aklıma bir soru geldi dur şimdiden bu soru gerekli mi demeyin evham işte
yüzünüze vücudunuza kullandığınız kremleri deodorantları filan kullanmaya devam ediyor musunuz ben 2 hamileliğimdede kullandım ama bu defa bıraksam mı acaba
birde evinizde wireless var mı bize kötü bir etkisi olur mu sizce
wireless var hemde oturduğumuz odada. ama gece kapatıyoruz.
herkesi tebrik eder allah sonuna kadar hayırısıyla gitmeyi nasip eder bizlere inş...
bende 29 kasım da öğrendim hamileliğimi 299 çıkmıştı değerim bugunde doktora gittim bakalım ne kadar büyümüş miniğim..:)
bu arada benimkide ağustosa denk geliyor bende sizdenim...
merhaba ağustos anneleri kervanına bende katıldım..inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.
ben bugün ilk defa doktora gidicem,çok heyecanlıyım:)
aynen bende gece kapatıyorum ben hep laptop kullanıyorum şu an onda yazıyorum
kremleri kullanıyor musun parfüm makyaj malzemesi filan
herkesi tebrik eder allah sonuna kadar hayırısıyla gitmeyi nasip eder bizlere inş...
bende 29 kasım da öğrendim hamileliğimi 299 çıkmıştı değerim bugunde doktora gittim bakalım ne kadar büyümüş miniğim..:)
kızlar ben bişey merak ediyorum. sizin hiç belirtiniz var mı. benim göğüslerimdeki acı azaldı dolgunluk var ama hassasiyet geçti. hamileliğe dair pek bi sıkıntım yok henüz normal mi bu? korkuyorum kızlar umarım kötü bişey olmaz ve değerim artar. herşey normal olur.
merhaba ağustos anneleri kervanına bende katıldım..inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.
ben bugün ilk defa doktora gidicem,çok heyecanlıyım:)
hoşgeldiniz :))
bilgilerinizi yazın tabloya ekleyim sizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?