2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canlar merhaba
nasilsnz gorusmeyeliibiz bu aralar baya yogunuz
ben de evde olgm muddetce hep uyku modundaymo kadar cok uykum geliyor ki anlatamamm
hasta olnlara acil sifalar diliyrm
kemece, gamze, nezooo gecmis olsnn
dikkat edn kendinize ve cocuklaraaa
benm canm surekli biseyler cekiyrr bu aralarr
ama fazla yiyemiyrmm
kilo da almamisim hicccc
bu hamileligifit kapatacgm galibaaa
bu arada bilen arkadslar vardi biz belcika yolcusuyduk bu yazz
ama artk degil
gorev yerimiz amerika olduuuu
macera dolu amerikaaa ::))
dogumumu da annemin yaninda yapip sonra gidicem bennn
artk esim evimizi faln ayarlarr hersey hazr olurbn gidene kadarr
kizlar bnm kiz zeytinyagli sarmayi cook severek yiyor
fistikli ve uzumlu olcak yanliz
sizin miniklere de tavsye edilirrr
bu arada kizima artk mecburen sivi devam sutune alistrdm
gunde 450 ml iciyor masallh
bn de biraz rahatldm boylece
cunku emzirirken de cokk yoruluyrmmm
biz sute basldgmzdan beri kizim ya bi kez kalkiyr yada hic kalkmiyr geceleriii
biz de soyle kafa dinliyck biyerlere gitmk istyrz bakalm nereyi ayarlarzzz
ama soyle yemekleri lezzetli mi lezzetli bir otel de bulmk lazm degil miii::))
edibe hayrlisi ile gidp geln ins
iyi yapmissiniz gezin valla
sevda ibrahm iyidr umarmmm
emire amadee sen de boslamissin buralarii
galiba herkes face te takiliyr
bnm yok malesefff istemyrm da zatenn
sizi buradan takip etmeye calisyrmm
eylemcm kizin nasil olduu iyilesdmiii yavrum kiyamam bn onaa allh tez zamnda sifa versnn tum bebeklereee
kizimla gunler cook guzel gecyrr arkadslarrr
herseyi anliyr artkn
e soyluyrsam aliyrr
ama surekli sehpalarn ve kanepelern ustundee nobet tutuyrr
havalar isinsada daha cok gezdrsem yavrumu
o da cok sikiliyr artkk
hepnzi opyrmmm hosca ve saglicakla kalinnn

Sağol canım şimdillik en azından daha iyiyiz.
bol bol dinlen sende sonraları daha çok yorulacaksın 2 çocukla:)
Büyüdükçe daha bir sevimli oluyorlar.Evde tıkılı kalmak onlara da bizlere de zor geliyor:)

Benim de facem yok bakmak istediklerime eşimin facesindenn bakıyorum :)Bir kaç kişiyi gördüm bile :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin Asu,
İbrahim iyi çok şükür. Bu ara uykumuz da iştahımız da iyi gidiyor maşallah 3 azı dişten kurtulduk rahatladık :)
Öykü'yü devam sütüne alıştırmana sevindim. Rahatlamışsındır her yönden. Yeni bebek doğasıya kadar rahat rahat uyumana bak. Amerika işi de hayırlı olsun. Face grup sayfamızda kaçırdığınız bir muhabbet yok merak etmeyin burasıyla aynı yerinde sayıyor :). Tek fark grup üyeliği dışında da facede arkadaş olanlar birbirlerinin paylaşımlarını görüyorlar o.
Bu ara ikidir NoveM diye bir arkadaşı görüyorum ama hiçbirşey yazmıyor. Kimsin bacım sen?

Kızlar merhaba kadınlar kulübüne küsüm ben 2 dir yazıyorum ama üye girişi yapılmadı diyoooogirmemi istemiolar:)şaka bi yana net kpoyu sanırım ne güzel şeyler yazmıştımmm halbukimm .şimdikk sil baştam 3. oluyo:)

asucum teşekkür ederim zeynep daha iyi.öyküye neden devam sütü veriyorsun doktorunmu önerdi normal pastorize süt daha iyi olmazmıki uyu uyu ohhh misler gibi tadını çıkar

sevdacım ibrahimin iyi olmasına sevindim zor bir süreç yaşamıştınız .gelmiş geçmiş olsun.

nezoo canım eyüp da hasta olmuş kıyamam nasıl şimdi düştümü ateşiniz igne mi oldunuz sizde buharlı ilaç tedavisi verildimi sizede?birde alerjik bronşit teşhisi nasıl koyuluyor ?nasıl teşhis etti .geçmiş olsun zor bir şüreç iştah herşey gidiyor ama olsun saglık olsun ne hastalıklar var kuzularımızı ALLAHIM korusun

gamzecim canım sana ve ipek kuzuya geçmiş olsun dikkat edin kendinize .sen gittinmi şimdi çoruma ohhh dinlen bolca vakit geçir ailenle ipege çok iyi gelir.

