- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.881
Asu cadın nasıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne kız hasta olduk ya bu ney ipek bugün birşey yemek istemedi ben cumartesi coruma gitmeden bi duzelsem ya
Herkese merhaba arkadaşlar..
Hiçbir yere kaçtığım yok merak etmeyin. ibrahimin sağlığı yerinde çok şükür ama iki tane azı diş çıkardı onun yüzünden uzun süredir aşırı derecede uyku problemi yaşadık. Bir ara bütün gün 10 dakikalığına bile gündüz uykusu uyumuyordu desem yalan olmaz. Geceleri 23.00-01.00 arası uyuyordu ve çok sık uyanıyordu. Ben de o uyur uyumaz ya uyuyordum ya da işime gücüme bakıyordum. Allaha şükür iki üç gündür gündüz uykumuz da gece uykumuz da düzene girer gibi oldu. İnşallah böyle devam eder. Ayrıca bu ara şeker hamurundan pasta işine merak sardım öyle şeylerle vakit geçiriyorum.
Face konusuna gelince ben annemlerle faceden görüntülü olarak görüşüyorum o nedenle oraya hafta da en az üç dört kere girerim. Konuşurken bi yandan eşin dostun paşlaşımlarına bakarım kkdan da tuğba, senem ve himmelle arkadaştım sonra devkule, ilkim arasla arkadaş oldum aklıma geldi ben herkesin birbirini göreceği bir grup kurayım böylelikle tanışmış oluruz dedim ama gizli kurdum sadece grup üyeleri dışarıdan birini ekleyebilsin dedim derken 10-11 kişi olduk. Gruba katılmak isteyen benim özelime ya da başka bir arkadaşın özeline face adresini atsın ekleyelim.
Bundan sonra sık sık takip ederim inşallah. Hepinizi öpüyorum.
ibrahim uyuyorken ben gideyim işime gücüme bakayım. sıpa anca uyuduğu için kahvaltı bulaşıklarını makineye dahi atamadım. birlikte mutfağa girmemiz imkansız çekmeceleri tek tek boşaltıyor bulaşık makinesinin içine girmeye çalışıyor mutfağı toplayacağıma daha da dağılıyor ortalık o zaman da üzerime sinir geliyor en iyisi dağınık kalsın diyorum ben de.
şeker hamuru hastalık gibi bir şey bende denedim, hatta haribo dan yaptım şeker hamurunu, oğlumun doğum günü pastasını yaptım 3 tane yaptım bir tanesi şeker hamuruydu şeker hamurlu kurabiye bile yaptım. İlk denemeyi kurban bayramının ilk günü yapmıştım arkadaşın kızının doğum günü için herkesin hoşuna da gitmişti. Doğrusu çocukla uğraşması zor oluyor zaman alıyor. sana kolay gelsin hoş bir uğraş
Asu yaaaa ben cok fazla meyve kurusu yiyorum..zararlı mıdır hamile iken...
tugba kuruyemisin var ya rengarenk bütün meyveler var hani..
simdi Temmuz annelerine sorsam su an cok pimpirikliler yani oözeniyorlar cogunun ilkhamileligi ya..aanlıyorum oonları da..yeme falan derler de..bı de sana sorayım dedim..Kendi kadın dogumcum herseyi ye bosveeeeeerrr modunda biri zaten..
ayyy allahım ne olacak bizim bu uyku sorunumuz.uyumuyo bu çocuk,tam düzelecek gibi oluyo..hooppp bi daha en başa.2gündür saat başı yine kalkıyo....
merhaba kızlar nasılsınız bakalım zeynebim grip oldu olmamamız gerekiyordugözyaşı kanalından dolayı ama olduk artık doktorumuz şurup verdi her evde olandan bagışıklık güçlendiricimiz var onu bırakmıştım eşim yüzünden verme vermeee aşkım gerek yok dediiii 1 hafta sonraaaaaa işte grip fena öksürüyoruz offf bu öksürük zor geçiyor zaten uyudu şimdi ıhlamur içirdim kuzuma şöyleeee vitaminli bir çorba yaptım içti .bugün burda hava çoookkk güzel güneşliii güneş evin içini bile ısıttı desem şu an oda 23 derece okadarda havalandı taşının hepiniz manavgata yaşayalı bir apartmanda ne güzel olurduuuu .şöyle hızlıca okudum asu ve happy bellli oldumu kuzucukların cinsiyeti saglıklı olsunda bence happy senin 2. de erkek öle hissettim nedense saglıklı olsunlarda güzel ghaberlerinizi bekliyorum.happycim sen neden yoksun face de .bu arada hangi marka diş fırçası en iyisi banada özelden atarmısın.mendil tavsiyende iyi oldu canım ya.
iştahımızda azaldı hemen hasta olunca böyle sürüp gidicek sanırım:)iştahımız iyi ve yok yemiooo:)
canım çok geçmiş olsun, allah sana kolaylık versin zeynep e şifa
sevdacım biz nisanda hepatit A yı vurdurcaz başkada yok sanırım doktorumuz söyler zaten su çiçegiinide vurdurdum gecen hafta şükür bi yan etkisi olmadı.
