2011 Ağustos Bebekleri geliyor!

41,51,71....kere maşallah size ne güzelsiniz öyle:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Çok tatlı bir bebek maşallah:nazar:Kendisi gibi bahtıda güzel olsun inşallah.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tütütütü maşallah nazar deymesin çok güzelsiniz

canım tekrardan tebrık ederım allah analı babalı buyutsün bebişinde sizde cok tatlı cıkmıssınız masallah canım:nazar:

aayyyy annesi ne kadar güzel bir kızmış gülse maşallah :)):nazar::nazar::nazar::nazar:
gözlerde acık baksana :)) merak etme canım emer seninki :)) oyyyyy ısırrım ben onu ya:))

Gelisimci maşallah ne tatlı bir bebeğin var Allah anali babali büyütmek nasip etsin. Kaderi güzel olsun bebisinin

maşallah canım kızın çok çok tatlı:nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: maşallah ikinize de, çok tstlıdınız. canım üzülme sütüm gelmiyor diye sen yılmadan dene

çok teşekkür ederim kızlar...darısı sizlerin başına olsun..allah sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin....sütüm geliyor bugün çok şükür ama emmiyor..yada bir iki emip bırakıyor..neyse azimle devam edicem..bakalım nekadar dayanacağım..çok zor ..psikolojim çok etkileniyor...

siteye girdiğimde ilk baktığım topic bu!:KK9::KK9: Hadi artık ağustos anneleri sz doğurunda sıra eylül annelerine gelsin:KK1::KK1:

Sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese sorunsuz,acısız doğumlar dilerimm

mercimek annesi nickli arkadaşımız
14 temmuzda 38+0 da 3380 gr ağırlığında defne tuba adında bi prenses doğurmuştur:KK69::nazar:
duyurulurrr:KK64:

bildiğimiz bilgileri yazayım çünkü tam haber alamadık henüz
38+0 da doğdu bebek bugün yani 15 temmuzda sezeryanla(annede şeker vardı bekletmedi doktoru)
arkadaşımızın nicki jaluse
ilk erkek bebeğimiz:nazar:adı berat kağan
berat kandilinde berat bebeğimiz geldi :nazar::emir_bebek::nazar:

6.bebeğimizde doğdu:nazar::nazar:

rehnuma14 arkadaşımız

arkadaşlar bende sonunda doğurdum :)) erken oldu ama hayırlısı. doğum bilgilerimi vereyim.35t4 te 2100 gr.48 cm. tarih 14 temmuz sabah 5e 10 kala:)

normal doğum oldu çok şükür.adını henüz veremedik çünkü karar veremiyoruz.sanırım reyyan olacak ama dediğim gibi kararsızız.Allah için açlığa, susuzluğa katlanan oruç ehlinin girebileceği cennet kapılarından birinin ismi. sizce nasıl başta söylenmesi zor gibi saanki reyhan gibi anlaşılıo diyo herkes.neyse ben daha yazamayacağım normal doğum oldu ama sağolsunlar öyle bi dikiş attılar ki ölüyorum sancıdan.sonra görüşmek üzere.

gülse gelmişşşşşşşşş
20.07.2011 de saat 9.10 da doğmuş 50 cm boyunda 3150 gr ağırlığındaymış çok sağlıklıymış
gelişimci o da çok iyiymiş
bebeği emzirmeye çalışıyorlarmışş
herşey yolunda çok şükür kendine gelsin bi daha konuşacağızzz

en son topiğe girdiğimde sadece 2bebebk vardı, şimdi bir baktım sayımız 13 çıktı. allah hepsini analı babalı büyütsün. umarım hep mutlu ve mesut olurlar. annelerede, o minik yavrularada uzun ömürler diliyorum.

canım, bunları facetanda gördüm ve ilk gördüğümde çok duygulandım. kızın, maşallah, çok güzel. hele yan yatan fotoğrafa, gerçektende, bayıldım. umarım hep mutlu olursunuz.

bu arada, bu doğum listesini görünce kendim birden panikledim. bizim pıtırcık ne zaman doğacak acaba:18:

15 numarayı sana verdim :KK53:
ehuehuehu 15 numara gitti valla bugün itibariyle ademel ve lorry 15 i tamamladılar yarına da narcicegi16 :2::2::2::2::2:nın doğumu var bakalım sıra kaça düşücez :)))))))))

Son düzenleme:
Canım çok cokkkkk güzel resimler, Gülse tam bir prenses, bahti sansi acik olsun, çok tatlisiniz maşallah.........

Maşalllahhhhhhhhh size darısı hepimizin başına....

amin kızlar..inşallah sizde sorunsuz atlatrsınız bu dönemi...

en son topiğe girdiğimde sadece 2bebebk vardı, şimdi bir baktım sayımız 13 çıktı. allah hepsini analı babalı büyütsün. umarım hep mutlu ve mesut olurlar. annelerede, o minik yavrularada uzun ömürler diliyorum.

canım, bunları facetanda gördüm ve ilk gördüğümde çok duygulandım. kızın, maşallah, çok güzel. hele yan yatan fotoğrafa, gerçektende, bayıldım. umarım hep mutlu olursunuz.

bu arada, bu doğum listesini görünce kendim birden panikledim. bizim pıtırcık ne zaman doğacak acaba:18:

amin canım..inşallah hepimiz mutlu oluruz....

ehuehuehu 15 numara gitti valla bugün itibariyle ademel ve lorry 15 i tamamladılar yarına da narcicegi16 :2::2::2::2::2:nın doğumu var bakalım sıra kaça düşücez :)))))))))

maşallahımız var canım hızımıza kimse yetişemiyor :KK1:

kızlar ademel doğum yapmış...16.43 gibi erdem alp gözlerini dünyaya açmış..maşallah ona....çizelgeye eklerseniz..ben eklemeyi bilmiyorumda:KK9:

X