2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

o bana da oldu ya.. testler bitti cift cizgi cikmadi.. düsündüm heralde yumurtlamadim diye..ama ovulasyon testinde cift cizgiyi görmeyen herkes mi yumurtlamayoo?? o zaman ne cok yumurtlamayan var hem de sabah yaptim testleri hep.. yani en az 4 saat beklemek gerekiyorya... gün icerisinde ne zaman yaptinki canim?? belki beklemedigin icin lh hormonu idrara karismamis da olabilir.. bence evde yapilabilecek en uygun yönten akinti.. tamam testler de cok güvenilir ama ben testlerden sonuc alamadigin icin pahali da ya..

sağolasın canım,bizi düşünmüş yazmışsın... Allah razı olsun.
idrar testini yaptığında tebrik etmiştim ama yine edeyim. Allah güzel,rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim canım. tebrik ederim...

kızlar idrar testi yapmak için tuvaletimizi 4 saatmi tutmak gerekiyor..? sabah uyandığımda eşim geç kalıyordu o arada unuttum test yapmayı,gün içinde yapayım bari

sağol canım...........4 saat yeterli canım bende öğlen arası yapmıştım ve 2. çizgi çıkmışı.......İnşallah senden ve diğer arkadaşlardan müjdeli haber alırız bugün..........

evet canım baya stresliyim. 1-2 saat sonra yapacağım test ben sen yapacakmısın bugün?

aaaa test mi yapcan?? kiss cikar mi?? gerci erken testi alirsan bat gelmeden 4-6 gün önce ögrenebiliyorsun.. ben de diyordum ki, bir-iki gün gecikme olursa test yapayim.. ben böyle düsünüyorum..

sağol canım...........4 saat yeterli canım bende öğlen arası yapmıştım ve 2. çizgi çıkmışı.......İnşallah senden ve diğer arkadaşlardan müjdeli haber alırız bugün..........

insallah yaaa... bugün ögrenecek epeyce kisi var...

aaaa test mi yapcan?? kiss cikar mi?? gerci erken testi alirsan bat gelmeden 4-6 gün önce ögrenebiliyorsun.. ben de diyordum ki, bir-iki gün gecikme olursa test yapayim.. ben böyle düsünüyorum..

canım benim zaten dündü... yumurtlamadan sonra 15. günüm diye düşünüyorum. o yüzden varsa çıkar... yoksada yoktur zaten.

canım benim zaten dündü... yumurtlamadan sonra 15. günüm diye düşünüyorum. o yüzden varsa çıkar... yoksada yoktur zaten.

hmmmm o zaman yap.. negatif cikarsa erken ögrenmis olursun daha fazla umutlanmis olmazsin, ki negatif olmasi yüzde yüz dogru anlamina gelmiyo. pesine yine de hamis oldugunu ögrenirsen iki kati sevinirsin. pozitif cikarsa zaten hep birlikte halay cekeriz
tatlim sen o yumurta beyazini görmüs müydün?? erger onu bulup yaptiysan, saglik problemin de yok, yüksek ihtimal hamilesin.. ya da ovulasyon testiyle falan gününü yakaladiysan....

ben ateşimi ölçüyorum canım. akıntıyı yakalayamadım ama ateşim 15 gün önce düşmüştü. öyle kesin değil ama içim rahatlasın artık, 43. gündeyim. fenalık gelmeye başladı artık... ümit etmek istemiyor. doğum kontrol hapım vardı yarım ondan içip hasta olacam eğer negatifse,çok bunaldım...

anladim canim evet beklemesi kötü.. ümit etmek bile zor geliyo ya bosa cikarsa diye.. en iyisini yine sen bilirsin.. insallah hamilesindir dualarim seninle... güzel haberler vermek nasip etsin yüce Rabbim...

anladim canim evet beklemesi kötü.. ümit etmek bile zor geliyo ya bosa cikarsa diye.. en iyisini yine sen bilirsin.. insallah hamilesindir dualarim seninle... güzel haberler vermek nasip etsin yüce Rabbim...

amin canımm,teşekkür ederim.. umarım sende hasta olmazsın... 1-2 gün sonra senden güzel haberler duyarız inşallah.

Tatlıcadı canım hadi hayırlısı. İnşallah güzel haber alırız.

Ben bu ay kafaya takmak istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum..

Elişi filan yapıyorum ama yinede merak ediyorum sizleri, gelip açıyorum hemen Pc yi.

Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.

Canım verdiğin linke baktım ama yabancı dil olduğu için anlamadım, çevirisi de abuk sabuk bişi oluyo.
bende her sabah ölçer ölçmez telefona kaydediyorum.. Biraz zaman geçsin sizlerle paylaşırım durumumu.

bende başta anlamamıştım,uğraşa uğraşa çözdüm. azracımda yardım etti. bir süre ölç ben sana resimli anlatırım nereye ne işleyeceğini bi anlarsan gerisi kolay.
bide ben o siteyi google chrome tarayıcısı ile açıyorum o epey bi çeviriyor.

Birde arkadaşlar yaa benim reglden 4 gün önce başlayan kasık ağrılarım hala devam ediyor.. bu neyin nesi bilen varmı :26::26:
Ara ara diyorum acaba yine üstüne mi görüyorum die :26:

slm kızlar bende yeni geldim drdan.3 tane yumurtam olmuş bu ay.21,23 ve 27 mm.dr bu ay iğne yapmayalım kiste dönüştürebilir dedi.kendi haline bıraktı.bakalım hayırlısı artık...

Selam kızlar.Nasılsınız?Test yapacak arkadaşlar umarım mutlu haberle dönerler buraya.
Ben de birazdan doktora gideceğim.2'li test yapılacak.İnşallah her şey yolundadır.Sonucu hemen alamıyoruz sanırım.Ama alınca onuda paylaşacağım sizlerle.

Canım çok tebrik edrim,darısı başımıza,bizim için dua et canım
günaydin canlar.
izinliyim bügün.. öglende doktor randevum var. Merak ediyorum doktor ne diyecek?
hersey yolunda mi acaba bebegimin kesesini görebilecek mi? gelisimi normal mi?
Canım inşallah her şey normaldir,haberlerini bekliyoruz
evet canım baya stresliyim. 1-2 saat sonra yapacağım test ben sen yapacakmısın bugün?

Kankacım senden çok umutluyuz bugün,az önce okudum da 43.günümdeyim demişsin galiba,ne kadar çok olmuş kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…