,senemcim nehir kuzu yürümeye karar vermiş valla zor keyifli günler sizi bekliyor:)

tugba canım emir 5.dişini patlatmış gelmiş geçmiş olsun zeynepde bu hastalık arasında 7. dişini opatlatttı kuzum ishal olduk birde günlerdir maf oldu kuzum .bu arada oyun külübündeki kuzulara bayıldım yakın olsan gelirdik valla bizede bulll:)nerden buldun onları sen bakalım? bu arada teşekkürler eşimde zeynepde severek yiyor sütlacımı:)

aklıma gelenler şimdilik bu kadar bizi düşünen soran geçmiş olsun dilegen herkese teşekkürler

bu arada zeynep çoookkk tatlı oldu iyice dillendi teyzeleri saklambaç oyunu favorimiz şimdi masa altı koltuk arkası favori yerleri:)birde bulunca ayyyy diye çıglıgı varkiii yeyinnn yanii:)kokuuu diyoo birde korkmuş :)birde evde aşk yaşıyoruz:)ben hasta o hasta :)anneee diyo cannn diyorum annee aşkımm anneee bitanem cannn diyorumm öle geçiyor işte am bi mutluki sormayın kış ya e bide hasya hala evdeyiz.gelende yok :)oyuncaklar yetmiyor :)hadi göndereyimde bişe olmadan kopmadan falan:)

oldu oldu:)bu arada biz ialçla buhar tedavimize devam ediyoruz sabah akşam 1 er saat sürüyor .o yoruyor belli kuzumu bitene dogru esniyor falan neyse çarşamba kontrolumüz var tekrardan umarım geçmiştir ama doktor beni çok korkuttu kızlar ben gripim diye demedigini bırakmadı ama zeynepden geçti 2 kez serum takıldı kızım hastanelerde perişan oldu neyse şükür ben iyiym eşim sagolsun baya yardımcı oldu akşamları yemegimiz yapıyordu artık devir teslim töreni ile başladım dünden beri yemek yapmaya:)komşum sagolsun çorba falan yaptı ara ara ama çokkk makbula geçti .yalnızlık bu sefer çok zorladı beniii eşimde çok yogun .üstüste geldi.

kızlar zeynep ilaçlardan ishal oldu günlerdir.önerebileceginiz bişe varmı?ilaçlardanmı oldu anlamadım saçının ense tarafı uyudugunda falan çok terliyo ve acaip kaşıyo öle uyanıyor .deri mantarı yapmış olabilir mi sizce ?
özlemişim yazmayııı öleee kendi kendime yazıyorum valla :)

Çok şükür iyi canım.Antibiyotik iyi geldi ve hala da devam ediyoruz:)Ama antibiyotik ishal yapıyor şimdi de bez dayanmıyorum
biz buhar almıyoruz ama her gün kullanmamız gereken bir tozumuz var onu aksatamdan vermem lazım unutayım hemen nefes alması falan değişiyor:)Kan tahlilinde çıkmıştı ev tozuna karşı,peluş ve polar tarzı şeyler yasaktı .Ama su anda pek yok
Yani bir ara halıları falan kaldırdım evde kilim serdim ama tam emekleme zamanıydı odana sermek zorunda kalmıştım:)

biz de stop oynuyoruz bir golll diye bağırıyor alt kattan telefon ediyorlar sesszi olun diye Allahtan yabancı yok bina da aile apartmanı
Saklambaçı bizde çok seviyoruz: çığlık çığlıga oynuyoruz Yummayı da öğrendi ama sobe yapmıyor

Terlemesi vitamin eksikliinden demişti bize devit kullanırken 10 12 damlaya kadar çıkarmıştı doktor:)Bir doktora sor istersen gene de:)

Zor zor ya anne hasta olunca çocukta perişan oluyor bence:)
sana da geçmiş olsun acil şiflar
Zeynebe de doktor inşallah geerk görmez daha buhara:)

Son düzenleme:
Eyüp bu ara iyice memeye sardı.Yakmadan elni sokup meme meme diyor
Eğer yakam kapalı ise alttan başlıyor meme meme demeye
Normal mi sizinkilerde de var mı böyle bir durum

en kötüsü de alış verişe falan gidince meme meme demesi tabi bir de erkkelerin yanında elini falan sokması

Selam, yeni uyeyim, kasım annesiyim.arada okuyorum sohbetlerinizi.emsin diye peşinde koştuğum ama aylardır inatla emmeyen bir kizim var.anne baba ve kuzudan oluşan mutlu(Allah'şükür), şirin bir ailem var.şamda kayisi kıvamındayiz, daha ne olsun.siz bana aldırmayın, muhabbete devam, ben okurum ara ara.keyfiniz, neşeniz bol olsun benim gibi inşallah.byee

merhaba hoşgeldin o zaman aramıza .sende katıl bizlere sohbetlerize:)ne mutlu size hepmutlu olun inşallah istedigin zaman senide bekleriz.

