• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar nbr?

Arkadaşlar hamile olduğunuzu herkese söylediniz mi..
Şuan işyerimdekiler ve annem dışında kimse bilmiyor ilan etmek istiyorum keseyi görelim diyo eşimm ..Aslında kalp atışlarını beklemek gerekirmii sizlerde durumlar nasıl ??

Şuan işyerimdekiler ve annem dışında kimse bilmiyor ilan etmek istiyorum keseyi görelim diyo eşimm ..Aslında kalp atışlarını beklemek gerekirmii sizlerde durumlar nasıl ??

senh gene çok söylemişin ben sadece 3 ark söyledim birde eşim.... anneme bile söylemedim..... keseyi görelim kalp atışını duyalım öyle söylicem herkese......

benim bulantım yok şimdilik..ilerde ne olur bilemiyorum 6. haftada filan başlıyormuş bulantılar...sadece gün içinde çabuk yorulur oldum ve uyumaya başladım o kadar...

ne güzel cnm benimde bir kez oldu ondan sonra çok dua ettim daha olmuyo :1::1: yorma cnm kendini bebişimizin önce kalp atışlarını duyalım dimi :38:

son adet tarihinden itibaren başlıyorsun saymaya bir doktordan dinlemiştim ben... ve yaptırdığım kan testinde de 4 haftalık olduğu çıkmıştı zaten... benim beta hcg 126 çıkmıştı reglme 1 gün kala..

hımm doğrudur cnm ben heycaandan fazla soramadım ayın 21 de belli olcak sanırım :26:

Canım öncelikle gözün aydın diyiim.. bende 1. 5 yılı aşkın evliyim. Çikolata kistim vardı laporoskopi oldum. üzerinden 1 yıl geçti ameliyatın. hamile kalamıyordum bi türlü.. artık ümidimi kesmiştimki bunun içinde hiç doktora gitmedim nıye bebeğim olmuyo. Hep dua ettım. hayırlısını ıstedim. En sonunda hamile olduğumu öğrendım adetım üç gün geçince. Şimdi 9 haftalık hamileyim.. Kısmet olursa ekım ayında doğum yapacam. Allahım kımseye aratmasın çok zor bi durum. Ama umut yitirmemek lazım.. Sonuçta herşeyin bir zamanı var ve rabbımde bu zamanı çok ii biliyor.

evt cansucum seni tanıyorum :16: ne güzel allah tamamına erdirir inşallah :49:rabbim kucağına almayı nasip etsin cnmm :nazar::nazar::38:

evet canım ilk.... hemen oldu sayılır 2. ayımızda çok şükürrr.....inş dr amcamızda güzel haberleri verir......

inşallah verir cnm senin 2 ci çocuğun mu yoksa
sabırlısın böle :1::1: rabbim sonuna kadar sevindirsin seni emi :1:

slm kızlar bende galiba 2011 kasım annesi oluyorum, ayy söylemesi bile güzel, dün beta 27 çıktı, daha erken ve değer düşük, kimyasal gebelik değilde inşallah bende arnızda olurum:49:

ne güzel cnm valla git git gide çoğalıyoz tek değiliz ne güzel rabbim tamamına erdirsin inşallah cnm evt ya çok güzel bir duygu ama ben hala inanmıyorum hamile olduğuma lavaboya gidiyorum afedersin hala regl olmamışım:1::1:

bende hemen hemen 5 haftalık hamileyim..
iki kez ultrasona girdim kesinleşti..
ama dün dr. düşük yaptıgımı ama bebeklerin birinin yasadıgını söyledi
13mm. olmus yani ikiz annesi olmusum aslnda ama biri düşmüş
ve kan pıhtısı halindeymiş kendiliğinden düşücekmiş yarın yeni bi dr.a gidicem
korkuyorum zararı bana yada bebgime olurmu diye ...

aramıza hoş geldin canm merak ettim bhgc kaç çıktı cnm benim 7 bin çıktı 7 gün geçerke ikiz olabilir dedi doktor bakalım ayın 21 herşeyi açıklıcak :1:

mrb kızlar bende varımm:)benide aramıza alın:1::1:inş en kısa zamanda bebişlerimizin kalp atışlarını duyarızz.Rabbim en kısa zamanda mutluluğumuzu çoğaltsın inşallah....:49::49::49:

ayy inanmıyorum ne güzel yaa bu kk gerçktem güzel yavv :1::1: hoş geldin cnm aramıza inşşalh duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını sırf bunun için hepinize dua ediyorum cnm :38: evt cnm çoğaltsın :1::38:

herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.

ya ne güzel nasıl hemencik duydun cnm ayy inşallah bizlerede nasip olur aminnnn :nazar::nazar: cnm kaö haftalık olduğunu doktor mu dedi yoksa netten mi hesapladın benim nette 6+2 yazıyo ayy kafam karıştı yavvv benim beiş neden dah küçük kalbi atmadı acaba çok mu aceleciyim ben :1:

inşallah verir cnm senin 2 ci çocuğun mu yoksa
sabırlısın böle :1::1: rabbim sonuna kadar sevindirsin seni emi :1:

yok canım ilk daha.....çok şükür sabırlı olmayı öğrendim acele etmek sadece insanda stres yapıyor midene kramplar giriyor ve hiç bir sorunu çözmüyor..... o yüzden sabırla çok dua ederek yaşamayı öğrendim çok şükür.....

