• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bende kısmetse ağustos annesiyim çok sevinçliyim ilk bugün doktora gidiyorum

hoşgeldin :71: bilgilerini yaz ekleyim seni de

mrb arkadaşlar benim sat 31 ekim bugün hamile olduğumu öğrendim.betahcg 316 ama düşükmü diye korkuyorum.yorumlarınızı bekliyorum.gecen kasımdan beri 2 bebek kaybettim ..artık 3. yü kaybetmeyi göze alamıyorum..Allah sağlıklı bebekler versin hepimize...beklenen doğum tarihi 7 ağustos.kilom 92

hoşgeldin:71:
bu sağlıklı tamamına erer inşallah iyi düşünelim iyi olsun
yaşın kaç canım

slm arkadaşlar,bende geldim aranıza:3:
az önce yaptım testi ve ikinci çizgi hemen belirdi.
benim hikayem biraz değişik.eylül 2009da 29 haftalık doğum yaptım,çok ama çok sıkıntılar çektik.
ama geride kaldı o günler çok şükür.oğlum şuan gayet sağlıklı,büyüdüde abi oluyor bitaneciğim:emir_bebek:
SAT ımı soracaksınız ama ben bilmiyorum:9:
düşündüm düşündüm bulamadım,adet düzensizliğim vardı,doktorada gitmem gerekiyodu bu ay tekrar ama adet olayalı uzun zaman geçti deyip bi test yapayım dedi ve ikinci çizgi hemen belirdi:52:
bikaç ay sonra çalışmalara başlarız ikinci bebek için diye düşünüyoduk eşimle ama yavrumuz bize sürpriz yaptı.
inşallah sağlıklı zamanında doğar bebeğim abisiyle arkadaş gibi büyürler.
bu arada ilk size ve prematüre annelerine yazdım.eşim bilmiyo henüz işten gelmesini bekliyorum,şok olacak şook:69:

slm arkadaşlar,bende geldim aranıza:3:
az önce yaptım testi ve ikinci çizgi hemen belirdi.
benim hikayem biraz değişik.eylül 2009da 29 haftalık doğum yaptım,çok ama çok sıkıntılar çektik.
ama geride kaldı o günler çok şükür.oğlum şuan gayet sağlıklı,büyüdüde abi oluyor bitaneciğim:emir_bebek:
SAT ımı soracaksınız ama ben bilmiyorum:9:
düşündüm düşündüm bulamadım,adet düzensizliğim vardı,doktorada gitmem gerekiyodu bu ay tekrar ama adet olayalı uzun zaman geçti deyip bi test yapayım dedi ve ikinci çizgi hemen belirdi:52:
bikaç ay sonra çalışmalara başlarız ikinci bebek için diye düşünüyoduk eşimle ama yavrumuz bize sürpriz yaptı.
inşallah sağlıklı zamanında doğar bebeğim abisiyle arkadaş gibi büyürler.
bu arada ilk size ve prematüre annelerine yazdım.eşim bilmiyo henüz işten gelmesini bekliyorum,şok olacak şook:69:

çok zor günlerdir eminim prematüre bi doğum çok şükür sağlığına kavuşmuş
inşallah bu bebek sağlıkla tam vaktin de doğar:emir_bebek:

canım bence hemen bi b hcg baktır
belli olmaz temmuz annesi bile olabilirsin:52: ona göre dr a gidersin
aramıza hoşgeldin yine de bilgilerini de yazarsan sevinirim:71:

çok zor günlerdir eminim prematüre bi doğum çok şükür sağlığına kavuşmuş
inşallah bu bebek sağlıkla tam vaktin de doğar:emir_bebek:

canım bence hemen bi b hcg baktır
belli olmaz temmuz annesi bile olabilirsin:52: ona göre dr a gidersin
aramıza hoşgeldin yine de bilgilerini de yazarsan sevinirim:71:

sağol canım,inşallah.
ben dün bütün gece düşündüm,büyük ihtimal sat ım 25 ekim,yani şuan bebeğim 5+6 günlük.doğum tarihi agustos 1 diye görünüyo,büyük ihtimal temmuz annesi olrum ama olsun ben ilk buraya yazdım burdan devam edicem cnm..
salı günü doktora gidiyorum umarım herşey yolundadır.

sağol canım,inşallah.
ben dün bütün gece düşündüm,büyük ihtimal sat ım 25 ekim,yani şuan bebeğim 5+6 günlük.doğum tarihi agustos 1 diye görünüyo,büyük ihtimal temmuz annesi olrum ama olsun ben ilk buraya yazdım burdan devam edicem cnm..
salı günü doktora gidiyorum umarım herşey yolundadır.

tabi ki burdan devam et hoşgeldin tekrar

merhabalar
2 gündür yoktum şehir dışındaydım göğüslerimde hiçbir değişiklik yok iyice endişelenmeye başladım benim gibi olan var mı kızlar bir kulak verin bana

listemiz nerde bu arada kızlar
bir de ben kilo vermişim tam bir kilo 57 kiloyum

herkese merhaba:)2gün önce öğrendim sanırım herşey yolunda giderse bende 2011 ağustos annesi olacağım...hepinize şimdiden bol şans:)

ayyy hadi gözünüz aydın bende bir 2010 agustos annesi olarak hepinizi tebrik ediyoruz gerçi temmuzda doğurdum ama olsun biz o kadar güzel bir arkadaşlık yaptıkki darısı sizlere :13:

çok teşekkür ederim oğlak 75:)amin hepimizin yardımcısı olsun...evet ilk bebeğim 28 yaşındayım cnm,son sat tarihi ise 30 ekim...

herkese günaydııın arkadaşlar..
benim göğüslerime biraz şişme var sanki,onun haricinde başka bir belirti kalmadı,bulantı filan da yok onun için erken sanırım daha...
bebişim 24 saat aklımda,sizde de öyle mi arkadaşlar?

Back