selam hanımlar oh ne güzel dunedain bol bol giydirirsin
bizim dertlerimizde bitmiyor bebeğime cuma günü bi aşı yaptırdım keşke yaptırmasaydım cumadan beri çok huysuz ateşi düşmüyor. dün doktora gittik bakteri bulamadı tahliller temiz çıktı ama ateş devam ediyor. şuruptanmı nedir bilmem suratında ve vucudunda kırmızı lekeler çıktı şimdi birde öksürmeye başladı niye böyle oluyor anlamıyorum. gözünün içine baktıkça hep birşeyler oluyor canım sıkkın çok. nerden oluyorsa dışarı çıkmıyoruz artık kimsede çok gelmiyor. ama işte oluyor.
ya benim kızımda çok kusuyor sen 2 saatte bir kaç dakika emziriyorsun ? Bugün doktora gittik verem zatüre ve karma aşısını oldu birde kontrolü vardı. Ben 1 saatte bir 10 dak. emziriyordum kusuyor diye doktor bu şekilde emzirmeme fazla olur ondanda kusabilir dedi. Normalde 2-2.5 saat de bir istemesi gerekiyormuş ve zaten artık daha kuvvetli emdiği için 5 dak. da alması gerekeni emebiliyormuş. Birde arada öksürüyor onu söledim öksürüğün arkasından yutkunur gibi dudaklarını oynatıyormu dedi bende evet dedim ozaman reflü var dediİlaç verdi ama kusması çok artmadığı sürece vermeyin dedi. Artık oyalamak için gündüz normal zamandada emziğe alıştırmam gerekicek :/
Gecmis olsun ırmak aptamilin rezen papatya karışık çayları var bebekler için onlardan versene bebeğe gece yatarken iyi gelir hemde iyileşmesine yardımcı olur doğumdan itibaren her ay verilebilirmiş...
Bende bugün oğlumda sahile gittim eve çok yakın deniz kokusu alsın diye...3 saat yaklaşık Park'ta sahilde geçirdik vaktimizi..sütunu bezini falan hep orada verdim ..kedilere baktık..ben oğlumu sıkıca giyindirdim gecenki gibi ateşi çıkmasın dedim Arap bir kadın corapsiz tshirtle bide vermiş hizmetçiye mamasında vermiş kendisinde nargile iciyordu...bende Kaan'ı battaniyeye sarılı gezdirdim..sonra düşündüm benim yanlışım böylemi giyindirmak lazım..hemen hemen yaslarında aynı...
Birde kızlar ben asırı derecede tatile gitmeye ihtiyacım var sizimde aynımi..valla burada bize uzak bir yerde otel baktım en azından 2gun için sanki evden uzaklaşmak rahatlatacak gibi geliyor eşimde 3 saat kim araba kullanacak diyor bebek var uzun yola banada vermez aracı kendinden baskasına güvenmiyor......burj Arap bile baktım valla ama fiyatını görür görmez anında vazgeçtim..3.500 tl gecelik fiyatı...öküz alırım o parayla be...
dunedain her zamanmı yatarak emziriyorsun. bende yatarak emzirmek orta kulak iltihabı yapar diye duydum. ama bende 1-2 geceden beri yanıma alıyorum resmen göğsüm açık yatıyorum çünkü anca uyuyor öyle kapatınca uyanıyor ağlıyor ama gündüz 2-3 saatte bir zorla 5 dk emiyor o da yetiyordur inşallah.biberendo almıyor emmiyorda önceden 1 saat ayrılmazdı göğsümden böyle katılırcasına ağlıyor derdini anlamıyorum acaba biryerimi ağrıyor diyorum bulamıyorum.
allahtan kusma huyu yok bizimkinin o da olsaydı napardım bilmiyorum ben
selamlar
pazartesş işe başlicamöğleye kadar çalışıcam allahtan süt izni var.
bi öğün bensiz geçicek. onda da annem kaşıkla verir artık sütümü.benimkinin emme refleksi çok kuvvetli.biberonun rahatlığını görürse memeyi istemez die korkuyorum. bebişlerin kaka düzeni nasıl sizde.benimki bi sabah yapıyor dolu dolu. bi de akşam.bazen günde bi defa dolu dolu yapıyor.bi daha yapmıyor. yapmadığı zaman ıkınıp duruyor kıvranıyor yazık. metsil veriyorum fayda etmio galiba.
selamlar
pazartesş işe başlicamöğleye kadar çalışıcam allahtan süt izni var.
bi öğün bensiz geçicek. onda da annem kaşıkla verir artık sütümü.benimkinin emme refleksi çok kuvvetli.biberonun rahatlığını görürse memeyi istemez die korkuyorum. bebişlerin kaka düzeni nasıl sizde.benimki bi sabah yapıyor dolu dolu. bi de akşam.bazen günde bi defa dolu dolu yapıyor.bi daha yapmıyor. yapmadığı zaman ıkınıp duruyor kıvranıyor yazık. metsil veriyorum fayda etmio galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?