2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tabi ani seslerden korkuyo ama sese alışkın bizimki tv nin olduğu odada tıyo gündüzleri sese alışması için böylesi gerekliydi eee evde abi abla gibi gürültücüler varken:)

mecburen serum fizyolojik kullanıyorsun sanırım ememicek çünki burnu tıkalıyken.öksürük için ilaç kullanmıyor musnuz.allah acil şifalar versin.bebeğim olacağına ben olayım diyor insan off benim de ikisi öksürmüyor ama aynı durumdalar

arkadaşlar ne çok kaynatoyorsunuz okumaktan yazmaya vakit kalmıyorki .maşallah size.zar zor vakit bulup giriyoruz oku oku.....

Selam kizlar,misafirlerle ugrasmaktan gelemedim 2 gündür,bugünde biz gidiyoz aksama insaallah.Masaallah Allah muhabbetimizi arttirsin yetisemiyoz walla yahu

canım çok teşekkür ederim evet bahsettiğin gibi burnunu açıyoruz doktor şurup öksürüğe de iyi gelir dedi bilmiyorum ne derce doğru dün akşam üstü bi ağlamaya başladı 5ten 7buçuğa kadar berbattı allah gaz sıkıntısı çekenlere sabır versin çoooook zormuş o ağladı ben ağladım yani:)canım sana da geçmiş olsun

bu arada dünden beri çok sayfa olmuş okuyamadım bi ara okuyacağım cevap yazamadığım birisi olursa alınmasın diye

az önce kitabım geldi şöyle bir baktım vee bu kitaptan hamileyken niye bahsetmediniz diye çoook kızdım yaaaaa keşke o zman alsaydım neyse hızlı hızlı okuyup gelmek istediğim yere geleceğim telafi etcem yani bu arada şaka bir yana arkadaşlar gerçekten ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM çooooook beğendim ve almayan herkese şiddetle tavsiye ederim biraz karıştırdım ve çok beğendim okuyunca ne olacak bakalım

ben şimdi mecburen yemek yapmaya gidecem hazır melisi uyutmuşken yemek yapayım her an uyanabilir malum hasta olduğu için öksürüğüyle uyanıveriyor sonra bi ara biriken sayfaları okuyacam ve döncemmmm

nisan ismine bayılırım insanlara bakma cok güzel bana da ipek ney demişlerdi şimdi herkes bayılıyo

yok canım ya, kalp var bir iki sembol daha var o kadar, herhalde yeni üyeyim diye yok şimdilik, diğer yeni üyeler bakın bakalım sizde var mı? benim yerime bi la la la la yapında görelim? yoksa ben mi körüm:)

kemece şimdi cevap ver kısmında sayfa acılınca altta cıkmıyosa başlık kısmının altında font size falan yazıo orda bi sarı balon gülen yüz var ona tıkla orda simgeler var
gamzecim sana da tşk edecekken benim sıpalardan vakit kalmadı ama aklımdaydı inan özür..

ne demek şekerim şaka yaptım sana ben

kızlar mrb ben dün temizlkten sonra giremedm bugünde görümcem kahvaltıya cagırdı ondaydım yeni, geldik baya kaynatmıssınz gecmişi cok okumadım sizi özledm geldm bugün yine kocam nöbette sizinleyim bu gece

bz de seni cekiştrdk sen yokken

bu arada gamze iki gundr göremyrz:82: seni. nerelerdesn hu hu. erkenden yatyn mu yoksa

iki gündür müüü, kız o hep buralarda aslında.. sen kaçırmışın.. şimdi yok şansına.. dünya kadınlar gününü kutluyo sanırım..

kadınlar gununu kutladı herhalde gec saatlere kadar o yuzden kalkamamıştr dedikk

buldum ya biras teizlk falan yapınca giremdm bide kocam cok nazlı yok benle ilgilenmion dedi ona vakit ayırdım bu arada bugece full burdayım pazarda burdayım bu hafta kocam cok nöbetci senin ülken belli olmadı mı ya:26:

buldum ya biras teizlk falan yapınca giremdm bide kocam cok nazlı yok benle ilgilenmion dedi ona vakit ayırdım bu arada bugece full burdayım pazarda burdayım bu hafta kocam cok nöbetci senin ülken belli olmadı mı ya:26:

evet cnm belli. bkalm bu tekerlmeyi hatrlyr musn?
isvec, norveç, danimarka, .........., .............., hollanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…