2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Anne kız hasta olduk ya bu ney ipek bugün birşey yemek istemedi ben cumartesi coruma gitmeden bi duzelsem ya

İnşallah düzelirsiniz:)

Eyüp beyede ateşelndi öksürük burun akıntısı var ne yapıcam bilmiyorum.

emireamade,asu,gamze,edibe,denis,ilkimaras,senemgy,sevdalinka,nezoo,serap,dilek,devkule,eylemsura,kubi ve ismini şu an hatırlayamadığım gibi şimdiden özür dilediğim tüm aktif kasım anneleri hepinize kocaman bir merhaba:119:

Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir.uzun zaman oldu pek giremedim, işin kötüsü okuyamadım da ama şimdi kahvemi yaptım okucam

bize gelince yoğun ama bir o kadar da güzel bir ay geçirdik, eşim,k.valide ve peder burdaydı,bugün gittiler. ee onlar evdeyken de, işten gelip, oğlanla ilgilenmek ev işleri vs yapmak gerekirken, siz bi oturunda ben bi nete gireyim diyemedim ama olsun, iş tempom da yoğunken onların evde olması çok iyi oldu, gözüm arkada işe gitmedim, nerdeyse son zamanlarda süt iznimde hiç oldu çünki...

oğluma gelince çok şımardı, beni hiç takmıyo... zaten kısıtlı zamanlarda görüyorum diye ben de ses etmiyorum zaten mücadele edecek inatlaşacak ve hatta eğitecek kadar vaktim olmadı ama artık bir dur demem lazım en azından kendime... uykusu,beslenmesi tüm düzenimiz gitti iştahı da götürdü, azıları çıkacak bir huysuz bir huysuz, birde yere yatıp tepiniyor istediği olmayınca, bildiğiniz 2-3 yaşında çocuklar gibi eller kollar yerde debeleniyor, bir de acayip süratlandı evde koşuyor tüy siklet siz ne yaptınız artık bebeklikten çıkıp çocuk oldular değil mi?

asu,edibe ve gamze hepbirlikte olmak kısmet olmadı, ama olsun sesinizi duydum umarım keyifler yerindedir çıtırlar...

bu ara ben acayip yiyorum kızlar, bir de gözüm beni acayip zorladı sürekli rahatsız artık her gören rahatsızmısınız diyor iyice canım sıkılıyor

neyse bi okuyim devam ederim inş

hepinizi çok öpüyorum, iyi akşamlar...

Hoşgeldin Kemece,
Bütün aile bir aradaymışsınız ben olsam ben de girmem nete iyi yapmışsın valla.
İbrahim de aynı senin oğlan gibi dediği olmayınca kendini yerden yere atıyor. Ben bütün gün evdeyim ne yaptıysam aynı dediğim dedik çaldığım düdük illa dediği olacak. Tabi ben de her istediğini yapmıyorum ama bazen mecbur kalıyorum. Şöyle bi laftan anlamaya başlasalar da izah etsem anlasa.
İştah konusu da genel olarak tüm çocuklar da aynı gelip gidiyor işte. Tabi senin, benim, ilkimin oğlan baştan beri iştahsız olduğu için çırpı gibi dolaşıyorlar ortalıkta. Ama ben alıştım artık takmıyorum kafama. Kız kardeşim de hiçbir şey yemeyen zayıfça bir kız çocuğuydu. Gençkız olmaya başlayınca iştahı da kilosu da düzeldi İbrahim de teyzeye çekmiş belli ki

şşşşşşşşttt buraları boşlamayın ya, feysi olan var olmayan bu arada sen nerdesin bakim aktif gözüküyosun ama seni görmüyorum

aynı biz, şimdi mutfak tezgahı ful, oğlan uyudu ben de size koştum, inşallah uyanmadan hallederim strese giriyorum valla...

kız sen ne becerikli hatunsun, sen içli köfte falan da yapıyordun, kışlıklarda hazırdı allahım nerden aklınıza geldi haribodan kurabiye yapmak

happy çok tatlısın ya, sil baştan oldu değil mi? ye kuzu ye zaten çok zayıfsın kalorisi bile dokunmaz sana

ayyy allahım ne olacak bizim bu uyku sorunumuz.uyumuyo bu çocuk,tam düzelecek gibi oluyo..hooppp bi daha en başa.2gündür saat başı yine kalkıyo....

