- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.341
chromaggus nie hiç konuşmuosn genelde suskunsn önceden böle deildn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim güzel bi ülke cıkmıs yolculuk ne zaman cnm![]()
kızlar soğan suyu hem süt artırıyoruş hemde kilo verdirirmiş acaba doğru olabilirmi itadıda felakettir ama densemmi acaba?
seneye yazın cnm kısmetse. Inş. Side gdersnz ilerde. Yanı 1 sene calşcm sadece. Sonra 3 yıl yatşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar soğan suyu hem süt artırıyoruş hemde kilo verdirirmiş acaba doğru olabilirmi itadıda felakettir ama densemmi acaba?
senin adına sevindm cnm inş. Sağlıkla gidin 3 gidin 4 dönünO zaman bu yaz nakaralı annelerle buluşmamıza katılırsın bende tanışamadan gideceksn die üzülmüştüm
![]()
Sorma!İnsanlar düşünmeden konuşmaya bayılıyor.Benim kızımın adı da Bilgehan.Her duyan sivri zeka,Bilgehan erkek ismi değil mi,diye soruyor.Sanki onlrarca erkek Bilgehan tanıyorlarmış,sanki çok sık kullanılan bir isimmiş gibi.Sonunda "han" var diye neden erkek adı oluyor,onu da hala anlayabilmiş değilim.Aslıhan,Nagihan da mı erkek isimleri yani?Offf!Artık Bilgehan kız ismi olur mu,diyenleri "Ben kızıma bu ismi verdim oldu,itirazınız mı var?"diye tersliyorum.Kimse kusura bakmasın.klasik konuşma: kızının adı ne?
-nisan
-hım sonunda nur falan yokmu
-yoooo
-nisan ayındamı doğduki niye o ismi verdiniz
-yoooooooo nisan ayına çok var daha kasım da doğdu bizimki
-hımm neyse
bigün birini bozacam ama neyse. çevrede dünya kadar eylül var kimseye garip gelmiyo bizimkini duyan aaaaa ay ismimi verdiniz diyo. sanki onlara sordum ne vereydim diye![]()
Hamileyken ben de bakmıştım.Eşim ne kadar "Çinlilere güven olmaz"dediyse de doğru çıktı,şans işte...arrrrrrrrrrkdlşlar yaaa... çin takvimine bakan olmsmu ıdı hıç. cinsiyeti doğru cıkan old mu aranızda? ona gore ikinci bebede yol gosterıcı olur belkiii![]()
Benim gözler yeşil,saçlar siyah,ten süt beyaz,eşimin gözler yeşil,saçlar sarı,ten buğday...Kızımın gözleri mavi oldu,saçlar altın sarı,ten beyaz maşallahya bu arada benim oğlum aynı tickerımdaki bebeğe benziyo, öyle sarı kafalı mavi gözlü bişi.. eşim orjinal kuzey benim oğlum diyoda.. bu durum benim hiç hoşuma gitmiyo, çünkü hiç bize benzemiyo.. ben siyah saçlı bembeyaz tenliyim gözlerimde bal rengi..eşim tam kumral gözleri açık kahve.. bu sıpa kime benzedi bilmem renk olarak.. tip babasının kopyası, gören eşin bu aynı diyo, evet çok dua etmiştim eşime benzesin diye, dünyanın en yakışıklı adamı çünkü..Allahtan tipi benziyo, hastanede karıştı desem mümkün değil, servisteki tek erkek bebekti, her taraf kız kaynıyodu, oğlum babası gibi
kızlar konusunda çok şanslı olacak sanırım, daha doğuştan şanslıydı bu konuda..
![]()
belçikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
tanşrz merak etme cnm. Gerci bzm kızı görmşsndr eski sayfalrda. Bi bn kaldm yaniiiiiiiii
kemece simgeleri bulabileceğin yeri tarif ettim bi bak istersen başlık kızmının altında cıkan simgelerden sarı işarete tıkla bi cıkacak![]()
canım çok teşekkür ederim, baktım ama benim başlığın altıda boş:)ama denis sağ olsun bi cözüm buldu onu kullanıyorum rakamla giriyorum çıkıyo, rakamlar ezberlemek gerek ya,![]()
![]()
gamze o kadar çok su içiyorumki bi bilsen geçen biri demişti tuvaletten çıkamıyorum aynen bende öyleyim![]()
kemece lalalalların nosu kaçtı ben telden girlyoruya görünmüyo rakamlar