- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.921
Senin de oyle tatlim....enerjine, yasına , sesine ,,,,,sana bayildimmmmm...
sen benden cok erdem paşanın sesini duydun ama olsun
goruselim yine..
Eyüp bu ara iyice memeye sardı.Yakmadan elni sokup meme meme diyor
Eğer yakam kapalı ise alttan başlıyor meme meme demeye
Normal mi sizinkilerde de var mı böyle bir durum
en kötüsü de alış verişe falan gidince meme meme demesi tabi bir de erkkelerin yanında elini falan sokması
kızlar ya oğlum yürümeye çalışıyor ama cesarti yok. ille bir yerden destek alacak. ne yapmamız gerekiyor. korkuyor mu neden korkuyor bilmiyorum. doktora gitsek dalga mı geçer bilmem...
Buralar yine terkedilmiş :)
Oğlum çok hasta anlamıyorum anne sütü korumadı lazım ama olmuyor işte 14 gün burnu tukalıydı saat başı kalktı.. İki gün önce geniz alıntısı ve balgamlı öksürük doku dolu öksürük her defasında uyanıyor ve inliyordu artık uyumak istiyor yani kısaca perişanız...
kızlar ya oğlum yürümeye çalışıyor ama cesarti yok. ille bir yerden destek alacak. ne yapmamız gerekiyor. korkuyor mu neden korkuyor bilmiyorum. doktora gitsek dalga mı geçer bilmem...
Teşekkür ederim doktora geldik antibiyotik başlandı bakalım geçer hemencik umarım ...evet canım ya nerelerdesinizzzzzz:) canım geçmiş olsun biz yeni bronşiti atlatık gibi gibi:)zatüreyi es geçtik .burnuna serum fizyolojik uygula yatagının altına havlu falan koy yüksekte kalsın başı daha rahat eder burun tıkanıklıgı çok önemli geniz akıntısını artırır.otri bebe ile açmaya çalış uyumadan 10 dakka önce yap rahat yatsın odasını nemlendir olurmu çok çok geçmiş olsun .
Keöiboynuzu ben her sabah 1 tatlı kaşığı şurup niyetine veriyorum.. Demir eksikliğimiz vardı şimdi iyi çıktı...en yüksek Demir keçiboynuzundaymıış...kızlarrr siz pekmez hangisinden veriyorsunuz ben dut ve üzümü ara ara veriyorum .keçiboynuzu pekmezi veriyormusunuz mesela çok faydalıymış.ama agır gelirmi?biz kan testini yaptırdık şükür demir ve diger sonuçlar iyi çıktı doktor devite gerek kalmadı.sanırım hergün kahvaltıda bir bal kaşıgı pekmez tüketmemizin faydası oldu .
Ah ah sorma benim oğlanda yürümüyor ve hiç niyeti yok elini bırakmaya korkuyor elinden tutuyorum geziyoruz bıraktığım an yere çöküyor ayakta bile durmuyor ama tutunarak koşuyor resmen. :) Zamanını bekliyor diyorlar.. Benimki çok düştü ondan korkmuştur dedilerkızlar ya oğlum yürümeye çalışıyor ama cesarti yok. ille bir yerden destek alacak. ne yapmamız gerekiyor. korkuyor mu neden korkuyor bilmiyorum. doktora gitsek dalga mı geçer bilmem...
nezooo canım eyüp nasıl oldu ?zeynep şükür atlattı .dün konrtolümüz vardı doktor iyi dedi ama işte aması var:)grip olmasın kreşe gitmesin rüzgar almasın kalabalık yok yasak virüs var:)2 ayı atlatın tamamdır dedi bu seferde olursa zatüre olurmu yada bronşit kalıcı olur dediiii bizi eve gönderdi sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım valla ama ilaçlardan kurtulduya kuzum ohhhhhhhhhhhh :)
kızlar iyi akşamlar
yarın ipek gözünden operasyon geçirecekmiş, Gamze hepinize selamlarını iletti, dualarınızı bekliyor
öpüyorum bebeklerinizi, ne bebeği onlar artık birer çocuk oldu, çocuklarınızı ve sizi...:)
İnşallah:) Geçmiş olsun:)Bu arada kızlar gecen gün gamze aradı beni çorumdalarmış ipek kuzu cumartesi çorumda gözyaşı kanalı tıkanıklıgından dolayı sondalama işlemi yapılıcakmış.zeynepde olduya basit bir işlem ama işte genel anestezi altında olunuyor.dua edelimde ipek kuzu hemencecik iyi olsun .
