- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.841
vay eyüp e bak sen çekilin yoldan dio herkese maşallah kuzuya:)
Tuğba niye uyumadı emir o kadar ya başka bir sıkıntısı da mı vardı acaba kıyamam birbuçuk gün uyumamış
Serap uzun süredir ibrahimin oturmuş bir uyku düzeni yok. gündüz hiç uyumadığı zamanlar oluyor bazen bir kere bazen iki kere uyuyor.
Bence madem oğlanı gündüz uyutmakta zorlanıyorsunuz siz de bir kere uyutun hem geceleri de daha erken uyumuş olur.
Nezo maşallah Eyüp'e araba kullanma işini çözmüş baksana ayakta bile kullanıyor
Eylem geçmiş olsun kuzuya
Senem hoşgeldin daha sık görelim seni artık. Tariflerini özledik :)
Nuyanuya nihayet ekleyebildim seni gruba. Sanırım senin isminde arama yapınca gözükmüyor bulamadım çünkü seni.
Başka kime yazacaktım unuttum neyse sonra yine yazarım.
canlar bişi sorucam gündüz bebişleri kaç kere uyutuyorsunuz. biz sabha ve akşam olmak üzere 2 kere uyutıyoruz ama akşamalrı çok geç yatmaya başladı. 11 i geçio ben de yorgun olunca zor dayanıyorum. artık diyorum tek uykuya düşürsem nasıl olur sizce.. erken yatar mı. zaten gündüz uykuları da zor oluo salla salla zor uyuyo..
Tuğba niye uyumadı emir o kadar ya başka bir sıkıntısı da mı vardı acaba kıyamam birbuçuk gün uyumamış
Serap uzun süredir ibrahimin oturmuş bir uyku düzeni yok. gündüz hiç uyumadığı zamanlar oluyor bazen bir kere bazen iki kere uyuyor.
Bence madem oğlanı gündüz uyutmakta zorlanıyorsunuz siz de bir kere uyutun hem geceleri de daha erken uyumuş olur.
Nezo maşallah Eyüp'e araba kullanma işini çözmüş baksana ayakta bile kullanıyor
Eylem geçmiş olsun kuzuya
Senem hoşgeldin daha sık görelim seni artık. Tariflerini özledik :)
Nuyanuya nihayet ekleyebildim seni gruba. Sanırım senin isminde arama yapınca gözükmüyor bulamadım çünkü seni.
Başka kime yazacaktım unuttum neyse sonra yine yazarım.
canlar bişi sorucam gündüz bebişleri kaç kere uyutuyorsunuz. biz sabha ve akşam olmak üzere 2 kere uyutıyoruz ama akşamalrı çok geç yatmaya başladı. 11 i geçio ben de yorgun olunca zor dayanıyorum. artık diyorum tek uykuya düşürsem nasıl olur sizce.. erken yatar mı. zaten gündüz uykuları da zor oluo salla salla zor uyuyo..
ya ne şans yine kimse yook... kısa kısa yazıp çıkayım hemen bende..
eylemsura prensesine geçmiş olsun canım.. ama antibiyotik kullanmak kötü bişi değil ki.. neden ateşi olduğu halde, doktorda vermişken kullanmıyorsun.. ateşi varsa vücudunda enfeksiyon var demektir.. enfeksiyon da antibiyotikle geçer.. bence çok da inat etme ve kullan derim ben.. hatta hatta şurupla falan uğraşma haftalarca, en çabuk etki eden maleseeffff flakon.. yani enjeksiyon, yani iğneee...ama inan 2 günde herşey biter.. tabiki sen doktorunu dinle, ama doktorun iğne de verirse aman ne yaptıracam deme sakın.. doktorları dinlemek güvenmek lazım bazen bencee.. ya da kendine sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor bul derim.. çook geçmiş olsun...
sevdacım Emir in tek derdi uyku çok şüküürr... hani geçenler de demiştim ya çok hırçınlaştı diye.. sorun yine uyku.. doktorumuza götürdüm sonunda.. Emir uykuyu çok seven bir çocuk, çook uyur yani.. ama son zamanlarda dişler, gelişim, dış çevredeki uyaranlar flan derken uyku sıkıntısı çekmeye başlamıştı.. tabi onunla gelen iştahsızlık, açlıkla gelen hırçınlık, hepsi zincirleme yani.. ama çok şükür doktorumuz minik bir dokunuşla hepsini çözdü.. bugün eski melek oğluma kavuştum, iştahlı, güler yüzlü, enerjik, sevimli. çok şükür çookkk...
bi de serapcım Emir yaklaşık 1 1,5 aydır gündüzleri tek uyku uyuyo, 2 gibi yatar 2, 3 saat uyur.. akşamada 9;30 gibi yatar sabah da 9;30 gibi kalkar.. normali bu.. dün bugün böyle oldu, tabi arada dişlerden sapıttık ama şuan çok şükür normale döndük.. bence sende tek uyku için alıştır, artık 2 uyku fazla geliyor olabilir çünkü..
