slm kızlar nasılsınız blackrose işe başlama nasıl bir duygu bende çok tedirginim daha başlamadım, rapor, yıllık izin vs. idare ediyoruz şimdilik sabah:8-öğlen:12, 4 saat ayrı kalacağız( şu süt izinleri sağolsun ağustosa kadar bu şekilde..ama herkes hemen işe başla diye başımın etini yiyor gün geçtikçe mert bana daha çok bağlanacağı için ayrılmak daha zor olurmuş
icebreezer gözünaydın canım valla en güzelini yapmışsın erken erken bakıcıyı işe almakla hemde rahatlamışsındır emirimde bakıcıya alışmış olur. merak ettim canım bakıcıya aylık ne kadar veriyorsunuz???? 11 kasım da mertim doğdu, 11 martta 4 aylık olacak diye hesaplıyorum yanlışmı?? 12 martta dr kontrolüne gideceğiz o zaman kan ilacına ve hafif hafif ek gıdaya başlarız gibime geliyor drumuz bakalım ne diyecek :) 13 ünde de karma aşı off çok korkuyorumm inş. rahatça atlatırız..
mavibebek size iyi tatiller eminim bu tatil sizeçok iyi gelecek bizde yaz tatilini iple çekiyoruz :) eve hapsolduk sıkıldık valla, mert uslu durursa işe gitmek bile beni mutlu eder diye düşünüyorum alışkın değilim öyle evde oturmaya evde oldukçada herşey gözüme batıyor işler hiç bitmiyor :)
dunedain oğluşum büyor teyzesi yeni resimlerinide eklerim en kısa zamanda sizde ekleyin bebişlerimizi görelim :)
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır evdeyken internete girmeye vakit bulamıyordum bir türlü ,2 çocuk olunca zor oluyor birde ev işleri yemek filan derken günler nasıl geçti anlamıyordum , büyük kızımdan dolayı baya zorlandık ilk zamanlarda ama şimdi kabullendi artık kardeşini çok fazla sıkıntı yok ama yine de kıskançlıklar sürüyor .2 gün oldu işe başladım bende babaannemiz ve dedemiz var çok şükür ikisinede onlar bakıyor, zaten 5 yaşındaki kızım yarım gün kreşe gidiyor.Bizde herşey yolunda , bebiş ocak ayında biraz hastalandı ama çok şükür kolay atlattı, süt durumlarıda bitti bizim maalesef mama veriyoruz tamamıyla artık .
Bir ben uyeolamadim ne iştir yahu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?