• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aklıma bir soru geldi dur şimdiden bu soru gerekli mi demeyin evham işte
yüzünüze vücudunuza kullandığınız kremleri deodorantları filan kullanmaya devam ediyor musunuz ben 2 hamileliğimdede kullandım ama bu defa bıraksam mı acaba
birde evinizde wireless var mı bize kötü bir etkisi olur mu sizce

wireless var hemde oturduğumuz odada. ama gece kapatıyoruz.

kızlar gunaydınn nasılsınız bakalım, bende ıyıyım geldık yıne iş guc işte calısmaca.buarada ben sabah kan testı yaptırdım gercı 4 gun once cıft cızgıyı gormustum gebelık testınde ama merak ettım kac cıkıcak kan sonucu ona gore doktora gıdıyım dıyorum.

herkesi tebrik eder allah sonuna kadar hayırısıyla gitmeyi nasip eder bizlere inş...
bende 29 kasım da öğrendim hamileliğimi 299 çıkmıştı değerim bugunde doktora gittim bakalım ne kadar büyümüş miniğim..:)
bu arada benimkide ağustosa denk geliyor bende sizdenim...:52:

Son düzenleme:
merhaba ağustos anneleri kervanına bende katıldım..inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.
ben bugün ilk defa doktora gidicem,çok heyecanlıyım:)

pişşt ademel hayırlı olsun canım
ilk bebeişlerimizi birlikte dünyaya getirdik birlikte büyüttük
ben ikinci meleğimi çok erken aldım kucağıma onu da birlikte büyütüyoruz:46:
siz biraz geciktiniz :37:
inşallah bu miniğimizi sağlıcakla alırız kucağımıza
rabbim hayırlı ömürler versin tüm meleklere...

diğer ağustos anneleri sizlerin de sağlıklı bir şekilde almanız dileğiyle
hepinizin melekleri hayırlı olsun...

kızlar beta hcg sonucum cıktı 5240 ya bana bayagı yuksek geldı ama ben erken yumurtladım bu ay ovulasyon testı kullanmıstım ondan mı acaba sasırdım kaldım ya yarın doktordan randevu aldım sekreterı dedı ne guzel ıste nıye uzuluyosun cok guzel sonucun cıkmıs dıye ama bakalım doktor ne dıcek ay heycan bastı bana

herkesi tebrik eder allah sonuna kadar hayırısıyla gitmeyi nasip eder bizlere inş...
bende 29 kasım da öğrendim hamileliğimi 299 çıkmıştı değerim bugunde doktora gittim bakalım ne kadar büyümüş miniğim..:)

hoşgeldin canım son sat kaç kaç yaşındasın ilk bebeğin mi biraz anlatsana doktorun sonucunu da yaz bize

merhaba ağustos anneleri kervanına bende katıldım..inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.

doktordan gelince haberdar et bizi canım kese görünecek mi yazarsan sevinirim

hoş geldin canım.

mrb kızlar tebrik ederim hepinizi ademelcim hayırlı olsun bende aralık annelerinde seda çoktan dır uğramıyodum benim regl de gecikince acabamı diye dolanmaya başladım dün test yaptı tek çizgi sonuç beklemedeyim hala

bu arada 4 kasım sat gerçekten beklediğim adet tarihi 28 kasımdı hep 1 hafta öne atardı hayırlısı artık korunuyoz kendimizce aslında ama

ben de aslında efe me kardeş çok istiom eşimde benden daha hevesli ama ağustosta kızamıkçık geçirdiğim için 8 haftalık gebeliğim son buldu ara vermek istedik bide şimdi olursa doğum izinlerim güme gidiyo

yaaa ama ben yinede çok istiomuuşum bebiş bu gecikme bana bunu gösterdi

kızlar ben bişey merak ediyorum. sizin hiç belirtiniz var mı. benim göğüslerimdeki acı azaldı dolgunluk var ama hassasiyet geçti. hamileliğe dair pek bi sıkıntım yok henüz normal mi bu? korkuyorum kızlar umarım kötü bişey olmaz ve değerim artar. herşey normal olur.

kızlar ben bişey merak ediyorum. sizin hiç belirtiniz var mı. benim göğüslerimdeki acı azaldı dolgunluk var ama hassasiyet geçti. hamileliğe dair pek bi sıkıntım yok henüz normal mi bu? korkuyorum kızlar umarım kötü bişey olmaz ve değerim artar. herşey normal olur.

benim göğüslerimde ne hassasiyet ne acı var ne de dolgunluk benimde aklıma gelmiyor değil yarın doktora gidicem duramıycam zaten evham ettim çok

hoşgeldiniz :))
bilgilerinizi yazın tabloya ekleyim sizi de

merhaba tekrar. doktora dün gittim,kese tam oluşmamış ama yinede olduğu kadarıyla gözüktü,her şey normalmiş.folik asiti günde üç defa almamı söyledi ve en az günde bir bardak süt içecekmişim birde günde 3 litre su..15 güne de randevu verdi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende ağustos annelerinden olucam sanırım daha yeni öğrendim hamile olduğumu dün idrar testi yaptım ama bir sorunum var kasıklarımda aşırı ağrı var ve çok korkuyorum dış gebelik olabilirmi diye 4+3 haftalık daha sizce normalmi yaklaşık 1 haftadır bu ağrıyı çekiyorum

canım bendede ağrı vardı sürekli bel ve kasık ağrısı oluyor.tabi seninki daha çok olabilir.en iyisi doktora gitmen.kesenin rahim içinde olduğunu görünce rahatlarsın.ben 4+4 günken dün gittim kesenin rahim içinde olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi.sende endişelerinden kurtulursun.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bir 2010 Ağustos annesi olarak, şuanda 3 aylık oğlumla sorularınız olursa emrinize amadeyim :) Yadıklarınızı okurken o günleri tekrar yaşadım. Heyecanlandım sizin adınıza ayrı ayrı çok sevindim. Şu sıralar çok hassas zamanlar sizin için çok iyi hatırlıyorum, ben ilk trimester bir an önce bitsin diye çok dua etmiştim.
Sizler gibi bir sürü sorumi endişem ve merak ettiklerim vard. Geçen sene bu zamanlar bizim de özellerimizi paylaştığımız arkadaşlarla şuanda görüşüyoruz, çok samimi dost olduk ve artık mevzu biz değil, bebeklerimiz oldu :)

Keyifli bir süreçtesiniz. Keyfini çıkartın canlarım :) Benim keşke dediğim bazı şeyler oldu. Vakti geldikçe sizinle paylaşacağım.
Sizin de sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya çalışacağım, Güneş'imden zaman buldukça :)

Back