nezooo, oğluna da maşallaaahhh.. iyi şoför olacak inşallah.. çok sevimli çook.. hepsi ama hepsi ayrı bi şeker bunların..
neyseee... öpüyorum hepinizi.. hem sizi hem sıpaları, hemde yoldakileri
sağlıkla huzurla keyifle kalın inşallaahh...
cnmö benimki sbh 7.30 da kalkınca 3kere aksam üzeride kestirio gece 11 de yatıo bu kadar uyumazsa huzursuz yada 2kez kesin
kızlar ipeği yanımdan ayırdım kendi yatagında yattı bu gece mas bir kere uyandı yataga koyunca agladı aldım kucakta kandırdım cok güzel oldu şükür yaaaaaaaa
Arkadaşlar dün gece hiiiiçuyumadık babamız zeynep ve ben ayaktaydık yavrumun ateşi39u geçti çok korktum dün sabah antibiyotige başladık şurup ve calpola ragmen düşmedi çocukdoktorumuzu aradım hemen gelin dedi gittik kuzum zatüree başlangıcı olmuş bişey yememeside bogazındaki enfeksiyondan çokkk üzgünümmmgecen gün öglen bano yaptırdım akşamda dışarıçıktık o tetikledi sanırım offff çok kızıyorm kendimeee eve buhar makinasıda aldık sabah akşam ilaçla yavruma vericezzz sadece emiyor dogal olarak ve yetmiyooosütümmm napıcam kızlar ayrıca 6gün sürecekignelere başladık .dua edinde zatüreye dönmesinnn lütfeeeeen
Arkadaşlar dün gece hiiiiçuyumadık babamız zeynep ve ben ayaktaydık yavrumun ateşi39u geçti çok korktum dün sabah antibiyotige başladık şurup ve calpola ragmen düşmedi çocukdoktorumuzu aradım hemen gelin dedi gittik kuzum zatüree başlangıcı olmuş bişey yememeside bogazındaki enfeksiyondan çokkk üzgünümmmgecen gün öglen bano yaptırdım akşamda dışarıçıktık o tetikledi sanırım offff çok kızıyorm kendimeee eve buhar makinasıda aldık sabah akşam ilaçla yavruma vericezzz sadece emiyor dogal olarak ve yetmiyooosütümmm napıcam kızlar ayrıca 6gün sürecekignelere başladık .dua edinde zatüreye dönmesinnn lütfeeeeen
eylemcimm çok geçmiş olsun canım.ilaçla tez zamanda geçer inşallah.sıcak bitki çayları içir ki boğazın ağrısını biraz hafifletsin.
kızlar ya ben çok şikayetçiyim bu çocuktan.inanın başedemiyorum.öğlen uykusu sadece yarım saat yokk saat gibi uyanıveriyo hemen.öğlen uykusunı 1 sefer yapayım dedim.ee yarım saat yatıp kalkınca mecburen bi kaç saat sonra tekrardan ihtiyaç duyuyo.günde 2 sefer yarım saatten toplam 1 saat bi uyku düzeni var.ee gecemizde pek düzgün değil.gece 2-3 sefer kalmışsa bugün güzel uyudu d,yorum ki sabah 6buçuktan sonra uyanır sonra 10dak dalar bi daha uyanır.7buçuğa kadar bu şekilde sürer.7buçukta tamamiyle kalkar zaten.TUĞBAA dr uyku sorunumuzu çözdün demişsin ne yaptı da çözdü yahu.bize de tez zamanda.hadi uyandın akıllı akıllı oynasa o da yok.saklambaç oynuyacaz,kovalamaca oynuyacaz,kanepeye çıkıp atlıyacak ben tutacam.devamlı böyle adrenalin peşinde.hele 1 yere gittiğimizde mümkün değil onu oyalıyabilmek.dün akşam kocayla bi kahve içip gelelim dedik,yusuf deniz öyle bir koşturuyo ki cafenin içinde kocayla sırayla kahvemizi içtik geldik.alışveriş merkezine gittiğimizde hiçbirşeye bakamadan çocuğun arkasından dolana dolana bitiriyoruz eve dönüyoruz.yürüse tamam diyecem,ama koşuyo,kaç sefer düştü dişleri dudağını parçaladı.ee mecburen arkasından sende koşuyosun.
iştah zaten oda ayrı bi konu.yediremiyorum ben bu çocuğu daha tadına bakmadan ağzını eliyle kapatıyo.bak saat 4,şimdiye kadar yediği bi sabah 8de yaptığı kahvaltı.düzelir düzelir diyorum 14aydır düzelmedi.neysee gideyim köfte pilav yapayım belki onu yer.
