2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Senin de oyle tatlim....enerjine, yasına , sesine ,,,,,sana bayildimmmmm...
sen benden cok erdem paşanın sesini duydun ama olsun
goruselim yine..

Sağol canım ya en yakın zamanda çocuklar rahat verdiği zaman konuşuruz:)Evet ya erdem beyin sesi sende daha çok çıkıyor
Bu ara da sen çalışıyorsun demi??

nezoo bizde aynı durumdayız zeynepte eyüp gibi gelip yakamdan elini sokuyor mama mama diyor ben mama diye alıştırdım başkalarının yanında daha rahat oluyor . hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallah bebeişlerimizede geçmişler olsun Allah dermansız dert vermesin bu hastalıklar gelip geçiyor çok şükür iştahsızlık bizdede var dişlerine bağlıyorum bende azılar kabarmış durumda bir de üst yan dişler çıkmak üzere Allah kolaylık versin hepimize kızımla bebişleri ve sizleri öpüyoruz

Buralar yine terkedilmiş :)
Oğlum çok hasta anlamıyorum anne sütü korumadı lazım ama olmuyor işte 14 gün burnu tukalıydı saat başı kalktı.. İki gün önce geniz alıntısı ve balgamlı öksürük doku dolu öksürük her defasında uyanıyor ve inliyordu artık uyumak istiyor yani kısaca perişanız...

kızlar ya oğlum yürümeye çalışıyor ama cesarti yok. ille bir yerden destek alacak. ne yapmamız gerekiyor. korkuyor mu neden korkuyor bilmiyorum. doktora gitsek dalga mı geçer bilmem...

kızlar ya oğlum yürümeye çalışıyor ama cesarti yok. ille bir yerden destek alacak. ne yapmamız gerekiyor. korkuyor mu neden korkuyor bilmiyorum. doktora gitsek dalga mı geçer bilmem...

normal canım merak etme Eyüp te öyleydi.Bakmışsın bir anda yürüyor:)Korkmaları gayet noramal daha kendilerine güvenemiyorla:)Telaş etme yani bir gün gün sonra bacaklarına dolanacak
Bazen yürümeseydi daha iyi olacak diyecaksin

evet canım ya nerelerdesinizzzzzz:) canım geçmiş olsun biz yeni bronşiti atlatık gibi gibi:)zatüreyi es geçtik .burnuna serum fizyolojik uygula yatagının altına havlu falan koy yüksekte kalsın başı daha rahat eder burun tıkanıklıgı çok önemli geniz akıntısını artırır.otri bebe ile açmaya çalış uyumadan 10 dakka önce yap rahat yatsın odasını nemlendir olurmu çok çok geçmiş olsun .

canım zeynepde 13 aylıkken yürüdü zeynepde korkuyordu sanırım yada üşengeçti:)emeklemeyi çok seven bebekler geç yürürmüş.sen ona destek ol.eşinle kaşılıklı oturun elinize oglunun en sevdigi oyuncagı alın sizden almaya gelsin .elinden tutun yürüyün .güzel bir ev ayakkabısı alın heveslensin iyice ayyyy nekadar güzel ayakkabılar bununla ne güzel yürücegiz gibilerinden motive edin bakalım.ablam zeynepe deri ev ayakkabısı aldı .çok memnunum tavsiye ederim sanki hiç bişe yok gibi .

nezooo canım eyüp nasıl oldu ?zeynep şükür atlattı .dün konrtolümüz vardı doktor iyi dedi ama işte aması var:)grip olmasın kreşe gitmesin rüzgar almasın kalabalık yok yasak virüs var:)2 ayı atlatın tamamdır dedi bu seferde olursa zatüre olurmu yada bronşit kalıcı olur dediiii bizi eve gönderdi sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım valla ama ilaçlardan kurtulduya kuzum ohhhhhhhhhhhh :)

Bu arada kızlar gecen gün gamze aradı beni çorumdalarmış ipek kuzu cumartesi çorumda gözyaşı kanalı tıkanıklıgından dolayı sondalama işlemi yapılıcakmış.zeynepde olduya basit bir işlem ama işte genel anestezi altında olunuyor.dua edelimde ipek kuzu hemencecik iyi olsun .

kızlarrr siz pekmez hangisinden veriyorsunuz ben dut ve üzümü ara ara veriyorum .keçiboynuzu pekmezi veriyormusunuz mesela çok faydalıymış.ama agır gelirmi?biz kan testini yaptırdık şükür demir ve diger sonuçlar iyi çıktı doktor devite gerek kalmadı.sanırım hergün kahvaltıda bir bal kaşıgı pekmez tüketmemizin faydası oldu .

Teşekkür ederim doktora geldik antibiyotik başlandı bakalım geçer hemencik umarım ...
Keöiboynuzu ben her sabah 1 tatlı kaşığı şurup niyetine veriyorum.. Demir eksikliğimiz vardı şimdi iyi çıktı...en yüksek Demir keçiboynuzundaymıış...
Ah ah sorma benim oğlanda yürümüyor ve hiç niyeti yok elini bırakmaya korkuyor elinden tutuyorum geziyoruz bıraktığım an yere çöküyor ayakta bile durmuyor ama tutunarak koşuyor resmen. :) Zamanını bekliyor diyorlar.. Benimki çok düştü ondan korkmuştur dediler

kızlar iyi akşamlar

yarın ipek gözünden operasyon geçirecekmiş, Gamze hepinize selamlarını iletti, dualarınızı bekliyor

öpüyorum bebeklerinizi, ne bebeği onlar artık birer çocuk oldu, çocuklarınızı ve sizi...:)

Çok şükür iyi canıım::)Ama ilaçlar gene devam ediyoruz:)Zeynep adına da sevindim:)

İnşalah sorunsuz atlatırlar acil şifalr...