selam kızlar ipeğim uyuyor sorunsuz ve çabucak geccen bi ameliyattan sonra ipek memesine kavustu ve uyudu ameliyattann sonraa agzından burnundan kan geldi normalmiş degil mi? eylemmmm cok kolay gecti kuzumu aldılar biraz agladı giderken hemen uyutmuslar uyanınca geldi 20 dk falan sürdü agladı epey orda baygın gibi yarım saat gözetimde bekledik agladı kuşum hep eve geldik keyiflendi ne zor bişeymiş onu beklemek bişey olacak korkusunu düşünmek Allah kimseye yaşatmasın ............onun dışında corum cok ii yarın ankaraya dönüyoruz bu ameliyat bizede süpriz oldu ii bi dr saolsun gecikme yapaım dedi cesaret aldım bende olduk bitti Allh başka seyler vermesin tek derdimiz ipek bi haftadsır bişey yemio gece 3ten sonra ac kalması gerekiodu bişeyler yedirmek icin cabaladım 3lokma anca yedi gece 3e kadar emdi saat dörtt bucuk igib aglayınca mem die ayakta falan salladım tv bakarak öle hallettik gelince bile acıkmadı cocuk nası bişeyse sonra meme dedi iki memeyide emdi sükür sustuşimdi cok iyiyiz
kızlarrr siz pekmez hangisinden veriyorsunuz ben dut ve üzümü ara ara veriyorum .keçiboynuzu pekmezi veriyormusunuz mesela çok faydalıymış.ama agır gelirmi?biz kan testini yaptırdık şükür demir ve diger sonuçlar iyi çıktı doktor devite gerek kalmadı.sanırım hergün kahvaltıda bir bal kaşıgı pekmez tüketmemizin faydası oldu .
İpek in iyi olmasına sevindim cnaımm tekrardan geçmiş olsun:)
Nereden anladınız ve niye doktor ameliyatı istedi acaba??Bilgi verirsen sevinirim:)
ilk dogdu ameliyat hanede bile gözünden yas geldi normalde cocukalrın en az bi ay sonra göz yası olur sonra neyse 2aylıkken bi yere baarken hafif gözünnden yas gelio bi damla beklio ordan internetten arastırdım masajla acılabilr diodu doktora gittik doktor masaj ve daöla verdi göz yası kanalı tıkalı dedi ama gecmedi bekledik bazı cocuklar çapaklı oluyo bizde yoktu sadece haiff buğulu her an aglayacak gibi yada agladı mı diolardı bni damla agladıktan sonra durur ya cocukların %60 görülüoyor bendede varmış annem dio gecikince kanala acılan yer kemiklesio ve kırılması gerekio zorlasıo doktora ben yazın yaptırmayı düsünüorum dedim gecikme dedi olduk şükür
selam kızlar ipeğim uyuyor sorunsuz ve çabucak geccen bi ameliyattan sonra ipek memesine kavustu ve uyudu ameliyattann sonraa agzından burnundan kan geldi normalmiş degil mi? eylemmmm cok kolay gecti kuzumu aldılar biraz agladı giderken hemen uyutmuslar uyanınca geldi 20 dk falan sürdü agladı epey orda baygın gibi yarım saat gözetimde bekledik agladı kuşum hep eve geldik keyiflendi ne zor bişeymiş onu beklemek bişey olacak korkusunu düşünmek Allah kimseye yaşatmasın ............onun dışında corum cok ii yarın ankaraya dönüyoruz bu ameliyat bizede süpriz oldu ii bi dr saolsun gecikme yapaım dedi cesaret aldım bende olduk bitti Allh başka seyler vermesin tek derdimiz ipek bi haftadsır bişey yemio gece 3ten sonra ac kalması gerekiodu bişeyler yedirmek icin cabaladım 3lokma anca yedi gece 3e kadar emdi saat dörtt bucuk igib aglayınca mem die ayakta falan salladım tv bakarak öle hallettik gelince bile acıkmadı cocuk nası bişeyse sonra meme dedi iki memeyide emdi sükür sustuşimdi cok iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?