hepiniz hadi face de üye olun oradanda görüşelim kaynaşalım kendinize çok çok iyi bakın
serap biz de aynı sorunu yaşıyoduk. 2 kere uyuyodu sonra gece 11 den önce hayatta yatmıyodu. yakalaşık 2 aydır sadeceöğle uykusuna yatırıyoruz. üstelik sabahları da 7.30 gibi kalkıyo. öğlen 2 saat uyuyo. sonra akşam 8 gibi mışıl mışıl uyuyo. biz de keyfimize bakıyoruz :))) üstelik akşam 10 dan önce yatmaları önemli. büyüme hormonu o saatlerde salgılanıyo malum
ya ne şans yine kimse yook... kısa kısa yazıp çıkayım hemen bende..
eylemsura prensesine geçmiş olsun canım.. ama antibiyotik kullanmak kötü bişi değil ki.. neden ateşi olduğu halde, doktorda vermişken kullanmıyorsun.. ateşi varsa vücudunda enfeksiyon var demektir.. enfeksiyon da antibiyotikle geçer.. bence çok da inat etme ve kullan derim ben.. hatta hatta şurupla falan uğraşma haftalarca, en çabuk etki eden maleseeffff flakon.. yani enjeksiyon, yani iğneee...ama inan 2 günde herşey biter.. tabiki sen doktorunu dinle, ama doktorun iğne de verirse aman ne yaptıracam deme sakın.. doktorları dinlemek güvenmek lazım bazen bencee.. ya da kendine sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor bul derim.. çook geçmiş olsun...
sevdacım Emir in tek derdi uyku çok şüküürr... hani geçenler de demiştim ya çok hırçınlaştı diye.. sorun yine uyku.. doktorumuza götürdüm sonunda.. Emir uykuyu çok seven bir çocuk, çook uyur yani.. ama son zamanlarda dişler, gelişim, dış çevredeki uyaranlar flan derken uyku sıkıntısı çekmeye başlamıştı.. tabi onunla gelen iştahsızlık, açlıkla gelen hırçınlık, hepsi zincirleme yani.. ama çok şükür doktorumuz minik bir dokunuşla hepsini çözdü.. bugün eski melek oğluma kavuştum, iştahlı, güler yüzlü, enerjik, sevimli. çok şükür çookkk...
bi de serapcım Emir yaklaşık 1 1,5 aydır gündüzleri tek uyku uyuyo, 2 gibi yatar 2, 3 saat uyur.. akşamada 9;30 gibi yatar sabah da 9;30 gibi kalkar.. normali bu.. dün bugün böyle oldu, tabi arada dişlerden sapıttık ama şuan çok şükür normale döndük.. bence sende tek uyku için alıştır, artık 2 uyku fazla geliyor olabilir çünkü..
nezooo, oğluna da maşallaaahhh.. iyi şoför olacak inşallah.. çok sevimli çook.. hepsi ama hepsi ayrı bi şeker bunların..
neyseee... öpüyorum hepinizi.. hem sizi hem sıpaları, hemde yoldakileri![]()
sağlıkla huzurla keyifle kalın inşallaahh...![]()
Nasılsiniz Nasıl gidiyor hayatt ...
Zeynep çığım gorusmeyeli iyileştin insallah....birazdan gecmisi okuyacağım ... Dah iyisin di mı kuzuuummmm...
Senemmmmmmm izmir e geliyormuşsun...cok sevindim...buluşalım insallahhhh...bende herkesin cep telefonu var yani senin de...boyle buluşma zamanları ararım tanisir ve devam ederiz diye..o zmn soyle yapalım.. Ben seni 6 subatta izmire hosgeldin diye ariyyayim...buluşma zamn ve yerini ayarlayalım hemen ..tmam mı... Ben diger arkadaşlarda bilir hic görüşmediğim fiilen bizzat tanismadigim biri ile telefonda cok rahat konuşamıyorum..tutukluk yaparım sadece yer v zaman konusurum ona gore...krmece eylem asu filan bilir...hele bı yuzyuze Tanisalim sonraaaa çenem düşer iste telefonda..simdiden soyliyim dedim ...yani şaşırma...aslında seni ve izmir lileri evimde ağırlamak isterim ben...ama yardımcımın evd oldugu saatler olursa sorun olmaz..olabilir yani...eşli eşsiz..Nasil istenirse...telefonda netlestiririz...simdiden hosgeldinizzzzz....
Bizlere gelinceeee...
iyiyiz cok şükür de..cok yogun geçiyor günler..gecen hafta evlenen arkadaslarımız vardı onlara hayirli olsuna gittik...istanbuldan misafirim vardiii 2 gun onu agirladiiiiikkkk...cuma günü bütün gun is yaptık...
