2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

anladım canım,iyi bari.. yarın koyu olur heralde. şu birkaç gün sıkı çalış madem öyle.bugün yap yarın yap..

calıs calıs calıs karınca gıbıyız bebişler gelsede gobuslerımıze yan gelıp yatsak sole nazlı nzlı dımi tatlım. bende yatayım gayrı yarın iş var yine iyi geceler hanımlar yarın yenı gun yenı umutlarrrr

hangı sehırdesın tatlım ben hamburgda kaldım 3 sene cıdden acı vatan orası. tv de ıstanbulu gordukce aglıyordum son zamanlarım

frankfurta yakinim ben yaa offf her yeri ayni benim icin.. ama tr de ankara dedin mi ayri, antalya ya da ne bileyim baska bi sehir dendi mi ayri bi heyecan var bende.. sevmiyorum buralari neye geldim bilmiyorumda.. esim bi ikna olsa da dönsek.. nerde.. bebek olunca hic gidemicez ..

haklısın canım,gelseler artıkta izine çıksak =)
iyi geceler. bende yatacam şimdi... yarın güzel haberler duymak dileğiylee

kızlar gunaydın sehırdısındayım yıne uzak duramadım topıkten telden gırıyorum
gecmısı okuyamıyorum hamısımız var mı son ıkı gundur meraktaım kızlar yazar mısınız?beımde bat bugun ama yarında olabılırım beklıyorum bakalım hayırlısı canlarım

en son halini alıntı yapayım.

ya kızlar benım bat dundu hıçbı hareket belırtı yok dun sabah olmam gerekıyodu olmadım
sadece vıcudumda bı şışlıkkkk ve kasıklarımda cok hafıf bı arı gelıyo ara ara catlıcam meraktan acaba varmıdırkı bebış
:26::26::26::26::26:beklıyım 3 veya 4gun gun acaba:18::18::18::18::18::18:

kızlar gunaydın sehırdısındayım yıne uzak duramadım topıkten telden gırıyorum
gecmısı okuyamıyorum hamısımız var mı son ıkı gundur meraktaım kızlar yazar mısınız?beımde bat bugun ama yarında olabılırım beklıyorum bakalım hayırlısı canlarım

bekleyebiliyorsan bekle canım.hafta içi yaparsın testini kırmızılar gelmezse. inşallah gelmez,güzel haberler alırız senden

insallah bekleye bılırım canım yaaaaaaaa hakımda hayırlısı

aslında ben bu ara araştırıyorum. yumurtlama gününden sonra 12-13 gün çıkıyor test. biraz silik ama veriyor sonucu. hatta 8. gün bile çıkan var ama çok düşük bir ihtimal.gerçi testlede alakalı. elindeki test biraz hassassa yarın sabahta yapabilirsin. Anneler günüde hediye olur belki sana

Tünaydın arkadaşlar, bende ateş ölçmeye başladım bu sabahtan itibaren. Adetimin bugün 3.günü ve ilk ölçümüm 35,9 :))

Son düzenleme:

haftabasia kadar bekleyebilrsen eger sonucun daha bi kesinlesmis olur tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…