• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Wifeofdemon nasılsın canım artık kesin kararını verdin mi bebek için?Nasıl kocayla durumlar?
Ben de bu haftasonu kavgalıydım 2 haftadır haftasonları kavga etmeye başladık bizde, anlayamadım ya nedir bizim derdimiz,iyki ovulasyon döneminde falan değilim,kaçırırdım valla önemli günleri,ayyy derdime bak duama bak,yaşadığım her şeyi bebekle bağdaştırıyorum yahuuu :4: :4: :4:

kızlaaaaaaaaarrrrrr test yaptım veeeeeee sonuc cıft cızgı soktayım yaaaa ınanamıyorummm yarın doktoruma gıdıcem bakalım neler dıcek dua edın hersey cok guzel gıtsın bundan sonra allahım sızlerede gostersın cıft cızgılerı en kısa zamanda ınsallahhhhh bu arada belırtıyım ne gogus agrısı ne sıskınkıgı vardı coook hafıf kasık agrısı arada batma o kadar bunlarda ara ara olan seylerdı bende zaten bırde akıntı vardı son gunlerde hatta hastalandım sanıyordum hep baska da hıc bırsey yoktu o yuzden hıc belırtı aramayın kızlar hepınızı sevıyorum saskınım endıseleyım mutluyum karmakarısık duygular ıcındeyım yanı kısacası...

seni de tebrik ederim canım insallah sende güzel bir hamilelik gecirirsin bebegini saglıklı bir sekilde kucagina alirsin

kızlaaaaaaaaarrrrrr test yaptım veeeeeee sonuc cıft cızgı soktayım yaaaa ınanamıyorummm yarın doktoruma gıdıcem bakalım neler dıcek dua edın hersey cok guzel gıtsın bundan sonra allahım sızlerede gostersın cıft cızgılerı en kısa zamanda ınsallahhhhh bu arada belırtıyım ne gogus agrısı ne sıskınkıgı vardı coook hafıf kasık agrısı arada batma o kadar bunlarda ara ara olan seylerdı bende zaten bırde akıntı vardı son gunlerde hatta hastalandım sanıyordum hep baska da hıc bırsey yoktu o yuzden hıc belırtı aramayın kızlar hepınızı sevıyorum saskınım endıseleyım mutluyum karmakarısık duygular ıcındeyım yanı kısacası...

canım tebrikler Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin...:64::64::64::64::64:
peşpeşe doğuracağız seninle:49::49::49::49:darısı diğer arkadaşlara............:emir_bebek::emir_bebek:

bat yazabiliyoruz sadece.. mesela benimkide düzensiz ama tahimi test yapacağım tarihi söylüyorum,sende öyle yap. mesela ben 15 mayısta test yaparım diye düşündüğün bir tarih yokmu??

valla kızlar bende 15 mayısta test yaparım regl olmzsam o zaman tarihi oyle yapın ama benım ıkı kere kahverengi akıntı oldu gecen hafta dunde 1 2 damla kan gelgı acaba yerlesme kanaması olabilirmi ben regl olucam sandım ama dahada gelmedı

Wifeofdemon nasılsın canım artık kesin kararını verdin mi bebek için?Nasıl kocayla durumlar?
Ben de bu haftasonu kavgalıydım 2 haftadır haftasonları kavga etmeye başladık bizde, anlayamadım ya nedir bizim derdimiz,iyki ovulasyon döneminde falan değilim,kaçırırdım valla önemli günleri,ayyy derdime bak duama bak,yaşadığım her şeyi bebekle bağdaştırıyorum yahuuu :4: :4: :4:

iyiyim, canım arkadaşım, karar verdik, ama söyle, tahmini ovulasyon gününe yakın sadece 1 kere korunmadık. Ve ALLAHIM hayırlıysa versin dedik. yani hamile kalırsam o 1 gün sayesinde, demekki ayrılmamamız gerek, yok kalmazsam, demekki hayırlı değil birlikte olmamız. Aramız iyi, ama problemleri bir kutuya kapatıp üstüne oturunca:9: iyi oluyor, ama bir gün bakıyorsun kutudakiler hortluyor, ve problemin yok olmadığını, sadece ertelendiğini anlıyoruz. Yani benim için "inşallah hamile kalırsın" diye değil, "Hayırlısı neyse o olsun" diye dua etmenizi istiyorum, canlarım.

