- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.901
Gündüzleri iyi de geceler ateşi çıkıyorDoktor 3 4 gün ateş olur dedi bakalım bekliyorum umutla iyileşmesini bir de yemek yese
Cnm geçmiş olsun ya ipek iyi gibi ama iştah gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüzleri iyi de geceler ateşi çıkıyorDoktor 3 4 gün ateş olur dedi bakalım bekliyorum umutla iyileşmesini bir de yemek yese
Cnm geçmiş olsun ya ipek iyi gibi ama iştah gitti
Adı ney ilacın canım
canlar merhaba
nasilsnz gorusmeyeliibiz bu aralar baya yogunuz
ben de evde olgm muddetce hep uyku modundaymo kadar cok uykum geliyor ki anlatamamm
hasta olnlara acil sifalar diliyrm
kemece, gamze, nezooo gecmis olsnn
dikkat edn kendinize ve cocuklaraaa
benm canm surekli biseyler cekiyrr bu aralarr
ama fazla yiyemiyrmm
kilo da almamisim hicccc
bu hamileligifit kapatacgm galibaaa
bu arada bilen arkadslar vardi biz belcika yolcusuyduk bu yazz
ama artk degil
gorev yerimiz amerika olduuuu
macera dolu amerikaaa ::))
dogumumu da annemin yaninda yapip sonra gidicem bennn
artk esim evimizi faln ayarlarr hersey hazr olurbn gidene kadarr
kizlar bnm kiz zeytinyagli sarmayi cook severek yiyor
fistikli ve uzumlu olcak yanliz
sizin miniklere de tavsye edilirrr
bu arada kizima artk mecburen sivi devam sutune alistrdm
gunde 450 ml iciyor masallh
bn de biraz rahatldm boylece
cunku emzirirken de cokk yoruluyrmmm
biz sute basldgmzdan beri kizim ya bi kez kalkiyr yada hic kalkmiyr geceleriii
biz de soyle kafa dinliyck biyerlere gitmk istyrz bakalm nereyi ayarlarzzz
ama soyle yemekleri lezzetli mi lezzetli bir otel de bulmk lazm degil miii::))
edibe hayrlisi ile gidp geln ins
iyi yapmissiniz gezin valla
sevda ibrahm iyidr umarmmm
emire amadee sen de boslamissin buralarii
galiba herkes face te takiliyr
bnm yok malesefff istemyrm da zatenn
sizi buradan takip etmeye calisyrmm
eylemcm kizin nasil olduu iyilesdmiii yavrum kiyamam bn onaa allh tez zamnda sifa versnn tum bebeklereee
kizimla gunler cook guzel gecyrr arkadslarrr
herseyi anliyr artkn
e soyluyrsam aliyrr
ama surekli sehpalarn ve kanepelern ustundee nobet tutuyrr
havalar isinsada daha cok gezdrsem yavrumu
o da cok sikiliyr artkk
hepnzi opyrmmm hosca ve saglicakla kalinnn
nezoo canım eyüp da hasta olmuş kıyamam nasıl şimdi düştümü ateşiniz igne mi oldunuz sizde buharlı ilaç tedavisi verildimi sizede?birde alerjik bronşit teşhisi nasıl koyuluyor ?nasıl teşhis etti .geçmiş olsun zor bir şüreç iştah herşey gidiyor ama olsun saglık olsun ne hastalıklar var kuzularımızı ALLAHIM korusun
bu arada zeynep çoookkk tatlı oldu iyice dillendi teyzeleri saklambaç oyunu favorimiz şimdi masa altı koltuk arkası favori yerleri:)birde bulunca ayyyy diye çıglıgı varkiii yeyinnn yanii:)kokuuu diyoo birde korkmuş :)birde evde aşk yaşıyoruz:)ben hasta o hasta :)anneee diyo cannn diyorum annee aşkımm anneee bitanem cannn diyorumm öle geçiyor işte am bi mutluki sormayın kış ya e bide hasya hala evdeyiz.gelende yok :)oyuncaklar yetmiyor :)hadi göndereyimde bişe olmadan kopmadan falan:)
Selam, yeni uyeyim, kasım annesiyim.arada okuyorum sohbetlerinizi.emsin diye peşinde koştuğum ama aylardır inatla emmeyen bir kizim var.anne baba ve kuzudan oluşan mutlu(Allah'şükür), şirin bir ailem var.şamda kayisi kıvamındayiz, daha ne olsun.siz bana aldırmayın, muhabbete devam, ben okurum ara ara.keyfiniz, neşeniz bol olsun benim gibi inşallah.byee
Çok şükür iyi canım.Antibiyotik iyi geldi ve hala da devam ediyoruz:)Ama antibiyotik ishal yapıyor şimdi de bez dayanmıyorum
biz buhar almıyoruz ama her gün kullanmamız gereken bir tozumuz var onu aksatamdan vermem lazım unutayım hemen nefes alması falan değişiyor:)Kan tahlilinde çıkmıştı ev tozuna karşı,peluş ve polar tarzı şeyler yasaktı .Ama su anda pek yok
Yani bir ara halıları falan kaldırdım evde kilim serdim ama tam emekleme zamanıydı odana sermek zorunda kalmıştım:)
biz de stop oynuyoruz bir golll diye bağırıyor alt kattan telefon ediyorlar sesszi olun diye Allahtan yabancı yok bina da aile apartmanı
Saklambaçı bizde çok seviyoruz: çığlık çığlıga oynuyoruz Yummayı da öğrendi ama sobe yapmıyor
Terlemesi vitamin eksikliinden demişti bize devit kullanırken 10 12 damlaya kadar çıkarmıştı doktor:)Bir doktora sor istersen gene de:)
Zor zor ya anne hasta olunca çocukta perişan oluyor bence:)
sana da geçmiş olsun acil şiflar
Zeynebe de doktor inşallah geerk görmez daha buhara:)
Senin de oyle tatlim....enerjine, yasına , sesine ,,,,,sana bayildimmmmm...Happpyyy
Ya kusura bakma tam konuşamadım yanımda kayınvalidem vardı.Müsayit bir zamanda gene konusuruz:)
Ama sesin tam happyy gibi geliyor
Cok gecmis olsun tatlim ya....iyi akşamlar kıslaarrr..
bu kış zor geçiyor bize yaa
kızanlar hep hasta öksürüklü grip geçemedi gitti sürekli tekrarlıyor 2 3 gün iyi sonra yine hasta anlamadım ben
ya asu 24 devam sütüne nasıl alıştırdın bende oğlana vermek istiyorum ama almıyor normal sütte içmiyor sadece beni emiyor bende gece birdefa devam maması içse iyi
çünkü saat başı kalkıyoruz çok zor oluyor valla biraz anlatsan sevinirim :)