canım bendede ağrı vardı sürekli bel ve kasık ağrısı oluyor.tabi seninki daha çok olabilir.en iyisi doktora gitmen.kesenin rahim içinde olduğunu görünce rahatlarsın.ben 4+4 günken dün gittim kesenin rahim içinde olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi.sende endişelerinden kurtulursun.
bugün gittim doktora kese görünmüyor dedi daha çok yeni olduğu için görünmeyebilir dedi ama ilk gebeliğim birazda tecrübesizim gece uyuyamadım düşünmektn cvp için teşekkür ederim inş. sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza
neva senin kasıklarında ağrı ve yanma varmı bende çok var korkuyorum dış gebelik olurmu diye uzandığımda geçiyor ama sağımdan soluma dönerken bile ağrım tekrar başlıyor sendede varmı
pişşt ademel hayırlı olsun canım
ilk bebeişlerimizi birlikte dünyaya getirdik birlikte büyüttük
ben ikinci meleğimi çok erken aldım kucağıma onu da birlikte büyütüyoruz
siz biraz geciktiniz
inşallah bu miniğimizi sağlıcakla alırız kucağımıza
rabbim hayırlı ömürler versin tüm meleklere...
diğer ağustos anneleri sizlerin de sağlıklı bir şekilde almanız dileğiyle
hepinizin melekleri hayırlı olsun...
mrb kızlar tebrik ederim hepinizi ademelcim hayırlı olsun bende aralık annelerinde seda çoktan dır uğramıyodum benim regl de gecikince acabamı diye dolanmaya başladım dün test yaptı tek çizgi sonuç beklemedeyim hala
bu arada 4 kasım sat gerçekten beklediğim adet tarihi 28 kasımdı hep 1 hafta öne atardı hayırlısı artık korunuyoz kendimizce aslında ama
ben de aslında efe me kardeş çok istiom eşimde benden daha hevesli ama ağustosta kızamıkçık geçirdiğim için 8 haftalık gebeliğim son buldu ara vermek istedik bide şimdi olursa doğum izinlerim güme gidiyo
yaaa ama ben yinede çok istiomuuşum bebiş bu gecikme bana bunu gösterdi
merhaba arkadaşlar bende ağustos annelerinden olucam sanırım daha yeni öğrendim hamile olduğumu dün idrar testi yaptım ama bir sorunum var kasıklarımda aşırı ağrı var ve çok korkuyorum dış gebelik olabilirmi diye 4+3 haftalık daha sizce normalmi yaklaşık 1 haftadır bu ağrıyı çekiyorum
canım 25 yaşındayım SAT'ım 31 ekim TDT 7 Ağustos inşallah.
kilom 52 son durum kese oluşuyormuş ve gözüktü
kumrumm senin son adet tarihin ne? bende mi bu hafta sonu gitsem acaba kızlar görünür mü sizce. ayın 29unda 157ydi değerim. pazar günü gitsem görünür mi yada yarın.
hoşgeldin canım son sat kaç kaç yaşındasın ilk bebeğin mi biraz anlatsana doktorun sonucunu da yaz bize
son adetim 2 kasımdı benim adet döngüm 28 günde birdi
merhaba kızlar doktora gittim bugün kese göründü allahıma şükür 0.4 cm dedi daha çok küçük dedi asıl 8 aralıkta kendi doktorumla randevum kese büyüklüğüne göre kaç haftalık dedim tam söyleyemem şimdi daha çok küçük dedi kese göründüğüne göre hcg istememe gerek yok dedi inşallah bir dahaki kontrolümüzde böyle geçer
canım sevındım herseyın yolunda gıttıgıne ben ozelden mesaj atmıstım hatırlarsan canım nehaber
29 unda 157 yaklaşık 160 desek
1 aralık 320
3 aralık 640
5 aralık 1280 olur değerin canım
2 günde 2 kat artar yaklaşık bence 5 inden önce gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?