2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende hemen hemen 5 haftalık hamileyim..
iki kez ultrasona girdim kesinleşti..
ama dün dr. düşük yaptıgımı ama bebeklerin birinin yasadıgını söyledi
13mm. olmus yani ikiz annesi olmusum aslnda ama biri düşmüş
ve kan pıhtısı halindeymiş kendiliğinden düşücekmiş yarın yeni bi dr.a gidicem
korkuyorum zararı bana yada bebgime olurmu diye ...

hayırlı olsunnnn ama dr gitmen için erkn henüz.....5-6 haftalıkkken kese görünüyormuş.....birazdaha beklemelisin bence....

hayırlı olsun inş...... batın ne zmaandi çokmu erken yaptırdın testi.... inş güzel haberler alırsın.....

son adetim 11şubattı, beklenmeyenim 12 marrtı, 9martta yaptırdım tahlili,yani battan 3gün önce

bnce korma zararı olmaz ben böyle çok duydum...hatta arkdaşım 4-5 aylık hamileyken ikzilenin biri karnında ölmüş ilaçla onu düşürmüşlerdi..için ferah tut içini kötü şeyler getirme aklına....

birde kan testinde değerin kaç çıkmıştı merak ettimde.....

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır, Allah izin verirse bende kasım annesi olacagım gerci ilk asta sıkıntılı bir hafta yasadm ama bende myom oldugundan dolayı cocuga zarar verir düşüncesiyle az daha ölücektim ama cok şükür gata da ali ergun bir sıkıntı olmayacaını söyledi şimdilik. Bu arada bende kasım dogumluyum, biliyormusunuz dünya üzerinde en az kasım dogumlu insan var :) dünyanın en az rastlanan insanları kasım dogumlu

mrb kızlar bende varımm:)benide aramıza alıninş en kısa zamanda bebişlerimizin kalp atışlarını duyarızz.Rabbim en kısa zamanda mutluluğumuzu çoğaltsın inşallah....

herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.

Hepinize yorumlariniz ve guzel dilekleriniz icin tsk ederim....bu gece malesef ilk buyuk korkuyu atlattik beklenmedik bi kanamam oldu. Simdilik hersey yolunda gorunuyor ama ve bugun ilk kez kalp atislarini gorebildik bir kac gunum yatarak gececek simdi...varmi aranizda benzer bir durum yasayan???

herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.

hay maşallah çok erken duymuşunuz kalp atışlarını 7 yada 8. haftda duyulur diye biliyordum....inş hep böyle güzel haberlerini alırsınız.....

geçmiş olsun zuzzuucum inşallah biran önce iyileşirsin neden kanaman olmuş doktor bişey söyledimi birde kalpatışlarını nerden gördünüz kasıktanmı bakıldı aşadanmı

İlk önce geçmiş olsun. Allah hayırlısı ile nasip etsin bebeğini. İlk hamileliğin mi? İlk değilse öncekinde böyle sorunun olmuş muydu? Genelde erken dönem kanamları düşük tehtidi olarak algılanabiliyor ve progestan tedavisi veriyor doktorlar genelde. Ben de daha önce yaşamıştım.

cnm hoş geldin nette güvenme güzelim bana doktor 4 hafta dedi nette 6 yazıyo

son adet tarihinden itibaren başlıyorsun saymaya bir doktordan dinlemiştim ben... ve yaptırdığım kan testinde de 4 haftalık olduğu çıkmıştı zaten... benim beta hcg 126 çıkmıştı reglme 1 gün kala..

benim bulantım yok şimdilik..ilerde ne olur bilemiyorum 6. haftada filan başlıyormuş bulantılar...sadece gün içinde çabuk yorulur oldum ve uyumaya başladım o kadar...

kızlar merhaba, bişe sormak istiiyorum benim oranım 809 çıktı 4 haftalık ikiz olabilirmiş sizlerin oranlarınız nasıl acaba?

kızlar merhaba, bişe sormak istiiyorum benim oranım 809 çıktı 4 haftalık ikiz olabilirmiş sizlerin oranlarınız nasıl acaba?

merhaba benimde 4+1 de 889 çıktı daha dr gitmedim ama ikiz yada erken döllenme dediler banada....

Canım öncelikle gözün aydın diyiim.. bende 1. 5 yılı aşkın evliyim. Çikolata kistim vardı laporoskopi oldum. üzerinden 1 yıl geçti ameliyatın. hamile kalamıyordum bi türlü.. artık ümidimi kesmiştimki bunun içinde hiç doktora gitmedim nıye bebeğim olmuyo. Hep dua ettım. hayırlısını ıstedim. En sonunda hamile olduğumu öğrendım adetım üç gün geçince. Şimdi 9 haftalık hamileyim.. Kısmet olursa ekım ayında doğum yapacam. Allahım kımseye aratmasın çok zor bi durum. Ama umut yitirmemek lazım.. Sonuçta herşeyin bir zamanı var ve rabbımde bu zamanı çok ii biliyor.

güzel anneler selam, benimde SAT 12 şubat yani 2 gün var adet geçikmesine. İnşallah bende aranıza katılırım.Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…