- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi bebegim_01
yaa cnm doktora gidrsen hbr verirmisin çok merak ediyorum..
inş 21 inde gideceğim.... dr sorarım bir bilgi alırsam sanada haber ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa cnm doktora gidrsen hbr verirmisin çok merak ediyorum..
Arkadaşlar hamile olduğunuzu herkese söylediniz mi..
Şuan işyerimdekiler ve annem dışında kimse bilmiyor ilan etmek istiyorum keseyi görelim diyo eşimm ..Aslında kalp atışlarını beklemek gerekirmii sizlerde durumlar nasıl ??
benim bulantım yok şimdilik..ilerde ne olur bilemiyorum 6. haftada filan başlıyormuş bulantılar...sadece gün içinde çabuk yorulur oldum ve uyumaya başladım o kadar...
son adet tarihinden itibaren başlıyorsun saymaya bir doktordan dinlemiştim ben... ve yaptırdığım kan testinde de 4 haftalık olduğu çıkmıştı zaten... benim beta hcg 126 çıkmıştı reglme 1 gün kala..
Canım öncelikle gözün aydın diyiim.. bende 1. 5 yılı aşkın evliyim. Çikolata kistim vardı laporoskopi oldum. üzerinden 1 yıl geçti ameliyatın. hamile kalamıyordum bi türlü.. artık ümidimi kesmiştimki bunun içinde hiç doktora gitmedim nıye bebeğim olmuyo. Hep dua ettım. hayırlısını ıstedim. En sonunda hamile olduğumu öğrendım adetım üç gün geçince. Şimdi 9 haftalık hamileyim.. Kısmet olursa ekım ayında doğum yapacam. Allahım kımseye aratmasın çok zor bi durum. Ama umut yitirmemek lazım.. Sonuçta herşeyin bir zamanı var ve rabbımde bu zamanı çok ii biliyor.
evet canım ilk.... hemen oldu sayılır 2. ayımızda çok şükürrr.....inş dr amcamızda güzel haberleri verir......
slm kızlar bende galiba 2011 kasım annesi oluyorum, ayy söylemesi bile güzel, dün beta 27 çıktı, daha erken ve değer düşük, kimyasal gebelik değilde inşallah bende arnızda olurum![]()
bende hemen hemen 5 haftalık hamileyim..
iki kez ultrasona girdim kesinleşti..
ama dün dr. düşük yaptıgımı ama bebeklerin birinin yasadıgını söyledi
13mm. olmus yani ikiz annesi olmusum aslnda ama biri düşmüş
ve kan pıhtısı halindeymiş kendiliğinden düşücekmiş yarın yeni bi dr.a gidicem
korkuyorum zararı bana yada bebgime olurmu diye ...
mrb kızlar bende varımm:)benide aramıza alıninş en kısa zamanda bebişlerimizin kalp atışlarını duyarızz.Rabbim en kısa zamanda mutluluğumuzu çoğaltsın inşallah....
![]()
herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.
herkese merhaba.bende 5+5 günlük hamileyim.bugün bebişimi gördüm ultrasonda.kalp atışlarıda duyuluyor dedi doktor.
inşallah verir cnm senin 2 ci çocuğun mu yoksa
sabırlısın bölerabbim sonuna kadar sevindirsin seni emi
![]()
ya ne güzel nasıl hemencik duydun cnm ayy inşallah bizlerede nasip olur aminnnncnm kaö haftalık olduğunu doktor mu dedi yoksa netten mi hesapladın benim nette 6+2 yazıyo ayy kafam karıştı yavvv benim beiş neden dah küçük kalbi atmadı acaba çok mu aceleciyim ben
![]()
Hepinize yorumlariniz ve guzel dilekleriniz icin tsk ederim....bu gece malesef ilk buyuk korkuyu atlattik beklenmedik bi kanamam oldu. Simdilik hersey yolunda gorunuyor ama ve bugun ilk kez kalp atislarini gorebildikbir kac gunum yatarak gececek simdi...varmi aranizda benzer bir durum yasayan???
geçmiş olsun zuzzuucum inşallah biran önce iyileşirsin neden kanaman olmuş doktor bişey söyledimi birde kalpatışlarını nerden gördünüz kasıktanmı bakıldı aşadanmı
İlk önce geçmiş olsun. Allah hayırlısı ile nasip etsin bebeğini. İlk hamileliğin mi? İlk değilse öncekinde böyle sorunun olmuş muydu? Genelde erken dönem kanamları düşük tehtidi olarak algılanabiliyor ve progestan tedavisi veriyor doktorlar genelde. Ben de daha önce yaşamıştım.
merhaba benimde 4+1 de 889 çıktı daha dr gitmedim ama ikiz yada erken döllenme dediler banada....
merhaba sulisim, benimde 4+2 de yapildi tahlilim ve 979.2 cikti ayni gün ultrasonda hic birsey görememistik. Doktor senin söyledigin gibi birsey söylememisti bana normal diye degerlendirmisti. İkiz ihtimali ne zaman kalkiyor? Yani ne zmn görünmeli biliyormusun? birde erken döllenmeden bahsetmissin, ben bunun ne anlama geldigini bilmiyorum desem yokmu ayip olur![]()
Arkadaşlar hamile olduğunuzu herkese söylediniz mi..
Şuan işyerimdekiler ve annem dışında kimse bilmiyor ilan etmek istiyorum keseyi görelim diyo eşimm ..Aslında kalp atışlarını beklemek gerekirmii sizlerde durumlar nasıl ??