- 24 Aralık 2010
- 1.213
- 0
kızlar 4. bebeğimizde doğdu
bizim kızlar temmuzcu olacak galibaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 4. bebeğimizde doğdu
bizim kızlar temmuzcu olacak galibaa
arkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook FACE GRUBUNDAKİ İLK BEBEĞİMİZ...ARKADAŞLAR FIRSATINIZ OLURSA BEBİŞLERİNİZİN FOTOĞRAFLARINI BEKLİYORUZ...
arkadaşlar bende sonunda doğurdum :)) erken oldu ama hayırlısı. doğum bilgilerimi vereyim.35t4 te 2100 gr.48 cm. tarih 14 temmuz sabah 5e 10 kala:)
normal doğum oldu çok şükür.adını henüz veremedik çünkü karar veremiyoruz.sanırım reyyan olacak ama dediğim gibi kararsızız.Allah için açlığa, susuzluğa katlanan oruç ehlinin girebileceği cennet kapılarından birinin ismi. sizce nasıl başta söylenmesi zor gibi saanki reyhan gibi anlaşılıo diyo herkes.neyse ben daha yazamayacağım normal doğum oldu ama sağolsunlar öyle bi dikiş attılar ki ölüyorum sancıdan.sonra görüşmek üzere.
Arkadaşlar merhaba,
2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu .
Dünyanın en güzel şeyi...
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.
Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...
Tabloda kac numara biz olucaz acaba :)))
Yapma yaaa bizim topikin hiziyla haftaya dogururumno zaman ben aa (( Ama daha karnjsim inmwdi ki benim ))15 numarayı sana verdim