İnşallah:) Geçmiş olsun:)

Pekmez bende her sabah veriyorum.Annem memlekette kendisi yapıyor sağ olsun miniğimde faydalanıyor.Gayet doğal organik olarak faydalanıyoruz:)

kızlaar, selam olsun herkesee...
nasılsınız bakalım.. biz iyiyiz çok şükür.. bu ara kafamı kaşıyacak vakit bulamıyom ki size bişiler yazayım.. inanın girip okumaya bile vakit bulamıyom hiiç..
ipek ameliyat mı olacakmış bugün, inşallaah hemencecik atlatır hem o hem gamzee..
hastalara geçmiş olsun tez zamanda..
serap sen sanırım oğlan yürümüyo falan demişsin ama bence bunun için doktora götürmeye gerek yok kii.. yani ayakta durabiliyor, elinden tutunca düzgün basabiliyor, bacaklarının boyu aynıysa, yani dizleri aynı hizada ayak bilekleri aynı hizada falansa, hiiç gitme doktora, sen evine git sabırla bekle derler canım.. merak etmee, yakında koşmaya bile başlar, sen dua et, kalabalıkta elini bırakmayan, koşup kafa göz patlatmayan cinsten olsun diyee..
eyleeeemsuraaa.. tatlım herseferinde uzuun uzun yazıp siliniyomuş ya, hani giriş yapın yazıyo ekranda... o zaman sayfada az aşağı inip giriş yap.. yazdıkların aynen geçecektir sayfaya, sürekli sil baştan yapmaya gerek yook.. bi dene bakalım, sayfada hareketsiz uzun süre kalınca site otamatik olarak hattan düşürüyo seni ve tekrar giriş yapmanı istiyor devam etmek için..
başka bişiler daha yazacaktım amaaa, inanın beynim durdu artık. gidip yatayım.. geleceğim inşallaah. hep böyle diyom uğrayamıyom uzun süre ama, gelecem.. siz kendinize ve çocuklara iyi bakın.. sevgiyle sağlıkla kalın..

selam kızlar ipeğim uyuyor sorunsuz ve çabucak geccen bi ameliyattan sonra ipek memesine kavustu ve uyudu ameliyattann sonraa agzından burnundan kan geldi normalmiş degil mi? eylemmmm cok kolay gecti kuzumu aldılar biraz agladı giderken hemen uyutmuslar uyanınca geldi 20 dk falan sürdü agladı epey orda baygın gibi yarım saat gözetimde bekledik agladı kuşum hep eve geldik keyiflendi ne zor bişeymiş onu beklemek bişey olacak korkusunu düşünmek Allah kimseye yaşatmasın ............onun dışında corum cok ii yarın ankaraya dönüyoruz bu ameliyat bizede süpriz oldu ii bi dr saolsun gecikme yapaım dedi cesaret aldım bende olduk bitti Allh başka seyler vermesin tek derdimiz ipek bi haftadsır bişey yemio gece 3ten sonra ac kalması gerekiodu bişeyler yedirmek icin cabaladım 3lokma anca yedi gece 3e kadar emdi saat dörtt bucuk igib aglayınca mem die ayakta falan salladım tv bakarak öle hallettik gelince bile acıkmadı cocuk nası bişeyse sonra meme dedi iki memeyide emdi sükür sustu şimdi cok iyiyiz

İpek in iyi olmasına sevindim cnaımm tekrardan geçmiş olsun:)
Nereden anladınız ve niye doktor ameliyatı istedi acaba??Bilgi verirsen sevinirim:)

keciboynuzu veriodum ama nbu ara hic bişey yemiyo sadece ballı cay bişey olmaz ver bence

İpek in iyi olmasına sevindim cnaımm tekrardan geçmiş olsun:)
Nereden anladınız ve niye doktor ameliyatı istedi acaba??Bilgi verirsen sevinirim:)

ilk dogdu ameliyat hanede bile gözünden yas geldi normalde cocukalrın en az bi ay sonra göz yası olur sonra neyse 2aylıkken bi yere baarken hafif gözünnden yas gelio bi damla beklio ordan internetten arastırdım masajla acılabilr diodu doktora gittik doktor masaj ve daöla verdi göz yası kanalı tıkalı dedi ama gecmedi bekledik bazı cocuklar çapaklı oluyo bizde yoktu sadece haiff buğulu her an aglayacak gibi yada agladı mı diolardı bni damla agladıktan sonra durur ya cocukların %60 görülüoyor bendede varmış annem dio gecikince kanala acılan yer kemiklesio ve kırılması gerekio zorlasıo doktora ben yazın yaptırmayı düsünüorum dedim gecikme dedi olduk şükür

Hmm anladım canım sağ olasın bilmiyordum:)Öğrenmiş oldum:)
Allah Evlatlarımızla sınamasın bizleri:)(Amin)

gamze çok geçmiş olsun Allah a şükür sorunsuz geçmiş iştahıda en kısa zamanda düzelir inşallah ipek kuzunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…