Doktoro goturduk gözü icin masaj yapin dedi zaten yapuyorduk ama daha farkli gosterdi damlada verdi gecmezse ameliyat edilit dedi( damlada alerji yapti gozleri kipkirmizi oldu biraktik.. Dunedain kafasinida carpmadik ama peki napikiyor sizinn oralarda boyle olunca?
Bende oyleyim dunedain en ufak bizeyde bende doktordayim :)) yani gerci hep bisey cikti bizim tahlildi gozuydu derken hep doktordayiz olsun buna sukur... Yarin ultrasonumuz var cok kustugu icin bakalim dedi doktor... Zaten bisey olmasada her ay kontrolu var o yuzden benmi panigim diye dusunme acemi annleriz biz :)))
Bugun yeni bir damlaya basladik biogaia diye bir dahttp://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=23034696
***** 2011 Mart Hamileleri ***** - Cevaplamla 2 gundur evde cigliklsr yukseliyor dun gece hic uyumadi bu damla iyi gelir insallah...
kıyamam çiğdemciğim Allah yardımcınız olsun canım inş. damlanız işe yarar.. Allah beterinden sakınsın tüm bebişleri..
Kızlar doğum izinlerinin sonuna geldik benim pazartesi bitiyor biraz rapor biraz izin bi süre daha idare edecem ama sayılı gün çabucak geçer ve ayrılık vakti gelir. çok zor olacak Mert'i nasıl bırakacam kara kara düşünüyorum bi bebek annesi olmadan kaç saat durabilir ki aklıma geldikçe ağlıyorumm:2: sizler ne yapacaksınız?? bebişlerini kendileri büyüten annelere imreniyorum Allah bozmasın maşallah..dunedain ve ırmak işi bırakmıştı zaten hatırladığım kadarıyla diğer arkadaşlar sütünüzü nasıl verdireceksiniz biberon mu kaşık mı?? şimdiden yavaş yavaş alıştırmak lazım dimi..
Doktoro goturduk gözü icin masaj yapin dedi zaten yapuyorduk ama daha farkli gosterdi damlada verdi gecmezse ameliyat edilit dedi( damlada alerji yapti gozleri kipkirmizi oldu biraktik.. Dunedain kafasinida carpmadik ama peki napikiyor sizinn oralarda boyle olunca?
Bende oyleyim dunedain en ufak bizeyde bende doktordayim :)) yani gerci hep bisey cikti bizim tahlildi gozuydu derken hep doktordayiz olsun buna sukur... Yarin ultrasonumuz var cok kustugu icin bakalim dedi doktor... Zaten bisey olmasada her ay kontrolu var o yuzden benmi panigim diye dusunme acemi annleriz biz :)))
Bugun yeni bir damlaya basladik biogaia diye bir damla 2 gundur evde cigliklsr yukseliyor dun gece hic uyumadi bu damla iyi gelir insallah...
malesef dunedain izinler bitti ne yapalım sağlık olsun.. icebreezer maşallah ek gıdalarada başlıyorsunuz emir'imiz büyümüşbiz rota-1 i bu hafta yaptıracağız fiyatı 165 falan her halde hemşiremiz öle demişti..bişey daha soracam süt izinlerini nasıl birleştiriyorsun böle bişey oluyor mu?? kaç ay ücretsiz izin aldın ücretsiz izin hakkımız ne zamana kadar devam ediyor acaba ben yazın alabilir miyim ki :26:
Dunedain tesekkur ederim ilgin icin konuyu okuycam.. Bugun ultrasonla bakildi tahlillerin sonuclarinida aldik ultrasonda bosey cikmadi idar yollarinda iltihap varmis oda kusma yapsrmis 2tane igne verdi birini orda bacagindan yaptilar hemen digerinide yarin yapicaklar kuzucum cok agladi yarin birde 2.ayda yapilan asilarimiz var 2 tane 3tane igne vurulcak yani bugun bile igneden dolayi huysuz yarin napicaz bilmem( bir hafta sonra yine kontrole getirin dedi duzelir insallah...
Gozu icinde goz damlasi alerji yapti baska bir damla verdi buyuk kutu disi yesil beyaz İcerbeezer senin degidin damla heralde adi netria miydi plastik tek tek siselerde dimi ? Kizlar cay denedim sutu sıktım ama banamisin demiyor hala yemyesil icerbeezeer seninki gibi uyaninca gozunu bile acamiyor hep yas akiyor bu damla iyi gelir insallah... Patka bizimde hemen kilosuna bakti o yuzden kilosu iyi dedi o yuzden sikinti yapma dedi idrar yolu enfeksiyonuda kusturur dedi senin besinde kilosuna bakar mutlaka sikinti yapma boyle bioyle buyutcez hastanelerdeyiz biz hep((
Cnm Googleden baktim netiranin kucuk Kutuda olanida var ayni damladan bahsediyoruz buyuk ihtimalle bizede iyi gelur insallh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?