- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.301

gamze kadınlar gununu gec saatlere kadar kutladı herhalde o yuzden kalkamamştr52:
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamze kadınlar gununu gec saatlere kadar kutladı herhalde o yuzden kalkamamştr52:
![]()
hmmmmmmmmmmmmm ıyı ozamn hadi bkalm ikinci bebmi ona zamnlayaym bariiii.. bu çinlilerde ne tuhaf yontemler var ya![]()
ya bu arada benim oğlum aynı tickerımdaki bebeğe benziyo, öyle sarı kafalı mavi gözlü bişi.. eşim orjinal kuzey benim oğlum diyoda.. bu durum benim hiç hoşuma gitmiyo, çünkü hiç bize benzemiyo.. ben siyah saçlı bembeyaz tenliyim gözlerimde bal rengi..eşim tam kumral gözleri açık kahve.. bu sıpa kime benzedi bilmem renk olarak.. tip babasının kopyası, gören eşin bu aynı diyo, evet çok dua etmiştim eşime benzesin diye, dünyanın en yakışıklı adamı çünkü..Allahtan tipi benziyo, hastanede karıştı desem mümkün değil, servisteki tek erkek bebekti, her taraf kız kaynıyodu, oğlum babası gibi
kızlar konusunda çok şanslı olacak sanırım, daha doğuştan şanslıydı bu konuda..
![]()
AMİİİİNNN, cümlemizinkini..
allah bahtını güzel etsin..hiç üzmesin..
çinliye benzemesinde cocuk..çekik çekik..![]()
çok güzel oldu teşşekkürler can tuğba:46
sagl cannnnn. hepmznkını inş. sen nrdnsn? neler yapasn bakım?
en guzelini yaprsn cnm . oğlunla guzel guzel anlar yasarsınızasu ben istanbuldan öğretmenim iznim bitti benimde bu hafta haftaya raporlara başlıcam sonrada büyük ihtimal ücretsiz izin alıcam eylüle kadar oğluşumla olucam inşallah
arkadaşlar neler yapabilirim bana yardım edermisiniz...mesala benimki hayatta yatagında uykuya dalmıyor...önceleri ayagımda sallıyordum.şimdi kucagımda veya yanıma yatırıp pişpişliyorum uyuyuncada beşiğine yatırıyorum.sizler nasıl uyutuyorsunuz