küçükadam aynı benim oğluma benziyor, boşver ilkim o uyuyunca sen de uyu gündüz biz de de öyle ya sabır ya sabır diye diye günler geçiyor, bir bakıcaz anne bırak biraz daha uyuyum diycekler

Eki Görüntüle 607055

Nasıl teyzeleri yeni ehliyet aldı da

nezoo çok tatlı...iyi günlerde kullansın...

canım maşallah size, bizimkini tek uykuya indirdim iyice hırçınlaştı, vazgeçtim canı ne zaman isterse uyuyor sabah yarım saat öğleden sonra da yarım saat gibi, büyüme hormonu vs geçtim ben ya, allah doğru hormonu versin ne diyeyim

canım benim allah kolaylık versin, allahtan atlatmışsın biz de galiba 1 ay geriden benzer bir süreç yaşıyoruz kısır döngü... dr un uyguladığı sihirli dokunuş neydi bu arada...

edibe çok tatlısın, kız sana kocaman bi hızına yetişemiyorum ben, uçak yolculuğu sana vız gelir tırıs gider, inş sağ salim gider gelirsiniz ve bol eğlenirsiniz, güzel bir anı olur... karnındaki bebişte bizi çatlatacak, göstermemiş nazlı bi kız olcak herhalde...

harika bir bilgi, bildiğim ama pek uygulayamadığım bir liste, iştah öyle bir şey ki arz talep ilişkisi gibi, oğlum yemek yemeyince bari neyi yemek istiyorsa onu yesin diyorum tabi yanlış yapıyorum

Anne kız hasta olduk ya bu ney ipek bugün birşey yemek istemedi ben cumartesi coruma gitmeden bi duzelsem ya
ah kuzum ah, bu soğukta temizlik yapmışsın, şifa kapmışsın, yavru da... çok geçmiş olsun öpüyorum..,

aha da oğlum uyand

Uuuuyyyyyuuuuuuyyyyyaaaammmmmiiiiiyyyyoooorrrruuuummmmm
icim kıpır kipirrrrrr
bu saatte bı arkadaşı arasam sapık misin uleeeeeeennnn der bana
ben de buraya geldiiiimmmm

gamzeeeeee gecmis olsunnn cicimmmm yarin konusaim

Devkuleee happyyyy birthdayyyyy toooooooooo youuuu:124om pon kizzzz oldum bak sanaaaaa
senemmmmm gelmenizi 4 gözlere hattaaaaaa *2 === 8 gözle bekliyoruuuuzzzzz

Kemeceeeee sende cok tatlsinin ayol..iyice kendini özlettin zaten...
Bayanlarr yaaag
aliba bu sizlerin iştahsızlık ve uyku sorunu dişlerden kaynaklaniyo
yani bence kesinlikle oyle...

Cunku erdem günde 15 saat kesintisiz uyuyo hemde kendi kendine..önüne ne koysam yiyo...
ve halaaaaaa 4 disi var..çıkacağı da yok ..yani dis sıkıntısı yok..ondan diyorum yani..
biz hala ek gıdaya gecen yeni yetme bebekler gibi lapa yiyoruz minik pasamla....ma
eseffffffffff dis yok cunkuuuuu....
yani dissizlik sıkıntı olamamasi yönünden iyi de beslenme yönünden iyi degil..çatalla eze eze mini mini yiye yiye nereye kadar paşam yaaaaa...

iste sizin yyavrulardan farkı dis sıkıntısı ya bence sizin bu sorunlar hep disten yaaa...ah o ddişler disleeeerrrrrr....

Biliyorum Canım ama ağzımızda 6 dişle tam çiğneyemiyoruz. Eveleyip geveleyi löppp yutuyoruz Ondan ayran. Sıvıyla tüketiyoruz her şeti. Meyve suyu çok sevmiyor, meyvenin kendisini tercih ediyor. Oyyyy bir de boza aşkımız var bu aralar. Dişler çoğalsın, dediğin gibi yapayım

Çoooooook geçmiş olsun size, birbirinize bakarsınız artık, eee büyüdüler artık, bi çorba yapıverirler Şaka bi yana acil şifalar diliyorum.