canım maşallah eyübe :)evet canım ya dün doktorla telde görüştük terlemesi devit eksikliginden de olabilir kan testinide daha yaptıramadık kaldı .inşallah canım inşallah keseriz çarşambadan sonra buharı agır ilaç oldugu için tedirginimde .bu arada ishalimiz şükür geçtiii.yogurt iyi geldi doktorumuz reflorun bebekler için olan tozunu verdi 1 kez kullandm yogurt içine yarısını koyduk baya etki etti.birde nişasta içir diyenler oldu.ayvada iyi gelir.zeynebe az şekerle hoşafını yapmıştım.

kızlar dün ayva tatlısı yaptım zeynebim ve eşim bayıldı :)şimdi gelelim tarifeee.

3 tane ayva güzelce yıkadım,kabuklarını soydum otradan ikiye böldüm çekirdeklerinide çıkarıp orta kısmı hafif oydum .sonra tencereye kabuklarının yarısını çekirdekleri koydum üstüne ayvaları koydum kalan kabuklarınıda aralara serpiştirdim.bir tanede kabuk tarçın ekledim.2 su bardagı suya 1,5 su bardagı toz şeker ekledim kısık ateşte 1 saat kadar pişti ocagın en küçük bölümünde .sonra dolaba sogumaya bıraktım. kaymakla birlikte servis yaptım güzeldiiii.kuzularınıza yapın bakalım hem meyva yemiş olcaklar hemde saglıklı isterseniz daha az şeker ekleyin .
ara ara ayvaya bakın ama suyu falan çeker , çatalla bakın yetersizse süreyi uzatın veya kısaltın .

Happpyyy

Ya kusura bakma tam konuşamadım yanımda kayınvalidem vardı.Müsayit bir zamanda gene konusuruz:)
Ama sesin tam happyy gibi geliyor

iyi akşamlar kıslaarrr..
bu kış zor geçiyor bize yaa
kızanlar hep hasta öksürüklü grip geçemedi gitti sürekli tekrarlıyor 2 3 gün iyi sonra yine hasta anlamadım ben
ya asu 24 devam sütüne nasıl alıştırdın bende oğlana vermek istiyorum ama almıyor normal sütte içmiyor sadece beni emiyor bende gece birdefa devam maması içse iyi
çünkü saat başı kalkıyoruz çok zor oluyor valla biraz anlatsan sevinirim :)

Happpyyy

Ya kusura bakma tam konuşamadım yanımda kayınvalidem vardı.Müsayit bir zamanda gene konusuruz:)
Ama sesin tam happyy gibi geliyor
Senin de oyle tatlim....enerjine, yasına , sesine ,,,,,sana bayildimmmmm...
sen benden cok erdem paşanın sesini duydun ama olsun
goruselim yine..

Cok gecmis olsun tatlim ya....
degisik marka sütleri sabırla denemen lazım..oonlarında damak tadi var...acayip gurmeler yaneeee
Ben mesela tire sut alıyorum günlük çiftlikten taze taze....onun paketlenmis üzerinde organik yazanı var..onu vereyim dedim bı gun almadı ...asla..nasil anlıyorsa..ineği bile biliyo..ayni inekten istiyo veled yaaawww

Son düzenleme:
Kissssslar
nabersiniz yarin 7 kişilik bı misafir grubum var yemeğe ..yine ve yineeeeee
neyse alıştım artık....
Ana yemeği esim yapacak Allah tan..kebap...
dua edin yikilmadian geceyi bitireyim..cayı pastası yemeği çorbası kahvesi o su bu su faslı fasliiiiiii ......uffffffff.....

Erdem kendine asik ediyor beni su aralar..accayipppppp bı tatlı oldu yaaa...sokakta herkes arabasını durdurup seviyo mincikliyo...eve gelip banyo yapiyoz nerdeyse temizlenmek icin..bı de yaşlı teyzeler hepppp ayyyyyyy yavruuuuummmm ayni benim torunnnnnnn diye sevmez mı...
cocuk anlamadan suratına bakıp duruyo.... velled im paşam yaaaaaa..... Bı de davetlerde aman tanriiiimmmmm yyaaaa herkesinnnn kasığından çatalından meyve tatlı pasta baklava yiyo yaaaa....sıra ile dolanıyor herkesi...bı de ustune öpüyor...engel olamadık napalim yaaaa...acayip sıcak bı şey oldu çıktı..ben hic boyle bı tip değilim yaneeee babası da bu derece degil ama.....anlamadık....

Opuyorum biciriklarinizizzzzzzzzz....yatmaliyimmmmmmmm.....pissssssssss.......Bu yorgunluk horlama efektimmmmmmm....haaaaaa pissssssss.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…