bizim sorunuuz kusma yaa.çok fena kusuyorüst baş deiştirmekten boyunlarııını kuru tutmaya çalışmaktan yoruldum artık valla.
bi de hala iki saatte bir mi emziriyosunuz? benimki hala iki saattte acıkıyor.arası uzamicak mı hiç?
geceleri de uykusu deişiyor yaa.bazen bi yatıo 4 te 5 te kalkıo bazen gene 3 te kalkıo. tam bir düzeni yok.dün çok yoruldu mesela.11 de bi yattı gece 5 buçukta kalktı.gündüz çok uyuduysa daha erken uyanıyor.,,
bizimkinin sağı solu belli olmuyor bazen çok güzel uyuyor bazen uyumuyor mesela 2 günden beri yine huysuz hep kucak istiyor uykularından sıçrayarak uyanıyor. nazar değdi resmen oğluma ondan önce güzel uyumaya başlamıştık. geceleri genelde 5-6 saat uyuyordu ama bugünlerde uyumuyor tekim yoruldum bende artık yapcak birşey yok ama dediğin gibi o kadar şeyden sonra gülünce herşey geçiyor:)))
öyle cnm bir günleri bir günlerine uymuyor hergün yeni birşey keşfediyorlar :) bol bol oku cnm sen anne babanın nazarı daha çok değermiş sen bütün duaları 7 kez oku faydasını görürsün inşallah... benimki doymuyormudur sizce sık ondan mı uyanıyor acaba?
canım sık uyanıyorsa doymuyordur ozaman mama ver istersen yatmadan önce. Bizim doktorumuz öle demişti mamanın hazmı daha zor olduğu için hemen acıkmıyormuş. Bende azcık tombikleşsin diye mama vermek istiyorum ama doktorumuz gerek yok dedi :)
Bebeklerimizede geçmiş olsun inşallah. Benim kızımın dilinin üzerindeki beyazlık hiç gitmiyor kustuğu için gören pamukçuk olmuş diyor ama pamukçuk olsa durmaz öle sakin heralde. Kusmasının az olduğu günlerde beyazlıkta azalıyor ayrıca.
Herkeze selamlar bu endişeler ve dertler sanırım bitmiyor herkesde farklı farklı malesef aman allah daha büyük dertler vermesin inşallah. Bizde bugün doktora gittik normalde haftaya cumaya gidicektim ama kulağında böyle tıkanıklık vardı bizimki egzama olmuştu onlar kulağında birikti böyle kulağına bakınca orda birikmiş doktor almadı ama o zamanla geçer dedi kulağına baktı ilaç falanda vermedi bende bu sefer üstüne gitmeyeyim dedim yoksa kafayı yiyorum. Artık doktora güvenmeyi de öğrenmek gerekir herhalde. Sonra ayak başparmaklarında batma var onlar içinde ilaç aldık. Benim oğlumun cildi olsun kafası olsun tırnakları ollsun böyle problem işte benimde canım çok sıkılıyor şöyle hepsi bir geçiverseydi bende rahatlasaydım. Bu arada gitmişken rota virüs ve verem aşısını olduk inşallah ateş falan yapmaz.
cnm mamayı yemiyorki sıkıntım orda biberonu almadığı için mamayıda yemiyor her yolu denedim başarılı olamadım çok sık emmek istiyor bırakıp 1 saat bir yere gidemiyorum aç kalıyor çok hırcınlaşıyor 2 günde 9 a kadar olmıycam ne olucak acayip stres yaptım aklım hep onda kalıcak(
hanımlar günaydın herkese.
verem aşısı mı rota virüsmü bilmiyorum ateş yaptı bizde dün 3,5 ta kalktım baktım ateş 38,5 hemen bir fitil attım, 4 saat sonra baktım olmadı calpol verdim calpol daha iyi geldi sanırım. ilk defa ateşleniyor ne yapsam bilemedim şu anda ateşi bir iniyor bir çıkıyor dunedain seninkide ateşlenmişti ne kadar olunca ateş telaş yapmak gerekiyor yada ateş ne kadar düşmesse hastaneye gitmek lazım. üstünü soydum ince bıraktım birde soğuk bezlerle pres yapıyorum ara sıra.
Irmak cok gecmis olsun sizede allah beterinden saklasin hepsi gecer insallah bir an once. Rota da verem asisida ates yapmiyor merak etme.
Akilli cocuk annesinin sutunu istiyor hep :) kimi bebekte mamayi tadinca biberonun kolayligini gorunce memeyi birakir her bebek cok farkli gercekten. Kursa basladiginda zor olucak evet baslamadan bi sekilde yedirebilmen lazim doktoruna bir danissana ne yapabilirim diye. mamayi kasikla versen oylede almiyor mu ? DOktor baska bir mama verir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?