• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yapıcam ben tıcker ama bır doktora gıdıyım tam kac haftalık dıcek ınternettekı hesaplaıcılara gore 4+4um bugun ama hanı doktora gıtmeden yapmak ıstemıyorum tam kesınlessın ıstıyorum doktor kac haftalık derse ona gore tıcker hazırlıcam

ben çok hevesliyim herhalde bir öncekini kaybedince bunda herşeye hevesim var

ben çok hevesliyim herhalde bir öncekini kaybedince bunda herşeye hevesim var

bende tam tersı oldu heves degılde temkınlı yaklasıyorum canım bende agustos ayında kımyasal gebelık yasadım o gebelıgımde adetım 1 gun gecıkmıstı hemen test yaptım hemen doktora gıttım sonu gelmedı bunda daha rahat gıbıyım daha temkınlıyım beklıcem dıyorum tam hersey otursun bılıyosun yasamıssın sadece hamıle kalmak yetmıyor sonunun gelmesı lazım ne guzel senın yıne 1 tane kızın var canım ınsallah 2.cisinide sagsalım dogurursun. buarada sana ozelden mesaj attım cok ozel degıl ama bakarsın.

Sizleri görünce çok mutlu oldum. Uzun,zorlu, bir o kadar da keyifli bir yolculuk bu..Herşey istediğiniz gibi olsun inşallah.
İmza:2009 ağustos annesi

ademel, karından gördük keseyi.

naciye, çin takvimi bende tuttu ama zerre kadar inanmıyorum öyle şeylere. bir arkadaşım doğru olduğuna çok inanıyor, onu ikna etmek için bir gün oturduk aklımıza gelen herkese baktık. mesela 3 çocuğu olan bir kişinin sadece 1 tanesi tutuyor.

evet canım pko var. bende ilk defa geçen ay başladım kullanmaya. bu 2. aydı. ilacı kullandım 13. gün kontrole gittim ultrason ile baktı. çatlatma iğnesi verdi ama biz yola çıkacağımız için alamayız dedik. o zaman gerek yok kendi çatlar dedi.

neva_
pko mi var sende
bende var
dr bana da verdi klomen ama öyle yumurta takibi yapmadı ortasında iğne vuruluyormuş onu da vurdurmadı
senin derdin yumurtlamada çatlamada değil diye :37:
ilacı verdi yolladı
çok kızmıştım adama bu nasıl ilaç uygulatmak diye ama yine de içtim
ama ilk aydan geldi melek bi klomenci daha var yani:13:

evet canım pko var. bende ilk defa geçen ay başladım kullanmaya. bu 2. aydı. ilacı kullandım 13. gün kontrole gittim ultrason ile baktı. çatlatma iğnesi verdi ama biz yola çıkacağımız için alamayız dedik. o zaman gerek yok kendi çatlar dedi.

hanımlar söylemeyi unuttum galiba geçtiğiz pazartesi günü doktora gittim ben, bişey göremeyiz şimdi ama yine de ultrasonla da bakalım dedi doktorum, ultrasonda keseyi gördük, beta hcg de yüksek olunca sat'dan eminmisin diye sordu bana :) sanırım erken döllenme ile karşıkarşıyayım. aceleci bir bebişim var :emir_bebek:
ve müthiş bir yorgunluk halsizlik var üzerimde, kafamı kaldıramıyorum, oğlanı gönderdim annanesine :) akıntıda var epeyce

tabloyuda unutmayayım hemen yazayım:
yaşım 31
sat 31 ekim
doğum tarihi 7 ağustos

gamze ve fulya'ya da, naciye'ye söylediğim gibi kötü düşünüp evham yapmamalarını, bu defa herşeyin yolunda gideceğini düşünmeleri gerektiğini söylemek istiyorum.

oh ne güzel keseyi görmüşsün. bende keseyi görüp kalp atışlarını duysam çok rahatlayacağım. bide biz daha kimseye söylemedik. eşim ,ben bide doktor biliyor sadece:) siz söylediniz mi. zor tutuyorum kendimi müjdeyi vermemek için.

oh ne güzel keseyi görmüşsün. bende keseyi görüp kalp atışlarını duysam çok rahatlayacağım. bide biz daha kimseye söylemedik. eşim ,ben bide doktor biliyor sadece:) siz söylediniz mi. zor tutuyorum kendimi müjdeyi vermemek için.

