- Konu Sahibi bebegim_01
-
merhaba sulisim, benimde 4+2 de yapildi tahlilim ve 979.2 cikti ayni gün ultrasonda hic birsey görememistik. Doktor senin söyledigin gibi birsey söylememisti bana normal diye degerlendirmisti. İkiz ihtimali ne zaman kalkiyor? Yani ne zmn görünmeli biliyormusun? birde erken döllenmeden bahsetmissin, ben bunun ne anlama geldigini bilmiyorum desem yokmu ayip olur
mrba tatlım öncelikle geçmiş olsun bende dün doktora gittim benim 4 haftalık tam adet günümde baktım 809 çıktı doktor ailede iikiz varmı diye sordu tek kese gördü ama benim aklımda soru işaret var hala ikiz olabilir diye seninde yüksek çıkmış tek kese görse bile tek yumurta ikiziyse kalp atışından sonra belli olacak bende onu bekliyorum şuan bakalım ne çıkacak..
merhaba canim, sagol...suan tam olarak kac haftaliksin peki? en son ne zmn baktirdin? bende dün kesenin icinde ufacik bisiler gördü kalp atisida gördük hafifta olsa ama birtaneydi....
cok sagol canim, ins cümlemize nasip olur, amin....evet benim ilk hamileligim. Doktorda düsük tehlikesi bulundugunu söyledi ve seninde bahsettigin ilacdan kullanmami istedi. Senin kanaman ne sekilde ve hangi haftalarda oldu? neler yaptin???
herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.
benimki kese gördü sadece dün gittim 4 haftalık benimki daha seninki kaç haftalık?
zuzzuucum nasıl oldun
Merhaba Helen,
ben bu konuda cok katı düsünenlerdenim sanirim eşim harici henüz hic kimseye söylemedim...ilk haftalar olabilcek komplikasyonlar cok yüksek oldugu icin bir türlü dilim varmadi.. tabiki insanin anlina "ben hamileyimmmm" yazasi geliyor ama diyer yandanda allah korusun birsey olurda herkese bir bir tekrar tekrar ayni seyleri anlatmak zorunda kalabilecegim beni her defasinda susmaya ikna ediyor. bu hafta yasadiklarim ise bu düsüncemin ispati oldu adeta. Biz en az 10cu haftayi beklemeyi düsünüyoruz. Tabi herkesin kendi tercihi...
ezgim, yatiyorum hala...hafif hafif devam ediyor ama yerimden kalkmamaya calisiyorum. Sagol sordugun icin cok mutlu oldum inan....
iyi akşamlar kızlar kimse yokmu bu akşam
Merhaba nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kan testini tekrar yaptırdın mı bu hafta yaptıracaktın diye hatırlıyorum??
iyiyim canım hamilelik iyi gidiyor aslında hamilemiyim degilmiyim pek anlamıyorum kan testi yaptırmaktan vazgeçtik yarın doktora gidecegiz inşallah yarın bebişimi ve kalp atışlarını duyacagız senin nasıl gidiyor bulantıların falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?