Sizin durumunuz bebek olunca düzelir bence tatlım, kaç yıldır evlisiniz?

sizlerede çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın çok guzel bir duygu bende ınşallah en kısa zamanda bu duyguyu ikinci kez yaşarım

valla kızlar bende 15 mayısta test yaparım regl olmzsam o zaman tarihi oyle yapın ama benım ıkı kere kahverengi akıntı oldu gecen hafta dunde 1 2 damla kan gelgı acaba yerlesme kanaması olabilirmi ben regl olucam sandım ama dahada gelmedı

olabilir, inşallah yerleşme kanamasıdır. hadi hayırlısı. İnşallah 15i regl falan olmazsın. :66::66::66::66:

kızlar daha fazla tutamadım,yaptım testide. negatif...!:43::43::43::43:

üzülme canım benim de durumum senle aynı 1.5 ay oldu adet olamadım bebek de yok ins bir gün bizde hamile oluruz ama senin varsa bile bebisin simdi cıkmayabilir sanırım gecen hafta akıntının geldigini söylüyordun ben de yumurtan catlamıs olabilir demistim eger tavsiyelerime uydunsa daha belli olmaz ki tatlim

kızlar daha fazla tutamadım,yaptım testide. negatif...!:43::43::43::43:

canim yaa hayirlisi ama bana testi erkenyaptin gibi geliyor screamaway senin icin 13 mayisi hesapaladi die hatirliyorum.. canim yumurtlaman bence tahmiini yapilan tarihlerle bagdasmayabilr... dur bakalimmmm ama yoksadaolacak yani inssallahhh... SIkma caninidesemde SIKacan... zamanini bekliyor tatlimmm ...

üzülme canım benim de durumum senle aynı 1.5 ay oldu adet olamadım bebek de yok ins bir gün bizde hamile oluruz ama senin varsa bile bebisin simdi cıkmayabilir sanırım gecen hafta akıntının geldigini söylüyordun ben de yumurtan catlamıs olabilir demistim eger tavsiyelerime uydunsa daha belli olmaz ki tatlim

aynen bende boyle dusunuyorum cicekcimmm.. biliyorum zor ama tatlicadi cim rutun hayatina devam et... 1 veya 2 haftadan bisi olmazsa kirmizi falan yani... hamilelik sansin bayagii artiyorrrr gibi...

nekadarda zor gibi gorunsede normal yasamina devam et canimmm.. pco larda belli olmuyoo neyin ne olduguuuu

iyiyim, canım arkadaşım, karar verdik, ama söyle, tahmini ovulasyon gününe yakın sadece 1 kere korunmadık. Ve ALLAHIM hayırlıysa versin dedik. yani hamile kalırsam o 1 gün sayesinde, demekki ayrılmamamız gerek, yok kalmazsam, demekki hayırlı değil birlikte olmamız. Aramız iyi, ama problemleri bir kutuya kapatıp üstüne oturunca:9: iyi oluyor, ama bir gün bakıyorsun kutudakiler hortluyor, ve problemin yok olmadığını, sadece ertelendiğini anlıyoruz. Yani benim için "inşallah hamile kalırsın" diye değil, "Hayırlısı neyse o olsun" diye dua etmenizi istiyorum, canlarım.

Sizin durumunuz bebek olunca düzelir bence tatlım, kaç yıldır evlisiniz?

Ayy canım yani tamamen bilerek ve isteyerek 1 gün korunmadınız,diğer günler korundunuz mu yani?
O zaman senin için hayırlısı neyse o olsun canım.
Ben 10 aylık evliyim :64: :64:
Biz daha evliliğe alışmaya çalışıyoruz anlıycağın ama eşimi çok uzun zamandır tanıyorum.Flört dönemimiz meşhur bizim :1: :1: :1:
Zaten bizim kavgalarımız çok kısa sürüyor,hatta eşime kalsa 5 dakika sonra barışır ama ben ona göre daha alıngan ve nazlıyım.Bir de o kavgadan sonra konuşmak istemiyor,bense konuşup çözüm bulup anlaşıp öyle barışmak istiyorum.Ama işte her seferşnde ortaya karışık bir şeyler oluyor off of:43: :43:

evde bir testin daha varsa, yarın sabah en az 6 saatlık idrarla yap testi bence. :44::44::44:

değişirmiki... bekleyemedim daha fazla,testim yok ama alırım problem değil..

canım ben ogün ne olur ne olmaz diye 2 gün üstüste çalıştım ama ateşim hiç yumurtlama belirtisi göstermedi. bilmiyorum yani.

canim yaa hayirlisi ama bana testi erkenyaptin gibi geliyor screamaway senin icin 13 mayisi hesapaladi die hatirliyorum.. canim yumurtlaman bence tahmiini yapilan tarihlerle bagdasmayabilr... dur bakalimmmm ama yoksadaolacak yani inssallahhh... SIkma caninidesemde SIKacan... zamanini bekliyor tatlimmm ...

canım evet ateş sitesi öyle gösteriyor. 13 de yap diyor. inan canımı sıkan bebekten ziyade böyle muallakta kalmak. yani test yaptım ama acabalarım yine bitmedi. inan bıktım.

kizlar bakin benm bi arkadasim var ve 2.5 yasinda oglu var... hamile kalma olayini anlatti da bana etkilenmedim deil.. kendi duzensiz adet olurmus hatta 2 ayda bir olurmus ve odaazcik azcik.. kendi kendinede dermis benim cocugum olmaz veya gec olur die.. nese evlenince 1 kac ay korunuyolar ilacsiz... sonra korunmayi birakiyolar 1- 2 deneme oluyo .. baska bi sebeb icin dr a gittiginde hamile oldugunu ogreniyo..

az oncede topic te bahsi gecmisti imkansiz die bisey yokkk Allah istedigi zaman catlatir o yumurtayi ve koyar oraya kucucuk cani... bu inancta hem fikiriz Allah'a sukur.... onunicin ben geri adim attim bu hesap kitap isinden... kizlar hersey nasip kismet meselesiiiiii..............

ben mesele eltim vardi 5 yildir cocuklari olmadi.. ve ben yeni evlendigim ve benm bi cocugumolsa cok uzulecekti... sonra baska bi sebeble bosandilar ve ben ondan sonraki ay hamile kaldimmmm... ha belki ole olmayabilir ama hicbirsey nedensiz deildir onuok iyi kavradim...

