***** 2011 Mart Hamileleri *****

Hanımlar merhaba

Oğlumun odasını tekrar değiştirdim bugün ay çok yorucu ve bebeklerde is yapılmıyormuş öğrendim...sadece dolap kaldı beşik yatagi bizim odada zaten kendi odasına bir büyük yatak koydurdum perdeleri yeni yaptırmıştım ama yinede odasının havasına uymadığı için değiştirdim cuma taktiricam...bir sürü oyuncak getirdiler hepside pili büyük yer bulamadım bende hayatta kalabalığı sevmem bakalım bu oyuncaklara ne yapıcam..

Tatil tatil diye resmen ben araniyorumbugunlerde burasında esiyor korkuyorum çıkarmaya hasta edicem diye..kumsalda yakın ama o kadar küçük bebekleri güneş ışığına maruz bırakmayın diyorlar fazla...ama rüzgar Dursun götürmeyi planlıyorum ben ...zaten buranızda havasına alışması lazım ...

Cok tesekkurler Selemicim aslinda benim niyetim nisanda almakti bakiciyi ama boyle tanidik denk gelince oda acil is ariyordu artik yarim gun baslattim bende mart ayindan. Aylik 700 tl ye anlastik tam gun ve yol parasi icinde. Izmirde piyasa boyle. Emiri o kadar cok oyun yapip gulduruyorki yavrum kadini gorunce gulmeye basliyor :) BEnim icinde iyi oldu dedigin gibi evde olunca hersey gozune batiyor insanin ama yalniz basina bebeklede fazla is yapilamiyor. Senin is saatlerin kisa olucak 4 saat bisey degil zorlanmazsin. Bakici mi bulucaksin okulda oldugun sure icin sende ?
Bende ise basladigimde Emir 7 aylik olucak dedigin gibi buyudukce ayrilmak dahada zor olucak ama kalabildigim kadarda kalmak istedim ise baslamadan insallah cok zorlanmayiz :s Karma asi hem ates hemde ignenin vuruldugu yerde kas agrisi yapabiliyormus ama korkma 6 saatte bir calpol ver atesi cikarsa oyle kolay atlatmistik biz calpol un hicbir yan etkisi yokmus bende vermek istemiyordum oyle ama hem eczacimiz hem doktor hemde saglik ocagindaki ebe hemsiremiz ayni seyi soyleyince daha rahat verdim. Mert kuzumuzun ve diger tum kuzucuklarimizin yeni resimlerini bekliyorum bende koyucam ilk firsatta.
Ay hesabinda dogru doldurdugu ayi soyluyorsun.
Mavibebek iyi tatiller walla ne guzel aylardir ev basti benide ki arada bende annemlere filan gittim kalmaya ona ragmen evde oturmaya hic aliskin biri olmadigim icin astim kendimi resmen bende kendime sasiyorum annelik insana herseyi seve seve yaptiriyormus :)

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır evdeyken internete girmeye vakit bulamıyordum bir türlü ,2 çocuk olunca zor oluyor birde ev işleri yemek filan derken günler nasıl geçti anlamıyordum , büyük kızımdan dolayı baya zorlandık ilk zamanlarda ama şimdi kabullendi artık kardeşini çok fazla sıkıntı yok ama yine de kıskançlıklar sürüyor .2 gün oldu işe başladım bende babaannemiz ve dedemiz var çok şükür ikisinede onlar bakıyor, zaten 5 yaşındaki kızım yarım gün kreşe gidiyor.Bizde herşey yolunda , bebiş ocak ayında biraz hastalandı ama çok şükür kolay atlattı, süt durumlarıda bitti bizim maalesef mama veriyoruz tamamıyla artık .

Merhaba Bestem
2 cocukla zor olmazmi ya biz 1 taneyle zor vakit ayiriyoruz walla. isede baslamissin allah kolaylik versin neyseki bebislerin emin ellerde. 5 yasindaki kiz cocuguda walla kiskanir cok normal artik size is dusuyor idare konusunda :) gecmis olsun hastaligi cabuk atlattiginiza sevindim. Sut icinde canini sikma yapacak bisi yok mamalar guzel artik anne sutune en yakin sekilde hazirlaniyormus doktorlar oyle soyluyor.

merhaba hanimlar nasilsiniz...

