- Konu Sahibi bebegim_01
-
arkadaşlar merhaba,
bende yeni katıldım aranıza dün öğrendim hamile olduğumu şuan 3 haftalık bugün doktora gidecem ama bilmiyorum görebilirmiyiz keseyi daha çok küçük çünkü çok merak ediyorum umarım hepimiz için herşey yolunda gider..
hayırlı olsun inş...... batın ne zmaandi çokmu erken yaptırdın testi.... inş güzel haberler alırsın.....
bende hemen hemen 5 haftalık hamileyim..
iki kez ultrasona girdim kesinleşti..
ama dün dr. düşük yaptıgımı ama bebeklerin birinin yasadıgını söyledi
13mm. olmus yani ikiz annesi olmusum aslnda ama biri düşmüş
ve kan pıhtısı halindeymiş kendiliğinden düşücekmiş yarın yeni bi dr.a gidicem
korkuyorum zararı bana yada bebgime olurmu diye ...
herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.
1 hafta öce 1143 çıktı.bugün tahlil sonuçlarımı almadım dahacnm mrb bişey sorucam son zamanlarda beta hcg baktırdın mı?kaç çıktı en son ki?
herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.
Hepinize yorumlariniz ve guzel dilekleriniz icin tsk ederim....bu gece malesef ilk buyuk korkuyu atlattik beklenmedik bi kanamam oldu. Simdilik hersey yolunda gorunuyor ama ve bugun ilk kez kalp atislarini gorebildikbir kac gunum yatarak gececek simdi...varmi aranizda benzer bir durum yasayan???
Hepinize yorumlariniz ve guzel dilekleriniz icin tsk ederim....bu gece malesef ilk buyuk korkuyu atlattik beklenmedik bi kanamam oldu. Simdilik hersey yolunda gorunuyor ama ve bugun ilk kez kalp atislarini gorebildikbir kac gunum yatarak gececek simdi...varmi aranizda benzer bir durum yasayan???
cnm hoş geldin nette güvenme güzelim bana doktor 4 hafta dedi nette 6 yazıyo
kızlar mideniz bulanmaya başladımı peki ben bugün çok kötü durumdaydım bide aşermeye başladım ekşi erik istiyorum tuzla banıp yicektim ama bulamıyoruz:18: delircek gibi istiyorumçok güzel bir duygu çok duygusal oldum ben yaa
kızlar merhaba, bişe sormak istiiyorum benim oranım 809 çıktı 4 haftalık ikiz olabilirmiş sizlerin oranlarınız nasıl acaba?
merhaba benimde 4+1 de 889 çıktı daha dr gitmedim ama ikiz yada erken döllenme dediler banada....
kızlar kendimden bahsedeyim birazben 1.5 senelik evliyim istde yaşıyorum bu zamana kadar bebiş istedik olmadı doktora gittim rahim filmi yumurtlama takibi derken hiç bir sorun çıkmadı ve ben bu geçen ay dedim olmuyo artık tüp bebek olcak heralde dedim annemlere gittim hava deeğişimi aldım sonra eşimin yanına geldim ve hiç kafama takmadım olmuyo heralde daha olaz dedim takmadığım ay oldu halşa inanamıyorum şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?