• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocakları ucuza b hcg bakar canım
büyük merkez sağlık ocağı bul bi tane yarım saat izin al git bence

çıkamıyorum ki , mutlaka birine söylemem lazım çalıştığım yer şehir merkezine uzak azıcık. araba şart kullanamıyorumda. mutlaka birine söylemem lazım onun için de erken:(
bende bulantı yok ama bi duygusallık var gebelikten mi bilmiyorum. bulantı olmaması normal mi ademel? ben daha hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğin.

son bilgileri ekledim
bilgilerini yazmayanlar yazarsa onlarıda eklerim

bulantılarınız başladı mı
ben son 3-4 gündür feci bulanıyorum:50:
ilk bebeğimde de çok zor geçmişti hastaneye bile yatmıştım çok kusmaktan bu da mı öyle olaacak bilmem:59:

canım benim kilomu da ya zistersen 65 kiloyum ben:)

mrb arkadaşlar benim sat 31 ekim bugün hamile olduğumu öğrendim.betahcg 316 ama düşükmü diye korkuyorum.yorumlarınızı bekliyorum.gecen kasımdan beri 2 bebek kaybettim ..artık 3. yü kaybetmeyi göze alamıyorum..Allah sağlıklı bebekler versin hepimize...beklenen doğum tarihi 7 ağustos.kilom 92

mrb arkadaşlar benim sat 31 ekim bugün hamile olduğumu öğrendim.betahcg 316 ama düşükmü diye korkuyorum.yorumlarınızı bekliyorum.gecen kasımdan beri 2 bebek kaybettim ..artık 3. yü kaybetmeyi göze alamıyorum..Allah sağlıklı bebekler versin hepimize...beklenen doğum tarihi 7 ağustos.kilom 92

hayatım hoşgeldin düşük değil hcg canım benimde yaklaşık olarak aynı gidiyor benim bugün kese göründü

teşekkürler canım.inşallah herşey yolunda gider..haftasonu girdi dr. da gidemiycem...senin betan şuan kaç belli değil değilmi?

teşekkürler canım.inşallah herşey yolunda gider..haftasonu girdi dr. da gidemiycem...senin betan şuan kaç belli değil değilmi?

şu an belli değil en son salı baktırdım 458di ama kese göründüğüne göre 1000li rakamlarda demekki doktor bugün hcg istemedi keseyi görmeseydim hcg istiycektim dedi

senin bebek benimkinden yinede büyük gibi inşalllah benimkininde kesesini görürüm.betan şuan büyük ihtimal 1500 civarıdır.inşallah en kısa zamanda kalp atışında görürsün...:nazar:

senin bebek benimkinden yinede büyük gibi inşalllah benimkininde kesesini görürüm.betan şuan büyük ihtimal 1500 civarıdır.inşallah en kısa zamanda kalp atışında görürsün...:nazar:

inşallah hepimiz canım ama forumda okuduğum kadarıyla benimki hesaplanandan küçük gidiyor geç döllenme filan mı var bilmiyorum artık bugünkü doktor çok ilgilenmedi hastaneye gittim perşembe asıl doktorumun muayenehanesine gdicem haberleri o zaman veririm inşallah

kütahyalıyım.istanbuldayım şuan.aynı şehirdeysek dr. tavsiye ederiz diye düşünmüştüm..

kütahyalıyım.istanbuldayım şuan.aynı şehirdeysek dr. tavsiye ederiz diye düşünmüştüm..

hayatım benim çok iyi bir doktorum var profesör ege üniversitesi hastanesinde ona gidicem perşembe inşallah sana tavsiyem doktorunu itinayla seç çok araştır ve öyle karar ver ben bundan önceki bebeğimi kaybettim canım 5 buçuk aylıkken gebeliğim sonlandırıldı benim çok acılar çektik çok şeyler yaşadık doktorun ne kadar önemli olduğunu çok iyi anladım canım dikkatli ol
kaç yaşındasın canım sen

canım ben bu yıl 2 tane bebek kaybettim.bende çok tecrübelendim. ve çok acılar çektim.dr. araştırdım.iyi bir dr. buldum ama çok yoğun olduğu için şimdilik sıra alamadım hayırlısı artık.30 yaşındayım

canım ben bu yıl 2 tane bebek kaybettim.bende çok tecrübelendim. ve çok acılar çektim.dr. araştırdım.iyi bir dr. buldum ama çok yoğun olduğu için şimdilik sıra alamadım hayırlısı artık.30 yaşındayım

hayırlısı olsun canım bu defa allahım hiçbirimizi üzmesin inşallah

mrb ağustos anneleri bii nisan annesi adayı olarak hepinizin hamileliğinin hayırlı ve sorunsuz geçmesini diliyorum. eğer aklınıza bişey takılırsa veye sormak istediğiniz bişeyler olursa memnuniyetle cvp veririm. özelliklede ilk gebeliğini yaşayanlara.

Back