KEMECE cim çoook geçmiş olsun sana da. Öpüyorum kocaman

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ins geçer
Happy kızın olacak sanki
Kemece hediyenin yolda ins beğenirsiniz ulaşınca haber et olur mu geç oldu ama kusura bakmayın
Senem kızın yürümüş hayırlı olsun
Kandiliniz kutlu olsun bu arada

KEMECE canım hoşgeldinn..fırsat bulamıyosun girmeye ne güzell.ayyy ben de evde sıkıldımm bir an evvel çalışayım diyorum.ama oğlanın uyku sorunu çzöülmeden başlamıyacam gibi görünüyo.oğlanı zapt etmek o kadar zorlaştı ki..gündüz bakım evi arıyorum walla.bi kaç saatliğine de olsa şartları uyarsa bize gönderecem.

GAMZE geçmiş olsun canıımm.tatilde yaklaışıyoo sizee.tatile kadar toparla kendini bari.

ben de bu pazar memlekete gidiyorum 1hafta kalıp dönecem.biraz kafa dağıtayım.ablalarımı özledim.ablam istanbuldan gelecekti,kızı rahatsız amelyat olması gerekebilir.o yüzden askıda henüz.uçak biletlerine kadar alınmıştıı.çokk isteyince mutlaka birşeyler çıkıyo mu ne??

Herkese slm hasta olanlara geçmiş olsun tez zamanda iyi olun inş. bu arada herkesin kandili mübarek olsun..allah hepinizin yuvasına sağlık huzur versin.

kızlaar merhabaaa;
sizi ne zamandır epey bir ihmal ettiğimin farkındayım ancak bu forumda neden hiç izmitli yok diye isyanlarımın cevabını buldum.. hepsi başka biyerde toplanmışlar.. hepsini buldum, sıkı fıkı olduk, hatta oyun grupları bile var.. 5 kişilik bir grup olmuşlar ve hepsinin 11 ile 18 ay arası sıpaları var.. süperrrr... yarın bizde katılıyoruz bu oyun grubuna, çook heyecanlıyım.. Emir kafayı yiyecek mutluluktan.. çünkü yavrum yolda bile gördüğü çocukların peşinden gidiyor..
ama bugün kandil ya, hepinizi tek tek arayıp kandil diyemeyeceğim için ( oğlan hiiç izin vermiyo telle konuşmaya) çıktım damdan papucunuzu aldım ve dedim girip bari kandiliniz mübarek olsun diyeyim.. dualarınız kabul olsun, sevdiklerinizle beraber hayırlı bir kandil olsun inşallah...

geçmişe çok detaylı bakamadım epey bir sayfa birikmiş.. ama şuan okuyamam da, Emir uyanmak üzere.. 2 saattir uyuyo..
hepinizi öpüyorum, hasta varsa şifa diliyorum.. bugün çook güzel bir gün, herkes iyi düşünsün, iyi olsun inşallaah.. bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım inşallah.. görüşürüz..

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun sağlık mutluluk huzur ve bereket getirsin evlerinize bu kutlu gün. sevda etle ilgili bişey sormuşsun konu kapanmış ama bende cevaplıyım istedim bizde kıyma olarak yemeklerine çorbalarına koyuyorum ben bide kemik kaynatıyorum çorbalarına , arada tavuk ciğeri doktorumuz tavsiye etti, bide köfte olarak veriyorum haftada 4 kez falan he sanemmi birkere demişti kemik suyunun faydası yok diye sanki öyle hatırlıyorum kızımada vermiştim kemik yapısı çok güzel dişleri maşaallah hala çürük yok oğluma vermedim o daha bi çelimslz belkide yapıları öyledir ne billyim bana öyle geliyodur yada ya işte kemik suyunu kullanıyorum ben. Kemece hoş geldin canım hep özlüyoruz seni ama napalım sen iyi olda gamze geçmiş olsun ipee sen çabuk iyleşin nazo eyüpede geçmişler olsun canım allerjik astım bronşit 2 çocuğumdada vardı anlıycağın çok tecrübellyim allah şifa versin canım. Başka bi sıkıntı yok zannedersem topikte hepknizi ve artık bebe olmayan minik beyleri ve hanımları öpüyorum=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…