geçmiş olsun canım geççer üzülme artık bundan sonrasına dikkat etceksin.kızların dediği gibi bol sıvı ver iğnelee çabuk toparlar onu keşke doktorun verdiği antibiyotiği verseydin hastalık olunca mecbur veriliyor canım ya neyse geçmiş olsunArkadaşlar dün gece hiiiiçuyumadık babamız zeynep ve ben ayaktaydık yavrumun ateşi39u geçti çok korktum dün sabah antibiyotige başladık şurup ve calpola ragmen düşmedi çocukdoktorumuzu aradım hemen gelin dedi gittik kuzum zatüree başlangıcı olmuş bişey yememeside bogazındaki enfeksiyondan çokkk üzgünümmmgecen gün öglen bano yaptırdım akşamda dışarıçıktık o tetikledi sanırım offff çok kızıyorm kendimeee eve buhar makinasıda aldık sabah akşam ilaçla yavruma vericezzz sadece emiyor dogal olarak ve yetmiyooosütümmm napıcam kızlar ayrıca 6gün sürecekignelere başladık .dua edinde zatüreye dönmesinnn lütfeeeeen
canım ya sanki denizden bahsetmiş gibisin hem yaramaz hem iştahsız hem uyku sorunları aynen canım hani arkadaşlar sütlaç falan için deliriyor diyorlarya hayranlıkla okuyorum maşşallah tabiki ama ben denizin severek bişey yediğini ek gıdaya başladığından beridir görmedim hiç beliki buda yemek çok fazla seçicek ablamız gibi zannedersem soya çekim oyunla falan yedirsen ben hep öyle veriyorum çok sıkılsamda ne yapayım başka türlü yemiyo doktoruda mecbur öyle devam et dedi yani sabretcez canım napalım sende sabırlı oleylemcimm çok geçmiş olsun canım.ilaçla tez zamanda geçer inşallah.sıcak bitki çayları içir ki boğazın ağrısını biraz hafifletsin.
kızlar ya ben çok şikayetçiyim bu çocuktan.inanın başedemiyorum.öğlen uykusu sadece yarım saat yokk saat gibi uyanıveriyo hemen.öğlen uykusunı 1 sefer yapayım dedim.ee yarım saat yatıp kalkınca mecburen bi kaç saat sonra tekrardan ihtiyaç duyuyo.günde 2 sefer yarım saatten toplam 1 saat bi uyku düzeni var.ee gecemizde pek düzgün değil.gece 2-3 sefer kalmışsa bugün güzel uyudu d,yorum ki sabah 6buçuktan sonra uyanır sonra 10dak dalar bi daha uyanır.7buçuğa kadar bu şekilde sürer.7buçukta tamamiyle kalkar zaten.TUĞBAA dr uyku sorunumuzu çözdün demişsin ne yaptı da çözdü yahu.bize de tez zamanda.hadi uyandın akıllı akıllı oynasa o da yok.saklambaç oynuyacaz,kovalamaca oynuyacaz,kanepeye çıkıp atlıyacak ben tutacam.devamlı böyle adrenalin peşinde.hele 1 yere gittiğimizde mümkün değil onu oyalıyabilmek.dün akşam kocayla bi kahve içip gelelim dedik,yusuf deniz öyle bir koşturuyo ki cafenin içinde kocayla sırayla kahvemizi içtik geldik.alışveriş merkezine gittiğimizde hiçbirşeye bakamadan çocuğun arkasından dolana dolana bitiriyoruz eve dönüyoruz.yürüse tamam diyecem,ama koşuyo,kaç sefer düştü dişleri dudağını parçaladı.ee mecburen arkasından sende koşuyosun.
iştah zaten oda ayrı bi konu.yediremiyorum ben bu çocuğu daha tadına bakmadan ağzını eliyle kapatıyo.bak saat 4,şimdiye kadar yediği bi sabah 8de yaptığı kahvaltı.düzelir düzelir diyorum 14aydır düzelmedi.neysee gideyim köfte pilav yapayım belki onu yer.
cnm gecmiş olsun ,ns korktugun gibi olmazArkadaşlar dün gece hiiiiçuyumadık babamız zeynep ve ben ayaktaydık yavrumun ateşi39u geçti çok korktum dün sabah antibiyotige başladık şurup ve calpola ragmen düşmedi çocukdoktorumuzu aradım hemen gelin dedi gittik kuzum zatüree başlangıcı olmuş bişey yememeside bogazındaki enfeksiyondan çokkk üzgünümmmgecen gün öglen bano yaptırdım akşamda dışarıçıktık o tetikledi sanırım offff çok kızıyorm kendimeee eve buhar makinasıda aldık sabah akşam ilaçla yavruma vericezzz sadece emiyor dogal olarak ve yetmiyooosütümmm napıcam kızlar ayrıca 6gün sürecekignelere başladık .dua edinde zatüreye dönmesinnn lütfeeeeen
Selam arkadaşlar nerelerdesiniz?
Eylemcim zeynep nasıl oldu iyidir inşallah.
İştahsız bebek anneleri zor gelmezse ve bebeğiniz seviyorsa aşure yapın. ibrahim hiçbir şey yemek istemiyordu aşure zamanı sevmişti bi yapayım dedim sabah akşam aşure yiyiyor ben de seviniyorum nasılsa içinde herşey var.
Bu arada birşey sorcam sizlere bebeklerinize her gün et yediriyor musunuz? Ben yedirmeye çalışıyorum ama İbrahim pek sevmiyor. Siz kıymayı tavuğu nasıl yediryorsunuz neler yapıyorsunuz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?