- Konu Sahibi screamaway
- #2.361
selamlar..
Annelerimizin anneler günü kutlu olsun...
Annelerimizin anneler günü kutlu olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederim canim.. insallah bende yoktur.gerci 16 yasindayken türkiyede dr demisti sol taraf polikistik over ama büyük degil diye ilac da kullanmamistim.. ayy neyse bi gideyim doktora da icim rahatlasin..
inşallah canım dr gittiğinde bi sorun olmadığını öğrenirsin eğer varsa da hiç üzülme canım tedavisi var
peki tedavi süre alan bi tedavi türü mü yoksa ilk ay mesela hemen tutar mi?? insallah uzun sürmüyordur.. ay Allahim bir de onu beklemeyelim degil mi???
merhaba kızlar son gelısmelerı okuyamadım halen sehır dısındayım ve hala beklemedeyım kızlar batımı dun olarak hesaplamıstım dun 27.gunumdu ama bazen 28.gunde de olurdum o yuzden bugunde beklıyorum ama bu saate kadar gelen gıden yok.ama kasıklarım agrıyo ve batıyo arada ama anlayamıyorum neye baglamam gerektıgını hayırlısı olsun dıyorum sayet yarına kadarda gelmezse kırmızılar test yaparım..ama cok heyecanlıyım kızlar ya strestende gecıktırmıs olabılırım bırde hava degısımı var tabı bu aralar neyse bakalım bekleyıp gorucem artık dua edın:)
inşallah canım bu gecikme çok hayırlı bi gecikme olur ve bebeğin seninledir
aslında canım dediğin doğru bu mevsin geçişlerinden de düzensizlik olabiliyomuşş ama inşallah senin öyledeğildir bebeğin göbişindedir
aslında canım dediğin doğru bu mevsin geçişlerinden de düzensizlik olabiliyomuşş ama inşallah senin öyledeğildir bebeğin göbişindedir
ahhh cnmmm ınsallahhh dedıgın gıbıdır su kırmızılar gelmez mumkunse 9 ay:)beklemedeyım ama bu bekleme coook streslı
slm kızlar naber nasılsınız...
Anneler gününüz kutlu olsun...
Tatlıcadımmm sen hala beklemede misin?
hoşgeldin canımm
hoşbuldum bitanemmm nasılsın...