kac gundur sitelerde bebeklere ne yedirilir diye arastiriyorum malum artik 15 gun sonra azda olsa birseyler yedirmeye baslayacagim..burada yabanci kk kulubu gibi siteler var oralardada gezindim..edindigim bilgiler deli ediyor beni..hergun farkli seyler ogrenmek allahim hangisini nasil uygulayacagim diye kara kara dusunuyorum...3 aylik bebeklere el aliskanligi kazansin yumusak sert gibi seyleri ogrensin diye..eline cingirak pufuduk oyuncak ve renklerinin tekrarlanmasi gerekiyormus..ortalama 10 gundur yapiyorum ingilizce turkce soyluyorum..o bana bakiyor ben ona..hikaye okuyorum olmazsa aciyorum netten sesli masal dinletiyorum...parklara goturuyorum dis seslere alissin diye..cocuklari gosteriyorum..

gel gelelim yemeklere simdi bugun mulipanin bir biskuvisini aldim tr yok burada satiliyor..biraz arastirma yaptim yabanci sitelerdeki kadinlar bu urunun cok fazla seker icerdigini dusundugu icin kullanmiyorlarmis..ayrica icinde soya listerinide bulunuyormus..sekeri goremedim ama soyayi okudum..neyse icinde yumurta gluten gibi seyler yok..ama yedirmeyi planlamiyorum anlayacaginiz elimde patladi neyse yine biskuvi karisimi birseyler yedirmek gerekiyor..kadin yazmiski ben yumurtanin beyazini kar haline getirip icine toz badem koyup sekersiz kurabiyeler yapip ara ogun olarak veriyorum sut olarak birsey koyuluyormu bilmiyorum yazmamis..birde armut suyu bebeklerde kabizliga cok iyi geliyormus...baska bir yerde yumrtanin beyazi1 yasindan itibaren veriliyormus...allahim deliricem resmen ya..

.

slm kızlar nasılsınız facebookta arkadaşlarımın kuruduğu bi grup var bayağı kalabalık çok şey konuşuyoruz paylaşıyoruz eğer isterseniz sizde aramıza katılabilirsiniz çok hızlı ilerliyoruz yazışmak çok daha rahat oluyor..ırmak ve ben bu aralar ordayız isterseniz bana özelden msj atın görüşürüz tmm mı öptt bebişlere iyi bakın :)

dunedain biz 4 aylık olduk bugün itibariyle salı günü dr kontrolüne gideceğiz ek gıda olayını drumuz nasıl yönlendirirse öyle hareket edecem nette dediğin gibi çok bilgi var bi yerde tavsiye edilen bişey, başka bi yerde tavsiye edilmiyor doğal olarak insanın kafası bulanıyor malesef.. bu arada burda yazışan 6-7 kişi kaldık herhalde dimi (sen,blackrose,mavibebek,patka,çiğdem,bestem,ırmak)

Evet ya kimse buraya girip yazmıyor madem artık birbirimizde tanıyoruz bari ekleyelimde kendimizi öyle konuşalım daha kimin ismi nedir bilmiyoruz....kendimden başlayın mesela adım tugba biliyormuydunuz yok

Nufus patlamasi..... biz daha evlenemedik.... ne bebegi..... ne evliligi artik hic bir sey dusunmek istemiyorum...

Bencede face booktaki gruptan yazışalım orası çok güzel bencede. Hemde daha rahat oluyor.
2011-2012 anne ve anne adayları yazın arama kısmına orda çıkıyor. Arkadaş olarak ekleyin.

bende gitmis gozukuyor bir de facebookta bu grubuda bulamadim...ay oglumda kucagimda hic bisey yaptirmiyor valla....

ayy sinir oldum kk'ya her 10 dk da 1 msj atabilirmişiz :))
canım öyle arama motorunda bulunmuyor anacak gruptan biri seni eklerse gruba katılabiliyorsun..az önce patkayı ekledim aslında isteği görünce önce sen zannetim :) senin arkadaşlık isteğin neden gelmediki benim profilimde ben,eşim ve mert vardı :))

selam kızlar nasılsınz.. uzun bir aradan sonra ancak girebildim.. geçmiş mesajları okuyayım dedim ama ne mümkün.. artık işe başlayınca (1 ay sonra) takip ederim yazdıklarınızı... umarım hepinizin keyfi yerindedir... mcx!

Ayda herkes facebooktaki grupta yazıyor arada bir bakıyorum kayıt istersen yaparız ben çok aktif yazıcı değilim ama takip ediyorum şahsi fikrimi sorarsanız ben burayı daha çok seviyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…