bizde söylemedik ben eşim ve bir tane çok samimi hamile olan bir arkadaşım biliyor

bhcg m 1081 çıktı:66:
çok güzel tam olması gereken gibi
klomenin ikiz riskide ekarte edildi zaten çok korkuyordum ikiz olur diye hayırlısı olsun tabi de:37:

neva_ benim sülale öğrenmiş kulaktan kulağa
amannn ben rahatım bu konuda allah korusun düşük olsa olduktan sonra düşük oldu derim üzülecekler gene üzülürler
hem öyle bi durumda annem destek olur yanımda olur allah korusun aklımıza getirmeyelim de
ben dedim valla anası belli babası belli:34:
iki klomeniz şu anda neva_:70:

pazartesi dr a gideyim diyorum bende ama daha yeni listem belli olmadı o yüzden randevu alamadım:19:

ha bi de annem benle aynı gün öğrendi hamile olduğumu
tek kız olduğumdan sanırım fazla samimiyizdir biz :60:

benimde 2 gün sonra 1000li çıkamsı gerek o zaman canım senden 2 gün öceyim ya cuma bende baktırayım
amma taktım şu hcg işine ya

bhcg m 1081 çıktı:66:
çok güzel tam olması gereken gibi
klomenin ikiz riskide ekarte edildi zaten çok korkuyordum ikiz olur diye hayırlısı olsun tabi de:37:

neva_ benim sülale öğrenmiş kulaktan kulağa
amannn ben rahatım bu konuda allah korusun düşük olsa olduktan sonra düşük oldu derim üzülecekler gene üzülürler
hem öyle bi durumda annem destek olur yanımda olur allah korusun aklımıza getirmeyelim de
ben dedim valla anası belli babası belli:34:
iki klomeniz şu anda neva_:70:

pazartesi dr a gideyim diyorum bende ama daha yeni listem belli olmadı o yüzden randevu alamadım:19:

çok güzel değerin canım süper. darısı bizim başımıza. bende ikiz olmasından biraz korkuyorum hatta üçüz. ama allahın dediği olur diyorum hep hayırlısını dua ediyorum.

ha bi de annem benle aynı gün öğrendi hamile olduğumu
tek kız olduğumdan sanırım fazla samimiyizdir biz :60:

bide nerede ölçtürüyorsunuz bhcg yi kızlar. ben acıbadem de baktırdım 58 lira. bi daha o kadar vermek istemiyorum. gündüz çalıştığım için devlete de gidemiyorum:(

benımde bır esım bıde annem bılıyor kalp atıslarını duyana kadarda soylemıcez kımseye daha dogrusu bu ay gecsın ben ocak ayında soylemeyı dusunuyorum kızlar.

benimde 2 gün sonra 1000li çıkamsı gerek o zaman canım senden 2 gün öceyim ya cuma bende baktırayım
amma taktım şu hcg işine ya

takılma bu kadar canım bence dur kontrole git direk
stres bebeği etkiler rahat ol lütfen bak güzel gelişiyo herşey:nazar:

çok güzel değerin canım süper. darısı bizim başımıza. bende ikiz olmasından biraz korkuyorum hatta üçüz. ama allahın dediği olur diyorum hep hayırlısını dua ediyorum.

seninde 150 lerde falandı canım benimde 122 idi bence seninki de tek hayırlısı olsun:emir_bebek:

bide nerede ölçtürüyorsunuz bhcg yi kızlar. ben acıbadem de baktırdım 58 lira. bi daha o kadar vermek istemiyorum. gündüz çalıştığım için devlete de gidemiyorum:(

canım ben hemşireyim o yüzden azcık ücretsiz oluyo laborant arkadaşlarım sağolsunlar:69:

neva benimde eşim aile hekimi benim aile hekimim aynı zamanda kolay oluyor benim içinde

aklıma bir soru geldi dur şimdiden bu soru gerekli mi demeyin evham işte
yüzünüze vücudunuza kullandığınız kremleri deodorantları filan kullanmaya devam ediyor musunuz ben 2 hamileliğimdede kullandım ama bu defa bıraksam mı acaba
birde evinizde wireless var mı bize kötü bir etkisi olur mu sizce

Back