta sonrasina bi randevu daha verdi.. ozaman embrioyu görürüz dedi (allah izin verirse) henüz cok erken cok fazla hamileligini duyurma dedi hele bi embrioyu görelim dedi.. Yüzümde gülümsemeyle ciktim eve geldim.. benden haberler bukadar dua ediyorum insallah bebeklerimiz saglikli bir seklide gelisir.

Ayyyy süper, kesecik görünmüş, haftaya da embriyo görünür, kalp atışlarını duyarsın inşallah! darısı isteyen herkesin başına :66::66::66:

arkadaslar ben yarın ıcın randevu aldım kan testı ıcın merak ettıgım bısey var vajınal ultrasonda yaparmı yanı muayene edermı yoksa sadece kan testı mı yapar?

arkadaslar ben yarın ıcın randevu aldım kan testı ıcın merak ettıgım bısey var vajınal ultrasonda yaparmı yanı muayene edermı yoksa sadece kan testı mı yapar?

canim buyuk ihtimalle yapar muayene dr gidiyosun demi??? bat in cok gecmemistii sanirim kese gorme olasiligi az olabilir amaen azinda rahimin durumunu , dusuk riskini falan yoklar... iyi seyler duyarsin insallah...

canım bana sadece kan testi yaptılar bugün de gittim değerler artmışmı diye bakmak için......daha bebek gözükmez dedi 2 hafta sonra gel dedi.......ama istersen vajinal ultrasyonla bakar ama bence baktırma çünkü tehlikeli olduğunu söylüyorlar........doktor bakmak isterse de eğerr baktırmak istemiyorsan istemediğini söyle o zaman bakmıyor zaten.........

bütün hamişeri tebrik ediyorum:nazar:,Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin :1: (bir sürü sayfa var okuyamadığım,hamişlerin tam sayısını bilemediğimden ve kimseyi atlamak istenediğimden genel bir mesaj yazdım kızlar)

:nazar::nazar:yeni hamişlerimizi kutluyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim için dualarınızı bekliyoruz...

Back