2011 Ağustos Bebekleri geliyor!

bildiğimiz bilgileri yazayım çünkü tam haber alamadık henüz
38+0 da doğdu bebek bugün yani 15 temmuzda sezeryanla(annede şeker vardı bekletmedi doktoru)
arkadaşımızın nicki jaluse
ilk erkek bebeğimiz:nazar:adı berat kağan
berat kandilinde berat bebeğimiz geldi :nazar::emir_bebek::nazar:

6.bebeğimizde doğdu:nazar::nazar:

rehnuma14 arkadaşımız

arkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))

Rehnumacım,
allah analı babalı büyütsün.Eminim miniciktir bebiş...Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...

arkadaşlar bende sonunda doğurdum :)) erken oldu ama hayırlısı. doğum bilgilerimi vereyim.35t4 te 2100 gr.48 cm. tarih 14 temmuz sabah 5e 10 kala:)

normal doğum oldu çok şükür.adını henüz veremedik çünkü karar veremiyoruz.sanırım reyyan olacak ama dediğim gibi kararsızız.Allah için açlığa, susuzluğa katlanan oruç ehlinin girebileceği cennet kapılarından birinin ismi. sizce nasıl başta söylenmesi zor gibi saanki reyhan gibi anlaşılıo diyo herkes.neyse ben daha yazamayacağım normal doğum oldu ama sağolsunlar öyle bi dikiş attılar ki ölüyorum sancıdan.sonra görüşmek üzere.

yeni doğum yapan kızları tebrık ederım allah analı babalı büyütsün inş sağlıklı ve mutlu bır omur gecırsınler bebişlerimiz:nazar::nazar:

arkadaşlar bende sonunda doğurdum :)) erken oldu ama hayırlısı. doğum bilgilerimi vereyim.35t4 te 2100 gr.48 cm. tarih 14 temmuz sabah 5e 10 kala:)

normal doğum oldu çok şükür.adını henüz veremedik çünkü karar veremiyoruz.sanırım reyyan olacak ama dediğim gibi kararsızız.Allah için açlığa, susuzluğa katlanan oruç ehlinin girebileceği cennet kapılarından birinin ismi. sizce nasıl başta söylenmesi zor gibi saanki reyhan gibi anlaşılıo diyo herkes.neyse ben daha yazamayacağım normal doğum oldu ama sağolsunlar öyle bi dikiş attılar ki ölüyorum sancıdan.sonra görüşmek üzere.

canım tekrar tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
ismi çok güzel reyyan kulağa hoş geliyo:)))

3 mercimek annesi kız defne tuba 3380 38 14.07.2011
4 zarpdeniz kız clarissa ela 40 2300 35 13.07.2011
5 jaluse erkek berat kağan 38 sezeryan 15.07.2011
6 rehnuma14 kız 48 2100 35+4 normal 14.07.2011

kızlarrr :))

meraktan başka doğum varmı die acaba bi bakiim dedim... şaştım kaldımm ağustos bebekleri ne kadar aceleci çıktı böle kızım ayağını sürüdü walla :)))
mercimek annesi , zarpdeniz, jaluse, rehnuma14 hepinizi tebrik ediorum, Allah analı babalı büyütsün inşallah ve gözünüz hatta gözümüz aydın diorum :))
bebişleri benim için mis mis koklayınn :) öpüorum hepinizi çok çok :)))

kızlar selamlar. ay çok heycanlı. topike en son gırdığımde sadece bır doğum vardı :))))
demek 35 ten sonra elın tetıkte olacak :)
bebişlerinize rabbım sağlık sıhat versın ınsallah. sızler kurtuldunuz bizlere dua edın:)

gülse gelmişşşşşşşşş
20.07.2011 de saat 9.10 da doğmuş 50 cm boyunda 3150 gr ağırlığındaymış çok sağlıklıymış
gelişimci o da çok iyiymiş
bebeği emzirmeye çalışıyorlarmışş
herşey yolunda çok şükür kendine gelsin bi daha konuşacağızzz

bir bebeğimiz daha doğdu:emir_bebek::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütsün:nazar:

aman yarabbi bu ne güzel bir mucizedir..
minicik kese iken şimdi....
ben çok duygusal durumdayım kızlar biri doğum yaptı deyince ağlıyorum ya..

Allah dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın..
aratmasın rabbim..
hamdolsun her halimize...

al benden de o kadar bir arkadaşımında doğum haberini aldım bugün gözpınarlarım dolu geziyorum resmen. arkadaşlarım hepinizin gözü aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyükmeyi nasip etsin:nazar:. darısı da başımıza inşallah:)

Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu:nazar::nazar::nazar: .
Dünyanın en güzel şeyi...:KK16:
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.

Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...

bir bebeğimiz daha doğdu:KK9::nazar:
Allah analı babalı büyütsün:emir_bebek::nazar::nazar:

X