2011 Ağustos Bebekleri geliyor!

uzun zamandır formu takip edemiyordum ama bu başlığı görünce çok duygulandımmm :2: Allahım Bahar bebeğede annesinede ve de tabiki tüm hamilelere sağlık nasip etsin

offf bi heyecan sardıkı beni sormayınn :KK49:

slmmm :)))

topiğin ilk annesi olmak çok güzell :))

bi yandan emzirmeye çalışıorum bi yandan yazmaya :)) hepinize iyi dilekleriniz için çookkk teşekkür ederimmm... herkesi alıntı yapmayı düşündümm ama çok uzun oluoduu :)))

kızım ve ben iyiyiz Allah'a şükür... venüs derken, suleslii nin erken doğum riski derken ve bu paniği yaşayan bi kaç arkadaşın daha tecrübelerini okurken benim başıma geleceği hiç aklıma gelmiodu... gayet rahattımm daha 1 ayım var diodum ve neredeyse bütün önemli işleri o son aya bırakmıştımkii... öle olmuomuş :)) kul kurar kader gülermiş misali 2 gün boyunca çektiğim gaz sancısı sandığım sancı doğum sancısıymış ve 1 temmuz sabaha karşı apar topar hastaneye acaba noluo die gidişim ve ardından 3 cm açılmam olduğu fakat bebeğimin 35+3 olduğundan dolayı normal doğumun riskli olabileceği bilgisi sezeryana karar verilmesi genel anesteziyle ve sabah 09:24 te bebeğimin ilk ağlaması :))) herşey o kadar hızlıydıkii annemler bile doğuma yetişemedi cnm kocacım ameliyethane kapısında tek başına bi yandan karısı bi yandan minik kızı için tek başına gözyaşı dökmesii.... herşeyy inanılmazdıı...

herşeye rağmen cnm kızım gayet sağlıklı bi şekilde 3. gününü de atlattı... herşey olup bitio kızlarrrr, hiç bişey için endişelenmemek gerekmiş eksikler tamamlanır... hiç bişeyi kafanıza takmayın... sadece boo bol uyuyuunnn :)))) işin şakası ama malesef gerçek :)) gerçi onlar için uykusuz kalmak, anlamıosun bile yorgun olduğunu :)))

neyse benden şimdilik bu kadar tickerımı değiştiriim bide :))) öptmm sizi çokk en kısa zamanda görüşürsss....

cnm benim yaa;
agladim okurkennnn

Allah'im bize de nasip etsin boyle saglikli bi dogumm

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koyduk

kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu

ayy çok heyecanlı ağustos bebekleri aceleci çıktılar. allah tan her iki bebeğimiz de kuvöze girmeden sağlıkla annelerine kavuştu. Darısı başımıza :)))

Allah anali babali buyutsun saglik versin herkese saglikla bebegini kucaina almayi nasip etsin

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koyduk

kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu

aman Allahım 2. bebeğimizde doğmuş Allah analı babalı büyütsün:nazar:

İlk bebeklerimiz gelmiş :nazar:maşallah sağlıklılarda. Minik Bahar da Buğlem Naz da hayırlı evlat olsunlar :KK71: . hiç geçmeyecek gibiydi iki rakamlı haftalara geçince bile nasıl sevinmiştim, şimdi işleri yetiştirmeye çalışırken, gün sayıyoruz. Rabbim hepimize kolay ağrısız doğum nasip etsin. .

pelin de dogum yapmis; cok sasirdim; cok sevindim.
pelin cnm, bebegini saglikla gule gule buyut, hayirli evlat olsun

buglem naz; minik prensesimiz, hosgeldin aramiza

ilk bebeklerımız sağlıklı bır sekılde gelmısler :nazar:
Allah analı babalı buyutsun ...:KK71:
hayırlı saglıklı mutlu huzurlu ömru uzun evlat olsunlar.. :emir_bebek:
darısı basımıza sagıcakla ve hayırlısıyla mumkunse bır de zamanında..:KK9:

ayy cok heyecanlandım allaha şükür ilk bebeklerımız sağlıklı allah analı babalı büyütmeyı nasip etsin allahım hepimizi sağ salim kurtulmayı nasip etsin inş :nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah prenseseeee:nazar::nazar::nazar::nazar: allah nazardan saklasın sizi. darısı bizim başımıza inşallah. güzel doğum hikahyeleri doluyo sayfada. moral buluyoru. doğumdan çok korkuyorum ben hala alışamadım bu fikre. kramplarım arttı ha geldi ha gelcek uyuyamıyorum bile:KK52::KK52: bi an önce gelsin istiyorum oğlumu görmek istiyorum bi yandanda ödüm kopuyo değişik bi ruh halim var:KK61: allahım hepimize kolay doğum nasip etsin. allah kızına güzel bir kade yazsın inşallah. analı babalı büyüsün tebrikler..:KK71:

:KK53::KK53::KK53::KK53:
aaaa ben bu başlığı yeni görüyorum yaaa nasıl kaçırmışım hayret
bahar ve buğlen naz bebek aramıza hoşgeldiniz minik kuzucuklar...
bu arada kızlar dikkatinizi çektimi kız bebekler erkenci çıktılar...

ayyy çok heyecanlı yaaaa :))) ilk başladığımız zamanlara bakın bide şimdi bakın artık mevzularımız nerelere geldi :))

:KK53::KK53::KK53::KK53:
aaaa ben bu başlığı yeni görüyorum yaaa nasıl kaçırmışım hayret
bahar ve buğlen naz bebek aramıza hoşgeldiniz minik kuzucuklar...
bu arada kızlar dikkatinizi çektimi kız bebekler erkenci çıktılar...
evet canım kızlarımız baya aceleci:))))):KK8:
ayyy çok heyecanlı yaaaa :))) ilk başladığımız zamanlara bakın bide şimdi bakın artık mevzularımız nerelere geldi :))

bende artık her topiğe girişte doğum varmı diye baya heyecanlanmaya başladım :KK9:

İyi Haftalar kızlar
Cumartesi günü doktor randevumuz vardı  zaten her randevuyu iple çekiorumm bebeğimi görücem diye . Oğluşum 2 kilo 900 gram olmş  daha bi ay var doğuma bakalım kaç kilo olucak . 2 aydır sadece 1 kilo almşm . İnşallah bundan sonrada fazla almam .
Ayrıca bişey sorucam . herkese havalar iyi gelirken ben resmen yanıyorum .Sizdede durum aynımı .Geceleri sıcaktan yatamıorum .Aşırı derecede bunaltmaya başladı

znyptnc ve pelin 1234, topiğimizin ilk anneleri, ikinizide çok çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. sağlıklı bebekler doğurmuşsunuz, umarım hayat boyuncada hep sağlıklı olurlar. darısın hepimizin başına:KK49:

mercimek annesi nickli arkadaşımız
14 temmuzda 38+0 da 3380 gr ağırlığında defne tuba adında bi prenses doğurmuştur:KK69::nazar:
duyurulurrr:KK64:

Arkadaslar Merhaba,

Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz bizi cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve Carsamba gunu, 35 haftalikken saat 17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!

Allah saglikla hepinizi bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...

kızlar 4. bebeğimizde doğdu:KK64::KK64::KK64::nazar:

X