Ayy canım yani tamamen bilerek ve isteyerek 1 gün korunmadınız,diğer günler korundunuz mu yani?
O zaman senin için hayırlısı neyse o olsun canım.
Ben 10 aylık evliyim :64: :64:
Biz daha evliliğe alışmaya çalışıyoruz anlıycağın ama eşimi çok uzun zamandır tanıyorum.Flört dönemimiz meşhur bizim :1: :1: :1:
Zaten bizim kavgalarımız çok kısa sürüyor,hatta eşime kalsa 5 dakika sonra barışır ama ben ona göre daha alıngan ve nazlıyım.Bir de o kavgadan sonra konuşmak istemiyor,bense konuşup çözüm bulup anlaşıp öyle barışmak istiyorum.Ama işte her seferşnde ortaya karışık bir şeyler oluyor off of:43: :43:

evet canım, bilerek ve isteyerek sadece 1 gün korunmadık. Artık tak yolumuz ALLAHTAN hayırlıysa olsun demektir.

Sizin durum güzel ama, :nazar::nazar::nazar: daha yeni evlisiniz, zamanla anlaşacaksınız, bizde ikimiz de konuşarak anlaşmayı severiz ama maalesef eskiden kolay anlaşırdık, şimdi konuşmak da pek fayda etmiyor, benim sabır kasem bayağa dolu, taşıyor, o yüzden eskiden olur tamam dediğim şeylere artık olur diyemiyorum.
Bizde bir ata sözü var, "Örtülü pazar, dostluğu bozar" diye. Eşler konuşarak anlaşmalı, hiç bir konu karanlık kalmasın, konuşulmamış kalmasın, kaldımı, bizimki gibi, üstünü kapatmaya çalışsan bile bir gün çıkacaktır gün yüzüne, ve problemin sadece ve sadece ertelendiğini anlayacak eşler. Bu duruma gelmemeniz için her konu, her en ufak sorun hakkında konuşmanızı tavsiye ederim, ama bunu tabi sinirli anında, tartışmanın ortasında yapmayacaksın, herkes sakinleştikten sonra konuşmak her zaman iyi gelecektir, üstünü bastırmak, 5 dakika sonra barışıp hiç bir şey olmamış gibi davranmak yaşadığınız problemi erteler sadece. Neyse, ama bunlar hepsi karşındaki kişiye göre değişir, eşinin hareketlerine sana davranışına bakarak kendin karar vereceksin, ama bir şeyi söyleyeyim, aklıma gelmişken, çok fazla konuşmak da aranızdaki elektriği azaltır, her şeyi çıplak hale getirmemek gerekir evlilikte. yani kısacası ortasını bulmak gerek! bulan ödülü hakediyor bence, zor iştir evlilik, en azından bana öyle geliyor, yaşadığım problemlerden olsa gerek. :26::26::26:
ALLAHIM aranızı hep bal gibi tatlı etsin tatlım, "aranızdan su bile sızmasın" derler bizde, ne alaka ama bilmiyorum öyle derler :9::54: İnşallah en kısa zamanda da eviniz bebek gülücüklerile neşe dolsun!

tatlicadi aynen hayatim bu acabalar bitmiyorrr.. gecen ay test yaptim eksiydi.. kirmizilari gorene kadar hala acaba dedim... gec yumurtlamami oldu,iyi ciklmadi falan falannnn.... bu ay beklicem iste 45.gune kadargelen giden olmazsa... bugun 37.gundeyimmmmmm ha gecikmelerimide normal dedi dr ustelik... onun icin no stresssss...

guzelim sen onun icin normal hayatina devam et... aslinda eger gebelik yoksa adetini de baslatsan ii olurrr...

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::62::62::62::62::62::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Happlife tebrik ederim tatlim saglicakla bebisini kucagina alirsin inşallahhhh canım benim

topikte azaliyoruz kizlar hamis olmayanlar olarak hadi atak yapmaliyiz

tatlicadi canım naptin testi yapabildinmi hadi bi güzel haberde senden gelir inşallah:emir_bebek:

canlarımmm hepınıze cooook cooook tesekkur ederım tek tek yazmak ısterdım ama telden baglanıyorum rabbım sızlerede nasıp etsın en kısa zamanda ınsallahhh dualarım sızınle gelısmelerı aktarırım mutlaka..tatlıcadım uzulme cnm bende kac adır hep husran yasıyorum ama rabbım ısteınce oluyomus pes etmek yok calısmalara devam kızlar opuyorum hepınızı tesekkurler tekrardan..

Back