bizde yalancı memeye alıştırmaya çalışıyoruz. ama almıyor alsa rahat edicem sanırım. bir yöntemi varmı acaba??? birde ne sıklıkta ve nekadar emziriyorsunuz.birde oda sıcaklığınız ve bebişlerin üstünü nasıl giydiriyorsunuz. ben hasta olcak diye aklım çıkıyor gene dünden beri biraz mızırdanıyor korkuyorum.
bende 24 25 derecede uzun kollu çıtçıtlı üstünede bir tane penye bady giydiriyorum. benim oğlum sırtüstü yatamıyor hemen uyanıyor ben de yüzüstü yatırıyorum birde burnu çok tıkanıyor sizdede böyle oluyormu?
bende 24 25 derecede uzun kollu çıtçıtlı üstünede bir tane penye bady giydiriyorum. benim oğlum sırtüstü yatamıyor hemen uyanıyor ben de yüzüstü yatırıyorum birde burnu çok tıkanıyor sizdede böyle oluyormu?
icebreezer maşallah emir'imize yoğurt yemeye başlamış..biz ne zaman 8 saat uyuyacağız acaba, yeni yeni geceleri 4-5 saat uyuyoruz sizde mi öyleydiniz....
bizim ev genelde gündüzleri 22 derece akşamlarıda 24-26 derece oluyor...kıyafetlerimiz genelde çift kat oluyor..uzunkollu çıtçıtlı badi üzerine uzunkollu penye ve yelek..alttanda ince patikli pijama üstüne biraz kalın eşofman tarzı şeyler giydiriyorum+pamuklu çorap...gece uykularında tek kat pijama giydirip üstünü iyice örtüyorum..ı
ırmak bizde ilk günler günde 1defa o da ortalama 2 saat süreyle yüzüstü yatıyorduk..ama artık sevmiyor hemen ağlıyor yan yatırınca da durum aynı... artık hep sırt üstü eller geride başının yanında uyuyor :))
patka uykuya dalma problemleri her bebekte oluyor biraz büyüdükçe bu süre azalıyor bizde öyleydik 2 saati buluyordu. şimdi yarım saat-1 saat arasında değişiyor..Allah tüm annelerin yardımcısı olsun işimiz çok zor valla
yüzüstü yatması tehlikeli değilmi :/ benim kızımda kustuğu için yan yatırıyorum ama o 5 dak. Sonra sırtüstü dönüp uykusuna öle devam ediyor. Aklım kalıyor kusarda bişi olur diyeburnu önceden çok tıkanıyordu ama artık yok gibi bişi. Burun aspiratörüyle çekmeye çalışsan belki içerde burnu tıkayan tanecikler olabilir.
burnu neden tikaniyor acaba ? Tikandigi icin sirt ustu dondugunde uyaniyor olabilir. Bizimkinde burun tikanikligi olmadi hic.
bizde yalancı memeye alıştırmaya çalışıyoruz. ama almıyor alsa rahat edicem sanırım. bir yöntemi varmı acaba??? birde ne sıklıkta ve nekadar emziriyorsunuz.birde oda sıcaklığınız ve bebişlerin üstünü nasıl giydiriyorsunuz. ben hasta olcak diye aklım çıkıyor gene dünden beri biraz mızırdanıyor korkuyorum.
reçele batırıp vermek için erken değilmi sonuçta o da ek gıda gibi sayılmazmı? ya tıkarsa bilemedim şimdi sen ne zaman vermeye başladın kaç aylıktı reçele batırıp verdiğinde?
benim internetim kablosuz laptop oturma odasında genelde oğlumda orda oluyor. neden kötümüki acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?