- 1 Kasım 2010
- 429
- 0
canım tekrardan tebrık ederım allah analı babalı buyutsün bebişinde sizde cok tatlı cıkmıssınız masallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayyyy annesi ne kadar güzel bir kızmış gülse maşallah :))
41,51,71....kere maşallah size ne güzelsiniz öyle
Çok tatlı bir bebek maşallahKendisi gibi bahtıda güzel olsun inşallah.
tütütütü maşallah nazar deymesin çok güzelsiniz
canım tekrardan tebrık ederım allah analı babalı buyutsün bebişinde sizde cok tatlı cıkmıssınız masallah canım
aayyyy annesi ne kadar güzel bir kızmış gülse maşallah :))
gözlerde acık baksana :)) merak etme canım emer seninki :)) oyyyyy ısırrım ben onu ya:))
Gelisimci maşallah ne tatlı bir bebeğin var Allah anali babali büyütmek nasip etsin. Kaderi güzel olsun bebisinin
maşallah canım kızın çok çok tatlı
maşallah ikinize de, çok tstlıdınız. canım üzülme sütüm gelmiyor diye sen yılmadan dene
mercimek annesi nickli arkadaşımız
14 temmuzda 38+0 da 3380 gr ağırlığında defne tuba adında bi prenses doğurmuştur
duyurulurrr
bildiğimiz bilgileri yazayım çünkü tam haber alamadık henüz
38+0 da doğdu bebek bugün yani 15 temmuzda sezeryanla(annede şeker vardı bekletmedi doktoru)
arkadaşımızın nicki jaluse
ilk erkek bebeğimizadı berat kağan
berat kandilinde berat bebeğimiz geldi
6.bebeğimizde doğdu
rehnuma14 arkadaşımız
arkadaşlar bende sonunda doğurdum :)) erken oldu ama hayırlısı. doğum bilgilerimi vereyim.35t4 te 2100 gr.48 cm. tarih 14 temmuz sabah 5e 10 kala:)
normal doğum oldu çok şükür.adını henüz veremedik çünkü karar veremiyoruz.sanırım reyyan olacak ama dediğim gibi kararsızız.Allah için açlığa, susuzluğa katlanan oruç ehlinin girebileceği cennet kapılarından birinin ismi. sizce nasıl başta söylenmesi zor gibi saanki reyhan gibi anlaşılıo diyo herkes.neyse ben daha yazamayacağım normal doğum oldu ama sağolsunlar öyle bi dikiş attılar ki ölüyorum sancıdan.sonra görüşmek üzere.
gülse gelmişşşşşşşşş
20.07.2011 de saat 9.10 da doğmuş 50 cm boyunda 3150 gr ağırlığındaymış çok sağlıklıymış
gelişimci o da çok iyiymiş
bebeği emzirmeye çalışıyorlarmışş
herşey yolunda çok şükür kendine gelsin bi daha konuşacağızzz
canım, bunları facetanda gördüm ve ilk gördüğümde çok duygulandım. kızın, maşallah, çok güzel. hele yan yatan fotoğrafa, gerçektende, bayıldım. umarım hep mutlu olursunuz.
ehuehuehu 15 numara gitti valla bugün itibariyle ademel ve lorry 15 i tamamladılar yarına da narcicegi16 :2::2::2::2::2:nın doğumu var bakalım sıra kaça düşücez :)))))))))15 numarayı sana verdim
Canım çok cokkkkk güzel resimler, Gülse tam bir prenses, bahti sansi acik olsun, çok tatlisiniz maşallah.........
Maşalllahhhhhhhhh size darısı hepimizin başına....
en son topiğe girdiğimde sadece 2bebebk vardı, şimdi bir baktım sayımız 13 çıktı. allah hepsini analı babalı büyütsün. umarım hep mutlu ve mesut olurlar. annelerede, o minik yavrularada uzun ömürler diliyorum.
canım, bunları facetanda gördüm ve ilk gördüğümde çok duygulandım. kızın, maşallah, çok güzel. hele yan yatan fotoğrafa, gerçektende, bayıldım. umarım hep mutlu olursunuz.
bu arada, bu doğum listesini görünce kendim birden panikledim. bizim pıtırcık ne zaman doğacak acaba:18:
ehuehuehu 15 numara gitti valla bugün itibariyle ademel ve lorry 15 i tamamladılar yarına da narcicegi16 :2::2::2::2::2:nın doğumu var bakalım sıra kaça düşücez :)))))))))
sırada ben varım yarınnnnn
ayy canım...güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaaaaaaaaaaaa
sırada ben varım yarınnnnn
maşallah canım hayırlı haberlerini beklişyoruz :)))sırada ben varım yarınnnnn