Erdem pasa ya pasaport çıkarttık..ona vermek istediğimiz dogum gnü hediyesini ölmez de sag kalırsak Şubat'ta ayarladık..16 Şubat'ta ekvatorun havanin Deniz'in kumun günesin ve otellerin en mükemmel oldugu zamanda maldiv adalarına gidiyoruuuuuuzzzz...bı hafta yüzecek kuzularım insallah..otel uçak herbiseyler ayarlndi...ufakligin pasaportu da çıktı...ooolleee iste...emniyette pasaport başvurusunu yptikkkk..dogruuuu. Muayenyeeeeee
2. Bucur de gayet iyiydi..sağlıklı ve hareketliydi Allah a şükür..ben ikili üçlü bilmem neli test yptirmadigim icin bu bebekte de yaptırmadık..allh tan gelen hediye nasil gelirse gelsin kabulumuzdur insallh...yavrunun hakkında hayırlısı olsun..yaptirmasan da ensesini burnunu ölçelim görelim dedi doktor..hersey norml çıktı haftasına gorecinsiyet ????????? Gostermediiiiiii...yaramaz veled...cok uğraştık..dürttük rahatsız ettik oksurduk aksirdik...iiihhhhhhhh iiiiihhhh... 3 hafta sonra yeniden çağırdı doktorum..hem cinsiyeti kesinlestiririz hem de maldivlere 9 saatlik uçak yolculuguna ben izin vermesem de gideceksin sen kesin çılgın hatun dedi..bari son kez kontrol edeyim benden günah gitsin de oyle git dedi
gitmeden bı tekrar kontrol etcek..dile kolay 9 saat havada kalıcam..dönüşü de var...bakalım cinsiyeti o zaman kesinlestiririz dedi ama kiz gibi duruyo deddddiiii
ay aman ordan çıktık..isyerime dilekçe vermeyeeeee....15 marttaaaaaaaa kisaaaaaaaaaaaciiiiiikkkkk da olsa ise basliyorummmmm...su a6 ay olan ücretli izinden yararlanalım ama di mı yaniiii
ordan ciktiiiiiikkkk dogum gunu partisine....eylemcigiiiiimmm senle konuşurken arabnin icinde 5 kisi Alsancak a bı mekana yetişmeye çalışıyorduk..kusura bakmadın insallah..yarım yamalak konuştum anladım ettim..ama cok merak ettim Zeynep i..uygun bı vakti bekleseydim iste bak elime su an alabildim bı elektronik alet yaniiii...tekrar aricam insallahhhh..seviyorum sizleri...
Bugun full alisveris yaptık..palet snorkel gözlük mayo bikini havlu ..... Kasiyer kiz bu mevsimde aldığımız seylere baya bı güldü...
Yorgunum ama mutluyum...
sizleri özledim..
Sevgi saglik huzur mutluluk ve nesemize sizlerinkinin de katılıp kar topu gibi büyüdüğü mesajlarınızı okumak istiyor ve bekliyorum..yavrularınıza iyi bakın demiyorum zaten Mukemmelsiniz bu konuda..kasim anneleriiii..gorusmek dilegiyleeee...
biz et yanında süt ürünleri yemiyoruz
Et yemekleri yanında ayran içmek
Et yemeklerinin yanında ayran içmek vazgeçilmez geleneklerimizdendir. Fakat yukarıda
anlattığımız nedenden dolayı et ve ayranı ya da yoğurdu bir arada tüketmemek gerekiyor.
Etteki demirin emilimini, ayrandaki kalsiyum azaltıyor. Eğer et yemeklerini de C vitamini
ile birlikte yerseniz emilim artacaktır. Mesela et yemeğinin yanına, içinde maydanoz ve
biber olan bol limonlu bir salata hazırlayabilirsiniz. Böylece C vitamini açısından zengin
olan maydanoz, biber ve limon sayesinde etteki demirden maksimum fayda sağlarsınız
ah kuzum ah, bu soğukta temizlik yapmışsın, şifa kapmışsın, yavru da... çok geçmiş olsun öpüyorum..,Anne kız hasta olduk ya bu ney ipek bugün birşey yemek istemedi ben cumartesi coruma gitmeden bi duzelsem ya
GecMis olsun canim benim..İnşallah düzelirsiniz:)
Eyüp beyede ateşelndi öksürük burun akıntısı var ne yapıcam bilmiyorum.
biz et yanında süt ürünleri yemiyoruz
Et yemekleri yanında ayran içmek
Et yemeklerinin yanında ayran içmek vazgeçilmez geleneklerimizdendir. Fakat yukarıda
anlattığımız nedenden dolayı et ve ayranı ya da yoğurdu bir arada tüketmemek gerekiyor.
Etteki demirin emilimini, ayrandaki kalsiyum azaltıyor. Eğer et yemeklerini de C vitamini
ile birlikte yerseniz emilim artacaktır. Mesela et yemeğinin yanına, içinde maydanoz ve
biber olan bol limonlu bir salata hazırlayabilirsiniz. Böylece C vitamini açısından zengin
olan maydanoz, biber ve limon sayesinde etteki demirden maksimum fayda sağlarsınız
Anne kız hasta olduk ya bu ney ipek bugün birşey yemek istemedi ben cumartesi coruma gitmeden bi duzelsem ya
GecMis olsun canim benim..
Yorgun uykusuz ve ateşli bir günden merhaba sizlere:)
Eyüp aynı mı canım..yok mu bi iyileşme...