• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bu arada benim oğlum aynı tickerımdaki bebeğe benziyo, öyle sarı kafalı mavi gözlü bişi.. eşim orjinal kuzey benim oğlum diyoda.. bu durum benim hiç hoşuma gitmiyo, çünkü hiç bize benzemiyo.. ben siyah saçlı bembeyaz tenliyim gözlerimde bal rengi..eşim tam kumral gözleri açık kahve.. bu sıpa kime benzedi bilmem renk olarak.. tip babasının kopyası, gören eşin bu aynı diyo, evet çok dua etmiştim eşime benzesin diye, dünyanın en yakışıklı adamı çünkü..:9::9::9::9: Allahtan tipi benziyo, hastanede karıştı desem mümkün değil, servisteki tek erkek bebekti, her taraf kız kaynıyodu, oğlum babası gibi :27::27:kızlar konusunda çok şanslı olacak sanırım, daha doğuştan şanslıydı bu konuda.. :46::46::46:

mşlh oğlusuna ben de renklı gözlu olur dye beklmştm ama.... ama bunlara her goz rengı yakşyr yaaaa....yakışklı cocukk demek haa:27: kız anneleri hemn cin göz oldu valla

çok güzel oldu teşşekkürler can tuğba:46

oh be, çok şükür geldin, seni bekliyodum bende..
güle güle kullan, ne demek, afiyet olsun..
bu arada bizimkilerin arasında 1 gün varmış.. abi onlar biliyon demi.. bu topiğin abileri..
ben gidiyom, oğlum uyanmadan yemek yapmam lasım, gelirim yine, çok kaynatmayın oku oku bitmiyo sonra, gamze sen gelirsen kaynat canım sana serbeest :34::34:

Son düzenleme:
denizcim bizim oglusların arasındada 1 gün var...ya benimkinin uyku düzeni 1 haftadır cok kötü...gece 12den önce uyumuyor...bir türlü derin uyuyamıyor.hemen korkup uyanıyor...ne yapacagımı sasırdım zonbiye döndüm.su kitabı bende alıp okuyacagım işallah işe yarar bende oturturum uykusunu oglumun...siz yazıyorsunuz aksamdan uyuyor sabah kalkıyor diye size çok imreniyorum...benimki en fazla 3 saatte bir kalkıyor emmeye

asu ben istanbuldan öğretmenim iznim bitti benimde bu hafta haftaya raporlara başlıcam sonrada büyük ihtimal ücretsiz izin alıcam eylüle kadar oğluşumla olucam inşallah
en guzelini yaprsn cnm . oğlunla guzel guzel anlar yasarsınız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: baya bi öğretmn var bu arada

arkadaşlar neler yapabilirim bana yardım edermisiniz...mesala benimki hayatta yatagında uykuya dalmıyor...önceleri ayagımda sallıyordum.şimdi kucagımda veya yanıma yatırıp pişpişliyorum uyuyuncada beşiğine yatırıyorum.sizler nasıl uyutuyorsunuz

tuğbacım sende haklısın bebebğin cinsiyetini kaçordın galiba denizim kız aslında deniz ecrin yani o kşidi o topiğin ablası oldu :)lnurdancım benim ismim sevim oğlum denis ismini istedi kızımın ismiyle aranzdayız:)

arkadaşlar neler yapabilirim bana yardım edermisiniz...mesala benimki hayatta yatagında uykuya dalmıyor...önceleri ayagımda sallıyordum.şimdi kucagımda veya yanıma yatırıp pişpişliyorum uyuyuncada beşiğine yatırıyorum.sizler nasıl uyutuyorsunuz

kıtabı al oku kardes. o zamandan beri bizimkı beşiğinde yatyr cok sukurr:nazar:

bu kız kaçar, yemek yapar:56: of bıktm yemek yapmaktn yaa. keşke yemek yapan bı robotum olsa idii. :27:

nurdancım bizim gece uykumuz çok iyi maşşallah oda benim bebeğin reflüsü olmasına rağmen
sana bi tavsiyem olcak yüz üstü yatırsana bide öyle dene ben ne zaman sırt üstü yarırsam saat başı kalkıyo 15 günlükten beri deniz yüzüstü atıyo sabaha kdar çok rahatız

canım benimki yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor..bende yan yatırıyorum...ama genede cok kalkıyor...birde benim oglum uykusunda cok korkuyor...sıçrayıp uyanıyor...gerçi uyanıkkende ani seslerde korkuyor...sizin bebeklerde korkuyormu arkadaslar

Back