• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bendede ağrı vardı sürekli bel ve kasık ağrısı oluyor.tabi seninki daha çok olabilir.en iyisi doktora gitmen.kesenin rahim içinde olduğunu görünce rahatlarsın.ben 4+4 günken dün gittim kesenin rahim içinde olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi.sende endişelerinden kurtulursun.

bugün gittim doktora kese görünmüyor dedi daha çok yeni olduğu için görünmeyebilir dedi ama ilk gebeliğim birazda tecrübesizim gece uyuyamadım düşünmektn cvp için teşekkür ederim inş. sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

bugün gittim doktora kese görünmüyor dedi daha çok yeni olduğu için görünmeyebilir dedi ama ilk gebeliğim birazda tecrübesizim gece uyuyamadım düşünmektn cvp için teşekkür ederim inş. sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

kumrumm senin son adet tarihin ne? bende mi bu hafta sonu gitsem acaba kızlar görünür mü sizce. ayın 29unda 157ydi değerim. pazar günü gitsem görünür mi yada yarın.

Uff bu sıralar size zaman geçmek bilmeyecek. Ben de çok erken farkedenlerdenim. 1 gün bile haftalar geçmiş gibi geliyordu. Bir türlü ilerlemiyor, büyümüyor gibi geliyordu.
Size en önemli tavsiyem bu sıralar bol bol kitap okuyun. İster bebek bakımı olur, ister hamilelik, farklı konularda araştırmalar yapın. Yoksa benim gibi ilk 1 ay dış gebelik mi acaba, neden değerler az diye panik içinde yaşarsınız :/ Geceleri uykusuzluktan bitap düşersiniz...

neva senin kasıklarında ağrı ve yanma varmı bende çok var korkuyorum dış gebelik olurmu diye uzandığımda geçiyor ama sağımdan soluma dönerken bile ağrım tekrar başlıyor sendede varmı

pişşt ademel hayırlı olsun canım
ilk bebeişlerimizi birlikte dünyaya getirdik birlikte büyüttük
ben ikinci meleğimi çok erken aldım kucağıma onu da birlikte büyütüyoruz:46:
siz biraz geciktiniz :37:
inşallah bu miniğimizi sağlıcakla alırız kucağımıza
rabbim hayırlı ömürler versin tüm meleklere...

diğer ağustos anneleri sizlerin de sağlıklı bir şekilde almanız dileğiyle
hepinizin melekleri hayırlı olsun...

canımsın benim bitanem
inşallah canım bu bebeğimi de birlikte büyüteceğiz

mrb kızlar tebrik ederim hepinizi ademelcim hayırlı olsun bende aralık annelerinde seda çoktan dır uğramıyodum benim regl de gecikince acabamı diye dolanmaya başladım dün test yaptı tek çizgi sonuç beklemedeyim hala

bu arada 4 kasım sat gerçekten beklediğim adet tarihi 28 kasımdı hep 1 hafta öne atardı hayırlısı artık korunuyoz kendimizce aslında ama

ben de aslında efe me kardeş çok istiom eşimde benden daha hevesli ama ağustosta kızamıkçık geçirdiğim için 8 haftalık gebeliğim son buldu ara vermek istedik bide şimdi olursa doğum izinlerim güme gidiyo

yaaa ama ben yinede çok istiomuuşum bebiş bu gecikme bana bunu gösterdi

canım inşallah gelir bebişin
geç döllenme falandır belki
hayırlısı olsun inşallah bu arada çok geçmiş olsun
allah bi daha yaşatmasın inşallah

merhaba arkadaşlar bende ağustos annelerinden olucam sanırım daha yeni öğrendim hamile olduğumu dün idrar testi yaptım ama bir sorunum var kasıklarımda aşırı ağrı var ve çok korkuyorum dış gebelik olabilirmi diye 4+3 haftalık daha sizce normalmi yaklaşık 1 haftadır bu ağrıyı çekiyorum

kumru bilgilerini yaz ekleyim seni
hoşgeldin bu arada kasık ağrısı normal
dış gebelik olsa kanamada başlardı korkma bebek yerleşirken ağrı olur
ama içim rahat değil dersen git tabi dr a
ultrasonda keseyi göremez belki ama tüplere bakar en azında tüplerde bi sorun var mı diye

canım 25 yaşındayım SAT'ım 31 ekim TDT 7 Ağustos inşallah.
kilom 52 son durum kese oluşuyormuş ve gözüktü

ekliyorum canım

smileyler neden görünmüyo bende yahu ?

