• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kankacım senden çok umutluyuz bugün,az önce okudum da 43.günümdeyim demişsin galiba,ne kadar çok olmuş kızzz :64:

ahh canımm,bıkıt usandım inan. 1 aydır acaba diyorum. yok o zaman yumurtladım yok şu gün şöyle oldu fenalık geçiriyorum artık. keşke benimde düzenli olsa hastalığım. o zaman en azından böyle stres yaşamam. günüm gelir ya hasta olurum ya olmam,bu kadar basit olur. ama yok,olmuyor. bende stresten kendimi paralıyorum.:43:

Birde arkadaşlar yaa benim reglden 4 gün önce başlayan kasık ağrılarım hala devam ediyor.. bu neyin nesi bilen varmı :26::26:
Ara ara diyorum acaba yine üstüne mi görüyorum die :26:

tatlim üstüne görmekten kastin hamile olup da adet olmaksa öyle bir sey yok.. hani hafif kanama daha dogrusu lekelenme olabilir ona da yerlesme kanamasi denir. yani hamile olup da adet olmak olmuyo. hamillikte hic bir kanama normal degil ama iki gün kanamasi olup da simdi 2 yasinda oglu olan bi arkadasim da var..

ahh canımm,bıkıt usandım inan. 1 aydır acaba diyorum. yok o zaman yumurtladım yok şu gün şöyle oldu fenalık geçiriyorum artık. keşke benimde düzenli olsa hastalığım. o zaman en azından böyle stres yaşamam. günüm gelir ya hasta olurum ya olmam,bu kadar basit olur. ama yok,olmuyor. bende stresten kendimi paralıyorum.:43:

Ah canım benim az çok anlayabiliyorum seni,benim düzenli olduğu için evet rahatım o konuda ama hani bata 10 gün kala falan bende de başlıyo,acaba ne oldu acaba hangi gün hyumurtladım acaba hamile miyim aaaa midem bulandı aaa kasıklarım ağrıyo falan off,ama senin baya olmuş 43 gün yanii,normalde hiç bu kadar geç olmuş muydunki?

tatlim üstüne görmekten kastin hamile olup da adet olmaksa öyle bir sey yok.. hani hafif kanama daha dogrusu lekelenme olabilir ona da yerlesme kanamasi denir. yani hamile olup da adet olmak olmuyo. hamillikte hic bir kanama normal degil ama iki gün kanamasi olup da simdi 2 yasinda oglu olan bi arkadasim da var..

Canım iyi hoş diyosun ama mart ayında ben yaşadım bunu. tam 6 gün adet gibi kanamam oldu.tam hesapladığım bat'ta gelen kanamaydı. hiçbi farkı da yoktu diyebilirm. taa ki bitiminden 5 gün sonra ki ağrı ve kramplar girene kadar. o zaman öğrendim ki hamileymişim ama düşük yaptım. Düşükteki ilk kan değerim 605.4 çıkmıştı.

Dünya bile yerinden kaydığına göre, bizim olmaz denilen şeyleri yaşamamız da artık mümkün demekki. :26:

Ne yapalım, biz çalışıcaz, Rabbim Ol derse olacak.

İnşallah sende güzel haberi en kısa zamanda alırsın.. Topiğin canlanmaya ihtiyacı var..

Rabbim nazarlardan saklasın, Mayıs ayı çok güzel başladı inşallah öyle devam eder.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ah canım benim az çok anlayabiliyorum seni,benim düzenli olduğu için evet rahatım o konuda ama hani bata 10 gün kala falan bende de başlıyo,acaba ne oldu acaba hangi gün hyumurtladım acaba hamile miyim aaaa midem bulandı aaa kasıklarım ağrıyo falan off,ama senin baya olmuş 43 gün yanii,normalde hiç bu kadar geç olmuş muydunki?

evet canım genelde hep böyledir. çok nadir 1 ayda hasta olayım. doğum kont. hapını bıraktım iyice şaşırdı kendini...

evet canım genelde hep böyledir. çok nadir 1 ayda hasta olayım. doğum kont. hapını bıraktım iyice şaşırdı kendini...

Canım doktorun ne diyor peki sende pko vardı hatırlıyorum,bak aklıma ne geldi,benim pko olan arkadaşım evlendikten 3 ay sonra kazayla hamile kaldı,dr bile şaşırmış,nasıl uğraşmadan oldu diye:-))
Diyeceğim şey bu bebek konusu gerçekten bir mucize :21: :21: :21:
Testi ne zaman saat kaçta yapıyorsun bekliycem de:-))))

kızlaaaaaaaaarrrrrr test yaptım veeeeeee sonuc cıft cızgı soktayım yaaaa ınanamıyorummm yarın doktoruma gıdıcem bakalım neler dıcek dua edın hersey cok guzel gıtsın bundan sonra allahım sızlerede gostersın cıft cızgılerı en kısa zamanda ınsallahhhhh bu arada belırtıyım ne gogus agrısı ne sıskınkıgı vardı coook hafıf kasık agrısı arada batma o kadar bunlarda ara ara olan seylerdı bende zaten bırde akıntı vardı son gunlerde hatta hastalandım sanıyordum hep baska da hıc bırsey yoktu o yuzden hıc belırtı aramayın kızlar hepınızı sevıyorum saskınım endıseleyım mutluyum karmakarısık duygular ıcındeyım yanı kısacası...