ya ne güzel nasıl hemencik duydun cnm ayy inşallah bizlerede nasip olur aminnnn :nazar::nazar: cnm kaö haftalık olduğunu doktor mu dedi yoksa netten mi hesapladın benim nette 6+2 yazıyo ayy kafam karıştı yavvv benim beiş neden dah küçük kalbi atmadı acaba çok mu aceleciyim ben :1:

belki geç döllenmedir....sıkma canını geç olsun güç olmasın ...... kap atışı için 7 yada 8. hafta diyorlar.....

Hepinize yorumlariniz ve guzel dilekleriniz icin tsk ederim....bu gece malesef ilk buyuk korkuyu atlattik beklenmedik bi kanamam oldu. Simdilik hersey yolunda gorunuyor ama ve bugun ilk kez kalp atislarini gorebildik :3: bir kac gunum yatarak gececek simdi...varmi aranizda benzer bir durum yasayan???

çook geçmiş olsunn.ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun. hayırlı olsun bebişin:nazar: kendine dikkat et....:3:

geçmiş olsun zuzzuucum inşallah biran önce iyileşirsin neden kanaman olmuş doktor bişey söyledimi birde kalpatışlarını nerden gördünüz kasıktanmı bakıldı aşadanmı

cok tsk ederim canim...kanamanin neden olustugunu doktor söylemedi. gectimiz cumartesi kese vardi sadece bu yuzden epey endiselenmistim sorun var gelismedi vs diye. doktor öncelikle kasikdan bakti ve sadece bos keseyi gördü. Sonra izin isteyip aşagidan bakti ve mucizem gerceklesti :46: minicigim ordaydi ve ilk kez atan o minik kalbi görmüs oldum, inanilmaz bir duygu. Acil oldugu icin kendi doktoruma gitmedim ve bu sefer ki doktorum 5+6 oldugunu söyledi...kanamanin neden oldugunu söylemedi malesef bende merak ediyorum cünkü kendime cok dikkat etmistim böyle birsey yasamamak icin :19:

İlk önce geçmiş olsun. Allah hayırlısı ile nasip etsin bebeğini. İlk hamileliğin mi? İlk değilse öncekinde böyle sorunun olmuş muydu? Genelde erken dönem kanamları düşük tehtidi olarak algılanabiliyor ve progestan tedavisi veriyor doktorlar genelde. Ben de daha önce yaşamıştım.

cok sagol canim, ins cümlemize nasip olur, amin....evet benim ilk hamileligim. Doktorda düsük tehlikesi bulundugunu söyledi ve seninde bahsettigin ilacdan kullanmami istedi. Senin kanaman ne sekilde ve hangi haftalarda oldu? neler yaptin???

merhaba benimde 4+1 de 889 çıktı daha dr gitmedim ama ikiz yada erken döllenme dediler banada....

merhaba sulisim, benimde 4+2 de yapildi tahlilim ve 979.2 cikti ayni gün ultrasonda hic birsey görememistik. Doktor senin söyledigin gibi birsey söylememisti bana normal diye degerlendirmisti. İkiz ihtimali ne zaman kalkiyor? Yani ne zmn görünmeli biliyormusun? birde erken döllenmeden bahsetmissin, ben bunun ne anlama geldigini bilmiyorum desem yokmu ayip olur :17:

merhaba sulisim, benimde 4+2 de yapildi tahlilim ve 979.2 cikti ayni gün ultrasonda hic birsey görememistik. Doktor senin söyledigin gibi birsey söylememisti bana normal diye degerlendirmisti. İkiz ihtimali ne zaman kalkiyor? Yani ne zmn görünmeli biliyormusun? birde erken döllenmeden bahsetmissin, ben bunun ne anlama geldigini bilmiyorum desem yokmu ayip olur :17:

herhalde kalp atışında kalıyordur bende bilmiyorum.....benimde forumlardan okuduklarım...yumurtlama döneminden önce döllenme olmasıymış ozaman kan değerleri çok çıkarmış....

Merhaba Helen,
ben bu konuda cok katı düsünenlerdenim sanirim eşim harici henüz hic kimseye söylemedim...ilk haftalar olabilcek komplikasyonlar cok yüksek oldugu icin bir türlü dilim varmadi.. tabiki insanin anlina "ben hamileyimmmm" yazasi geliyor ama diyer yandanda allah korusun birsey olurda herkese bir bir tekrar tekrar ayni seyleri anlatmak zorunda kalabilecegim beni her defasinda susmaya ikna ediyor. bu hafta yasadiklarim ise bu düsüncemin ispati oldu adeta. Biz en az 10cu haftayi beklemeyi düsünüyoruz. Tabi herkesin kendi tercihi...

Back