Son düzenleme:
kumrumm senin son adet tarihin ne? bende mi bu hafta sonu gitsem acaba kızlar görünür mü sizce. ayın 29unda 157ydi değerim. pazar günü gitsem görünür mi yada yarın.

29 unda 157 yaklaşık 160 desek

1 aralık 320
3 aralık 640
5 aralık 1280 olur değerin canım

2 günde 2 kat artar yaklaşık bence 5 inden önce gitme

bende 6 aralık a randevu aldım
hayırlı haberlerle geliriz hepimiz inşallah

kızlar merhaba bız bugun doktora gıttık dun beta hcg 5240 cıkmıstı o yuzden bugun doktora gıttık kesemızı gorduk sımdılık hersey normal gozukuyor dıs gebelık falan yok ıkız falanda degıl tek bebek 5240 ı gorunce korkmustum ben cunku ikizmi nıye bu kadar yuksek dıye ama hersey normalmıs , 5+3 gozukuyor benım hesabıma gore 4+6 bugun ama 4 gun onceden gıdıyor 20-21 aralık gıbı gel dedı kalp atısları ıcın. sımdı 2,5 hafta nasıl gecıcek bılmem.

hoşgeldin canım son sat kaç kaç yaşındasın ilk bebeğin mi biraz anlatsana doktorun sonucunu da yaz bize

2 kasım son sat tarihim...
24 yaşındayım
ilk bebişim
29 kasımda çıkan 299 sonuç dün kü testte 1.075 çıktı 4 haftalıkmış şuan hiçbirşey görünmez dedi (biliyorum dedim) 13 kasımda gitcem tekrardan offf beklemek sıkıcı ama ne yapalım...

Son düzenleme:
son adetim 2 kasımdı benim adet döngüm 28 günde birdi

canım bende senin gibi son adet tarihim 2 kasımdı 29 da öğrendim hamile olduğumu bugun doktora gittim tahlil yaptırdı herşey normal dedi ama çok küçük kese görünmez dedi daha 4 haftalık ve dış gebelikle ilgilide bana çok sancın ağrın olursa dış gebeliktir dedi korkma inş hayırlısıyla bebeklerimizr kavusuruz...

merhaba kızlar doktora gittim bugün kese göründü allahıma şükür 0.4 cm dedi daha çok küçük dedi asıl 8 aralıkta kendi doktorumla randevum kese büyüklüğüne göre kaç haftalık dedim tam söyleyemem şimdi daha çok küçük dedi kese göründüğüne göre hcg istememe gerek yok dedi inşallah bir dahaki kontrolümüzde böyle geçer

merhaba kızlar doktora gittim bugün kese göründü allahıma şükür 0.4 cm dedi daha çok küçük dedi asıl 8 aralıkta kendi doktorumla randevum kese büyüklüğüne göre kaç haftalık dedim tam söyleyemem şimdi daha çok küçük dedi kese göründüğüne göre hcg istememe gerek yok dedi inşallah bir dahaki kontrolümüzde böyle geçer

canım sevındım herseyın yolunda gıttıgıne ben ozelden mesaj atmıstım hatırlarsan canım nehaber

Rabbim herkeze hayırlı sağlıklı bebişlr nasip etsin hepinizin gözü aydın bende ağustos annesi olmayı isterdim bugün regl günüm kırmızılar gelmedi ama heran gelebilirler keşke gelmeselerdee bende adımı listeye yazdırsam:50:

29 unda 157 yaklaşık 160 desek

1 aralık 320
3 aralık 640
5 aralık 1280 olur değerin canım

2 günde 2 kat artar yaklaşık bence 5 inden önce gitme

öyle yapıyım o zaman canım bu durumda öbür hafta sonuna kalıyor benim doktor işim. çok merak ediyorum nasıl geçecek 1 hafta hiç bilmiyorum.

son bilgileri ekledim
bilgilerini yazmayanlar yazarsa onlarıda eklerim

bulantılarınız başladı mı
ben son 3-4 gündür feci bulanıyorum:50:
ilk bebeğimde de çok zor geçmişti hastaneye bile yatmıştım çok kusmaktan bu da mı öyle olaacak bilmem:59:

sağlık ocakları ucuza b hcg bakar canım
büyük merkez sağlık ocağı bul bi tane yarım saat izin al git bence

Back