kızlaaaaaaaaarrrrrr test yaptım veeeeeee sonuc cıft cızgı soktayım yaaaa ınanamıyorummm yarın doktoruma gıdıcem bakalım neler dıcek dua edın hersey cok guzel gıtsın bundan sonra allahım sızlerede gostersın cıft cızgılerı en kısa zamanda ınsallahhhhh bu arada belırtıyım ne gogus agrısı ne sıskınkıgı vardı coook hafıf kasık agrısı arada batma o kadar bunlarda ara ara olan seylerdı bende zaten bırde akıntı vardı son gunlerde hatta hastalandım sanıyordum hep baska da hıc bırsey yoktu o yuzden hıc belırtı aramayın kızlar hepınızı sevıyorum saskınım endıseleyım mutluyum karmakarısık duygular ıcındeyım yanı kısacası...

Ayyyyyyyyyyy ne güzel ne süper bi haber....

Canııım çok tebrik ederim...

Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Yuppiiiiiii :64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66: :62::62::62::62::62::62::62::62:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Geliyooooor geliyoooorr OCAK bebişi geliyoooooorrr

Son düzenleme:

tebrik ederim cnm.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin::)))):49::49::49::49::49::49::49::)))

Canım doktorun ne diyor peki sende pko vardı hatırlıyorum,bak aklıma ne geldi,benim pko olan arkadaşım evlendikten 3 ay sonra kazayla hamile kaldı,dr bile şaşırmış,nasıl uğraşmadan oldu diye:-))
Diyeceğim şey bu bebek konusu gerçekten bir mucize :21: :21: :21:
Testi ne zaman saat kaçta yapıyorsun bekliycem de:-))))

Tatlıcadım bende bekliyorum bak :)))

Topikten ayrılmıyorum güzel haber alırız inşallah diye..

canlarım daha 2 saat var 4 saatin dolmasına ama ben sıkışmaya başladım bile:27: napsam yapsammı testi bu şekilde:26:

tebrik ederimmm...:64::64::64::64: ay ne güzel ya,çok sevindimm.:16:
Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin...
Ayağını sürde peşinden bizde gelelim:1:

Son düzenleme:

Valla kızlar bu mayıs ayı pek hareketli başladı ayolll :64: :64: :64:
Tebriklerrr,kazandınız diyesim geldi :1:
Canım çift çizgiyse doğrudur,tecrübeli olduk artık burda,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :49: :49: :49: :49:

happylife canımmm çok sevindim Allah sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah :49::49: darısı başımıza :) bu ay baya iyi gidioru kızlar daa ayın başı ama şimdiden kaç hamişimiz oldu :) inş tatlıcadıda bugün hamişler arasına katılır :52:

günaydın kızlar haftasonu il dışındaydım giremedim herkesin anneler günü kutlu olsun.....................
cumartesi kan testi yaptırdım hamileymişim gerçeketen.....:49::49::49::49:
344 çıktı sonucum.......Allahım sizlere de burda olmayıp da çocuk isteyen herkese nasip etsin.....çok güzel bi duygu ........kendimi listede görmeyi beklemiyorudum........hepinize çok teşekkürler........

TEBRİKLER canım, ALLAH tamamına erdirsin, kucağına al büyüt inşallah!:71::71::71::71::71:

Canım benim normalde 2.gün yoğunlaşırdı, bu kez olmadı. Birde söylemesi ayıp ilk 2 gün sümüksü geldi bayağı

kan testi yap, için rahatlasın, tatlım, ben senin yerine olsam, gider hemen yaptırırdım, hem bir kere daha böyle bişey geldiyse başına, hiç durma, ya o, ya bu olsun da kesinleş ve rahatla.:nazar::nazar::nazar:

TEBRİK EDERİM, canım, ALLAH sağlıklı ve rahat hamilelik, arkasında kolay doğum ve bebeğinle mutluluk dolu bir yalam nasib etsin inşallah!

Tatlıcadıcım, senden de sabırsızlıkla haber bekliyoruz, inşallah bugün senden de güzel haber duyarız, dualarımız seninle, tatlım :70::70::70:

hayytt bee olay budur happylife sekerim cok tebrikler hakkaten adina ciok sevindim darisii bize insallah... son sayfayiaduymak mukemmellllll... Allah tamamina erdirsin dr danda ii haberler alirsin insallah bizide habersiz birakma guzelim.. tekrar hayirli olsun..

aaaa tatlicadi canim test yapma arefesindeymissin insallah guler yuzun bitanem... bekliyoruzzzz

günaydın kızlar haftasonu il dışındaydım giremedim herkesin anneler günü kutlu olsun.....................
cumartesi kan testi yaptırdım hamileymişim gerçeketen.....:49::49::49::49:
344 çıktı sonucum.......Allahım sizlere de burda olmayıp da çocuk isteyen herkese nasip etsin.....çok güzel bi duygu ........kendimi listede görmeyi beklemiyorudum........hepinize çok teşekkürler........

tebrik ederim canım allahım saglicakla kucagina almayı nasip etsin ins güzel bir hamilelik gecirirsin

Back